Log in

View Full Version : Adanademirspor'un Rakibi, Güngören Belediye

Deli_Ruh
29.Mayıs.2007, 05:16
Güngören Belediye finalde: 6-4

TFF 2. Lig play-off yarı final maçlarında Güngören Belediyespor, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten karşılaşmada BUGSAŞ Spor'u, penaltılarla 6-4 yenerek, finale yükseldi.
Stat: Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Gökhan Memişoğlu, Nihat Mızrak
Güngören Belediyespor: Erhan (Dk. 42 Harun), İzzet, Mustafa, Abdullah (Dk. 16 Seçkin), Güray, Turan, Turgut (Dk. 98 Hakan), Adem, Hamza, Ersin, İlkay
BUGSAŞ Spor: Hasan, Serkan, Muhammed, Ali İşleyen, Satılmış, Murat Dönmez, Güney, Fatih (Dk. 110 Serol ?), Alaaddin (Dk. 104 Orhan), Eyüp, Abuzer (Dk. 118 Ziya ?)
Goller: Dk. 7 Güney (BUGSAŞ Spor), Dk. 47 Adem (Güngören Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 30. Mustafa, Dk. 95 Seçkin (Güngören Belediyespor), Dk. 56 Muhammed, Dk. 116 Serol (BUGSAŞ Spor)

LaigLeNoiR
29.Mayıs.2007, 05:53
19 yaşındaki genç kaleci Harun kurtardığı penaltıyla finali Güngören'e getirdi.

Umarım 1.Lige onlar yükselir :)

Deli_Ruh
29.Mayıs.2007, 05:59
19 yaşındaki genç kaleci Harun kurtardığı penaltıyla finali Güngören'e getirdi.

Umarım 1.Lige onlar yükselir :)

Adanademir olur umarım yaa bakalım geçenseneki gibi kaybetmesinde fianalde:icon_confused::icon_confused:

anilton
29.Mayıs.2007, 06:32
Bugün Bugsaş Güngören'e göre biraz daha etkili gözüksede Güngören teknik kapasitesi yüksek futbolculara sahip Turan,Ersun,İlkay,Adem gibi.Penaltı atışlarında bunu gösterdiler ve finale kaldılar.89'lu kaleci Harun'da Erhan'ın sakatlanmasıyla şans buldu ve hem maç içinde hemde penaltılarda yaptığı kurtarışlarla takımının kahramanı oldu...

Bakalım finalde neler olacak?A.Demir ağır basıyor.Hakeden kazansın...

yunusgs
29.Mayıs.2007, 18:03
Güngören Belediyespor Harun'un yaptığı kurtarışla finale kaldı.Ama ben finalde A.Demir'in kazanmasını istiyorum.

Fietra 10
29.Mayıs.2007, 18:26
A.Demir potansiyeli olan bi takım umarım onlar çıkarlar..

LaigLeNoiR
29.Mayıs.2007, 18:38
Adanademir olur umarım yaa bakalım geçenseneki gibi kaybetmesinde fianalde:icon_confused::icon_confused:

Geçen sene finalde biz yenmiştik hocam sizi ah ah ne finaldi :)

Geçen sene TV'de vermiyordu maçı bu sene veriyor.Adana Demir 1.Lig'de daha güçlü bir deplasman olacaktır.Bu da işimize gelmez.Bu yüzden İstanbul takımı istiyorum.Güngören'i destekliyorum bu yüzden de :)

PesimiSTyLa
29.Mayıs.2007, 18:45
ah ahh ads nin yerinde finalde biz olmalıydık (çankırı) 90 dk dayan uzatmalarda 3 ye :) Kısıtlı imkanla bu kadar oldu. zaten konyalılar ads için statdaydılar deplasman gibi oynadık :)

Kim cıkarsa çıksın, iyi oynayan kazansın...

Universal
29.Mayıs.2007, 18:47
Adana Demirspor umarım birinci lige yükselecektir. Yükseldikleri taktirde ligde iki Adana ekibi olacak. Umarım bu ekipten biriside Süper Lig'e çıkma başarısını gösterir.

a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 18:49
Valla bizim İskenderun DÇ'in elenmesine üzüldüm gerçekten.Hataydan bir takım ilerleyen yıllarda Süper Lig'e renk katabilir umarım çıkan bir takım olur.

Adana Demir Spor bence bu akşam kazanacaktır.

nerazzuri
29.Mayıs.2007, 21:11
Adana memleketim olur :p

Adanaspor 1.lige çıktı ama. Demirspor son maçta yenilerek 2.çıkma şansını kaybetmişti.

Ancak play-offlarda finale yükselerek bir kez daha ellerine 1.lige çıkma şansı doğdu. Bu sefer Demirspor kazanıp 1.lige çıkacaktır.

GeNç KaRTaL
30.Mayıs.2007, 00:15
Bursa maçından sonra Adana Demirspor'a karşı bir sempati oluştu bende.İnşallah onlar çıkarlar..

Since-1907
30.Mayıs.2007, 00:16
Adana'nın 2.temsilciside çıkacaktır bence ..

BlackEagle19o3
30.Mayıs.2007, 00:53
AdanaDemir'e başarılar...

Deli_Ruh
30.Mayıs.2007, 01:24
adanademir tarihinde 1. ligi 2. bitirme başarısı kazanmıştır arkadaşlar umarım tarih tekerrür eder:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Geçen sene finalde biz yenmiştik hocam sizi ah ah ne finaldi :)

Geçen sene TV'de vermiyordu maçı bu sene veriyor.Adana Demir 1.Lig'de daha güçlü bir deplasman olacaktır.Bu da işimize gelmez.Bu yüzden İstanbul takımı istiyorum.Güngören'i destekliyorum bu yüzden de :)

Vallahi hocam geçen sene dahada ümitliydik be kötü yenildik vallahi:icon_frown::icon_frown:

Neron_FB
31.Mayıs.2007, 00:09
maç başlıyor.. trt2 de canlı veriliyor final maçı izlemek isteyenlere duyurulur :) Heyecanlandım..:p ADSADSADS

Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 00:13
maç başlıyor.. trt2 de canlı veriliyor final maçı izlemek isteyenlere duyurulur :) Heyecanlandım..:p ADSADSADS

Adanademirspora Başarılar...

Taraftarımız çok ii adanada gibi vallahi :D:D

Cyzio
31.Mayıs.2007, 00:14
Adanademirspor'u severim.Umarım maçı kazanıp 1.lige çıkarlar..

Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 01:04
İlk yarı 0-0 bitti ama adanademir nerdeyse tek kale oynuyor birazda son vuruşlarda becerikli olabilseydik...

Neron_FB
31.Mayıs.2007, 01:04
Adanademirspor'u severim.Umarım maçı kazanıp 1.lige çıkarlar..

inşallah!! ilk yarı 0-0 bitti ama demirspor tek kale.. inşallah hakeden alır :)

Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 01:06
inşallah!! ilk yarı 0-0 bitti ama demirspor tek kale.. inşallah hakeden alır :)

İnşallah kardeşim Aminnnn...

Neron_FB
31.Mayıs.2007, 01:08
dediğin gibi azıcık daha becerikli olsaydı forvetler 2-3 fark bile olabilrdi şimdiye :) neyse 2. yarıya artık.. zevkli maç oluyor ama bence futboluyla hakediyor demirspor'umuz..

Cangele
31.Mayıs.2007, 01:12
Başarılar Demir

Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 02:10
yaw bi takım bukadar salak olamaz tek kale oyna gel elen :(:(

LaigLeNoiR
31.Mayıs.2007, 02:11
İşte bu kadar :) Bravo Güngören.

İstediğim oldu.

deniz.91
31.Mayıs.2007, 02:14
Güngören süperiz yaptı gerçekten tebrik ederim

Cyzio
31.Mayıs.2007, 02:22
Taraftar potansiyeli olmayan belediye takımlarının başarı elde etmelerinden haz etmiyorum.Suç onlarda değil gerçi Adanademir yani Güngören'i de eleyip çıkamıyorsa onlara kızmak gerekir..

anilton
31.Mayıs.2007, 02:23
A.Demir adına son derece dramatik bir maç oldu.Maç boyunca oyuna hakim olan,topu rakip yarı sahada oynayan ve daha çok gol isteyen A.Demirspor'du.Buna karşılık rakip Güngören sabırla,disiplinden taviz vermeden savunma yaptı ve kontradan pozisyon aradı.Ve istediğini başararak 90. dakikada golü buldu.A.Demir için çok geçti artık ve maçı Güngören kazanarak Bank Asla 1.Lige yazdırdı adını...

Tebrikler Güngören...

El Comandante
31.Mayıs.2007, 02:32
Yav hade yaaaa.Bu ne bicim istir Adana demirspor ?

Bir belediye takimi daha ...

Oghuse
31.Mayıs.2007, 02:57
Uff bu haber çok kötü oldu..İnşallah seneye çıkarız Bank Asya 1.Lig'e.. :(

bursa_mc
31.Mayıs.2007, 04:09
Geçen senede play offlarda bursada finalde elenmişlerdi yine aynısı oldu..Güngören Bank Asya'ya yakışmayacaktır ama onların çıkmasını istiyordum.Tebrikler..

Emurafu
31.Mayıs.2007, 04:29
Şu belediye takımlarını hiç sevmiyorum..Güngören insallah süperlige cıkamaz.Yinede tebrik etmek lazım..iyi iş basardılar..