PDA

View Full Version : Türkçe Yama

ShevAnil
30.Mayıs.2007, 21:18
Merhabalar, Ben Türkçe Yama ve Diğer Dosyalar Hakkındaki Önerimi Paylaşmak İstiyorum..

Bildiğiniz Gibi Forumumuzda Mesaj Sayısı 0 ila 10 Arası Olan Birçok Kişiler Var.. Ben Bu Kişilerin Foruma Sadece Dosya İndirme Amaçla Girdiklerini Düşünüyorum..
Acaba Çıkmasını Beklediğimiz Türkçe Yamada İndirebilmek İçin Bir Mesaj Sınırlaması Olabilirmi? Böylece Yeni Bir Sistemede Geçilebilir ve Belkide Yamaların Başka Sitelerde Yayınlanmasının Bir Müddet Önüne Geçilebilir. Böyle Birşey Planlanabileceğini Düşünüyorum...

Burak Duran
30.Mayıs.2007, 21:22
10 mesaj dedigin nedir ki ben sana 5 dakikada 10 mesaj yaparim.. :) oyle seylerin onune gecmenin manasi yok zaten diger siteler bizden izinsiz yamamizi yayinlayamaz indirmek isteyenlere engel olmanin bir manasi yok

Jesus_FB
30.Mayıs.2007, 21:25
Bir mesaj sınırı koysak bu sefer forumda mesaj kirliliği artar. Zaten herkesin normal hakkıdır. Forumu ister bir şeyler paylaşmak için kullanır ister dosya indirmek için bunlara takılmamak lazım.

eXcitinG
30.Mayıs.2007, 21:29
Evet Tarık a katıLıyorum. ForumLar bunun için vardır. BaşkaLarına kısıtLama koymanın bize bir artısı oLmayacağı gibi böyLe birşeyi yapmakta bize yakışmaz.

yunusgs
30.Mayıs.2007, 21:33
Forumlar paylaşım için.Ama sadece emeğe saygı uygulaması olarak o konuya mesaj atma zorunluluğu olabilir.

Aydin
30.Mayıs.2007, 21:37
Biz bu işi karşılıksız yapıyoruz. teşekkür edip etmemek üye olanların bileceği iştir bu yüzden bu konuda kısıtlama yapmak yersiz olur.