Log in

View Full Version : EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Pages : [1] 2

Emurafu
04.Haziran.2007, 06:49
http://img220.imageshack.us/img220/4015/euro2008logown6.jpg

TÜRKİYE-PORTEKİZ

Tarih:07-06-2008
Saat:21:45
Stadyum:Stade de Genève - Cenevre

Euro 2008 öncesi herkezde Norveç maçı öncesinde oldugu gibi umut yok.Herkez norveçe yeniliriz diyordu..Hatta Norveçi tutanlar bile vardı;)...Fatih hoca ve talebeleri bence bizi yine yanılatacaklar..

Ya bu arada federasyon baskanı neden milli takımın yanında degil..İşte haluk ulusoyun yaptıgı en işi buydu..Milli takımın afedersiniz poposundan hiç ayrılmazdı..Buda cogu zaman işe yarardı..Cumartesi günkü maçı merakla bekliyoruz..Alınacak 3 puan herkezi havaya sokacaktır:)

ShevAnil
04.Haziran.2007, 06:54
İlk Golü İlk Yarıda Biz Atarsak Yeniliriz.. Umarım Kazanırız Portekiz'i Yenersek %60 Çıkarız Zaten.

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 07:12
İçimden beraberlik geçiyor. Bu yönde de iddaa oynayacağım. Umarım milli takım beni yanıltır ve 3 puan alır. :)

anilton
04.Haziran.2007, 07:18
Heyecan dorukta...

2002'deki 3.'lük başarımızdan sonra 6 yıl uluslarası turnuva heyecanından ve zevkinden mahrum kalıp izlemekle yetinmiştik.F.Terim'in de söylediği gibi "biz buradayız" diyerek kendimizi hatırlatma zamanı geldi,çattı...

Böyle önemli ve büyük turnuvalarda ben Türk takımlarına ve özellikle Milli takımımıza aşırı derecede güveniyorum.Çünkü bizdeki inanç,başarı isteği ve hırsı hiç bir ülkede yok.İnandığımız ve istediğimiz zaman neler yapacağımızı "grupta sonuncu olur" gözüyle bakılan 2002'De ki Dünya Kupasında yedi düvele göstermiştik.Son olarak deplasmanlarda ki Yunan ve Norveç maçları bunu tasdikler nitelikte...

Ben bu turnuvada da F.Terim ve kendi deyimiyle "evlatlarına" inanıyorum.Bu inancımın boşa çıkmayacağınıda Portekiz maçıyla göreceğimden eminim.Portekiz bizden üstün "takım" değil.Bakın bizden iyi kadroları yok demiyorum.Bizden iyi "takım" değiller.Yaptığımız hazırlık maçları kesinlikle ölçü değil benim için...

Büyük ihtimalle kadro bu olacak;

(Tuncay sakatlığı nedeniyle oynayamayacak muhtemelen)

-----------------Volkan-----------------

Sabri-------G.Zan----Servet------H.Balta

---------------Aurelio-------------------

---------Hamit--------Emre(C)----------

--Mevlüt------------------------Arda---

---------------Nihat-------------------

Bu kadro kurgusunda en çok iş düşecek yer bence orta üçlümüz.Bu üçlüde oyunun her iki yanınıda oynayabilen isimler.Bu isimler gününde olursa Ronaldo,Quaresma,Deco falan dinlemeyiz...

Kesinlikle ve kesinlikle puan ve ya puanlar alacağız.Yani kısacası yenilmeyeceğiz!

Allah yardımcımız olsun...

LaigLeNoiR
04.Haziran.2007, 07:35
Malesef yeniliriz.

goosfraba
04.Haziran.2007, 07:47
yeniliriz diyen arkadaşlar veya yeniliriz demeye getiren arkadaşlar şunu düşünemiyorlar :) top yuvarlak, onbire onbir, onlarda olan bizde de var. biraz klasik oldu ama bunlar gerçek. gerçekleri konuşurken klasikliğine nostaljikliğine bakmayacaksın :) mücadele eden her takım istediğini ya almıştır yada istediğine yaklaşmıştır. bende mücadele edersek istediğimizi alacağımızı düşünenlerdenim. Allah yardım eder ve inşallah portekiz'i yenip turnuvaya güzel bir başlangıç yaparız :)

dennis18
04.Haziran.2007, 07:53
kibirli portekize futbol dersi vericez =]
nihat çakıcak frikikten içime doğdu xD

Sheriff
04.Haziran.2007, 08:11
Yeneriz, yenersekte kupayı alırız(biraz hızlı oldu ama :n: )

Sekopej
04.Haziran.2007, 08:31
Bu heyecanı yaşamayalı gerçekten uzun yıllar oldu. 2002 aklıma geliyor da, ne güzel günlerdi...

Fatih Terim ve oyuncularımızın Türkiye'de bulunan olumsuz düşünceye sahip olduklarını sanmıyorum. Zaten yenileceklerini düşünerek maça hazırlanıyorlarsa kazanmayı beklemek de imkansız olur.

Artık reklamlarda bile heyecanlanmaya başladım. Milliyetçi duygularımla maçları izleyeceğim, oynanan oyun ne olursa olsun, sahada Ay Yıldız'ı görmek beni heyecanlandırmaya yetiyor. Bu nedenle gerçekçi düşünceden uzağım. Yenmemizi istiyorum ve inşallah da yeneceğiz. Fatih Terim ve talebelerine güvenim bu dakikadan sonra sonsuz. Başarılar Türkiye...

RaSenGan
04.Haziran.2007, 08:48
Güzel bir maç olur inş.kazanırız.İşimiz çok zor olucak.Takım birbirine çok kenetlenmiş halde.PSP'de maç yapmalar falan neşeleride yerinde :) Portekiz'in havasını söndürmek gerek..

GodfatheR
04.Haziran.2007, 09:18
Onlarda Ronaldo,Simao,Queresma varsa bizde de Tuncay,Nihat,Arda,Emre var onlarda Scolari varsa bizde de Terim var.Hiç bir şeyimiz onlardan aşağı değil bırakalım artık kendimizi küçük görmeyi 11+70 milyon yürekle çıkıcaz sonuna kadar mücadele edip inşallah kazanıcaz.Yeter ki onlardan daha çok isteyelim daha çok ısıralım ve sonuna kadar mücadele edelim.

krALEX1907
04.Haziran.2007, 10:27
Çok zor bi maç bizi bekliyor arkadaşlar... Herkes tek yürek olmalı(2002Dünya kupası gibi) :)

Varonil
04.Haziran.2007, 15:44
Zor bir maç olacak..

Mücadele edersek,kazanmayı sonuna kadar istersek biz Portekiz'e yenilmeyiz bence.Bu maçı kazanabilecek gücümüz var,en kötü berabere kalıp 1 puan alsak da çok güzel olur.

Uzun bir aradan sonra uluslararası bir turnuvada kendimizi göstermenin zamanı geldi.

eXcitinG
04.Haziran.2007, 16:21
ÜLkeLer arası turnuvaLarda oyuncu kaLitesimiş, daha iyi takım oLmasımış, daha iyi sisteme sahip oLması önemLi değiLdir. Daha iyi konsantrasyon, daha fazLa istemek, daha fazLa hırs iLk etapta ki etkenLerden daha önemLi etkenLerdir maçı kazanmak için. OnLarda RonaLdo var diye, o var, bu var diye korkacaksak bu turnuvaya katıLmanın bir anLamı yok. Buraya geLdi isek diğer bütün takımLardan bir farkımız yoktu ve başarıyı getirecek oLan etkenLerde ikinci sıraLadıkLarımdır. Ben eğer istersek ve gerçek kişiLiğimizi sahaya yansıtırsak kazanabiLeceğimizi düşünüyorum.

BaFraLı
04.Haziran.2007, 17:42
Tabiki Yenicez Tek Yürek Tek Hedef...

deniz.91
04.Haziran.2007, 17:51
En azından 1 puan alacağız inşallah

Cyzio
04.Haziran.2007, 20:40
İyi olan kazansın, hiç üzülmem yenilirsek..

MeMo
04.Haziran.2007, 20:43
Güzel bir maç olur inş.kazanırız.İşimiz çok zor olucak.Takım birbirine çok kenetlenmiş halde.PSP'de maç yapmalar falan neşeleride yerinde :) Portekiz'in havasını söndürmek gerek..

Aygün eğer dün haberlerde izlediysen o görüntüler çok eskiydi :) Ama bu kenetlendikleri gerçeğini değiştirmez tabi.

BlackEagle19o3
04.Haziran.2007, 20:43
İnşAllah kazanırız,bir puan da fena olmaz.Anıl'ın yazdığı 11 güzel,bence de öyle çıkarız maça...

fmsmyrna
04.Haziran.2007, 20:47
Berabere biter düşüncesindeyim ilk maçı onlarla oynamak bizim için avantaj.İlk maçta onlarda daha kontrollü oynarlar bence yenilgi almak istemezler

a.arıcı-11
04.Haziran.2007, 21:12
2002 Dünya kupasını hatırlıyorumda;
Bütün maçları izlemiştim ve turnuva çok zevkliydi benim için.Bunda da en büyük neden Milli Takımımızın turnuvanın bitiş gününden bir önceki güne kadar maçının olmasıydım.Umarım yine aynısı olur:)

İçimden beraberlik geçiyor ama umuyorum ki kazanacağız.Belkide 2004 yılında Yunanistan'ın yaptığı gibi hem turnuvanın ilk gününde hemde finalde Portekiz'i yeneriz:)

yunusgs
04.Haziran.2007, 21:14
Grupta oynayacağımız en önemli maç.Bence berabere kalırız.Ama inşallah yeneriz tahmininde yanılırım.

Ouzy
04.Haziran.2007, 21:17
Euro 2000'de 9, 2002 Dünya Kupası'nda sadece 11 yaşındaydım. Aradan koskoca 6 sene geçti hasretle, yaşım oldu 17 ve ülkemizi 3. kez bir turnuva da izleme heyecanını yaşayacağım.

Biraz duygulu oldu ama:)

Aşk-ı Şehir
04.Haziran.2007, 21:41
FM diliyle: "Türkiye kibirli Portekiz'e futbol öğretecek.:)"

Haydi Türkiye'm alırız bu maçı.;;)

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 22:33
Bizim cocuklar bu macta cosacak beyler, hic hic korkmuyorum maglubiyetten cunku oyle biseyin olacagini sanmiyorum. En kotu beraberlikle ayriliriz bu mactan

Ouzy
04.Haziran.2007, 22:47
Valla defansımız iyi olsa sonuna kadar güvenirim takımımıza ama maalesef Nihat ile birlikte en iyi oyuncumuz olan Gökhan Gönül gitti.:(

ShevAnil
04.Haziran.2007, 22:49
Sabri-Gökhan-Servet-Hakan bence Gayet Güzel defans Kurgusu.. Gökhan Olsaydı Daha iyi Olurdu.. Hakan Ünsal'dan Sonra Bu Ülkeye Sol Bek Gelmedi.. hem Hucüm hemde Savunma Yapan.

Ouzy
04.Haziran.2007, 22:58
Sabri'nin defansta çok zayıf kalacağını düşünüyorum, orada Hamit oynar.

Açıkçası Gökhan Gönül, ayağına top geldiği zaman en rahat olduğum futbolcudur, Galatasaraylı olmama rağmen çok beğeniyorum Gökhan'ı.

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 23:01
Sabri ye ben cok guveniyorum, hicte sag bekte zayif kalacagini dusunmuyorum, Hamit orta sahada lazim bize. Uzaktan atabilecegi goller var

Fernando Gago
04.Haziran.2007, 23:29
Poteiz bireysel yetenekleri çok fazla ama onları takım oyunu ile bozacağımı düşünüyorum Bu maçta yenilmeyiz bana göre ...

Ouzy
04.Haziran.2007, 23:34
Maç yağmurda oynanacakmış büyük bir ihtimal, haydi hayırlısı. Galiba ilk defa bir şampiyona da yağmurda bir maç izleyeceğim.:)

deniz.91
04.Haziran.2007, 23:36
Heyecan bastı beni ogünü iple çekiyorum

Ouzy
04.Haziran.2007, 23:37
Aynen, çok az kaldı artık...

a.arıcı-11
05.Haziran.2007, 02:36
bence Hamit sağ bek oynamalı orta üçlüde de;
------------Topal---------------
Aurelio-----------Emre

şeklinde oynamalıyız.Topal rakibin oyununu bozmamızda daha etkili olacaktır

Aykan19o3
05.Haziran.2007, 04:42
Portekiz'in bireysel yetenekleri çok fazla onları tutarsak ve sahada kenetlenirsek kazanırız.

anil luque
05.Haziran.2007, 05:23
sınıftakı tum arkadaslar ınsallah fark yemeyız havasındalar anlamıs degılım nıye boyle soyluyorlar.. bence en kotu beraberlık alacagız sırf ronaldoya ders olsun dıye ıstıyorum bunu Türkler'i duymadım herhangı bır basarılarını bılmıyorum dıyor 2002'de dünya 3.sü kim bir baksın aslında o da haklı daha ana kuzusuydu o zamanlar..

Universal
05.Haziran.2007, 05:50
Her türlü skoru olabilecek bir maç. Zevkli bir maç bekliyorum. Beraberlik ağır basıyor. Gönlümüz ay yıldızla.

efe24
05.Haziran.2007, 18:57
portekiz de kim yahuu

Allah yar ver yardımcımız olsun

DisCo
05.Haziran.2007, 19:25
Özlemle beklediğimiz gün yaklaşıyor. Rakibi değerlendirirsek gerçekten güçlü olduğunu görebiliyoruz. Ancak bizde güçlüyüz. Kaybedersek dramatik şekilde kaybederiz yoksa ben bu maçtan oldukça umutluyum. Yoğun pres + inanç bizi zafere götürebilir. C. Ronaldo, Quaresma maç içerisinde oyuncularımızın üstüne oynayabilirler. Umarım hakem bu oyunlara gelmez. Tabi gruptan çıkmak, güzel maçlar oynama önemli ama bu turnuvada yer almanın tadıda bir başkadır. Maç öncesi yayınlar, yorumlar vs. vs. Hele birde maçlarda o güzel İstiklal Marşımız okunurken ne kadar zevk aldığımı bilemezsiniz. Tribünlerde çılgın Türkler :)Turnuvanın bizler açısından tek kötü yanı yayıncı kuruluşla ilgili diye düşünüyorum. Keşke yayıncı kuruluş Trt olsaydı. O zaman daha fazla zevk alabilirdik. O güzel Türkçesi ile Trt spikerleri gerçekten bu iş için biçilmiş kaftandı ancak idare edeceğiz.

Haydi Türkiye

Ilhan
05.Haziran.2007, 19:31
Yenmemiz biraz zor. Defansımız 1 gol yersek konsantrasyonunu iyice kaybeder ve gerisi gelir. Öncelikle gol yememek için savunmayı sıkı tutmalıyız.

PesimiSTyLa
05.Haziran.2007, 19:52
Alacagız, alacagız inşallah. Defansı saglam tutalım, panik oynamayalım, alamamamız için hiçbir neden yok.

gerrrard
05.Haziran.2007, 21:29
İnşallah bu maçı alacağız. Gönlümüz Ay-Yıldızla

nerazzuri
05.Haziran.2007, 21:41
Turnuvalara bir katılıyoruz pir katılıyoruz. :p Ben en az Yarı Final bekliyorum. Portekiz maçı için ise defansımız biraz gününde olursa hücum hattımız ile maçı alırız.

ShevAnil
05.Haziran.2007, 21:58
A Milli Takım'ın, Euro 2008 A Grubu'nda oynayacağı Portekiz ve İsviçre maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu.

Türkiye'nin 7 Haziran'dan Portekiz ile oynayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Herbert Fandel yönetecek. Fandel'in yardımcılıklarını Carsten Kadach ve Volker Wezel yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Macar Viktor Kassai...

A Milli Takım'ın 11 Haziran'da İsviçre ile oynayacağı gruptaki ikinci maçını ise Slovak hakem Lubos Michel yönetecek. Michel'in yardımcılıklarını Roman Slysko ve Martin Balko yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Slovenya'dan Damir Skomina.

anil luque
05.Haziran.2007, 22:05
adil olsunlar adam gibi yönetsinler yeter..

Trabzonspor
05.Haziran.2007, 22:23
Yenmemiz biraz zor. Defansımız 1 gol yersek konsantrasyonunu iyice kaybeder ve gerisi gelir. Öncelikle gol yememek için savunmayı sıkı tutmalıyız.

ewet ilhan sana katılıyorum.golü yersek gerisi gelir rakipin kadrosu cok ıyı helekı kanat oyuncuları cok ıyı bızım bekler saglam oynamalı bu macta

Ouzy
05.Haziran.2007, 22:56
Özlemle beklediğimiz gün yaklaşıyor. Rakibi değerlendirirsek gerçekten güçlü olduğunu görebiliyoruz. Ancak bizde güçlüyüz. Kaybedersek dramatik şekilde kaybederiz yoksa ben bu maçtan oldukça umutluyum. Yoğun pres + inanç bizi zafere götürebilir. C. Ronaldo, Quaresma maç içerisinde oyuncularımızın üstüne oynayabilirler. Umarım hakem bu oyunlara gelmez. Tabi gruptan çıkmak, güzel maçlar oynama önemli ama bu turnuvada yer almanın tadıda bir başkadır. Maç öncesi yayınlar, yorumlar vs. vs. Hele birde maçlarda o güzel İstiklal Marşımız okunurken ne kadar zevk aldığımı bilemezsiniz. Tribünlerde çılgın Türkler :)Turnuvanın bizler açısından tek kötü yanı yayıncı kuruluşla ilgili diye düşünüyorum. Keşke yayıncı kuruluş Trt olsaydı. O zaman daha fazla zevk alabilirdik. O güzel Türkçesi ile Trt spikerleri gerçekten bu iş için biçilmiş kaftandı ancak idare edeceğiz.

Haydi Türkiye

Sonuna kadar katılıyorum. 2006'da ATV'nin maçlardan önce ki Dünya Kupası programlarına Ahmet Çakar vs. gibi yorumcuların yanında, şarkıcı getirmesini hâlâ unutamıyorum.

goosfraba
06.Haziran.2007, 02:29
maçın hakemi alman herbert fandel olacak.

ThersoN
06.Haziran.2007, 02:58
umarım bir puan alırız, ben bir puana razıyım, yenebiliriz, yenilebiliriz ama, 3 puan zor ama bir puan çok işimize gelecek

Ali Apaydın
06.Haziran.2007, 03:37
Türkiye 2-1 Portekiz

ThersoN
06.Haziran.2007, 04:25
http://img177.imageshack.us/img177/9507/adszsa5.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=adszsa5.jpg)

anil luque
06.Haziran.2007, 04:30
http://img177.imageshack.us/img177/9507/adszsa5.th.jpg (http://img177.imageshack.us/my.php?image=adszsa5.jpg)

ne ki bu abicim

Varonil
06.Haziran.2007, 04:31
Portekiz idmanlarda erken bir gol bulmak için çalışıyormuş.Scolari ve ekibi 4 kez denedikleri "şok gol" den 1 kere sonuçlamışlar idmanda. O yüzden maça kesinlikle çok konsantre olmamız lazım. Erken bir gol yersek çok kötü olur..

anil luque
06.Haziran.2007, 04:33
bence de erken bir gol yersek oyun disiplininden kopabiliriz fakat tam tersi gol bizi ateşleyebilir de..

Ouzy
06.Haziran.2007, 04:42
Bu maç için tek tahmin edebildiğim şey; defansımızın zayıf olduğu ve Portekiz'in hücumlarına karşı çok zor dayanacağımızdır. Onun dışında hiçbirşeyi tahmin edemiyorum açıkçası.

ThersoN
06.Haziran.2007, 04:57
ne ki bu abicim
konun birinde portekizlilerin ayakları yerden kesildi, idmanda ronaldonun mimikleri bile seyirciyi coşturuyorun, resimli açıklaması :)

anil luque
06.Haziran.2007, 05:33
tek basına olunca anlasılmıyor tabı :)

Universal
06.Haziran.2007, 05:35

Savunmaya yaslanırsak kaybederiz. Üst üste gelen ataklara defans konsantrasyon yitirip farklı mağlubiyete neden olur. En iyi savunma hücümdur şeklinde oynamalıyız. Eğer forvetlerimiz ve ortasahalarımız topu ileride tutabilirlerse defansa fazla iş düşmez. Maçıda kazanabilecek bir skor elde edebiliriz.

yunusgs
06.Haziran.2007, 17:14
Dikkat!

http://img205.imageshack.us/img205/1134/1421537306fan6ronaldobyab3.jpg (http://imageshack.us)

Otoriteler, Cristiano Ronaldo için 'Finallerdeki 15 takımın da korktuğu tek isim' yorumunu yapıyor.O, yarın ilk sınavını bize karşı verecek... Peki Ronaldo´yu, Stade de Geneve Stadı´nda kim mi tutacak.
6.6.2008

Tek kişi savunmayacak

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarın A Grubu’ndaki ilk maçımızı yapacağımız Portekiz’in, kuşkusuz bu turnuvaya en formda gelen oyuncusu Cristiano Ronaldo... A Milli Takımımız’da en merak edilen konu ise, ‘Cristiano Ronaldo’yu kim tutacak’ sorusu. Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla hem İngiltere hem de Avrupa’da toplam 41 gol atan 23 yaşındaki Ronaldo’nun, sağ kanatta oynaması halinde karşısında Hakan Balta olacak. Tabii Fatih Terim’in tek oyuncuyla, onu marke etmeyeceği kesin.

Boş alan bırakılmamalı

Eğer Portekiz’in teknik direktörü Scolari, 23 yaşındaki yıldızını solda oynatırsa, Hamit ve Sabri’yle yarın karşı karşıya kalması yüksek bir ihtimal. Otoritelerin, “Sadece A Grubu’ndaki takımlar değil, finallerdeki 15 takımın en korktuğu futbolcu” yorumunu yaptıkları Ronaldo, geniş alan bulduğu takdirde Milliler’e büyük sorun çıkartabilir. Real Madrid’in onun için Manchester’a 75 milyon Pound ve kendisine de haftalık 300 bin Pound gibi inanılmaz bir rakam teklif ettiği de konuşuluyor.

RONALDO’NUN KARİYERİ

Takım Maç Gol
S.Lisbon 25 3
M.Utd. 265 95
Portekiz 54 16

eXcitinG
06.Haziran.2007, 17:54
Bir kanat oyuncusu için korkunç derecede bir goL ortaLaması var. Hakan BaLta onu tutamaz, anca destek iLe durduruLabiLir, tabi birde gününde oLmamasını bekLeyeceğiz. Ama futboL tek kişiLik değiLdir. OnLarda RonaLdo var ise bizde birden fazLa oyuncu var maçın kaderini değiştirecek.

Burak Duran
06.Haziran.2007, 18:21
bu mac cok zor olacak insallah 1 puan kopaririz. Herkes ronaldoya odaklaniyor ama adamlarda bir tek ronaldo yok bunu unutmamak lazim. Orta sahalari cok hizli ve yaratici forvetler desen hizli bizim defansi cok zorlar

Alicanfmfan
06.Haziran.2007, 19:08
İnşAllah kazanacağız fakat erken bir gol yersek(Allah Korusun) , fark olacagını düşünmüyorum , toparlanıp gol ve gollerde atabiliriz . Her zaman ki gibi ilk golü yemesek daha iyi olur.H.Balta Ronaldo 'yu tutabilir mi sorusundan çok Acaba Arda , Emre , Sabri'yi kimin tutacagını konusmak daha mantıklı olur.Alıcagız bu maçı sonuna kadar arkandayız Türkiye.He birde Duran toplardan abuk sabuk goller yemeyiz İnşAllah.

Ouzy
06.Haziran.2007, 19:19
Benim en çok yıkıldığım maçlar, başa baş giden bir maçta duran toptan ordan buradan saçma bir golle geriye düşüp bir daha istediğimiz skoru yakalayamamamız.

Örneğin; Chelsea - Fenerbahçe maçı (Galatasaraylıyım o ayrı), golden önce çok az dakika oynandı ama golden sonra Chelsea'nin hiç net pozisyonu yoktu. Belki de duran toptan gol olmasa Fenerbahçe tur atlayacaktı.

Neyse, adamların orta sahası falan iyi de forvetleri yok adam gibi, bakalım 1 gün kaldı artık, 6 senelik koskoca bir aradan sonra güzel bir başlangıç yaparız inşaallah.

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 19:24
İyice turnuva moduna giriyorum valla.Akşama doğru markete gidip gerekli malzemeride alıcam artık.:)

Ronaldo'yu kilitlemek tek başına çözüm değil.Hugo Almeida,Deco,Nani gibi oyuncularıda var.İyi pres yapıp alan daraltmalıyız.

QaaN-07
06.Haziran.2007, 19:54
Ronaldo sakat mı arkadaşlar?
Öyle birşeyler söylüyorlarda..

Ouzy
06.Haziran.2007, 19:57
3-4 gün önce bir antrenmanda hafif sakatlandı, bileğine buz koydular ama ciddi birşeyi yok.

Haber (http://www.ntvspor.net/pages/24399.asp)

Burak Duran
06.Haziran.2007, 20:13
kadro secimi cok onemli mutlaka hizli oyunculara yer vermeliyiz. Oyun kontrolunu onlara verirsek hizi istedikleri gibi ayarlarlarsa isimiz biter

tombul taho
06.Haziran.2007, 20:52
kanatlara çok dikkat etmemiz gerekiyor.. ortada zaten aurelio - topal ikilisi iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum. ama ola ki bunlardan sadece biri oynarsa işte orta sahayı portekize verdiğimizin kanıtıdır.

jarosik_61
06.Haziran.2007, 21:31
gruptaki en teknik 2 takımın karşılasması.zevkli geçmeye aday.portekizi hızlı kontra atak hucum yaptırmamamız gerekiyo.iki bek oyuncumuz bu maçta çok zorlanacaklar.orta saha oyuncularımız yardıma her pozisyon gitmeliler.
bide portekiz takımı benim dikkatimi çeken bir özellliği var.ilk maçlara konsantre olamadıkları yada küçümsedikleri maçlarda ya yeniliyorlar yada zorlanıyorlar hemde ilk grup maçlarında.
örn:2004 ilk maç portekiz-yunanistan maçında portekizliler maçı çantada keklik gördüler yenildiler.
2006 dünya kupası angola maçı zar zor 1-0 aldılar yine aynı küçümseme yada konsantre olamama sorunundan

Ouzy
06.Haziran.2007, 22:11
Ronaldo'da bizi tanımadığına göre yine bir rehavet var anlaşılan :)

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2007, 16:32
Portekiz'in kadrosu çok iyi gerçekten.Özellikle orta saha ve savunmaları.Ama bu bizim onları yenmemiz için bir bahane değil.Bence yenebiliriz onları.Yeterki sahada sonuna kadar çalışan,aklını kullanan oyuncularımız olsun.Birde konsantrasyon had safada olması lazım.Ben Fatih Terim'in takımı bu maça çok iyi hazırladığını düşünüyorum.Hem fizik olarak,hem mental olarak hemde taktiksel olarak.Birde duran toplarda çok az hata yaparsak bence bu maçı kazanırız,en kötü puan çıkarabiliriz.Allah yardımcımız olsun..

shamur1
07.Haziran.2007, 18:12
Çılgın Türkler

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/14_215666_milli490.jpg

Sözün bittiği yerdeyiz... Bugün saat 19.00’da İsviçre ile Çek Cumhuriyeti kapışacak. Ancak bizim için Euro 2008, saat 21.45’te başlayacak. Rakibimiz Portekiz... Hani o Ronaldo, Deco, Nani, Quaresma, Carvalho, Pepe ve Petit’in takımı... Ancak bizim için
hiç fark etmez

Avrupa’da herkes ‘Portekiz favori’ diyor. Unuttukları bir gerçek var; bizim adımız
Çılgın Türkler... Fatih Terim hazır, ‘Bizim Çocuklar’ hazır... Çıkacağız sahaya, oynayacak ve kazanacağız. Neden mi? Çünkü kafaya koyduk; Viyana’yı 3. kez kuşatacak ve bu kez alacağız!

TÜRKİYE
Volkan
Hakan
Gökhan
Servet
Sabri
Aurelio
Emre
Hamit
Tuncay
Arda
Nihat

PORTEKİZ
Ricardo
Carvalho
Pepe
Bosingwa
Petit
Ferreira
Moutinho
Deco
Simao
N.Gomes
Ronaldo

El Comandante
07.Haziran.2007, 22:55
Cok zor bir mac olacak,1 puan alabilirsek gruptan lider cikariz.

gorkemyilmazkarasu
07.Haziran.2007, 23:03
kadro açıklanmış arkadaşlar şöyleki;

volkan,hamit,servet,gökhan zan,hakan balta,emre,aurelio,kazım,tuncay,nihat,mevlüt

burda kazım tercihi ilginç sağ kanadın defansı zorlanabilir sanki ama bunu maç başlayınca görücez artık..

Ouzy
07.Haziran.2007, 23:06
4-4-2 oynatacak galiba. 3 forvet olmaz bu durumda çünkü. Kazım'ı orta sahanın ortasına koyacağını sanmıyorum.

El Comandante
07.Haziran.2007, 23:18
Fatih Terim gercekten cok akilalmaz seyler yapiyor,yapmaya devam ediyor.
Sabri-Hamit ikilisi cok iyi anlasiyorlardi,neden bozdu bu ikiliyi anlayamiyorum.
Finlandiya macinda 4-3-3 denemisti,ama bu macta bozacak bunu,cok sacma bir karar,Finlandiya macinda cok iyi oynamisti takim.
Neyse ya,takima güvenmekten baska caremiz yok,bastaki adam Nihati pivot olarak oynatan,halili iyi kafaya cikamiyor diye gönderen,sacma kararlar alip,egoist hareketlerle bütün itibarini kaybeden kisi Fatih Terim degil mi ?
Allah bize sabir versin bu turnuvada ...

anilton
07.Haziran.2007, 23:33
Sabri gibi çabuk,mücadeleci bir oyuncuyu(hemde en formda olduğu dönemde)oynatmamak büyük hata...

gorkemyilmazkarasu
07.Haziran.2007, 23:33
orta sahada basan 1 oyuncu eksilmiş oldu böylece 4-3-3 oldu 4-2-4..tuncaya ne kadar defansa yardıma gelir koşar basar alır diye güvensekte bence orta 3lüyü bozmamalıydık..fatih terime ve oyunculara güvenmekten başka yapacak bişeyimiz yok..

scar face
07.Haziran.2007, 23:41
Kazım tercihi sasırttı beni de ama o böyle maclarda patlama yapabilecek kapasitede.Hamitin sakatlıktan yeni cıkması savunmada zorlanmamıza neden olabilir.
Bu arada atv sifre koyuyor arkadaslar uydu alıcısı olanlara...

Ouzy
07.Haziran.2007, 23:48
Şifresi gazetelerde veya sitede falan olması lazım. Geçen Dünya Kupası'nda da böyle olmuştu, bütün gazeteler yayınlamıştı şifreyi.

TR.CaPTaiN
07.Haziran.2007, 23:51
Kazım büyük bir kumar oldu. Tutarsa Terim medya tarafından göklere çıkarılacak,tutmazsa yerin dibine sokulacak.

scar face
07.Haziran.2007, 23:52
Tamamda sifre çözücü özellikte olan reciverimiz yoksa....

PesimiSTyLa
07.Haziran.2007, 23:53
Kazımı alıp Arda yı yedek soyundurmak intihardır. Terim bunu yapıyor, inşallah haklı o çıkar ve en az 1 puan alırız; aksi taktirde cok eleştirilecek ve bu da takımı moral yönünden etkileyecek.

BlackEagle19o3
07.Haziran.2007, 23:54
Fatih Terim Kazım'ı oynatarak Fenerbahçe'ye yalakalık mı yapıyor diye geliyor aklıma ama sonra yakıştıramıyorum kendisine.Arda yedek Kazım ilk 11 ilginç ötesi;)Mevlüt'ün ilk 11 oynatılıp, Sabri'nin kesilmesi dolayısıyla Hamit'in sağ beke çekilmesi de biraz garip olmuş ama bu değişikliği aklım yine da alıyor.Diğeri ise tam bir kumar.Neyse bu saatten sonra kim giyerse giysin bize destek olmak düşer...

anilton
07.Haziran.2007, 23:59
F.Terim her zaman bu kumarı oynamıştır ve çoğunda başarılı olmuştur.Ama böylesine üst düzey bir maçta Kazım,Mevlüt ikilisi sanki fazla fantazi olmuş...

Ama ne olursa olsun,Fatih Hoca'nın kumarlarına her zaman güvenmişimdir.Bir bildiği vardır böyle oynatıyordur,destek veriyorum...

scar face
07.Haziran.2007, 23:59
Yau arkadaslar Kazım bos bi adam değil tamam Arda kadar olmasa da o da iyi bir futbolcu görelim bekleyelim ondan sonra eleştiri yaparız...

Aykan19o3
08.Haziran.2007, 00:05
Kazım umarım Fatih Terim'in ona güvenini boşa çıkarmaz artık bu saatten sonra söz futbolcularımızda..

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 00:05
yeteneğini geçtim kazım arda kadar yüreğiyle oynayabilecek milli kapasiteye sahip mi.?

Cyzio
08.Haziran.2007, 00:10
F.Terim her zaman bu kumarı oynamıştır ve çoğunda başarılı olmuştur.Ama böylesine üst düzey bir maçta Kazım,Mevlüt ikilisi sanki fazla fantazi olmuş...

Ama ne olursa olsun,Fatih Hoca'nın kumarlarına her zaman güvenmişimdir.Bir bildiği vardır böyle oynatıyordur,destek veriyorum...

Dedirtme şimdi kumarına.Adam gibi bir kadro koysa olmuyormu yani niye macera peşinde koşuyoruzki.Milli takım kumar oynanacak yer değil arkadaşım orda arkasında 70 milyon olan bir takım var, kumarını gitsin kumarhanede, gazinolarda oynasın.Hala ne desteği veriyorsunuz Fatih Terim'e anlamıyorum.Bakalım nereye kadar sürecek bu destek..

Ouzy
08.Haziran.2007, 00:10
Böyle maçlarda 11 oyuncu da yüreğiyle oynar.

Redrum
08.Haziran.2007, 00:11
Bana öyle geliyor ki berabere kalmamız daha hayırlı olacaktır olası bir rehavete karşı (bakınız euro2008 elemeleri). Ama karşımıza çok koşan, pres yapan, baskılı oynayan bir milli takım çıkabilir şaşırmayın ve bu bize avantaj sağlayabilir haydi hayırlısı türkiyem.. Bu arada Türko reklamlarını gördünüz mü bilmiyorum ama euro2008 sitesindeki karikatürlere iyi bir cevap olmuş..

UlquioRRa
08.Haziran.2007, 00:16
İnadına mı yapıyor anlamıyorum. Arda yedek bırakılır mı böyle bir maçta. Bu maçta Arda ve Sabri yedek bırakılıyorsa yazıklar olsun Fatih Terim'e.

anilton
08.Haziran.2007, 00:20
Dedirtme şimdi kumarına.Adam gibi bir kadro koysa olmuyormu yani niye macera peşinde koşuyoruzki.Milli takım kumar oynanacak yer değil arkadaşım orda arkasında 70 milyon olan bir takım var, kumarını gitsin kumarhanede, gazinolarda oynasın.Hala ne desteği veriyorsunuz Fatih Terim'e anlamıyorum.Bakalım nereye kadar sürecek bu destek..

Hoooop yavaş gel,sakin ol biraz.Bu ne ateş:)

Bende Sabri ve Arda'nın oynamasını düşünenlerdenim ama;

F.Terim;Kazım ve ya Mevlüt kötü oynuyor,ama sırf kumar olsun diye 11'e alıyor değil heralde.Demek ki kafasında tasarladığı oyun yapısına,bu oyuncu profilleri uygun ve bunları oynatıyor.İdmanıda onlarla o yapıyor ve denediği oyuncular arasında en iyi verimi bunlardan aldı demek ki.Biz buna saygı duymak ve desteklemek zorundayız...

Ama ben desteklemem diyorsan,o senin sorunun.11'e Müfit Erkasap,Eser Özaltındere ikilisini koysa güvenim sonsuz Fatih Hoca'ya...

Addolorato
08.Haziran.2007, 00:20
Ben pek ümitli değilim ama umarım kazanırız

scar face
08.Haziran.2007, 00:28
yeteneğini geçtim kazım arda kadar yüreğiyle oynayabilecek milli kapasiteye sahip mi.?O milli formayı giyen herkes yüreğiyle oynar o konuda sıkıntın olmasın...

Xipe Totec
08.Haziran.2007, 00:29
bekleyip görecez artık Terim neler düşünmüş bu kadro tercihiyle ve düşündüklerinde ne kadar haklı.. şahsen oyunculardan umudum var da fatih terimden hiç umudum yok.. :S

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 00:31
O milli formayı giyen herkes yüreğiyle oynar o konuda sıkıntın olmasın...
rahatladım .

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 00:31
----------------------Volkan------------------------
---Sabri------Servet-----G.Zan------Hakan Balta--
--------------Hamit-------Aurelio-------------------
----------------------Emre----------------------------
-----Tuncay------------------------Arda--------
----------------------Nihat-----------------------

Şöyle bi kadro yapmak cok mu zor acaba ?

scar face
08.Haziran.2007, 00:32
Eminim öyle olmussundur...

Addolorato
08.Haziran.2007, 00:34
Fatih Terim için zor demekki:D

extensor
08.Haziran.2007, 00:35
ehuehue bu kadroyla biz maça başlamadan uefa yaka paça bizi turnuvanın dışına atar önce git bir santrafor bul sonra euro 2008 de oyna der
bu kadro 3 maç a çıksın 1 tane pozisyona giremez çünkü kimse ceza sahasına bile giremez

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 00:37
Kalli yi anlamaya baslıyorum demek td lerde yaş ilerleikce fantazi yapma içgüdüsü oraya cıkıyor. Terim in kalli den tek farkı yaptığı fantazilerde hep haklı oldu inşAllah bunda da haklı olur ve bnm söylediklerimi yüzüme vurur inş.

Ouzy
08.Haziran.2007, 00:40
Fatih Terim takdirini daha fizikli oyunculardan yana kullanmış. Demek ki kafasında değişik bir oyun planı var. Bunda büyütecek birşey yok.

anilton
08.Haziran.2007, 00:44
Kalli yi anlamaya baslıyorum demek td lerde yaş ilerleikce fantazi yapma içgüdüsü oraya cıkıyor. Terim in kalli den tek farkı yaptığı fantazilerde hep haklı oldu inşAllah bunda da haklı olur ve bnm söylediklerimi yüzüme vurur inş.

Emre Fatih Hoca bunu bütün teknik direktörlük kariyeri boyunca yaptı,ilk defa ve ya yeni yaptığı bir şey değil...

Bende senin gibi bir kadro düşünüyorum ama sonuçta futbolcularla 24 saat birlikte olan o,onun verdiği kararıda değiştiremiyeceğimize göre saygı duymak,destek verek zorundayız...

Biz eleştirimizi kadro seçilirken yaptık,bu saatten sonra 11'de neden bu yok,neden şu yok gibi söylemlerimizle sadece kendimizi tatmin ederiz,kişisel görüşlerimizi belirtmiş oluruz.Belki Sabri bu maçta oynatma Hocam dedi,belki Arda'dan istediğini alamadı taktik idmanlarında(bunlar sadece farzı misal),bu gibi unsurları bilemediğimiz için hesap sorma yetkimizde yoktur diye düşünüyorum...

Sekopej
08.Haziran.2007, 00:48
Maç oynandı, 5-0 kaybettik de onun üzerine mi yorumlar yapılıyor, anlamadım. Bu oyunculara güveniyorsa bize saygı duymak düşer..

Emre ile birlikte top taşıyabilecek diğer oyuncu Kazım. Üstelik maç kötü giderse Kazım'ın girmesi mi daha etkili olur yoksa Arda'nın girmesi mi?

Arda bu turnuvada patlama yapacaktır, bunun için 11'de başlamasına gerek yok, bugün de oyuna sonradan mutlaka girecektir ve sonuca etki edecek hareketleri olacaktır.

Aurelio ve Emre kilit oyuncular, eğer performansları üst düzey olursa bu maçtan puan çıkartırız.

Universal
08.Haziran.2007, 00:50
Türkiye'ye 10 misli olarak oynadım. Umarım 40 YTL kazanırım. Kaybdersede mühim değil, Türkiye'ye helal hoş olsun. :)

Ouzy
08.Haziran.2007, 00:55
EURO 2008 Uluslararası lisans anlaşmaları nedeni ile ATV Türksat 2A uydusu üzerindeki yayınını maç saatlerinde şifreli olarak verecek. EURO 2008 maçlarını izlemek isteyen uydu anten kullanıcıları yapılması gerekenler şunlardır;

1. Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3. Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.
Not: Maç yayınları, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler ), Kablo TV ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlenmektedir.

EURO2008 ATV Teknik Destek Hattı: 0 216 316 10 02

nekop
08.Haziran.2007, 00:57
Zor maç bence bu maça 1 puan parolasıyla çıkmalı ve gol atmak yerine önce gol yememeliyiz.

scar face
08.Haziran.2007, 00:58
İyide bizim alıcı sifre çözmeye uyumlu değil,Karasal antende evlere senlik ne yapacaz bilemiyorum...

Ouzy
08.Haziran.2007, 01:00
İyide bizim alıcı sifre çözmeye uyumlu değil,Karasal antende evlere senlik ne yapacaz bilemiyorum...

Karasal anten dediğin Kablo TV değil mi? Fıstık gibi gösteriyor işte ATV'yi.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 01:03
Karasal anten dediğin Kablo TV değil mi? Fıstık gibi gösteriyor işte ATV'yi.

Değil. Karasal anten çubuk, tv üstü anten, tencere kapagı vs gibi arac gerec seyleri anten suretiyle kullanılarak yapılan sey.

Ben bnm anteni denedim maalesef ekranda karıncalar cirit atıyor. 4 yılda bir düzenlenen bu turnuvayı izleme hakkımızı elimizden alan herkesin allah cezasını versin.

Redrum
08.Haziran.2007, 01:05
Beyler biraz da şöyle düşünün. Evet hepimizin kafasında bir onbir var ve bunun ideal olduğunu düşünüyoruz, İmparator dediğimiz Fatih Terim nasıl oluyor da bu hataya düşüyor diyorsunuz. Peki sizin gibi futbolu dışarıdan takip eden, futbol tecrübesi (şahsen kendi adıma) 5-10 yıl olan adamların oluşturduğu ilk 11, Fatih Hoca'nın hiç mi aklına gelmiyor?? Bilakis, elbette geliyor. Oraya sokaktaki bi adamı teknik direktör diye koysan sizin dediğiniz takımı oynatır. Ama bu adamın bir bildiği var ki böyle oynatıyor. Biraz saygı duyun ve neticesini görün. Ha illa başarılı olacak diye bir kaide de yok. Bu arada bu kadroyu falan fantezi olarak görmeniz bence çok yanlış.

Alicanfmfan
08.Haziran.2007, 01:14
Arda kadroda yok süper F.Terim ;;)

goosfraba
08.Haziran.2007, 01:24
o yok bu yok diye söyleneceğinize tekniğe dayalı yorumlar yapın. yoksa böyle bir yere varamayız. o, bu, şu yoksa vardır fatih terim'in bir bildiği deyip geçiştirin ne var sanki? ayrıca maçtan sonra eleştirilecek birşeyler varsa eleştirilir. maçtan önce bu tür eleştirileri etik bulmuyorum.

Knightmare
08.Haziran.2007, 01:45
isviçre - çek. cum. maçını hangi kanal verecek? biliomusunuz?

şu an ders çalışmam gerek, yarın finallerim vara ama ben maça konsantre oldum işe bak :D:D

Fernando Gago
08.Haziran.2007, 01:46
Terim riskli bir 11le çıkmış Umarım süpriz bir kararla oynayan oyuncular formanın hakkını verir

uAsamet91
08.Haziran.2007, 01:48
İsviçre-Çek Cumhuriyeti maçınıda ATV veriyor yaklaşık yarım saat sonra

Knightmare
08.Haziran.2007, 01:51
ooo iyi :D kapayım ben yiyecekleri, stokluyayım :D sonra 12'ye kadar futbol keyfi :)

sabahta 4 dersten sınav :0:

Burak Duran
08.Haziran.2007, 01:54
valla burda takimcilik yapmayin artik ya. Fenerliler Kazimi savunuyor diger herkes karari elestiriyor. Artik boyle yorumlar olursa silecegim. Kazimin oynamasi iyi kotu yorum yapilir ama gerekceli yapilir yok oda herkes gibi yuregiyle oynar yok hayir oynayamaz falan gecin bunlari. Teknik taktik vs acisindan sebebiyle yorum yapin.

Bence Sabri oynamaliydi cunku her hazirlik macinda adami oynatip sonra sistemini degistirirsen ters tepebilir. Sabri hem hiziyla hem defansif yonuyle basarili oluyor. Hamit ve Kazim o kanadi cok bos birakabilir cunku hamit defans oyuncusu degil. Ileri gidip geri gelmezse sorun yasariz. Ayrica mevlut tercihi ne kadar dogru tartisilir bence orta saha daha kalabalik tutulmaliydi ayaginda top tutan adam eksilten oyuncular lazim bize. Nihat tek forvet olsa daha iyi olabilirdi.
Bu sisteme bakarsak amac kanatlardan suratle inip mevlut ve nihata top indirmek olcak. emre ve aurelio birbirlerine yakin oynayarak defansif yonu saglam tutmaya calisacaklar mevlut ise forvet arkasinda oynayarak nihata destek olacak ama oda bir nevi forvet gibi oynayacak

Redrum
08.Haziran.2007, 01:55
isviçre maçı falan da şifreli mi? en azından denediğim varyasyonlar tuttu mu tutmadı mı anlamak için soruyorum..

Burak Duran
08.Haziran.2007, 01:56
butun maclar sifreli

MeMo
08.Haziran.2007, 02:16
Evet şifreli Raşit.

Redrum
08.Haziran.2007, 02:21
Oley o zaman tutmuş benim varyasyonlar:)

Emurafu
08.Haziran.2007, 02:23
Milli takım ilkonbiri belli oldu..Mevlüt,Tuncay,Kazım ilkonbirde..Terim ronaldo'ya önlem almamıs belli..Beklerimizin işi zor..Çünkü kanatlar geri koşan tipde oyuncular degiller...İnsallah kazım ve tuncay pires yapar..

Onurap
08.Haziran.2007, 02:48
Mevlüt çok heyecanlı ve nihatla hiç anlaşamıyor..Ligde 5 maç 90 dk oynamayan kazım'ın ardanın yerinde olması skandal..Yerine m.topuz oynar bi şey demem hamit oynar bi şey olmaz ama kazım olamaz yanii..F.terim bu aralar fb sempatisi var gibime geliyor..

El Barto
08.Haziran.2007, 02:51
Umarım bu maçı kazanırız ve maçın yıldızı Kazım olur. 23 kişi seçildi orada olmak için ve Kazım'da bunlardan biri. O oynamış bu oynamamış ne farkeder.

Başarılar.

Ouzy
08.Haziran.2007, 03:15
Evet, şifreli.

İsviçre maçı berabere biter inşaallah, beraberlik bizim için en iyisi.

Sheriff
08.Haziran.2007, 03:24
Umarım bu maçı kazanırız ve maçın yıldızı Kazım olur. 23 kişi seçildi orada olmak için ve Kazım'da bunlardan biri. O oynamış bu oynamamış ne farkeder.

Başarılar.
Takdir ediyorum bu yorumu.. Kazanalımda kim oynarsa oynasın önemli değil..

Universal
08.Haziran.2007, 03:31
Bu maçın iki ihtimali var.

1-)Türkiye kazanacak.
2-)Portekiz kaybedecek.

EreN
08.Haziran.2007, 03:45
Burda bile FENERBAHÇE'yi sokuyorsunuz yorumlarınıza ya aferim size aynen devam arkadaşlar..
Aynen devam..
ne alakası var fenerbahçe ile? kazım bjkde olsa alınmayacak mıydı yani?
bize maç içinde fiziği kuvvetli adam lazım, bi omuzda yıkılmayacak adam lazım belki? He çok biliyorsanız Fatih Terim'in yerinde siz olsaydınız derim..

Kazım bence iyi bir tercih fakat Arda'nın yerine olması belki tartışılabilir.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 03:48
Kazım bence en son tercih olmalı. ondan önce daha Arda, Gökdeniz var. Farkındaysanız bence dedim.

GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 03:49
Arkadaşlar Terim'i maçtan sonra eğer kaybedersek eleştirsek daha iyi olur.Zira oyuncularla gece gündüz yatıp kalkan biz değil,odur.Portekizi en ince ayrıntısına kadar takip eden odur.Yıllarca futbolun içinde olan,çok iyi bir kariyeri olan ve milli takım hocalığına kadar yükselende odur.Her şeyi ben daha iyi bilirim havasını bırakın.Eğer maç Fatih Terim'in tercihlerinden dolayı kaybedilirse o zaman eleştirinizi yaparsanız.Maç yapılmadan basma kalıp fikirlerle eleştirmek akılcı değil.Çünkü eğer maçı kazanırsak bu yorumlar gereksiz olacaktır.

Ben Fatih Terim'e güveniyorum.Bir bildiği vardır diyorum..Milli takıma şans ve başarılar diliyorum..

EreN
08.Haziran.2007, 03:50
Kazım bence en son tercih olmalı. ondan önce daha Arda, Gökdeniz var. Farkındaysanız bence dedim.

Gökdeniz çok zayıf kalır bu turnuva için.
Arda ikinci yarıda girerse daha çok iş yapar. En azından fizik bakımından takımdaki en güçlü 4-5 kişiden biri kazım. Belki öncelikle teknik yerine fiziksel bir mücadele vermeyi planlıyor Fatih Terim, böylece önce yorup sonra teknik adamlarla işi bitirmek istiyor?
Ama sözüm meclis içinde isteyen alınır, milli takım değil kulüp takımı taraftarlığı yapıyor bazıları burda..
Hani kazıma laf atanların çoğu onun oynadığı mevkide oynayan adamı veya oynadığı maçları izlememiştir bile.

BlackEagle19o3
08.Haziran.2007, 03:52

Aynen katılıyorum,Hamit oynar orda,olmadı Arda,Tuncay,Gökdeniz oynar.Hiç alternatif kalmadıysa Nihat,Mevlüt oynar ama Kazım bu takımda ilk 11 oy-na-ya-maz...(Şimdi Hamit,Tuncat vs. zaten ilk 11 tarzı şeyler yazanlar olabilir,onlara cevap olarak mesela Sabri sağ bek oynar,önünde Hamit,veyahut Arda sola geçer saia Tuncay geçer...Tabi bunlar benim şahsi görüşlerim,benim gözümde Kazım'ın değil ilk 11'de Milli Takımda yeri yok...

Sheriff
08.Haziran.2007, 03:58
Bence Kazım en doğru tercihti.. Tebrikler Fatih Terim..

Universal
08.Haziran.2007, 04:03
Arda veya Gökdeniz çıksa her zamanki oyunun oynayacaklar. Çünkü kendilerini kanıtlamışlar ve bu maçta kötü oysanalar bile o formaya giymeye devam edecekler.

Kazım için bu geçerli değil. Çünkü; Kazım kendini kanıtlamadı. Kanıtlamak içinde en güzel maç bu maç. Bu maçta elinden geleninin fazlasını yapmak isteyecek. Ateşli bir oyun oynayacak ve bu oyun ilede çok yararını göreceğiz. Eğer Kazım'da kendini kanıtlamış olsaydı o zaman Arda veya Gökdeniz tercih edilirdi.

Addolorato
08.Haziran.2007, 04:11
Bence Kazım en doğru tercihti.. Tebrikler Fatih Terim..

Peki Neden Arda değilde colin kazım acaba açıklayabilirmisin abi?

Redrum
08.Haziran.2007, 04:14
Fiziksel olarak üstünlüğünden dolayı. Arda'yı sonlara doğru yorgun takımı diriltmek, tekniksel olarak zenginleştirme amaçlı kullanacaktır Sinyor Terim..

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 04:24
Arda yı sonradan alacak da arda nın morali iyi olacak mı bakalım? Hepimizin düşündügü gibi o da düşünmüştür kendi takımında bile banko ilk 11 oynamayan adam ilk 11 , ben kulübedeyim die. Tabi bu bir ihtimal. Terim kndi gaz verme yetenegiini kullanarak bi türlü acıklamıştır bunu Arda ya. Umarım arda bunu anlayışla karsılamış ve moralli bir sekilde oynamış olarak çıkar karşımıza.

nerazzuri
08.Haziran.2007, 04:34
Beyler maç daha başlamadı. Kazım'ı maçta izleyin. önce bir izleyin. Eğer kötü mü oynadı onun yüzünden yenildikmi? gelin burda yerden yere vurun o zaman Fatih hocayıda Kazım'ıda.

Fatih Terim kaç yıllık hoca elbet bir bildiği vardır Kazım'ı oynatıyorsa.

batuhanry
08.Haziran.2007, 04:39
İyi oynasında kim oynarsa oynasın ya burdan sonra da tartışmak abes kaçar zaten :)

Addolorato
08.Haziran.2007, 04:40
olsun sonuçta kazım iki kişilik oynar zaten adı kazım kazım:D

Sheriff
08.Haziran.2007, 04:42
Peki Neden Arda değilde colin kazım acaba açıklayabilirmisin abi?
Açıklayayım tabiki kardeşim..
Ben Kazım'ın yeteneklerine oldukça fazla güveniyorum.. Top tekniği olarak en az Arda kadar iyi.. Ben olsam Arda'yı sola Kazım'ı sağa Emre ve Tuncay'ı ortaya, Nihat'ı da forvete koyardım Hücum bölgesinde.. Tüm özellikleri bu bölgede ve bu maçta oynayabilecek düzeyde.. İngiltere gibi futbol ekolü oluşturmuş bir ülkeden gelmiş, Fenerbahçe'de de oldukça formda bir isimdi..
Sebebi budur kardeşim, umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur..

anilton
08.Haziran.2007, 04:47
Seyircilerimiz Portekiz seyircisine oranla daha fazla,bu sevindirici bir gelişme...

Haydi Bismillah,çok özledik bu heyecanı...:)

RaSenGan
08.Haziran.2007, 04:48
Kazım'ı izlemeden yorum yapmak yanlış olur.Bu akşam görücez bakalım.İngiltere'de futbol oynadığından belki bu maça uygun görmüştür Terim.İyi bir tercih mi olup olmadığını görürüz.Servet bu maç oynacak mı ?

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 04:51
Turkuaz forma :) inş ugurlu gelir. Haydi çocuklar .

El Comandante
08.Haziran.2007, 04:52
Açıklayayım tabiki kardeşim..
Ben Kazım'ın yeteneklerine oldukça fazla güveniyorum.. Top tekniği olarak en az Arda kadar iyi.. Ben olsam Arda'yı sola Kazım'ı sağa Emre ve Tuncay'ı ortaya, Nihat'ı da forvete koyardım Hücum bölgesinde.. Tüm özellikleri bu bölgede ve bu maçta oynayabilecek düzeyde.. İngiltere gibi futbol ekolü oluşturmuş bir ülkeden gelmiş, Fenerbahçe'de de oldukça formda bir isimdi..
Sebebi budur kardeşim, umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuşumdur..

Sonra vay Aurelio´nun haline :icon_biggrin:
Tek basina mükemmel Portekiz hücumunu savunacak he ? :icon_biggrin:

Bence Kazim yanlis bir tercih,fizikli falan deniliyor da,bu Kazimin bir numarasini göremedik ? Topla oynamayi seviyor bu yüzden takimin hizini bozuyor,cok calim atmayi seviyor,bu yüzden cok top kaptiriyor.Arda bu sene kendisini cok degistirdi,oynadigi futbolu 2ye katladi,takim oyununu cok iyi oynuyor,oynadigi takimin beyni oluyor.Gerektiginde iceri hareketlenip gol ariyor,gerekse ara toplarda forveti kaciriyor.Arda´yi mutlaka oynatmasi gerekiyordu Fatih Hoca.

Ayrica Portekiz hücumlarini durdurmakta cok zorlanacagiz bu belli.Hamit-Kazim ikilisini düsündükce korkuyorum,bunlarin 2si iyi defans yapamayan isimler.
Sabri-Hamit ikilisi cok iyi anlasiyorlardi,onlarla Portekizin en etkili silahi olan kanat akinlarini durdurabilirdik,ama simdi Fatih Hoca egoist tavrini gösterdi ve Portekize karsi hücum agirlikli bir kadro sahaya cikardi.Ilk hedefimiz gol yememek olmaliydi,biz onlara 1 tane atabiliriz,ama onlar bize 4 tane atar bu kadroyla.

Bu cesaret degildir,cehalettir !

Sheriff
08.Haziran.2007, 04:57
Tuncay ve Emre'de koşan pres yapan top kapan oyuncular.. Ben Kazım'ın numarasınıda gördüm yapabileceklerinide gördüm..

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 05:02
Servet yatırdı artizi :D

UlquioRRa
08.Haziran.2007, 05:02
Maç başladı. Haydi Türkiyem.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 05:09
Servetin dizi kötü döndü. İnş birseyi yoktur :(

YusufT
08.Haziran.2007, 05:12
Kazim beyfendi Ingiliz altyapinin ürünüdür, oyun tarzi Shaun Wright-Phillips'e benziyor bence.

Bide Mevlüt, oyun stili tam fransiz derken Henry, Benzema ve gomis gibi oyuncularla aynidir.

F.Terim'de bunun farkindadir :)

Bence kadro secimi dogru, ama belki Sabri ile Kazim degisikligi olabilirdi.
Arda oyuna 2.yarida girecektir ve tüm enerjisiyle rakip defansi yipratacaktir. Arda ayrica oyunu yönlendiriyor, mesela Silva'nin yaptigi gibi.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 05:14
Ahh bee ...

ATV bu ne biçim yayın. ses görüntüden önce geliyor .

UlquioRRa
08.Haziran.2007, 05:18
Pepe attı 1-0.:(

Gol değilmiş.:D

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 05:18
Ofsaytı iyi gördü yardımcı.

YusufT
08.Haziran.2007, 05:20
Yaani demek istedigim, suanki oyun taktigi kontrataklarla rakibi vurmak, Kazim buna Arda'dan daha iyi uyuyor :)

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 05:33
İlerde hiç top tutamıyoruz. oyun tamamen bizim yarımızda. Devre arasına gol yemeden girsek cok iyi olacak. İleriki elemanlarımız cok kötü, top tutamıyoruz.

YusufT
08.Haziran.2007, 05:33
Tuncay berbat :(

Topu kullanacak oyuncu lazim, örnegin ARDA

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 05:35
Kazım dedik tuncay ondan 5 kat daha kötü. Her topu kaptırdı. Sakatlıktan yeni çıkmış zaten 2. yarı degiştirilmeli.

Bu arada Emre de topu biraz ayagında tutup oyunu yaymalı ve sakin olmalı. .

Burak Duran
08.Haziran.2007, 05:41
kazim cok amator ya boyle hareketler yapmamli durduk yere atilcak.. tuncay cok kotu oynuyor. Takimin suana kadar en iyisi servet. Volkan inanilmaz top cikardi.. Bu sartlarda mac hala 0-0 inanilmaz yani

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 05:44
Gercekten volkan tam ucu ucuna süper cıkardı.

RaSenGan
08.Haziran.2007, 05:47
Tuncay'ı ve Mevlüt'ü beğenmedim.İkisinden birisi çıkmalı.Arda hareketlendirir takımımızı.Emre'de pek ortalarda gözükmüyor.Toparlanmalı o da.Bayağı etkili geliyor Portekiz.Gol bulabilirler ikinci yarı.İkinci yarıya çok daha iyi başlamalıyız.İlk yarı bitti biticek.

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 05:47
ronaldoyu topsuz alanda çok iyi kontrol ediyoruz.frikik dışında başarılı pozisyonu yok.pas hatası yapması sevindirici.abartıldığı kadar olmadığını söyleyebilirim şimdilik.

Fernando Gago
08.Haziran.2007, 05:49
Kazım'ın acilen oyundan çıkması lazım Sabri sağ koridoru canlandırır

Sheriff
08.Haziran.2007, 05:50
Tuncay ve Mevlüt katletti ilk yarıyı :D Topa hakim olamıyoruz.. Fatih Terim'in birşeyler yapması lazım.. Kazım'a da ne dediyse artık birebirde çalım atmayı denemiyor bile hiç..

Maksic
08.Haziran.2007, 05:51
İkinci yarıda Tuncay ile Arda ve Kazım ile Sabri değişmeli bence Kazım'ın sarı kartı olmasına rağmen Kazım takmıyor gibi değişmeli bence

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 05:51
kazım ve tuncay oyundan çıkıp arda ve sabri girerse daha iyi olabilir.sabri ve hamitin bindirmeleri ve ardanın sürdüğü toplara çok ihtiyacımız var.gökdenizde girebilir kazımın yerine tuncayın yerinede arda.

BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2007, 05:52
Yapacağımız ilk oyuncu değişikliği Tuncay'ı çıkarmak olmalı.
Kazım'ıda sarı kartı olduğu için çıkarmalıyız. Hakem ikili pozisyonlardaki dirsek hareketlerini görürse ikinci bir sarı gelebilir.

Bence Gökdeniz yada arda birde Sabri girmeli oyuna.

Aykan19o3
08.Haziran.2007, 05:53
Tuncay berbat diyorsunuzda Tuncay Ronaldo'nun kanat değiştirtmesine neden oldu.. Arda Tuncay kadar koşacaksa Fatih Terim Arda'yı sokmalı, maçın en heyecanlı anı Ronaldo'nun frikiğiydi..

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 05:54
"mac biter bitmez reklama pas " Bravo bu müthiş (!) yayın için atv.

Mac hakkında konuşursam kötü oynadık. gol yememiş olmamız iyi bizim için. Ronaldonun vuruşunu volkan son anda iyi çıkardı. ilerde top tutamadık. genelde tuncayın oldugu sol kanadı kullandık ki sag ı kullanmamız lazımdı, çünkü ferreira orada. tuncay etkisizdi aldıgı neredeyse her topu kaptırdı. Servet mükemmel denecek kadar iyiydi, çok yerinde müdaheleler yaptı. Hakan balta panik , pek iyi degildi. Marco da iyiydi her zamanki gibi koştu mücadele etti. Hamit de sagda pek iyi olmamakla birlikte fena degildi . Kazım sag kanatta pek etkili degil, ama aldığı topları genelde kaptrmadı tuncay gibi. Rakibin üstüne neredeyse hiç gitmedi, pas vermeyi tercih etti. 2 kanatımız da etkisiz.

Terim takımı devre arasında cesaretlendirmeli, uyarmalı ve gerekli hamleleri yapmalı. Şu panik havamızı üstümüzden atmalıyız.

Varonil
08.Haziran.2007, 05:55
Oyuna çok ürkek başladık. Portekiz'e teslim olduk adeta. İleride hücum organizasyonlarını yaparken iyi pas yapamıyoruz.. 2.yarıda bunları düzeltemessek işimiz kötü.

Servet Ronaldo'nun üstüne kabus gibi çöktü adeta :):):)

El Comandante
08.Haziran.2007, 05:56
ilk basta futbol oynamadigimizi söylemek gerekiyor.Ileride oyun kuramiyoruz,cok basit top kayiplari yapiyoruz,rakibin kanat akinlarina karsi önlem almamisiz belli,cok bos alanlar yakaliyorlar.

Kazim beni yaniltmadi,bize takimci diyenler simdi ne diyecek acaba ?
Alin iste,cok begendiginiz,fizigi süper Kazim !
Oyunda yok,cok alakasiz oynuyor,ani ataklarimizda oyunu sogutuyor,yavaslatiyor,gereksiz uzun toplar yapiyor,bir kere cizgiye inip orta actigini görmedim.Iceriye hareketlenmece yok.Bek olan Hamit bile iceriye girip cekti sut,o cekemedi.Defansa hic yardimi yok,orta saha cizgisinin gerisine gelmedi daha,Hamitte tam bir bek olmadigindan cok zor anlar yasadi,ama iyi savasiyor,gercekten sansimiz yanimizda.
Hakan Balta sol bekte agir kaliyor ama Tuncay´in burada payi büyük,inanilmaz kötü oynuyor,onu oyunda gördügümüzde ya yerde,ya top kaybi yapmis oluyor.Cok acayip oynuyor,bizim bildigimiz Tuncay yok sahada.Ruhunu kaybetmis sanki.

Nihat istedigi toplari alamiyor,Fatih Hoca yine kendisiyle celisiyor,Nihatin yaninda ST olsaydi daha etkili olurdu.Nihat geriye gelip top aliyor falan,bi nevi basarili oluyor,ama Villarrealde ki performansini göstermesi hayal.
Mevlüt cok acemi,beklenen performansi gösteremedi.

Oyunu acamiyoruz,oyunu kuramiyoruz.Emreden yararlanamiyoruz.Emre ileriye daha sIk gitmeli,top tasimali,tek pasla nereye kadar ? Rakip müthis kuruyor oyunu,zor dayaniyoruz.

Servet en iyisi takimin ...

Sabri Kazimin yerine,Arda Tuncayin yerine oyuna girmeli.
Sabri-Hamit ikilisi daha basarili olurlar,hem ofansta hem defansta.
Arda oyunu kurmamizda yardimci olur,ileriye iyi top tasir,Mevlütü falan iyi kacirir.Portekiz savunmasini cok bozar.

Portekiz ilk yaridan maci koparabilirdi,cok sansliyiz ama böyle gidersek gol yiyecegimiz kesin,Fatih Hoca insAllah bizim gördüklerimizi görmüstür,oyuna mutlaka müdahale etmeli,yoksa durumumuz vahim.

Universal
08.Haziran.2007, 05:57
Maçı ATV'den izledim. Ses görüntüden önce geliyor. İkinci yarıyı LİG TV'den izleyeceğim.

Maçta iki güzel hareket vardı. Biri Ronaldo'nun firkiği. İkincisi ise o frikikte Volkan'ın golü parmakları ile önlemesi.

Portekiz organize bir atak yapmadı. Gol yersek duran toplardan yiyebiliriz. Volkan bir pozisyonda öne çıktı az kalsın kalemizde gol oluyor. Kötü oynuyoruz bir puan alırsak grubu yedi puan ile bitiririz. Bu maçta yenilirsek grubu ikinci kazanırsak birinci bitiririz. Bu maç sadece liderliği belirleyecektir.

Bu arada Servet'in ayak boyu Ronaldo'nun boyu kadar. :)

DisCo
08.Haziran.2007, 05:57
Maça ürkek başladık. Neticede rakipten gol yemeyelim bulursak atarız anlayışı ile oynamak sanırım daha mantıklı gelmiş. Maç boyunca en iyi oyuncu Servet olarak göze çarpıyor. Sakatlandığı pozisyonda golü önlediği gibi bütün müdahaleleri yerinde yapıyor. Kanatlarımız ise çökmüş durumda bunun sebebi Kazım ve Tuncay ile başlamamız. Madem çekinerek oynuyoruz neden hücumcu bir kadroyla sahaya çıkıyoruz bunu anlamış değilim. Orta alanın göbeği görev bölgesini terketmiyor buda hücumda zayıf kalmamıza neden oldu. Volkan'da müthiş bir müdahele yaptı ve topun direkten dönmesini sağladı.

Maçı kazanmak istiyorsak Kazım'ın yerine Sabri, Tuncay'ın yerinede Arda girerse daha derli toplu bir hale gireriz ve bol bol top yapıp rakibe korner attırmayacağız. Acayip tehlikeli atıyorlar çünkü.

IcedEarth
08.Haziran.2007, 05:59
Milli takımda tam da beklediğim gibi bence topların gideceği son adam eksikliği var; ki bence Türk futbolu henüz bu tip oyuncu olmadan başarı yakalayabilecek durumda değil. Yapısı uygun değil bu duruma. Çünkü Türkiye kanatlardan ortayla gelen bir takım. Ama hedef adam olmayınca ortalar resmen boşa gidiyor. Nihat da, Mevlüt de kafa toplarının hedef ismi olabilecek oyuncular değil. Ya kanattan değil de ortadan gireceksin hücuma; ki bu durumda Türk futbolunun en büyük yokluğunun çekildiği Hagi tipi, Zidane tipi adam eksiltebilen, akıllı oyunculara ihtiyaç vardır, o da elimizde mevcut değil. Ya da kanatlardan gelecek ortaları fizik gücüyle toplayabilecek hedef adamı takıma monte edeceksin. Kadroya Hakan Şükür, Ümit Karan veya Fatih Tekke çağrılmadığına göre mevcut durumda Semih bu görevi üstlenebilecek tek oyuncudur. Hiç beğenmesem de, futbol bilgisinden şüphe etsem de Semih 2. yarıda Mevlüt'ün yerine sahada olmalıdır. Ayrıca Tuncay da etkisiz kalmaktadır. Onun yerine de Arda oyuna dahil edilmelidir. İlerleyen dakikalarda ise sakatlık veya ihraç durumlarının oluşmaması halinde Kazım çıkarılmalı, Sabri oyuna alınmalıdır.

Sheriff
08.Haziran.2007, 05:59
Bence Mevlüt acilen çıkmalı.. Kalanlar kalmalı.. Kazım'ın sarı kartı var ve çok tehlikeli o kanat.. Ya uyarılmalı yada çıkmalı oda.. Servet ve Volkan iyidi sadece ilk yarıda..

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 06:00
2. yarıda başta ronaldo olmak üzere simao,quaresma patlayabilir.çünkü takım genel anlamda güven vermiyor bana.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 06:03
Mevlüt - sabri değişti.

Universal
08.Haziran.2007, 06:03
Mevlüt çıktı, Sabri girdi. Kazım ise forvet arkasında veya forvet oynayacak. Sabri sağ kanatta oynayacak.

IcedEarth
08.Haziran.2007, 06:04
Fatih Hoca birşeyler çeviriyor gibi, dur bakalım.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 06:06
sabri ortada oynuyor sanırım , eyvah

Universal
08.Haziran.2007, 06:07
Doğru karar. Penaltı değildi. Oyuncu topa müdahale ediyor.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 06:08
Gökhan napiyorsun ya :(

Universal
08.Haziran.2007, 06:09
Çok şanslıyız çok. Top direkten döndü. Tamamlayacak bir oyuncu olsaydı Portekiz önde olacaktı.

Kazım & Gökhan sarı kart gördü.

IcedEarth
08.Haziran.2007, 06:09
Gökhan Simao'ya çok pis vurdu yahu :zuhaha Şaka bir yana, biraz daha dikkatli olması lazım oyuncularımız.

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 06:14
Zan çıktı aşık girdi...

IcedEarth
08.Haziran.2007, 06:16
Ronaldo Hamit'i çok zorluyor. Gol yiyeceğiz bu gidişle.

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:16
valla defans iyice tehlikeli oldu gokhan zaten hatalar yapiyordu emre asik defansta en korktugum adamdir insallah ters bir sey olmaz ama bence bu macta gol yicez yemezse bu gruptan kesin cikariz cunku cok sansliyiz demektir

KaPaLı
08.Haziran.2007, 06:17
ilk yarı izleyemedm ama 2. yarıda Kazım oyuna çok hakim önüne top atıldığında çok iyi gidiyo

Edit: Ahhh sabri ahhh az daha aşağıdan sabri

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 06:17
Kazım 2. yarı da rakibin üstüne gidiyor bu iyi. Bunu yapması lazım. ilk yarıda hiç yapmadı bunu.

Universal
08.Haziran.2007, 06:18
Son dakikalarda akın akın geliyoruz. Umarım bu ataklarla golde gelir. Oyunun gözüken hakimi şuanda biziz. Dakikar ilerledikçe daha zevkli maç olacak.

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:18
sonunda yedik

fenerbahce_1907
08.Haziran.2007, 06:19
Pepe denilen adamdan böyle gol yedik ya nasıl bir defanstır bu

Universal
Pepe'ye bak. Stoper oyuncu bir forvet oyuncu gibi çıkıp gol atıyor. Bu kadar olmaz. Ronaldo'ya, Nunu Gomes'e, Deco'ya atırmayalım derken.

IcedEarth
İnanmıyorum ya yediğimiz gole bak. Adam resmen elini kolunu sallaya sallaya ceza sahamıza girdi ve golünü attı. Bu golü Ronaldo atmadı üstelik. Pepe attı. Olacak iş değil yani.

PesimiSTyLa
Yediğiimiz gole bak. Emre sen takımın en güvendigi adamsın topu kaptır, pepe 1 hareketle 3 adamı uyutsun verkacı yapip golü atsın. olacak iş degil !

GReeN BeReT
Üst üste hatalardan sonra olacağı buydu.Fazla bile dayandık! Tuncay'ı çıkartıp Semih'i almalı diye düşünüyorum.

KaPaLı
08.Haziran.2007, 06:20
Yok artık yaa Stoper adam forvet gibi gol atıyo. Emre aşık inadı 1-0 geriye düşürttü. hiçmi akıl yok bu herifte..ya belli araya atıyo ne varda bekliyosun atsana kendini topun önüne !

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:22
okadar gol kacirdilar yedigimiz gol cok sansiz. emre asik 1 sn once yada 1 sn sonra ayak koysa gol olmayacak

Universal
08.Haziran.2007, 06:22
Yok artık yaa Stoper adam forvet gibi gol atıyo. Emre aşık inadı 1-0 geriye düşürttü. hiçmi akıl yok bu herifte..ya belli araya atıyo ne varda bekliyosun atsana kendini topun önüne !

Orada kimin olduğu önemli değil, artık bırakmamız gerekiyor kimi takıma aldık almadık diye yorumlar bize galibiyet getirmez. Elimizde hamura bakarak konuşmak gerek. Acil bir forvet lazım. Semih umarım girer ligde sonrada girip attıklarını Türkiye forması ilede atar.

GReeN BeReT
08.Haziran.2007, 06:24
Sağ kanadımız savunmada iyice çöktü.Ronaldo kanat değişince çok etkili oldu.Böyle giderse 2'yi hatta peşinden 3'ü bile yiyebiliriz.Fatih Terim'den artık oyuna direk bir müdahale bekliyorum!

shamur1
Yıldıray'ın neden kadrodan çıkartıldığı anlaşılmıştır. Yıldıray'ın yerinde ortasaha da Sabri oynuyor çünkü !!

Pepe gibi bir defans oyuncusu 2 ara pasıyla golü atıyor bize. Emre Aşık ile alakası yok golün . Dikkatli bakarsanız Servet'in yanından geçti top tabi Servet'te ağır olduğu için ayağını uzatıp müdahale edemedi topa.

Burak Duran
bu pepe nin ya adam heryerde be

jarosik_61
08.Haziran.2007, 06:25
adamdaki pepe ye bak sen ya helal valla.düz stoper değil en azından geçmişte bir forvet oynamışlık vardır bu pepede

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:25
Yıldıray'ın neden kadrodan çıkartıldığı anlaşılmıştır. Yıldıray'ın yerinde ortasaha da Sabri oynuyor çünkü !!

Pepe gibi bir defans oyuncusu 2 ara pasıyla golü atıyor bize. Emre Aşık ile alakası yok golün . Dikkatli bakarsanız Servet'in yanından geçti top tabi Servet'te ağır olduğu için ayağını uzatıp müdahale edemedi topa.

servet adamin onunde top gecerken ayagi ile mudahele etmeye calisiyor bence golu bir daha izle. orda emre asik adama gec hareket etti

Universal
08.Haziran.2007, 06:26
Nani, Nuno Gomes'den daha hızlı ve ondan daha iyi işler çıkaratacaktır. Portekiz'in iyi bir kozu oldu. Acilen oyuna forvet almamız gerekiyor.

KaPaLı
08.Haziran.2007, 06:26
Nuno GOmes çıktı Nani girdi. İşimiz daha zorlaştı Nani çok hızlı ve topla iyi koşabilen bir oyuncu.

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:28
nasil bir oyun sistemimiz var anlamiyorum hatta ortada sistem yok mahalle takimi gibiyiz. herkes kafasina gore takiliyor. Takimda hirs yok motivasyon yok

shamur1
08.Haziran.2007, 06:29
servet adamin onunde top gecerken ayagi ile mudahele etmeye calisiyor bence golu bir daha izle. orda emre asik adama gec hareket etti

Tabi ya zaten stoperde Emre Aşık - Nihat ikilisi oynuyor. Neyse bu ağır defansla yola çıkmamız hataydı zaten. Adamlar patır patır geliyor hiçbir şey yapamıyoruz.

Universal
08.Haziran.2007, 06:30
Fatih Terim doğrsunu yaptı. Sabri sağda ve Hamit ortada daha iyi oynar. Rıdvan Dilmen'in dediği gibi ortasaha gelip defansdan top alması gerekiyor ki hücuma çıkalım yoksa uzun toplarla işimiz zor. Arda oyuna girmeli. Dinamizme ihtiyacımız var. Ama ne yazık ki tek hakkımız kaldı.

KaPaLı
08.Haziran.2007, 06:30
yaa all bee adam all artık forvet all tuncay hiçbirşey yapmıyo Nihat Pepe-Carvalho arasında sıkışıp kalmış durumda

Yazıklar Olsun böyle hakeme bee orda el yokmuydu nerenle bakıyosun

Universal
08.Haziran.2007, 06:31
Sabri yapma! Burası TSL değil, itirazda sarı kartı yiyorsun. Kazım'da aynısnı yaptı.

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:31
allah allah servet adamin onunde duruyor nihat lafi nerden cikti...neyse ama bu hakemin ben taaa var mi boyle birsey ya..

Universal
08.Haziran.2007, 06:33
Semih giriyor. Hadi Kral, Portekiz'de at.

jarosik_61
taktiğimiz var beyler motivasyon.motivasyon aşağı motivasyon yukarı

shamur1
Yok yani demek istiyorum ki orda Pepe elini kolunu sallaya sallaya ara pasıyla golü buluyorsa bunu tek bir stopere bağlamamız doğru değil. Sonuçta o bölgeyi 2 stoper savunuyor. Zaten bizim Pepe tarzında hem havadan hem yerden iyi bir defans oyuncumuz olmadığı için kaybediyoruz ki tek hızlı defans oyuncumuzda Toraman dı.

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:34
ridvan cok iyi ya :) aut olur kosma kosma :D

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:35
tuncay niye orda artist artist donuyorsun ya tut topu guzel guzel.. ayrica sabri orta yapmayi ogrenemeden futbolu birakicak

Universal
08.Haziran.2007, 06:35
ridvan cok iyi ya :) aut olur kosma kosma :D

Bitirdi orada beni, maçtaki en güzel andı. :icon_cool:

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 06:37
Tuncay yeter artık yeter be uyan be .

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:38
tuncay beni kanser etti valla billaha ya offf bunaldim. bir dahaki mac arda ve semih mutlaka olmali

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:39
yaaa emre asik be nasil kafa o beee bombossun

KaPaLı
08.Haziran.2007, 06:40
Şu kazım her maç 90dk oynaması lazım tek top süren oyuncumuz.

Ahhh bee ahhhhhh bomboşsun orda

Universal
08.Haziran.2007, 06:40
Lig TV'de ki gafa bak. Spiker kamera arkasında çalışanlar konuşurken mikrofunu açık unuttu ve Şansal'ın söylediğini oradaki çalışana söyledi. :D

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:41
emre bu takimin beyni ve en iyi adamiysa biz bitmisiz yani

YusufT
08.Haziran.2007, 06:41
yazik yazik... Arda gibi oyuncuyu sokmadin oyuna, yazik..

Suan Posizyon yaratacak oyuncu yok! Arda girmeliydi, Tuncay akillan..

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:42
boyle faul olur mu bu tur fauller basket macinda veriliyor

Universal
08.Haziran.2007, 06:47
Tuncay yapma bunu, o topa iyi vursa büyük ihtimalle goldü. Gol omasa bile bu maçtan puan alabileceğimizi gösterebilirdik.

fenerbahce_1907
08.Haziran.2007, 06:48
Bu tuncay bitmiş ya bu takımda yeri yok.

Burak Duran
tuncay tuncay offf tuncay offf bitirdin beni ya

PesimiSTyLa
Yeter be yeter allah için vur su topa tuncay vur ya vur

Burak Duran
aurelio nun yaptigi su hareket kirmizi en kotu sari

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:50
adamlar dalga gece gece gece 2-0 yaptilar

fenerbahce_1907
08.Haziran.2007, 06:50
Bu takımdan bi sey olmaz 0 çeker döneriz türkiyeye

Universal
08.Haziran.2007, 06:51
Bu işe bak, hakemin yanlış kararı. Volkan olmayan defansda ne yapacağını şaşırdı. Portekiz en kolay maçını kazandı. Diyecek söz yok. Portekiz lider biz sonuncu. Hak eden aldı, hiçbir oyun oynamadık. Futbol'un "f"si yoktu.

YusufT
Bravo tuncay

KaPaLı
Daha ilk maçtan hakemler fişimizi çekmiş diyecek birşey yok yazıklar olsun. Önce net çizgide olan el pozisyonunu verme , Colin Kazım topu önüne alacağını anlayınca faul de sonra git ronaldonun itmesini es geç yazıklar olsun böyle hakem yönetimine

GReeN BeReT
08.Haziran.2007, 06:52
Hakeme çatmayalım arkadaşlar.Hakemin hataları olabilir ama ondan önce Milli Takımı'mızın oyuncularının performansını konuşmalıyız bence....

Sheriff
08.Haziran.2007, 06:53
Pffff.. Bu nasıl bir oyundur nasıl bir sistemdir ya.. Sabri'nin orda işi ne.. Tuncay nası Tuncay anlamadımki.. İlk maçta yenildik bu demektirki turnuvaya kötü başladık.. Bu futbolla devam edersek diğermaçlarda da hiçbirşey yapamayız..

Universal
08.Haziran.2007, 06:53
Daha ilk maçtan hakemler fişimizi çekmiş diyecek birşey yok yazıklar olsun. Önce net çizgide olan el pozisyonunu verme , Colin Kazım topu önüne alacağını anlayınca faul de sonra git ronaldonun itmesini es geç yazıklar olsun böyle hakem yönetimine

Hakemleri yanlışlarını söyleyecem ama; söyleyemiyorum. Çünkü; milli takımımız oyun oynamadı. Pozisyon yaratamadı. Kaleye gidemedi. Bunlar olmayınca hakemide kötü yönde eleştiremiyorsun.

Burak Duran
08.Haziran.2007, 06:54
valla hakem hataliydi ama biz futbol oynamadik.. Gokhan zan, tuncay, mevlut bu takimda oynayamaz.. semih arda ve sabri bu takimda olmali bence

BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2007, 06:54
Böyle kadroya böyle sonuç. Fatih Terim'e Müstehak.

Tuncay'ın turnuva boyunca oynatılmaması lazım. Orta sahanın ortaya direk dikilse daha yararlı olur.

Semih ve Arda bir sonraki maçta ilk 11 başlamalı bence.

Aykan19o3
08.Haziran.2007, 06:55
0 çekeriz böyle oynarsak..

Şimdi önümüzdeki 2 maçı kazanıp 6 puan çıkarmaya bakmalıyız..

Xipe Totec
08.Haziran.2007, 06:55
ne diyeyim ya valla krize soktular gece gece adamı.. :(

El Barto
08.Haziran.2007, 06:56
ne kanadımız çalışıyor ne beklerimiz çalışıyor ne savunma biliyoruz ne hücum yapıyor. 2 pası arka arkaya zor yapıyoruz. santraforumuz yok. Allah aşkına bu takım nasıl gol atacak.

Takımda ayakta kalan tek adam ne işi var orda ne işi var onbirde denen Kazım.

Yazık oluyor cidden yazık.

RaSenGan
08.Haziran.2007, 06:57
Adam gibi kimse çıkıp oynamadıki.Emre,Tuncay,Nihat,Mevlüt vs..Hakemler hata yapsa ne yapmasa ne ? İyi oynasak haketsek maçı tamam hakemlerde buluruz hatayı ama iyide oynamadıkki.Servet 1 saat sakat oynadı zaten.Gökhan Zan gibi saniyesinde çıkmadı maçtan.Sonuna kadar oynadı..Toparlanmalıyız bir an önce..Çek Cumhuriyeti ve İsviçre maçlarını almamız şart.

Universal
08.Haziran.2007, 06:58
Direk, Kazım ve Servet. Bu üçü bu maçın skorunu değiştirdi. Ya olmasa?

Hakem dakika 1'de Kazım'a sarı kart gösterdi. Kazım bunu görünce oynayamadı. Bir pozisyona girse ve faul ile çıksa oyundan atılacak. Mücadele gücünü etkiledi.

Servet sakatlığa rağmen Ronaldo'yu sahadan silebildi. Alkışı hak etti.

Direkler kahramandı. Prim verilmeli üç topumuzu kurtardı. Helal olsun.

Emre Aşık, Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Mevlüt Erding diğer maçta kesinlikle oynamalı.

puskas
bi servet bi kazım birde aurelio diğerleri hepsi fos cıktı.çok kotu oynadık haklarıydı kazandılar.inşallah diğer maclarda toparlanırız yoksa işimiz zor gercektende

Fernando Gago
Portekiz maçı sonuna kadar hak etti , Hayal kırıklığı yaşattı takım bize

PesimiSTyLa
Vay be terim harbi harbi futbolu unutmuş. sen turnuvanın sayılı yıldızından gösterilen arda yı yedek bırak, ssonra ilerde top tutama , yenil.

Tuncay savascı dedik, mücadele eder dedik oyunu katletti. Bu nasıl futbol, nasıl oyun, nasıl sistem? Ne yaptıgımız belli degil.

Gruptan çıkmamız bu oyunla cok zor.

Alicanfmfan
08.Haziran.2007, 06:59
Kazım ve Aurelio Servet'e Helal olsun.İlk yarının en iyisi Mevlüt ü çıkarıp Boş gezen Tuncayı oyunda tutup top tutan çoğalmayı sağlayan arda yı almadı.Emre maç boyunca birşey yapmadı pepe geldi bireysel golü attı.Soruyorum Bu maçta emre'nin yerine Yıldıray oynasa ne olurdu.Milii takım'dan sağ kanatta kazım oynasın müthiş oynadı

ThersoN
Vasatların vasatı Tuncay yerine absürdde olsa ters kanatta da olsa, Arda girmedi ya, defans bloğu ortasaha arasında köprü durumunda olan kademede mehmetten sonra en başarılı adam hamit oyundan alındı ya, ben bu işi bilmiyorum demek-ki

El Comandante
iste takimimiz,ben hic sasirmadim skora dogrusu,1 puan alsaydik cok sasirirdim,olaya at gözlügüyle bakmasak zaten milli takimimizin bu grupta sonuncu olacagini anlardik.Bosuna hayal kirikligi yasamaya gerek yok,bu takimin basindaki adam egoist,cok bildigini sanan ama bisey bilmeyen kisi.Hersey ortada.

Ilk yaridaki yorumumu yapmistim,beni dogrularcasina dediklerim cikti,Portekiz 5 tane atardi bize bugün,cok sansliydik,2-0 bitti Allahtan ..

Emre Güngör gibi adam alinmiyor oyuna Gökhanin yerine onun yerine kalas Asik aliniyor,sonrasinda gelisen ataklar malum ...

Emre Belözoglu bir hic,zerre kadar katkisi olmadi ...
Tuncay ayni öyle.
Nihat aynen öyle ama yaninda St olsaydi gercek Nihati izlerdik.
Kazim sokak topcusu,Milli takimda isi yok.
Rüstü mutlaka Volkanin yerine oynamaliydi ...
Arda mutlaka macta oynamaliydi ...
Sabri mutlaka ilk 11 de baslamaliydi,Hamit ile önlü-arkali oynamalilardi.

Fatih Hoca bunlarin hicbirisini yapmadi,her zamanki gibi bencil,egoist,bilmis tavirlariyla takimimizi yakti ...

Biz bu gruptan 0 ceker döneriz(en iyi ihtimalle 1 puan) ...

puskas
08.Haziran.2007, 07:00
hiç beğenmediğim 2 isim biri hamit diğeri tuncay bi top bu kadarmı cok tutulur ayağında yahu.hem aksıyolar hem vs işte.

nerazzuri
08.Haziran.2007, 07:01
Bugün anladımki taktiğimiz 21 yaşındaki genç ve tecrübesiz Mevlüt üzerine kurulmuş bir taktik. Sadece onun hızından yararlanabiliyoruz bu taktik ile.

Kanatları çalışmayan 4-3-3 olmaz. Santraforu olmayan takım 4-3-3 oynayamaz.

Direk , Servet , Kazım ... Kadroda ne işi var denilen Kazım neler yaptı helal olsun vallahi. Herkez yalan tek gerçek Servet ama en büyük katkı DİREKlerdi.

Bu takım bu turnuvada 0 çeker.

El Barto
08.Haziran.2007, 07:01

Hadi canım sende Baran ;)

Aydin
08.Haziran.2007, 07:02
Bugünkü ilk maça bakarak isviçreyi de çekleri de yeneriz demiştim ama bu kadar dağınık bir milli takım san marinoyu zor yener.

tuncay oynamayı unutmuş
emrenin aklı transferinde kalmış hala kontratında pürüzler var herhalde.
kazım ve servet takımın en iyisiydi.
sabri koşmaktan başka birşey yapmadı. olumlu bir top kullanamadı. kötü anında yakaladığımız bir durumda ise atağımızı katletti.
aurelio yine sağlamdı.

bunlar dışında sistemimiz de çok ilginç 4-3-3 oynayacaksak ortadaki adam pivot olmalı. nihat ne kadar iyi oyuncu olursa olsun bu taktiğin altında ezilir.

Sheriff
Kazım'ı yerden yere vuranlar gelsin konuşsun bakalım.. Takımda ayakta kalan 2-3 isimden biriydi.. Bi Servet bide Auralio işte..

puskas
şu servet gibi bir defans daha olsa keşke ama nerde

Universal
08.Haziran.2007, 07:03

Kazım bu gün oynayan en iyi oyuncularımızdandı. Sarı kartlı olmasa oynayacaktı. Hakem dakika birde mücadele gücünü azalttı. Bir iki pozsiyonda yanlış karar verdi. Kazım'ı pozisyonla buluşturmadı.

Volkan ne yapsın? İlk golde oyuncu ile karşı karşıya. İkinci golde zaten defansımız yok. Adam defans oyuncu olmak zorunda kaldı golü kalemizde gördük.

GReeN BeReT
08.Haziran.2007, 07:03
Kalecimiz Volkan iyi göründü bugün,direkler de ona bol bol yardımcı oldu :D
Defans bloğumuzda her zamanki hataları yaptık.İlk yarı bitiminde Gökay abi'ye msnde Gökhan her an bir hata yapabilir demiştim.Sağolsun beni yanıltmadı :)
Sol bekte Hakan'ın ilk golü yiyene kadar ileri çıktığını pek görmedim tüm takım gibi ne olduysa o da 1.golü yedikten sonra biraz canlanmaya çalıştı.İlk yarıda sağ kanatta yer alan Ronaldo'yu durdurmayı başardı.
Scolari Hamit'in sağ bekteki zayıflığını görüp Ronaldo'yu sola çekti.Şahsi düşüncem Ronaldo'nun 2.yarıda daha başarılı olduğudur.
Aurelio az hata yaptı,birçok oyuncuğumuzdan iyi oynadığı aşikardır.Emre 1.gole kadar pek ortalıklarda gözükmedi. 1.golden sonra geriye gelip top almaya,topu dağıtmaya başladı.
Sağ kanatta Kazım bugünün en iyisi sayılabilir.Birçok kez 2 kişinin arasına daldı çoğu zamanda topu çıkartmayı başardı.
Solda Tuncay hiç beklediğim gibi oynamadı.Tuncay ilk yarıda kötü oynamıştı.Ama Tuncay hırslı bir yapıya sahip olduğu için kendini toplar daha iyi oynar diye düşündüm maalesef öyle olmadı :S
Nihat hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim.Pek topla buluştuğunu görmedim.
Oyuna sonradan giren oyuncularımız bir şeyler yapmaya çabaladılar ancak katkı sağladıkları söylenemez.

Benim şahsi düşüncelerim bunlar.Gözden kaçırdıklarım olabilir.Eğer böyle oynarsak 0 çekmememiz mucize olur :)

Alicanfmfan
08.Haziran.2007, 07:04
Baran Kazım bugün en iyi oynayandı hakkını yemeyelim adam 3 kişiyle mücadele etti ve hepsinden galip ayrıldı.Hakem abuk sabuk fouller çalmasaydı daha da iyi olurdu

Del Piero_10
08.Haziran.2007, 07:06
Formalar yüzünden oldu.

Aydin
Baran, sen aldığın cezayı çabuk unuttun sanırım.

tamam kişisel görüşlere saygılıyız da göz var nizam var. kazım gsli olsaydı böyle konuşmazdın. hala fanatik yorumlarda bulunacaksan söyle, ne sen yorul ne biz yorulalım.

puskas
Baran Kazım bugün en iyi oynayandı hakkını yemeyelim adam 3 kişiyle mücadele etti ve hepsinden galip ayrıldı.Hakem abuk sabuk fouller çalmasaydı daha da iyi olurdu

gercektende kazım bugun mukemmeldi tek kelime ile

ThersoN
bu gidişle sıfırı buluruz gibime geliyor, hani ilk maçtan su koy verilmez fakat böyle bir maçtan sonra verilir..
Arda'nın oynamamasına çok çok şaşırdım, halen daha çözemedim, çözemiyorum..
Onun dışında Kazım'a birileri ikili mücadelede nasıl el kol yapılır, yapılmaz öğretilmeli, daha top gelmeden düdük çalıyor..
Ayrıca çok büyük bir sorunumuz daha var, gerçi kronikleşmiş bir vaka ama hemen sakatlanıyoruz, fiziken düşük kalıyoruz, 4-5 yıl turnuvaya gitmeyelim ama şu sorunu çözelim, servet, gökhan, sonradan girmesine rağmen eme aşık ayakta duramıyor

anilton
08.Haziran.2007, 07:07
Alınan mağlubiyeti anlarımda,sahada ne oynadığımızı anlayamadım bir türlü.En güvendiğim çok şeyler beklediğim Emre,Tuncay,Nihat,Hamit dörtlüsü bugün sanki kötü oynamak için vardılar sahada.İnanamadım Tuncay'ı bu halde görünce.İngiltere'den başka bir adam mı gönderdiler?Bütün topları kaybetti.Emre sahada dolaştı adeta,hiç sorumluluk almadı,liderlik vasıflarını yerine getiremedi.Nihat'ta topla buluşmakta zorlandı yine,bulduklarınıda çok kolay kaybetti.Hamit hücuma yönelik oynadığı zaman daha etkili olan bir futbolcu,doğal olarak Simao ve Ronaldo karşısında başı döndü...

Maçın en iyi isimleri ise Servet,Aurelio ve Kazım'dı.Servet'e inanamıyorum,onu anlatacak kelime bulamıyorum.Helal olsun diyebileceğim sadece...

Sonuç olarak şampiyonaya kötü bir başlangıç yaptık,ama her şey daha yeni başlıyor.Rakiplerimizin oynadığı oyunuda gördük.Bizden fazlaları yok,eksikler var.Umarım takımımız bu maçtan gerekli dersleri çıkarır,önümüzdeki maça en iyi şekilde konsantre olur...

Sağlık olsun...

scar face
08.Haziran.2007, 07:07
Kazım'dan baska takımda ayakta duran ne yaptığını bilen var mıydı?Ofansta Fenerbahceli olduğum içi değil,Kazımı cok sevdiğim için değil bunu bir milli takımını destekleyen vatandas olarak soruyorum.
Servet,Aureilo,Kazım dısında takım cok kötüydü....Ama ben yine de gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
Baran takımı Gslilerden olusturdun masallah Volkan ne yapsın ki şlk golde hatası var orda ara pasını kesemeyen de Servet...Takımcılık yapmayalım hepimiz milli takımlıyız burada...

shamur1
08.Haziran.2007, 07:08
Kazım yinede takımın en göze batan oyuncusuydu. Hakemi falan geçelim beyler kaç tane organize atağımız olmuş ki .. 2-3 pas bile yapamadık . Bu takımın taktiği nedir , sahada yapılmaya çalışılan nedir kimse anlamamıştır heralde.. Çok zor çok bu futbolla bu gruptan puan almamız bile mucize.. Umarım bir daha ki maçta bu şekil oynamayız..

He bu arada Fatih Terim saolsun yine o dillere destan karizmasını konuşturuyor. İlginç mimik ve hareketleri yine esirgemedi ama oyuna müdahale adına hiç bir şey yapmadı. Ah bu karizma ahh ..

BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2007, 07:08
iste takimimiz,ben hic sasirmadim skora dogrusu,1 puan alsaydik cok sasirirdim,olaya at gözlügüyle bakmasak zaten milli takimimizin bu grupta sonuncu olacagini anlardik.Bosuna hayal kirikligi yasamaya gerek yok,bu takimin basindaki adam egoist,cok bildigini sanan ama bisey bilmeyen kisi.Hersey ortada.

Ilk yaridaki yorumumu yapmistim,beni dogrularcasina dediklerim cikti,Portekiz 5 tane atardi bize bugün,cok sansliydik,2-0 bitti Allahtan ..

Emre Güngör gibi adam alinmiyor oyuna Gökhanin yerine onun yerine kalas Asik aliniyor,sonrasinda gelisen ataklar malum ...

Tuncay ayni öyle.
Nihat aynen öyle ama yaninda St olsaydi gercek Nihati izlerdik.
Arda mutlaka macta oynamaliydi ...

Fatih Hoca bunlarin hicbirisini yapmadi,her zamanki gibi bencil,egoist,bilmis tavirlariyla takimimizi yakti ...

Biz bu gruptan 0 ceker döneriz(en iyi ihtimalle 1 puan) ...

Bu yoruma tek şey yazarım. Yeter!!

Burak Duran
08.Haziran.2007, 07:09
kazim,servet ve aurelio benim bugun begendiklerim. kotuler hamit,tuncay, gokhan zan, emre ve mevlut.. bence bidahaki macta kadro:

sabri-servet-emre gungor-hakan
aurelio
kazim-emre(yildiray olmadigi icin mecburen)-arda
semih-nihat

Universal
08.Haziran.2007, 07:10
Mehmet Aurelio maçta en çok koşan oyunucumuz olsun. Mücadele gücü nasıl olduğunu gösterdi. Mehmet, Servet ve Kazım gibi üç oyuncumuz daha olsa bugün Portekiz'i yenerdik. Forvet'te top vermemzi lazım ki Nihat, Mevlüt, Semih oynasın.

Alicanfmfan
08.Haziran.2007, 07:10
Ah Yıldıray Ah.Emre'nin yerine oynasaydı dahda etkili olurduk

Portekiz ahım şahım oynamadı , Ben çeklerin savunmasına gol atmayı bırakın yaklasacagımızı düşünmüyorum.İsviçre maçındada bir şeyler olabilir turnuvayı gol atmadan bitirebilirizde

Xipe Totec
08.Haziran.2007, 07:14
fatih terim kafasını duvalara vursun artık iş işten geçtikten sonra.. milyonların gördüğünü bi bizim sinyor beyefendi göremed.. kazım gibi dinamik bir oyuncu oynamalı şahsen karşıydım ilk 11 de başlamasına.. beni yanılttı bir çok kişiyide yanılttı.. en çok umut bağladığımız insanlar emreler tuncaylar ortalıkta yok.. bu nasıl iştir anlamış değilim..

servet-aurellio-kazım.. gerisi yalan.. :S

puskas
08.Haziran.2007, 07:14
tamam arkadaşlarr baran bi yalnışlık yapmıştır hatasını anlar .üstune gitmeyin kardeşin.kazım en superiydi takımın karşı ronaldodan bile iyi oynadı.3 kişi ile savaştı resmen.hayran kaldık bi gsli olarak.helal olsun valla.birde servet onun gibi adamlar lazım bize.keşke takımda 1 tane daha olsa ondan.ikiz olsalarmış super olurmuş:)

shamur1
08.Haziran.2007, 07:15
Scolari maçtan önce 1 puan alsak bile üzülmeyiz demiş .. 2002 de Brezilya'yı çalıştırırken Türkiye bize çok zor anlar yaşatmıştı saygı duyuyorum demiş . Ama gel gör ki o Türkiye Dünya 3.sü olmasına rağmen bazı kesimler tarafından sürekli eleştiriliyordu. Şimdi bende bunu belirtmek istiyorum bu iş Fatih Terim ile olmaz. Boşuna gaz verip durmasın Türk halkına.. Yok efendim derece yaparsak şaşmayın fln fln.. Bu futbol ile mi derece yapacaz .. Grup maçlarında 1 maç hariç iyi bir top oynadığımızı da görmedim nerdeyse o kolay gruptan zorla çıktık. Yazık günah hep birilerinin önü kesilecek ama Fatih Terim her zaman 1 numara olacak. Bu kadar da aciz top oynanılmaz ya. Hatırlıyorum da koskoca Brezilya'ya karşı neler yapıyorduk .. sürekli baskı , mücadele , hırs vardı ama şuan hiçbiri yok.. Futbolcular inanmamış ki Türk Halkı inansın bu oyunculara.

KaPaLı
08.Haziran.2007, 07:15
Tuncay ayni öyle.

Hala daha fanatik yorumlar yapıyosun.

-Kazım oynamasaydı kim oynayacaktı Sabrimi ? Hani şu 1 tane ortası yerini bulmayan, Olmadık şutlar çeken, Sürekli gereksiz sarı kart gören. Kazım olmasaydı ileri top taşıyacak oyuncumuz yoktu. Senin o sokak topçusu dediğin adam 2. yarıda arı gibi çalıştı durmadan top götürdü Top sakladı.
-Volkan ne hata yapmış söylesene Rüştü oynaması için

gtTs26
08.Haziran.2007, 07:18
Fatih Terim'in eseri yazıklar olsun !

ewrim_FB
Diğer maça ilk onbirimiz bence;

Volkan
Hamit , Emre Güngör , Servet , Hakan Balta
Kazım , Aurelio , Emre , Arda Turan
Semih , Nihat

Universal
Fatih Terim bu gün, Portekiz'in böyle oynayacağını söyledi. Milli Takıma kötü oynadığını söyleyenlere katılmadığını belirtti. Top bizdeyken gol yediğini söylüyor. Gol ararken gol yememiz bizi moralimizi bozduğunu belirtti. Sakatlıkların kötü olduğunu belirtti.

extensor
08.Haziran.2007, 07:19
Kazım yinede takımın en göze batan oyuncusuydu. Hakemi falan geçelim beyler kaç tane organize atağımız olmuş ki .. 2-3 pas bile yapamadık . Bu takımın taktiği nedir , sahada yapılmaya çalışılan nedir kimse anlamamıştır heralde.. Çok zor çok bu futbolla bu gruptan puan almamız bile mucize.. Umarım bir daha ki maçta bu şekil oynamayız..

He bu arada Fatih Terim saolsun yine o dillere destan karizmasını konuşturuyor. İlginç mimik ve hareketleri yine esirgemedi ama oyuna müdahale adına hiç bir şey yapmadı. Ah bu karizma ahh ..

aaa hani pivot santrafor devri kapanmıştı hani nihat oynayınca 138 tane gol pozisyonuna girecektik hani çağ dışıydı bu mantalite hani servet rezil olurdu
bunları diyen sen değilmisin 1 aydır bas bas bağırmıyormuyum 0 çekeriz nihatla pozisyona bile giremeyiz onu geçtim komik duruma düşeriz alay konusu oluruz uefa bize bi daha siz katılmayın der demedikmi

işte bu maçtan sonrada anlayınki tek santrafor oynarsan 1.85 ten aşağı adam oynamaz oynarsa nihat böyle olur

Burak Duran
terim kotu oynamadik dedi :) portekizle bas etmek cok zordu dedi.

King_Theoden
Amma adamlarsınız yaw 2 adam geçti çalım yaptı diye Kazım süper mi oynadı yani hayran kaldım bakış açınıza:D sahada 11 tane hiç bir işe yaramayan acemi gezdi durdu sadece:D hatta emre onu bile yapmadı:D

The.Crow
Fatih Terim ancak kaşını,gözünü,burnunu oynatmayı biliyor. 2000'de UEFA kupasını aldın mükemmel iş yaptın kabul. Ondan sonra geçen 8 senede ne yaptın ? Sadece konuştun!!! İsme göre takım kurdun.! Ersun Yanal bu takımdan gittiğinde gurupta tek yenilgimiz vardı. Çok berabere kalmıştık ama her maçta en az 3-4 tane %100 gol pozisyonumuz oluyordu.Bu akşam pozisyonumuz var mı ?? Herkesin kendi fikridir ama ben Kazım'ı da beğenmedim. Beğendiğim oyuncu yok takımda!! Kazım 1 sezon ne oynadı ki senenin en önemli futbol futbol organizasyonunda ilk 11 oynuyor?? İsme forma verirsen olacağı bu!! Yazık çok Yazık!!!!!!!

PesimiSTyLa
08.Haziran.2007, 07:20
Bugun emrenin oynadığı oyunu görünce yıldıray a gercekten yazık oldugunu gördüm. umarım düzelir emre, bu kötü oyununda transferinden dolayı aldıgı tepkilerin oldugu kuşkusuz.

bugünkü maca bakarsak isvicre macı kadrosu :

-------------------Volkan-----------------------
Hamit ----- Emre G ---- Servet ---- Hakan
---------------------Marco---------------------
---------------Kazım ---- Emre --------------
----- Nihat ------------------------- Arda -------
-------------------- Semih --------------------

Bu sekil olur. Antrenmanlardaki duruma göre Hamit kazım ın yerine gecip, sabri DR ye koyulabilir ama bu mactaki görüntüyle bu kadro olmalı bence. Emre nin kesinlikle toparlanması lazım takımın beyni ama bu macta yokları oynadı, ilk golde topu kaptıran oydu. Gökhan zan artık ilk 11 düşünülmemeli olmamalı. Her an sakatlanma potansiyeli var ve her mac 1 zorunlu oyuncu degiştirecek durumu ile karsılasmak istemeyiz ; ki Zan da hiç iyi top oynamadı. ama ben sunu biliyorum ki zan oynamasa terim yine takıntısı olan Emre Aşık ı oynatacaktır. Arda bu takımda Kesinlikle oynamalı !

King_Theoden
08.Haziran.2007, 07:21
Birde Fatih Terimin oyun felsefesi ne oldu anlayan varmı hani ilerde çoğalıp rakip kim olursa olsun hep hücümdu:D

Burak Duran
08.Haziran.2007, 07:23
king theoden ne oldu yenilmemiz cok hosuna gitti galiba....

puskas
Birde Fatih Terimin oyun felsefesi ne oldu anlayan varmı hani ilerde çoğalıp rakip kim olursa olsun hep hücümdu:D

ne hucumu serkancım biz buna daha cok defans desek daha iyiydi

Aydin
Beyler yalnız şunu unutmayalım. taktik kötüydü. oyuncular kötüydü tamam ama oynadığımız takım da sadece maçın değil turnuvanın favorisi. Kaybetme töleransımızın olacağı bir maçtı bu. Bu maçtan ders çıkarmak lazım ki terimin becerdiği şeylerden biridir bu.

yani "yandık bittik öldük"lük bir durum yok.

BeeTLeJuiCe
Bugun emrenin oynadığı oyunu görünce yıldıray a gercekten yazık oldugunu gördüm. umarım düzelir emre, bu kötü oyununda transferinden dolayı aldıgı tepkilerin oldugu kuşkusuz.

Bu sekil olur. Antrenmanlardaki duruma göre Hamit kazım ın yerine gecip, sabri DR ye koyulabilir ama bu mactaki görüntüyle bu kadro olmalı bence. Emre nin kesinlikle toparlanması lazım takımın beyni ama bu macta yokları oynadı, ilk golde topu kaptıran oydu. Gökhan zan artık ilk 11 düşünülmemeli olmamalı. Her an sakatlanma potansiyeli var ve her mac 1 zorunlu oyuncu degiştirecek durumu ile karsılasmak istemeyiz ; ki Zan da hiç iyi top oynamadı. ama ben sunu biliyorum ki zan oynamasa terim yine takıntısı olan Emre Aşık ı oynatacaktır. Arda bu takımda Kesinlikle oynamalı !

Kagıt kalem getirin bu yorumun altına imza atıcam :)

Alicanfmfan
08.Haziran.2007, 07:24
F.Terim in oyun felsefesi rakibi oynatmamak .Forveti çıkarıp orta sahayı sokuyor ilerde top tutmamamız için geride top yapıp gol yememiz için ;;)

UlquioRRa
Volkan elinden geleni yaptı. 2 golde de defans hatası vardı.
Gökhan Zan nasıl bir defanstır öyle tüm Beşiktaşlılar savunuyordu?;)
Servet takımımızın en iyisiydi, o olmasaydı fark yerdik
Bekler hiç bir işe yaramadı Sabri en azından 11'de başlasaydı Hamit'le anlaşabilirlerdi.
Emre'nin aklı zaten transferde. Aurelio her zaman ki gibi müthişti. 2. maçta Topal'ın 11'de başlaması gerek.
Tuncay bugünün en kötüsüydü artık bu turnuvanın ciddiyetini anlaması gerek.
Kazım her ne kadar ilk yarı çok kötü de olsa 2. yarının en iyisiydi. Beni haksız çıkarttı.
Nihat, kendine doğru düzgün 1 top bile gelmedi ve buna bağlı olarak da oynayamadı.

İnşAllah Fathi Terim 2. maçta kendi egosunu tatmin etmeye kalkmaz da Arda ve Topal'ı oynatır.

The.Crow

Evet hep hücumdu.O yüzden 2.yarıya başlarken Mevlüt'ü oynundan alıp Sabri'yi koydu. Hadi Sabri'yi alcan tamam neden Mevlüt çıkıyor?? Kötü de oynasa ileride adam işte. Forvetsiz kaldık. Ondan sonra savunmacı Pepe çıkar ileri, Nedved gibi verkaç ta yapar gol de atar hatta hattrick bile yapar!!

Sheriff
08.Haziran.2007, 07:25
Amma adamlarsınız yaw 2 adam geçti çalım yaptı diye Kazım süper mi oynadı yani hayran kaldım bakış açınıza:D sahada 11 tane hiç bir işe yaramayan acemi gezdi durdu sadece:D hatta emre onu bile yapmadı:D
Sizin yaptığınız bu yorumları UA forumlarında yapmazlar..
Ne bu laubalilik yenildik farkındamısın?
Aydın yapma onlar çokmu iyi oynadı yahu.. Biz savunmadan forvete ful kötüydük.. Biraz sistem olsa biraz top tutsak yenerdik biz bunları..

shamur1
08.Haziran.2007, 07:25
aaa hani pivot santrafor devri kapanmıştı hani nihat oynayınca 138 tane gol pozisyonuna girecektik hani çağ dışıydı bu mantalite hani servet rezil olurdu
bunları diyen sen değilmisin 1 aydır bas bas bağırmıyormuyum 0 çekeriz nihatla pozisyona bile giremeyiz onu geçtim komik duruma düşeriz alay konusu oluruz uefa bize bi daha siz katılmayın der demedikmi

işte bu maçtan sonrada anlayınki tek santrafor oynarsan 1.85 ten aşağı adam oynamaz oynarsa nihat böyle olur

Al işte böyle insanlarda var ne yazık ki .. Demek sen Milli Takımın yenilmesini beklemişsin hemen karşı atağa geçmek için.. Baksana maç biter bitmez buraya gelip benim görüşümü eleştirip hala kendi görüşünü savunmak için hırpalıyorsun kendini..

Ama doğru ya sen ki Hakan Şükür'süz Milli takımı izlemem demiştin .. Bunları söylemende çok normal..

Ha bu arada Portekiz pivot sistemiyle oynadı dimi ? Yazık olsun böyle zihniyetlere ya ..

Öyle bir hal almışız ki eminim çoğu insan ahh Kazım kötü oynasa , ah Volkan hatalı goller yese , ah şu Mevlüt 5-6 gol kaçırsa da hemen foruma girip bakın ben demiştimmmm !! e getirip hemen eleştirsem de rahatlasam diyenler var. Neyse adam yine bir yerden çıkıp hala Pivot sistemi savunmak için can atıyor. Ah bir yenseydik de eleştiri getiremeseydin ne güzel olacaktı.

El Barto
08.Haziran.2007, 07:27
Arkadaşlar olayı kişiselleştirmeyin lütfen.

Aydin
08.Haziran.2007, 07:29
Sizin yaptığınız bu yorumları UA forumlarında yapmazlar..
Ne bu laubalilik yenildik farkındamısın?

yorumlara saygılı olun. bu herkes için geçerli.

kendi görüşünüzü yazacaksanız tamam ama başkalarının beğenmediğiniz görüşünü eleştireceksiniz düzgün bir üslupla, kendi tezinizi söyleyerek eleştirin.

olayı kişiselleştirenlerinlerin de yazarlığı alıncaktır.

Universal
08.Haziran.2007, 07:30
Beyler yalnız şunu unutmayalım. taktik kötüydü. oyuncular kötüydü tamam ama oynadığımız takım da sadece maçın değil turnuvanın favorisi. Kaybetme töleransımızın olacağı bir maçtı bu. Bu maçtan ders çıkarmak lazım ki terimin becerdiği şeylerden biridir bu.

yani "yandık bittik öldük"lük bir durum yok.

Kesinlikle, yukarıda yazdığın bir yorum vardı. İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçında onları izledikten sonra yeneceğimizi belirtmiştin. Katılıyorum, onlarda yetenekli oyuncu değil sistem takımı. Onlar kadar mücadele edersek maçlarını kazanır altı puan ile çıkarız. Ama ikili averaj var, bu yüzden mutlaka iki maçı kazandıktan sonra bir maçı en kötü iki farklı galibiyet elde edip averaj düzeltmemiz gerekiyor.

EURO 200'de İtalya'ya 2-0 yenilerek başlamıştık ve bir galibiyet ile çıktık umarım gene Çeyrek Final'e çıkarırız.

Xipe Totec
08.Haziran.2007, 07:31

+
emrenin yerine mehmet topal koyulabilir.. en azından emrenin bu halinden çok daha verimli olacağı kesin..

shamur1
08.Haziran.2007, 07:31
http://img361.imageshack.us/img361/6153/turkeyss1970sgn0.jpg

Görüldüğü gibi burda 2 renk var . Kırmızı ve Beyaz.

Lütfen başka renkler içine girmeyelim.. Ne servet ne kazım ne de tuncay 23 oyuncuda bizim oyuncularımız. Turkcell Süper Lig'in başlamasına daha çok var ..