Log in

View Full Version : EURO 08 | 1.Maç | Avusturya - Hırvatistan

Emurafu
05.Haziran.2007, 04:50
http://img220.imageshack.us/img220/4015/euro2008logown6.jpg

AVUSTURYA-HIRVATİSTAN

Tarih:08.06.2008
Saat:19:00
Stadyum:Wien,Ernst Happel

uAsamet91
05.Haziran.2007, 04:59
Hırvatlar çok iyi futbol oynuyor avusturaynın bu gruptan puan alması biraz zor

anil luque
05.Haziran.2007, 05:26
avusturya turnuvanın en zayıf halkası zaten bu bir gerçek hırvatlar ise müthiş gayretlerle buraya kadar geldiler bence 3 puan alan taraf olurlar

anilton
05.Haziran.2007, 05:34
Avusturya ev sahibi ama,Hırvatistan'ın kadro kalitesi ortada.Beğendiğim futbolcular olan Petric,Kranjcar farkıyla alır maçı Hırvatlar...:)

GodfatheR
05.Haziran.2007, 05:37
Türkiye haricinde tuttuğum takım Hırvatlar çünkü göze hoş gelen hübüm futbolu oynuyolar.Hırvatlar kazanır.2-0 biter diyorum.

yunusgs
05.Haziran.2007, 18:19
Hırvatistan Avusturya'dan daha üstün bir takım oynadıkları futbolda güzel maçı alırlar.

Cyzio
05.Haziran.2007, 21:53
Hırvatistan turnuvadaki gizli favorilerimden.Bu maçı zorlanmadan kazanacaklardır.Ayrıca Hırvatistan kadrosundaki genç yetenekleri izlemek büyük bir keyif olacak..

ThersoN
06.Haziran.2007, 03:23
ev sahibi hüsrana ugrar, ingiltereyi indirerek buralara gelen hırvatlar bence gruptan çıkacaktır

BaFraLı
06.Haziran.2007, 03:36
Hırvatlar Alır bu maçı..

Varonil
06.Haziran.2007, 23:46
Hırvatistan çok iyi futbol oynuyorlar , bu maçı da kazanırlar bence ..

RaSenGan
07.Haziran.2007, 00:53
Hırvatistan bu maçı alacaktır..Eduardo'yu izlemek vardı şimdi :)

UlquioRRa
08.Haziran.2007, 07:35
Hırvatistan farka gider.;)

El Barto
08.Haziran.2007, 07:40
Hırvatistan benim şampiyonluk adaylarım arasında. :) Eduardo'da olabilseydi takımda daha da iyi olacaktı ama. İyi bir başlangıç yapacaklarına inanıyorum.

RoNNiE91
08.Haziran.2007, 08:11
Hırvatistan Avusturya karşısında çok zorlanacağını tahmin etmiyorum.Eduardo kayıp yıldızlardan.Sakatlığı kariyeri açısından da kötü oldu.

KaPaLı
08.Haziran.2007, 08:40
19:00 ATV canlı yayınlayacak maçı

Lionel Andres Messi
08.Haziran.2007, 19:58
turnuvada bir takım sürpriz yapacaksa o takımda hırvatistandır.

2-0 diye geçiyor içimden hırvatlar alır.

Professeur
08.Haziran.2007, 20:02
Buraya yazıyorum Hırvatistan bu turnuvanın hayal kırıklığı olacak.Savunmaları ağır.Bu maçı kazanabilir belki ama bence gruptan Almanya ve Polonya çıkacak.Ama bence 0 çekerek elencek Hırvatlar.

tosunpasa
08.Haziran.2007, 20:03
Hırvatistan en az yarı final oynayacaktır.. Bu maçtada puan kaybı vereceklerini sanmıyorum.

knsyr
08.Haziran.2007, 20:46
avusturya turnuvanın en kötü takımı seçildi anketlerde böyle bir takıma nasıl ev sahipliği verdiler şaşırtıcı..öyleki bazı yayın organları avusturyanın imajının zedelenmemesi için turnuvadan çekilmesi gerektiğini savundu

Universal
09.Haziran.2007, 01:17
Hırvatistan'ın ne kadar üstün bir takım olduğu belli. Ev sahibi hakkı ile katılan Avusturya'nın bu grupta gol bile atacağını düşünmediğim için Hırvatlar EURO 2008'e gülerek başlayacaklardır.

Emurafu
09.Haziran.2007, 01:32
Avusturya sürpriz yapacak bence..Bu arada Milli takımımız 2.olursa B grubundan bir takım ile eşleşecegiz...Avusturya kazanmasını istiyorum..Türk asıllı oyuncularda oynayacak

Varonil
09.Haziran.2007, 01:39
Büyük ihtimalle gruptan çıkarsak 2.ci olarak çıkacağımız için bu grubun lideri ile eşleceğiz.Umarım Almanya olmaz bu takım.

Maça gelince favorim Hırvatistan,güzel bir oyun ile maçı kazanırlar diye düşünüyorum ..

anilton
09.Haziran.2007, 01:58
Oturayım doya doya Kranjcar'ımı izleyim...:)

KaPaLı
09.Haziran.2007, 02:18
Modric'e yeteneksiz diyenin aklından sorunu olduğunu düşünürüm. Yoktan var etti pozisyonu Olic'e verdi penaltı oldu, Penaltıyı Modric kullandı 1-0 öne geçti

El Barto
09.Haziran.2007, 03:00
Hırvatlar Avusturya'yı eziyor. :) Avusturya'da hiçbirşey yok.

celikhalit8
09.Haziran.2007, 03:01
avusturya turnuvanın en kötü takımı seçildi anketlerde böyle bir takıma nasıl ev sahipliği verdiler şaşırtıcı..öyleki bazı yayın organları avusturyanın imajının zedelenmemesi için turnuvadan çekilmesi gerektiğini savundu

İlk yarıda Avusturya umduğumuzdan iyi oynadı özellikle de son 10 - 15 dakikada.. Turnuvadan çekilmesi gereken bir takım varsa o da şu an biziz gibi görünüyor.. Tabi bu işin şakası umarım 2. yarıda Avusturya gol bulabilir. O zaman daha zevkli bir 2. yarı izlemiş oluruz...

burak_unal
09.Haziran.2007, 03:04
avusturya gayet iyi futbol oynuyor.sanırım onlardan böyle bi oyun kimse beklemezdi

Emurafu
09.Haziran.2007, 03:08
Yahu Avusturyanın şu mücadelesini gördükten sonra;Dünkü maçı hatırlamak bile istemiyorum..Avusturya bu maçtan puan alacak bak görürsünüz..Bu arada maç'ta çok zevkli..Yanlız ses geç geliyor..Dünkü maçtada ses erken geliyordu..Atv bir türlü tutturamadı:D:D

fmhastasi
09.Haziran.2007, 03:21
şimdiye kadar turnuvanın en zevkli maçı bu oluyor.avusturya hiçde kolay bir lokma değil.gol atarlarsa süpriz olmaz ikinci yarıda.maç berabere bitebilir diye düsünüyorum

Lionel Andres Messi
09.Haziran.2007, 03:39
modric genelde ölümcül topları sık deniyor daha fazlasını yapabilir.fazla sert şut atamıyor atarsa nedved gibi biri olur bu.

KaPaLı
09.Haziran.2007, 03:42
Türk asıllı Ümit oyuna girdi. Zaten Avusturya takımı toplama gibi hepsi çift vatandaşlıklı

Edit: Bu ümit'i acayip beğendim iyi topçuyu kaçırmışız elimizden yazık...

celikhalit8
09.Haziran.2007, 03:49
Hırvatlar da Budan'ı aldı oyuna.. Dikkat etmesi gerekiyor Avusturya'nın.. Ama yenilseler bile böyle yenilmeleri iyidir.

Aykan19o3
09.Haziran.2007, 03:51
Avusturya süper oynuyor bizim grubumuzda olsalar bizi yenebilirlerdi bu oyunla :)

celikhalit8
09.Haziran.2007, 04:08
Evet gerçekten çok iyi oynadılar.. Elemelerde İngiltere'yi saf dışı bırakan bir takımı 2. yarıda tanınmayacak hale getirdiler ama top da pek sevmedi bugün onları...

Komple teorisi kurmak için daha erken ama ev sahibi iki takımda yenilgiyle başladı turnuvaya.. İkisinin birden gruplarda elenmesine izin verecekler mi bilinmez.. Umarım Avusturya kalan maçlarında işi zor da olsa hakkıyla gruptan çıkabilir.. Bu sadece bir temenni.. Bizim de grupta İsviçre'ye karşı şansımız artar böylece..

nerazzuri
09.Haziran.2007, 04:09
Avusturya inanılmaz şekilde etkiledi beni :) Bu skoru haketmediler.

burak_unal
09.Haziran.2007, 04:10
selçuk yulayla aynı fikri paylaşmayı hiç istemezdim ama harnic müthiş oynadı.avusturya da çok ii top oynadı.yazık oldu adamlara

fmhastasi
09.Haziran.2007, 04:10
avusturya'ya yazık oldu.

gruptan çıkamasalar dahi bu turnuvanın sempatik takımı olucaklarını düşünüyorum:)

deniz.91
09.Haziran.2007, 04:12
Avusturayay helal olsun süper oynadı gerçekten özellikle ikinci yarı hırvatistan gibi bir takımı kendi sahasına hapsetti yenilmeleri büyük şanssızlıktı.Avusturya en zayıf ekip gösteriliyordu ama kabul etmek gerekiz Avusturya bizle oynasa bu oyunla bizi dağıtırdı Portekizden bile iyi oynadı abartısız helal olsun adamlara bu arada ümit korkmazı beğendim baya bende yine iyi bir geç kaybettik kendi adımıza

Raten
09.Haziran.2007, 04:13
Avusturya çok iyi futbol oynadı gerçekten yazık oldu

Aykan19o3
09.Haziran.2007, 04:14
Avusturya'ya helal olsun Polonya'yı yenerler gibime geliyor ama gruptan çıkamazlar

anilton
09.Haziran.2007, 04:17
Hırvatistan beklediğimden çok çok kötü bir performans sergiledi.Özellikle çok şey beklediğim Kranjcar ve Petric sahada hiç yoktular bugün.Srna,Olic ve N.Kovac iyi oynadılar diyebiliriz sadece.Modric'i Premier ligde oynatmazlar,ezerler.Bütün ikili mücadeleleri kaybetti,hiç iyi değildi...

Avusturya ise beklenilenin aksine çok iyi bir futbol oynadı.Harnik mükemmel futbol oynadı,Hırvatların sol kanadının başını döndürdü.Aynı şekilde orta sahada Aufhauser çok etkiliydi.Hem savnmasına yardım etti,hem ileriye top taşıdı,oyun kurdu.Sonradan giren Türk asıllı Ümit'te E.Frankfurt'a boşuna transfer olmadığını gösterdi...

Maçın hakkı beraberlikti.Valla turnuvada ilginç maçlar oluyor.Bundan sonrada devam edecek.İzleyiciler açısından keyifli geçen maçlar izliyoruz.Umarım böyle devam eder...

Lionel Andres Messi
09.Haziran.2007, 04:22
pogatetz maçtan atılmalıydı avusturya keşke puan alsaydı demiyorum çünkü 10 kişi oynamaları gerekiyordu.

gorkemyilmazkarasu
09.Haziran.2007, 04:27
2 haftadır çekilsinler diye taraftarının söylendiği avusturya milli takımı hemde 3-5-2 gibi bir sistemle oynayarak,süpriz yapar kupayı bile alabilir dediğimiz hırvatistanı resmen ezdi..ilk 20-30 dakika haricinde hırvatistana top göstermediler sağdan soldan ortadan geldiler ama son vuruşu yapamadılar..bu maçtan benim çıkardığım şudur ki sistemin ne olursa olsun oyuncuların ne olursa olsun önce isteyeceksin,mücadele ediceksin ve sonucunu bekleyeceksin.ben bu oyunuyla devam ederse avusturyanın birinin canını yakacağına inanıyorum.

BeeTLeJuiCe
09.Haziran.2007, 04:28
Penaltı pozisyonunda diz kapağı civarına temasta olmuş haklı bir penaltı gibi duruyor.

2 ev sahibinin'de ilk maçlarında kaybetmesi bana süpriz geldi. İzlediğim her turnuvada ev sahibi en az çeyrek final oynardı ama bu turnuvada ev sahibi torpili olmayacak gibi anlaşılan.

GReeN BeReT
09.Haziran.2007, 05:09
Avusturya 2.yarı çok güzel bir performans sergiledi.Hırvatlar baskıdan dolayı çok bunaldılar,biraz da şans olsaydı Avusturya puan alabilirdi.İnsan Avusturya'nın performansını görünce Türkiye için daha çok üzülüyor,keşke bizim oyuncularımız da bu kadar çaba gösterselerdi.Belki o zaman sonuç farklı olurdu....

Nocna Mora
09.Haziran.2007, 05:16
Arkadaşlar Ümit gerçekten iyi bir oyuncuymuş. hemen kapsın GS :D..Maçın hakkı bu değildi.

Universal
09.Haziran.2007, 05:41
Avusturya beklediğim dahada iyi oldu. Bütün otoriteler kolay lokma olduğunu puan alamıyacağını söylüyorlardı. Belki puan alamıyacaklar ama; oynadıkları oyunlada ne kadar iyi bir ekip olduğunu kanıtladı. Avusturya'nın bu gün puan alamamasına üzüldüm.

Hırvatistan gibi bir takım İngiltere'yi saf dışı edip buraye geldi ama; bir tane golüne resmen yattılar ve maçı zor kurtardılar. Tebrikler Avusturya.

Ümit çok iyi mücadele etti. Gelecekde ismini daha çok duyacağız.

Fernando Gago
09.Haziran.2007, 05:49
Hırvatlar hayal kırıklığı yarattı ilk maçta Umarım böyle devam etmezler ...

scar face
09.Haziran.2007, 07:08
Avusturya beni bu turnuvada ilk kez heyecanlandıran takım oldu mac onların hakkıydı olmadı ama cok iyi mücadele ettiler..Ümit Korkmaz maça hareketlilik getirdi.Avusturya takım halinde harika mücadele etti..Ama heyecanlarından belki golle bulusamadılar ya da sanssızlıktan.Gruptan cıkmak için sansları cok azaldı ama diğer 2 maclarını da izlemeden edemicem..

GodfatheR
09.Haziran.2007, 07:26
Avusturya turnuvanın en önemli süprizlerinden birini yapabilirdi olmadı ama oynadıkları futbolla zevk verdiler.Hırvatlar ise hayal kırıklığından öteye gidemedi.

RaSenGan
09.Haziran.2007, 07:38
Avuaturya bu maçı kazanamadı fakat Polonya'ya karşı kazanacaklar bence..İyi bir oyun oynadılar fakat karşılarındaki takımın kadrosu kat kat daha iyi olunca beklenen bir sonuç çıktı.

Cyzio
09.Haziran.2007, 15:45
Turnuvanın en zayıf halkası olarak gösterilen Avusturya, izlediğim takımlar arasında en iyi futbolu oynadı.Düz ve sıradan oyuncularla ancak bu kadarı yapılabilirdi.Kesilikle maçın hakkı 1-0 değildi ama bazen futbolda böyle şeyler olabiliyor.Hırvatistan'a gelince ilk yarım saat dışında beklediğimi bulamadım.Ama bunun böyle devam etmeyeceğini umuyorum..

Bu arada turnuvanın en kötü takımının biz olduğunu anladım bu maçtan sonra..

GeNç KaRTaL
09.Haziran.2007, 18:40
Ben dahil bir çok kişi Avusturya'nın en zayıf halka olduğunu düşünüyorduk.Hatta Avusturya halkı takımlarının turnuvadan çekilmesi gerektiği düşünüyorlardı ama Avusturya gösterdiği performansla yenilmesine rağmen herkesi yanılttı.Portekiz karşısındada milli takımımızdan beklediğim buydu.Yenilsekte alkışlayabileceğimiz bir milli takım..