View Full Version : Genç Kartal'ın Puro Keyfi...
anilton
07.Haziran.2007, 22:10
Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan’ın bir gece kulübünde elinde sigara ile görüntülenmesi siyah beyazlı yönetimin tepkisini çekti!..
MARATON.COM.TR'ye konuşan, Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu “Çok yanlış bir hareket. Ancak Serdar daha çok genç. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu tam anlamıyla kavrayamıyor. Onu arayıp bir abisi gibi telkinlerde bulunacağım. Bir insanı kaybetmek kolay, kazanmak zordur. İyi niyetli bir arkadaşımız olduğu için de bu tür hareketleri tekrarlamayacağını umut ediyorum” dedi.
Bu arada Ertunç Soğancıoğlu “Son günlerde Cisse’nin takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi ve “Cisse’den memnunuz. Onu göndermeyi düşünmüyoruz. Bu sezon geçen yıldan daha da iyi oynayacağına eminiz” dedi.
Takımla ilgili de konuşan Soğancıoğlu, “Kadroyu bozmadan gerekli yerlere gerekli takviyeleri yaptık. Bu sezon geçen yıldan çok daha iyi bir Beşiktaş olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
MARATON.COM.TR ÖZEL
NOT: Bu fotoğraflar için Akşam Gazetesi'ne teşekkür ederiz...
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46627_2_080607144023.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46627_3_080607144023.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46627_4_080607144023.jpg
Sonuçta bunlarında 1 aylık tatili var.Gezip eğlenmek en doğal hakları.Puro zevkine içilen,içine çekilmeyen bir şey bildiğim kadarıyla...
Ama yinede,en sevdiğim,en beğendiğim oyunculardan biri olan S.Özkan'ı böyle görmek beni büyük hayal kırıklığına uğrattı...
BlackEagle19o3
07.Haziran.2007, 22:23
Anıl sana katılıyorum.Her ne kadar tatilde bile olsalar,Serdar'ın özel hayatına daha çok özen göstermesi gerekiyor;)Sonuçta sen Beşiktaş futbolcususun!
PesimiSTyLa
07.Haziran.2007, 22:24
Rambo Serdar özkan :)
anilton
07.Haziran.2007, 22:26
Ama şöyle bir şeyde var,bunu futboluna yansıtmadıktan sonra,sahada Kartallar gibi mücadele ettikten sonra,elinden gelenin en iyisini yaptıktan sonra karışmam.Ama ne zaman ki bu davranış ve hareketleri performansına olumsuz yönde etki ediyor o zaman ipinin çekilmesi lazım.Şu anda böyle bir şey yok.Umarım olmaz...
shamur1
07.Haziran.2007, 22:27
Serdar Özkan ile sınırlıyamayız bunu çoğu Türk futbolcusu böyle.. Elbette ki futbolcu da insandır o da eğlenecektir ama senede trilyonları götürüyorsan bu meslek sayesinde , o zaman dikkat edeceksin kendine .
El Comandante
07.Haziran.2007, 22:30
Futbolcularin özel hayatlarina karismamak lazim,onlar da insan sonucta.Eglenecekler istedikleri gibi,tabi bunlar asiri olmamak ve sahada gerekli performansi göstermek amaciyla olmali.Eger iyi oynuyorsa,fazla gece hayati yoksa,öyle arada eglenmeye cikiyorsa bisey demek abes kacar.
RaSenGan
07.Haziran.2007, 22:30
Genç Kartal deyince Şemsi geldi aklıma.Dedim bu ne zaman puro içmeye başladı :zuhaha
Oyuncuların eğlenmeye hakkı da vardır.Özel yaşamları sonuçta.İstediğini yapar.Geçen yaz Arda hakkında da vardı buna benzer bir haber.(:
TR.CaPTaiN
07.Haziran.2007, 22:31
Efsane Zizou bile sigara içerken yakalandı. Olur ara sıra böyle şeyler fakat yine de Serdar Özkan'a yakıştıramadım.
Redrum
07.Haziran.2007, 22:39
Bende şemsi sandım:):)
Tümer'e de böyle olmuştu zamanında.
Varonil
07.Haziran.2007, 22:59
Başlıkta Genç Kartal diyor birden bizim Şemsi sandım bende, dedim noluyo :zuhaha
Futboluna yansıtmadığı sürece futbolcuların özel hayatlarına karışılmamalı diye düşünüyorum ;)
eXcitinG
07.Haziran.2007, 23:04
TakıLmamak gerek bunLara, Her futboLcu yapıyor, sigara içen normaL bağımLısı da var, aLkoLiği de var, Puro tamamen bir zevk içeceğidir, bağımLıLığı oLan bir şey değiLdir. Ortam gereği biraz birşeyLer yapmak abes bir durum değiL.Ortada büyütüLecek bişi de yok. Ha her zaman yaparsa, her zaman çıkarsa o zaman durum kötü ama bizim medyamız sürekLi bu tarz haberLer aradığı için böyLe insanın bir anLık zevkinin de içine ediyorLar. Zaten sürekLi içici oLsa Puro yu öyLe tutmaz, Puro öyLe mi tutuLur be :D
UlquioRRa
07.Haziran.2007, 23:09
Serdar'ın yanında ki galiba Fahri Tatan.:D Futboluna yansıtmadığı sürece sorun olmaz bence.
Addolorato
07.Haziran.2007, 23:16
fahrinin gözlerde kızın göğüslerine gitmiş şapkınnn:D:D bence sorun olmaz yahu bi pıro dan sonuçta lig bitmiş dinlenmeye hakkı var
CeNTeR_TR
08.Haziran.2007, 00:09
Normal bunlar aslında..Roberto Carlosunda FB tv ye açıklamasında gomlegının cebınde x marka sigara vardı :) Ayrıca bundan 2 sene önce yazın İstanbulda Tatildeyken bir eğlence mekanında karşı masamızda Tuncay Şanlı oturuyordu onunda elinde sigara vardı bunlar doğal..Ama reklam etmeden yapmak lazım bu tür şeyleri...
anilton
08.Haziran.2007, 00:25
fahrinin gözlerde kızın göğüslerine gitmiş şapkınnn:D:D bence sorun olmaz yahu bi pıro dan sonuçta lig bitmiş dinlenmeye hakkı var
Kadının arkası dönük,ne göğüsü ya...:)
Addolorato
08.Haziran.2007, 00:30
Kadının arkası dönük,ne göğüsü ya...:)
yükseklik farkından yararlanıp arkadan dikizliyo:D
Fernando Gago
08.Haziran.2007, 01:46
Genç bir oyuncu böyle şeylere dikkat etmesi lazım Fahri'de geceleri adamı olmuş :D
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 01:50
Beyler basındaki puro içtiğim haberleri tamamen yalandır.:icon_biggrin:
Şaka bir yana eğer bunu sürekli yapmıyorsa -ki Ertuğrul Sağlam buna asla izin vermez,hiç bir hoca izin vermez- arada bir keyif için tüttürmesinde sorun yok.Yalnız resimlerde felan bayağı artist gibi duruyor.Sezon başında böyle değildi..
El Barto
08.Haziran.2007, 02:53
Herkes takılmış sigaraya puroya kimse masadaki olması kuvvetle muhtemel alkolden söz etmiyor. :)
Bukadar saplantılı olmamak gerekiyor. Eğer bu işler performansına etki ediyorsa oyuncunun asarsın kesersin ama adam çıkıp oynuyorsa özel hayatınba karışmaya hakkı yok kimsenin.
Onurap
08.Haziran.2007, 03:00
C.ronaldo nun yapmadığı kalmadı performansı ortada..Böyle şeylere takılıp futbolcularımızı yerden yere vuruyoruz..Oysa avrupada çok daha kötüleri var..Serdarın performansı düşmedikçe kime ne özel hayatından?Sezon başı ardayı hedef almışlardı bu seferki kurban serdar olacak.
deniz.91
08.Haziran.2007, 18:27
Bu çocuğu kişilik olarak hiç sevmiyorum :)
DisCo
08.Haziran.2007, 18:51
İngiltere'de oynayan tanınmış bir oyuncu vardı. Şuan adını hatırlayamadım. Acayip içermiş hemde ne acayip ama maça çıktığında performansın en iyisini sergilermiş. Sigara, alkol, bağlılık yaratan herhangi bir maddeyi kullanması kendisiyle ilgili bir durum olduğu için bizleri pek ilgilendirmiyor. Olası bir durumda kendine yazık eder ve bizede bu oyuncuyu kaybetmemizin üzüntüsü kalır.
Burak Duran
08.Haziran.2007, 18:55
magazin haberi oldugu icin cafe ye tasinmistir
King_91
08.Haziran.2007, 20:35
sonuçta o da insan onun yaşındaki insanlar bu işi yapıyorsa kısıtlamak yanlış olur.tabi bu işini kötü yapmasına sebep olmuyorsa
RaSenGan
08.Haziran.2007, 20:45
magazin haberi oldugu icin cafe ye tasinmistir
Kafe değil Sohbet Alanı :p
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 21:47
İngiltere'de oynayan tanınmış bir oyuncu vardı. Şuan adını hatırlayamadım. Acayip içermiş hemde ne acayip ama maça çıktığında performansın en iyisini sergilermiş. Sigara, alkol, bağlılık yaratan herhangi bir maddeyi kullanması kendisiyle ilgili bir durum olduğu için bizleri pek ilgilendirmiyor. Olası bir durumda kendine yazık eder ve bizede bu oyuncuyu kaybetmemizin üzüntüsü kalır.
George Best?
Nocna Mora
09.Haziran.2007, 01:12
George Best'ten bahsediyor arkadaş galiba... Kenidsini geçen gün Lig tv'de seyrettim
Emurafu
09.Haziran.2007, 01:30
Bizim medyamız böyle seylere çok takılır..Arda'da çok çekmişdi bunlardan:)..Özel hayatın'dan bize ne adamın:)
King_91
09.Haziran.2007, 05:56
George Best'ten bahsediyor arkadaş galiba... Kenidsini geçen gün Lig tv'de seyrettim
Ama yanlış hatırlamıyorsam george best'in sonu iyi değildi :D