PDA

View Full Version : Bir Öneri...

Deli_Ruh
08.Haziran.2007, 02:51
arkadaşlar diğer fm serilerinde vardı bi patch yüksek seviyedeki takımlar aynı ligte olsa diğer takımlarıda 2. 3. lig diye dağıtsanız bi database hazırlasanız nasıl olur...

Tabi sizin bileceğiniz iş ben sadece bi fikir sunim dedim:icon_cool::D

Mirza
08.Haziran.2007, 20:03
World Super League'lerden bahsediyorsun sen. Düşünülebilir, ama yama, database ile ilgilenen arkadaşlar bu mesajını cevaplasa daha iyi olur. Tabii yaparsak yine en iyisini biz yaparız. ;)

Deli_Ruh
08.Haziran.2007, 20:14
evt çok güzel olurdu ilgilenen arkadaşlar umarım düşünürler bunu

Şimdiden teşekkürler...

El Barto
08.Haziran.2007, 20:42
Ben editörden çok basit kendim için böyle bir lig kurmuştum. Olmazsa da sende böyle yaparsın Hasan :)

Aydin
08.Haziran.2007, 20:43
Bunu fm aleminde yapan ilk kişi benim arkadaşım olan Makaay nickli Barış Özgül'dir. adı da World Dream League'dir. Şu an için araştırma konusuna odaklandığından dolayı bu konuya bakacak kişi çıkmaz zannetmiyorum.

Deli_Ruh
08.Haziran.2007, 20:55
sağolun arkadaşlar...

Ouzy
08.Haziran.2007, 21:01
Bunda ne var ki? 5 dakika da biter böyle bir yama.

Beraber ligleri belirleyelim, ben yaparım. İngiltere'ye yaparız, 2. ligde, 3. ligde kaç takım varsa ona göre kararlaştırırız. Ben bilmiyorum kaç takım olduğunu ama...

İsterseniz değişik birşeyler de ekleyebiliriz yamaya, benim aklıma birşey gelmiyor ama enteresan fikirleri olan yazsın. Nasıl olsa fantezi bir yama yapıyoruz.:)

Bu arada çoğu ligdeki, çoğu transferin olduğu (kaç transferin olduğu sürpriz olsun) büyük bir veritabanı güncellemesi yapıyorum, sadece transferler yok. Çoğu gitti, azı kaldı. İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımız, sakatlıkları Türkçe'ye çevirmek için bana özel mesaj aracılığıyla MSN'ini verirse sevinirim. En fazla 10 dakika sürer zaten çeviriler.

yunusgs
09.Haziran.2007, 01:37
Çok güzel bir fikir.Olursa süper olur.

Sheriff
09.Haziran.2007, 01:59
Geniş zaman olsa ben uğraşırdım ama, şu an için pek mümkün gözükmüyor.. Ama durun bakalım kesin konuşmayayım ;)

Her026
09.Haziran.2007, 04:01
Reputationlara göre 6. Lige kadar yapılırsa iyi olur.
Bütün Oyuncular Ab'ye üye yapılırsa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi olur...

Ali Apaydın
09.Haziran.2007, 08:30
Bunda ne var ki? 5 dakika da biter böyle bir yama.

Beraber ligleri belirleyelim, ben yaparım. İngiltere'ye yaparız, 2. ligde, 3. ligde kaç takım varsa ona göre kararlaştırırız. Ben bilmiyorum kaç takım olduğunu ama...

İsterseniz değişik birşeyler de ekleyebiliriz yamaya, benim aklıma birşey gelmiyor ama enteresan fikirleri olan yazsın. Nasıl olsa fantezi bir yama yapıyoruz.:)

Bu arada çoğu ligdeki, çoğu transferin olduğu (kaç transferin olduğu sürpriz olsun) büyük bir veritabanı güncellemesi yapıyorum, sadece transferler yok. Çoğu gitti, azı kaldı. İngilizcesi iyi olan bir arkadaşımız, sakatlıkları Türkçe'ye çevirmek için bana özel mesaj aracılığıyla MSN'ini verirse sevinirim. En fazla 10 dakika sürer zaten çeviriler.

Sana ben yardımcı olurum :)

ben kesin indiririm çok zorlu bir lig filan

Omer90
09.Haziran.2007, 16:59
evet önceki serilerde çok zevkliydi inşallah fm08 de de böyle bir patch çıkarır ilgilenen arkadaşlar.

Nocna Mora
09.Haziran.2007, 18:21
Çok eğlenceli olur.Real Madrid Galatasaray maçını 500.000 kişi seyrediyor:D

deniz.91
09.Haziran.2007, 23:35
Yabancı forumlarda var snaırım bu yamalr gayet çekişmeli oluyor lig:)

Bekq
09.Haziran.2007, 23:58
Bi forum sitesinde görmüştüm.İngiltere ligine yapmışlarda.1.lig 18 takım(Barça,Real falan)
2.,3.,4. lig 24 takım.

Aydin
10.Haziran.2007, 03:31
konunun tartışma yeri burası değil. aranızda anlaşıp hallederseniz daha iyi organize olabilirsiniz.