Log in

View Full Version : Gerard PAOK'ta

Fernando Gago
08.Haziran.2007, 10:07
Eski Barcelonalı futbolcu Gerard Lopez, Recreativo’da geçirdiği 1 sezonun ardından Yunanistan’ın yolunu tuttu.

Gerrard, Monaco’da geçirdiği ve kadroya girmekte zorlandığı sezonun ardından geçtiğimiz sezon İspanya’ya geri dönmüş ve Recreativo Huelva için ter dökmeye başlamıştı. Ancak Gerard burada da istikrar tutturamayıp sadece 2 maça ilk 11’de başlamasının ardından İspanyol futbolcu Yunanistan’ın PAOK takımı ile anlaştı.

Recreativo, oyuncunun sözleşmesini uzatma opsiyonuna sahipti ancak oyuncuyu serbest bırakmayı seçti. Bunun ardından geçtiğimiz sezon ligi 9.sırada bitiren Yunan Kulübü Gerard’a 2 senelik sözleşme teklif etti ve oyuncuyu renklerine bağladı.

Gerard kariyerine Barcelona’da başlamış ve 1997’de Valencia’ya transfer olmuştu. 3 senelik deneyimden sonra (bir kısmı Alaves’de) Valencia’dan 2000’de Barca’ya geri dönmüş ve parlak maçlar çıkarmıştı.

Gerard yeni takımında sürekli forma şansı bulup tekrar eski günlerine kavuşmayı ümit ediyor.

deniz.91
08.Haziran.2007, 18:00
Hayırlı olsun Gerard:zuhaha

Aşk-ı Şehir
10.Haziran.2007, 01:05
PAOK alabildiğine göre süper ligden çoğu taım yapabilirdi bu transferi. Hayırlı olsun ne diyelim.:)

El Barto
10.Haziran.2007, 01:06
Dedim Gerard'ın PAOK'ta işi ne. :p

Töbe töbe. :D

Hayırlı olsun PAOK'a.

RaSenGan
10.Haziran.2007, 01:08
PAOK alabildiğine göre süper ligden çoğu taım yapabilirdi bu transferi. Hayırlı olsun ne diyelim.:)

Abi bizim Liverpool'da bildiğimiz Gerard değil bu :D:D

gerrrard
10.Haziran.2007, 03:15
Oha dedim Steven Gerrard'ım yoksa Liverpool'u satıp PaOk'a mı gitti dedim ama yanlış alarm :D

RoNNiE91
10.Haziran.2007, 03:20
İlk okuduğumda anlamıştım tek "r" ile yazılan Gerard olduğunu.Hayırlı olsun.

Aykan19o3
10.Haziran.2007, 03:39
Tek 'r'yi görünce anladım. Hayırlı olsun transfer :)

Lionel Andres Messi
10.Haziran.2007, 19:06
korsan gerrard:D

hayırlı olsun.