Log in

View Full Version : Konforun Adı Saraçoğlu Olacak

Universal
10.Haziran.2007, 00:50
Fenarbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerinde yeni düzenlemeler yapıldığı açıklandı.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_oe_SukruSaracoglu001.jpg

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, taraftarların rahat ve konforlu bir biçimde müsabakaları izleyebilmeleri için statta bazı yeni düzenlemelerin yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, yeni düzenlemeler şöyle sıralandı: "Telsim tribünümüzün satışta olan mevcut bloklarına ek olarak F, G, H, N, O, P bloklarımız da kombine satışına açılmıştır.

-Maraton Üst E Blok özel tribün haline getiriliyor. Yapılan yeni düzenleme ile tribünün bu bloğu sadece bu kısımdan kombine kartı olanlar tarafından kullanılacaktır. Bu tribündeki oturma düzeni de buna göre ayarlanmıştır.

-Fenerium Alt D Blok da yeniden düzenlenmiştir. Bu tribün için özel yemek ve oturma grupları hazırlanmıştır. Bu amaçla içerideki salonlarda da özel düzenlemeler yapılmıştır.

-Loca 2. kat yeni sezonda yepyeni bir görünüme kavuşacaktır. Loca 2. kat da özel oturma ve lounge alanları ve yeni restoran düzenlemeleri yapılmıştır. 1. Loca katında da yine yeni ve son derece modern yemek salonları düzenlenmiştir."

Kaynak: Lig TV

Varonil
10.Haziran.2007, 01:02
Stadımız gün geçtikçe daha da kaliteli oluyor,Avrupa'nın en kaliteli stadları arasına gidiyor. :)

a.arıcı-11
10.Haziran.2007, 03:01
yakında staddaki koltukları kaldırıp yerine yatak koyacaklar:D:D

KaPaLı
10.Haziran.2007, 03:57
Stadın üstüde kapatılacaktı ama UEFA FİNALi Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacağı için çalışmalar yetişmez diye başlanmamış. Gidenler bilir Saraçoğlunun üstü çok açık olduğundan ses çabuk dağılır yankılanmaz bunun içinde Aziz yıldırım bir çalışma yapacak...

Fernando Gago
10.Haziran.2007, 04:08
Aslında çimleri adam akıllı düzeltsek stadımız kusursuz olacak ama seyirci bölümüde önemli tabi

EreN
10.Haziran.2007, 17:46
-Maraton Üst E Blok özel tribün haline getiriliyor. Yapılan yeni düzenleme ile tribünün bu bloğu sadece bu kısımdan kombine kartı olanlar tarafından kullanılacaktır. Bu tribündeki oturma düzeni de buna göre ayarlanmıştır.

E BLOK'A TEL ÖRGÜ İSTİYORUZ! elektrikli tel!..
yazık yahu.. gfb,unifeb, grup ck gibi gruplar maratona geçiyor.. hemde grup sıfatı olmasına rağmen bedava bilet almıyorlar ceplerinden veriyorlar kombine parasını.. ama yine de KFY'nin yanına geçemiyorlar.. çok ilginç doğrusu.. başkan hala neden engelliyor anlamıyorum..

Universal
10.Haziran.2007, 17:49
E BLOK'A TEL ÖRGÜ İSTİYORUZ! elektrikli tel!..
yazık yahu.. gfb,unifeb, grup ck gibi gruplar maratona geçiyor.. hemde grup sıfatı olmasına rağmen bedava bilet almıyorlar ceplerinden veriyorlar kombine parasını.. ama yine de KFY'nin yanına geçemiyorlar.. çok ilginç doğrusu.. başkan hala neden engelliyor anlamıyorum..

Katılıyorum, artık bloklar arası tel örgü konulursa baya güzel olur. Bırakın izin verin tamam bedava bileti anlıyorumda, sonuçta belli bir yasalar var, bari bırakın herkesi istediği yerden izlesin. Bunun tek nedeni A Blok'un 600 YTL E Blok'un ise daha pahalı olması, A Blok'dan kombine alan E Blok'da izlemesin diye.

EreN
10.Haziran.2007, 18:25
Hayır Gs,Bjk gruplarına istediği tribünden istediği yerden bilet verir bedavaya bizimkiler KOMBİNEsini kendi cebinden alana bile engel olurlar. nasıl bir zihniyet anlamadım bu stad konusunda..

Universal
10.Haziran.2007, 20:11
Aziz Başkan zaten en başından karşıt bu tarz taraftar gruplarına Fenerbahçe'yi satın almaya çalıştıkları için. Bir türlü anlamadım gitti. Ama buna rağmen 24bin satıldı birde bunlar olmasa...

BlackEagle19o3
10.Haziran.2007, 20:57
Hayır Gs,Bjk gruplarına istediği tribünden istediği yerden bilet verir bedavaya bizimkiler KOMBİNEsini kendi cebinden alana bile engel olurlar. nasıl bir zihniyet anlamadım bu stad konusunda..

Yok ya.Her fırsaatta tribün emekçilerine laf atmayı bırakırsan iyi olur.Beşiktaş taraftarı yemeyip,içmeyip çoluğunun çocuğunun rıskıyla alıyor o biletleri.

DisCo
10.Haziran.2007, 21:54
İspatını yapamayacağınız geniş çapı olan konular hakkında kesin kesin konuşmayalım.