Log in

View Full Version : 'Sadece Galatasaray'

PesimiSTyLa
15.Haziran.2007, 23:34
Cim Bom´un yıldızı Arda, önceki gün UEFA´ya röportaj verdi.

Cim Bom’un yıldızı Arda, önceki gün UEFA’ya röportaj verdi. Röportajın ardından UEFA temsilcisi, Sarı-Kırmızılı futbolcuya, “Sen Chelsea’de oynayabilirsin” dedi. Arda ise muhabire dönüp, “Only Galatasaray (Sadece Galatasaray) cevabını vererek, kulüp aşkını bir kez daha ortaya koydu. Bu arada Arda, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez Bordeaux’ya karşı forma giymiş ve maçın adamı seçilmişti. Bir Avrupa Şampiyonası’nda ise ilk kez İsviçre’ye karşı görev yaptı ve yine maçın adamı seçildi.

Yurda 1 milyon Dolar
Galatasaray Kulübü, Galatasaray Cemiyeti ve 1905 GSYİAD’ın Kalamış’ta ortaklaşa düzenlediği gecede, Galatasaray Yurdu için 1 milyon Dolar’ın üzerinde bağış toplandı. Cemiyet Başkanı Candan Erçetin’in ücretsiz konser verdiği gecede yurt için toplanması gereken bedel 900 bin Dolar’dı. Florya’daki bu yurt, yardıma muhtaç eski Galatasaraylı sporcuların barınabileceği bir huzurevi olarak kullanılacak..

Onurap
15.Haziran.2007, 23:35
Arda gerçek bir galatasaraylı..İnşallah bugünde ard-arda goller atar alırız maçı :)

mert_fox
15.Haziran.2007, 23:45
Helal olsun Arda ya.Çok sevdiğim bir futbolcudur.Ve Galatasaray a da ne kadar sadık olduğunu göstermiş.

El Comandante
16.Haziran.2007, 01:25
Aslanim benim be.Gercek yürekten Galatasarayli (=

El Barto
16.Haziran.2007, 01:33
O soruya başka bir cevap vermesi beklenemezdi zaten. Ancak herzaman gerçekler böyle olmuyor. :)

Arda gerçekten büyük bir oyuncu. Onunda Nihat gibi Avrupa'da ses getireceği kanısındayım. Hatta Nihat'tan daha iyi olacak inşallah.

Emurafu
16.Haziran.2007, 01:41
Uefa'nın sitesinde isvicre maçında yaptıgı hareketleri izledim..Yine döktürmüş..Maçı izlerken dikkat etmemişdim:D

King_91
17.Haziran.2007, 02:48
müthiş oynuyor.ve o bu formunu sürdürdükçe onu elimizde tutmamız zorlaşacak

RaSenGan
17.Haziran.2007, 02:58
Genç yaşına rağmen çok iyi oynuyor.Hem Galatasaray'a hem de Milli Takımımıza katkısı çok büyük..Büyük bir paraya bu sene olmazsa seneye kesin gider.

Nocna Mora
18.Haziran.2007, 00:28
3-4 yıl sonra şimdiki gibi çalışmaya devam ederse dünya yıldızı olabilir...