PDA

View Full Version : Basketbolda Galatasaray-Türk Telekom Flörtü

GeNç KaRTaL
19.Haziran.2007, 02:31
Galatasaray Kulübü’nün basketbol branşında Türk Telekomspor ile birleşme için görüşme yaptığı öğrenildi.

İki kulübün üst düzey yöneticilerinin, basketbolda birleşmek için görüşme yaptıkları ifade edilirken, konunun şimdilik proje olarak gündeme geldiği kaydedildi. Yapılan bu görüşme hakkında iki kulüp yetkilileri de açıklama yapmayacaklarını dile getirdi.

Kaynak (http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=msnSonDakika&Kategori=spor&ArticleID=877925&Date=18.06.2008&ver=95&reftype=1)

Cengo
19.Haziran.2007, 08:43
Telekom transferler yaptı, bu kadar yatırımlardan sonra asla kabul etmezler..

Ayrıca görüşme talebini kabul etmek nezakettir, gelişme olsa basın açıklaması yapılırdı..

Universal
19.Haziran.2007, 16:55
Telekom büyük yatırımlar yapıyor. Arkalarında güçlü bir taraftar desteği bulunan nadir Anadolu Takımlarından birisi. Bu yüzden ayakta kalması gerekiyor. Basketbol sadece İstanbul olmaması gerekli. Telekom Yönetimi ve oyuncuları bu birleşmeyi istemiyecektir.

CeNTeR_TR
19.Haziran.2007, 17:26
Telekomun kabul edeceğini hiç sanmıyorum..O kadar yatırımdan sonra ayrıca Telekomda maddi durumdan iyi bir takım ve İstanbul takımlarından sonra idol olacak bir takım neden böyle birşeyi kabul etsinki?

Ayrıca Cengizin dediği gibi görüşmeyi kabul etmek nezakettendir :)

Aykan19o3
20.Haziran.2007, 02:17
Telekomun kabul edeceğini sanmıyorum bende.

O kadar yatırımdan sonra saçma olur.

El Comandante
20.Haziran.2007, 02:20
Bu is olacak gibi,gelismeleri takip etmekteyiz.

IcedEarth
20.Haziran.2007, 06:34
Telekom transferler yaptı, bu kadar yatırımlardan sonra asla kabul etmezler..

Ayrıca görüşme talebini kabul etmek nezakettir, gelişme olsa basın açıklaması yapılırdı..

Telekom büyük yatırımlar yapıyor. Arkalarında güçlü bir taraftar desteği bulunan nadir Anadolu Takımlarından birisi. Bu yüzden ayakta kalması gerekiyor. Basketbol sadece İstanbul olmaması gerekli. Telekom Yönetimi ve oyuncuları bu birleşmeyi istemiyecektir.

Telekomun kabul edeceğini hiç sanmıyorum..O kadar yatırımdan sonra ayrıca Telekomda maddi durumdan iyi bir takım ve İstanbul takımlarından sonra idol olacak bir takım neden böyle birşeyi kabul etsinki?

Ayrıca Cengizin dediği gibi görüşmeyi kabul etmek nezakettendir :)
Fenerbahçe Ülker'le anlaşınca oluyor, Galatasaray Telekom'la anlaşamaz. Peki.........

BeeTLeJuiCe
20.Haziran.2007, 07:02
Olay Fenerbahçe yaparda, Galatasaray yapamazki durumu değilki.

Türk Telekom, yeni sezon için transferler, çalışmalar, yatırımlar yaptı. Ayrıca Yeni bir Salon için ortada bir proje lafı dolaşıyordu ama seneye inşaat başlanacakmı bilmiyorum.

Ayrıca Galatasaray zaten diğer İstanbul klublerini olduğu gibi Ülker'in desteğini alıyor zaten.

PesimiSTyLa
20.Haziran.2007, 07:06
Görüşmelerde olumlu şeyler oluyormuş; aama sanmıyorum gerceklessin. Sorun transferler falan degil de ; 2 takımın ayrı sehrin takımı olması bence bu daha büyük problem. Gerceklesse iyi olur da zannetmiyorum gerceklessin.

BeeTLeJuiCe
20.Haziran.2007, 07:08
Emre senin dediğinde olumsuz yönden diğer bi etken. Basketbolda bir Ankara Takımı olsun yahu şöyle Şampiyonluğa oynayan :)

Birleşirlersede GS Ankara'ya taşınsın :p

GeNç KaRTaL
20.Haziran.2007, 07:29
Görüşmelerde olumlu şeyler oluyormuş; aama sanmıyorum gerceklessin. Sorun transferler falan degil de ; 2 takımın ayrı sehrin takımı olması bence bu daha büyük problem. Gerceklesse iyi olur da zannetmiyorum gerceklessin.

Evet bencede en büyük sorun bu.Yoksa birleşmemeler için bir sebep yok.

guarin14
20.Haziran.2007, 09:13
bence olmaz.Çünkü T.Telekom baya bir yatırım yaptı.Öte yandan eğer bu iş olursa Galatasaray'ın Ülker'e(Cafe Crown) belli bir tazminat ödemesi lazm

Emurafu
20.Haziran.2007, 15:59
Büyük ihtimal bu birleşme oluyormuş..Her konuda anlaşılmış öyle deniliyor..Dudley Türk oluyormuş kadro'da kalacakmış falan..

CeNTeR_TR
20.Haziran.2007, 18:48
Fenerbahçe Ülker'le anlaşınca oluyor, Galatasaray Telekom'la anlaşamaz. Peki.........

Arkadaşım sen neden herşeyde Fenerbahçeyi olaya katmaya çalışıyorsun..

Ne zamandır basketbolun içindesin..Ben senelerimi verdim bu işe zamanında Fenerbahçe Ülker ile birleşmeseydi ben Fenerbahçenin takımında yer alacaktım ve orda yaşanan gelişmeleri bizzat biliyorum..! Ülker ne transfer yaptı ne bi yaıtrım direk Fener ile birleşti bu iş bu kadar basit oldu.. Peki Galatasaray Telekom olayına gelelim bak baklım Telekomun bu sene yaptığı transferlere yatırımlara sence mantıklı geliyormu? Birleşmesin demiyorum birleşsinler ;

Umarım İki Takım Birleşirde Şampiyonluğa Oyanayan Takım Sayısı Artar..Rakam olarak Değil İdda olarak ;;)

IcedEarth
24.Haziran.2007, 02:54
Arkadaşım sen neden herşeyde Fenerbahçeyi olaya katmaya çalışıyorsun..

Ne zamandır basketbolun içindesin..Ben senelerimi verdim bu işe zamanında Fenerbahçe Ülker ile birleşmeseydi ben Fenerbahçenin takımında yer alacaktım ve orda yaşanan gelişmeleri bizzat biliyorum..! Ülker ne transfer yaptı ne bi yaıtrım direk Fener ile birleşti bu iş bu kadar basit oldu.. Peki Galatasaray Telekom olayına gelelim bak baklım Telekomun bu sene yaptığı transferlere yatırımlara sence mantıklı geliyormu? Birleşmesin demiyorum birleşsinler ;

Umarım İki Takım Birleşirde Şampiyonluğa Oyanayan Takım Sayısı Artar..Rakam olarak Değil İdda olarak ;;)

Yok dikkatimi çekti, sadece Fenerbahçeliler mümkün değil diyor. Bence gayet de mümkün. Tek sorun iki takımın aynı şehirde olmaması.
Ayrıca, demogojiye gerek yok. Çeşitli şanssızlıklar olmasaydı Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuşuyor olacaktık.
Ayrıca bu iş olur ya da olmaz. Beni fazla ilgilendirmiyor. Olmasa da Galatasaray gelecek sene şampiyonluğa oynayacak. İşin beni ilgilendiren tarafı Galatasaray'ı bu kadar küçük görmeniz. Tavrınız gerçekten çok komik...

CeNTeR_TR
24.Haziran.2007, 16:51
Yok dikkatimi çekti, sadece Fenerbahçeliler mümkün değil diyor. Bence gayet de mümkün. Tek sorun iki takımın aynı şehirde olmaması.
Ayrıca, demogojiye gerek yok. Çeşitli şanssızlıklar olmasaydı Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuşuyor olacaktık.
Ayrıca bu iş olur ya da olmaz. Beni fazla ilgilendirmiyor. Olmasa da Galatasaray gelecek sene şampiyonluğa oynayacak. İşin beni ilgilendiren tarafı Galatasaray'ı bu kadar küçük görmeniz. Tavrınız gerçekten çok komik...

Ben mümkün değilmi diyorum arkadaşım sen benim yazdıklarımı okumadan sadece Fenerbahçe Taraftarı olduğum içinmi yorum yazıyorsun? Ayrıca ne yapalım böyle komik yazılar görünce bizde komik olmak istiyoruz lanet olsunki komiğiz komik olanlardan daha da az olsa bile.... Hem ne demogojisi Şansızlıklar her zaman vardır bak en büyük şanssızlık Şampiyonluğun 2,3 adayı vardı 4 e çıkacakdı fakat Galatasarayın Ülker ile 2011 e kadar sözleşmeli olması sizin Telekom ile birleşmenize mani oluyor..!

PesimiSTyLa
24.Haziran.2007, 21:21
Telekom birleşmeye yakın!

Galatasaray ile birleşmeye gideceği iddiası gündeme bomba gibi düşen Türk Telekom’un şimdi de ULEB Cup’a henüz başvurmaması endişe yarattı.

Sadece Galatasaray ile Beşiktaş’ın başvurduğu Uleb Cup’ta mücadele etmek için başvurunun bugün sona ermesi ve Telekom’un bu konuda henüz bir adım atmaması birleşmeye ne kadar yakın olduklarının bir kanıtı.
(Kaynak: 24.06.2008 / Fanatik)

IcedEarth
25.Haziran.2007, 02:19
Ben mümkün değilmi diyorum arkadaşım sen benim yazdıklarımı okumadan sadece Fenerbahçe Taraftarı olduğum içinmi yorum yazıyorsun? Ayrıca ne yapalım böyle komik yazılar görünce bizde komik olmak istiyoruz lanet olsunki komiğiz komik olanlardan daha da az olsa bile.... Hem ne demogojisi Şansızlıklar her zaman vardır bak en büyük şanssızlık Şampiyonluğun 2,3 adayı vardı 4 e çıkacakdı fakat Galatasarayın Ülker ile 2011 e kadar sözleşmeli olması sizin Telekom ile birleşmenize mani oluyor..!
Tazminatını öderiz çeker giderler. Ayrıca sakin olmalısın biraz.

Revolution
25.Haziran.2007, 04:35
sadece a takımları birleşirse iyi olur da altyapıya da el atarlarsa işin içinden çıkamazlar

CeNTeR_TR
25.Haziran.2007, 20:21
İnşAllah birleşirsiniz arkadaşım inşAllah..Artık finalde karşımızda Sarı Kırmızılı Ekip görmek bizi sevindirir ;;)

GeNç KaRTaL
26.Haziran.2007, 10:18
"Birleşme yok"

http://www.sporx.com/images/16/43/8159_B_PaulDoany1.jpg

Türk Telekom ve Galatasaray'ın birleşmesi ile ilgili olarak son günlerde ortaya atılan iddialar üzerine Ankara'ya giden Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany, yöneticiler ile yaptığı toplantıda, "Birleşme yok, sizlerden bu sezon şampiyonluk bekliyorum" dedi.

Son günlerde artan tepkiler üzerine Ankara'da Türk Telekom Basketbol Takımı yöneticileri ile bir araya gelen ve toplantı yapan Doany, "Biz hiçbir zaman birleşme diye bir sözü ağzımıza almadık. Galatasaray yöneticileri bizleri arayarak böyle bir düşünceleri olduğunu belirtti. Biz de nezaket icabı görüştük ve böyle bir birleşmenin mümkün olmadığını, Türk Telekom basketbol takımının önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu belirttik. Ankaralı basketbolseverlerin tepkisini anlayamadım. Bizim ağzımızdan birleşme diye birşey çıkmadı. Taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun. Yeni sezonda sizlerden şampiyonluk bekliyorum" dedi.

25.06.2008
Kaynak : DHA

LaigLeNoiR
26.Haziran.2007, 18:35
İnşAllah birleşirsiniz arkadaşım inşAllah..Artık finalde karşımızda Sarı Kırmızılı Ekip görmek bizi sevindirir ;;)

Turgut tahrik etme beni atlayıp gelicem bak Samsuna :D

Bu sene bizim hakkımızdı şampiyonluk :D

CeNTeR_TR
26.Haziran.2007, 19:21
Turgut tahrik etme beni atlayıp gelicem bak Samsuna :D

Bu sene bizim hakkımızdı şampiyonluk :D

Gel kardeşim gel :D sanki gelecende ağırlamıycaz seni (=

Ama farklı amaçla geLme yakarım :p :zuhaha