View Full Version : hasan şaş AYRILIYOR!
Nedvedmania
27.Şubat.2006, 18:51
Çılgına döndü ve kaçtı
V. MANİSA maçı sırasında ve oyundan alındıktan sonra edilen küfürler Hasan Şaş'ı çileden çıkardı. Karşılaşma sonrasında büyük üzüntü yaşayan ve takım otobüsünü bile beklemeden Ali Sami Yen'i terk eden yıldız oyuncu, sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldı. :mad: :mad:
"Galatasaray bitmiştir"
Soyunma odasında isyan eden ve "Çabalarım görmezden geliniyor. Galatasaray artık benim için bitmiştir" diyen Hasan'ın menajerine takım bulması için talimat verdiği öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hasan, Almanya veya İtalya'ya gitmek istiyor. :mad: :mad:
kaynak: pasfotomaç
Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 18:57
kendi taraftarından küfür yiyen bir topçunun bunu yapması normaldir
Neron_FB
27.Şubat.2006, 19:01
Bence de normal..Olan, Hasan'a küfretmeyen gerçek Galatasaraylılara olacak ne yazıkki..
Nedvedmania
27.Şubat.2006, 19:02
zamanında petreyede küfür edilmişti ve petrede gitmişti offf hasan şaş gibi bir futbolcuyu kaybetmemeliyiz
Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 19:03
ama hasan bırakmaz bence
comandante
27.Şubat.2006, 19:07
bence de bırakmaz.taraftar iki yüzlü ya.ya takımına adam gibi destek ol iyi kötü günün de ya da taraftarım deme.volkan kötü oynadığında ne küfürler ediliyordu dün tribüne çağırdılar.hasan iyi oynadığında şaş şaş şaş diye tribüne çağırıyorlardı dün annesine denmeyen kalmadı.anlamıyorum galatasaray taraftarını.taraftar demeye bile dilim varmıyo.
Petre,Hasan,Volkan arslan,NEcati
Bence taraftarlık bu değil
Nedvedmania
27.Şubat.2006, 19:57
volkanı artık çok seviyolar necityle ise özel problemleri var yani 2-3 kişi yle kavga etti ve o sorun çoktaaan kapandı
bursa_mc
27.Şubat.2006, 20:04
bence gs açısından kotu olur
meddah
27.Şubat.2006, 20:05
Başlıklara biraz dikkat edelim, kirlilik oluyooooorrr!!!!
ridvanu
27.Şubat.2006, 20:34
Hasan gibi bir futbolcuya yapılmaması gereken birşey
tabiki küfür kimseye edilmemeli ama
Hasanın galatasaraya çok emeği geçti aynı şekilde milli takımada
böyle bir oyuncuya bu şekilde davranılmasını anlamak güç
10_Osmanozc
27.Şubat.2006, 23:17
Ben ayrılacağına inanmıyorum
imperius
27.Şubat.2006, 23:27
gs yonetımı kufur edenlerın kombınesını ıptal etmıs..hasan gıtmesın bence de..
meddah
27.Şubat.2006, 23:46
Ha istenince bulunuyor, küfür eden, olay çıkaran..
emirduman
27.Şubat.2006, 23:51
Bence de Hasan ayrılmaz takımdan, bu hareketi tüm kulübe mal ederse yanlış yapar diye düşünüyorum...
Ama bence GS taraftarları olarak bir an önce kendimize bir çeki düzen vermeliyiz, bize en çok ihtiyaçları olan anda arkalarından değiliz....
Frank_Castle
27.Şubat.2006, 23:59
Olayı kınıyorum ama Hasan Şaş ın gitmesini istiyorum ..
TüMeR_yAğıZ
28.Şubat.2006, 00:05
hasan gibi hizmetleri olan bir futbolcuyada bu yapılıyorsa oturup iyice düşünmemiz lazım.
VoLkaN BaROs
28.Şubat.2006, 00:46
Hasan, Dünya Kupası'ndan sonra kendini toparlayamadı.
Taraftarların oyunculara aldıkları bu tepkilerin nedenleri arasında -hatta en büyük 3 nedeni- yönetimi artık istememeleri, yönetimin 4 yıl boyunca sportif ve mali açıdan bir varlık gösterememesi, yıllardır aralıksız Şampiyonlar Ligine katılmış takımı UEFA kupasına bile zar zor sokar duruma düşürmeleri var.
Bir zamaların dünyaya karşı Türkiyenin "en popüler" stadı artık bir harabeye döndü, taraftar maçlara bile gitmek istemiyor, gidenlerin içi stadın o halini gördükçe parçalanıyor. Ne adına yakışır bir stada sahip ne dünya çapında oyunculara. ürünlerini bile pazarlaymayan bir yönetim var başımızda. Elinde avucunda olmadığı gibi bir de dünyalarca borcun içinde. bu borcu amorti edecek hiçbir tesisleşme girişimi olmadı, 4 yıl önce stad yapılacaktı "Türkiyenin en modern stadı" 2,5 sene de bitecekti, stad önce oynanamaz roporu ile kapatıldı, bir ara umutlandık yeni stad yapılıyor diye, televizyonlara medyalar çarşaf çarşaf "şu tarihte kesin, bu tarihte kesin başlıyoruz yapımına" demeçleri verildi, sonra onarmalar yapılıp yeniden taşınıldı. 4. yılın sonunda sıfıra sıfır elde var sıfır! Medyada hergün başka bir batak haberi, hergün başka bir oyuncunun sorun çıkardığı haberi. Artık taraftarın da sinirleri laçkalaştı, destek destek nereye kadar, hep destek tam destek ama yönetimin bu rezillikleri futbolculara da yansıyo. Ee bunun sonucunda da faturanın bir kısmı sahada varlık gösteremeyen futbolculara veya eskiden çok iyi performansa sahip olup da aylardır kadroya giremeyecek durama gelenlere, sürekli -müzmin- sakat durumuna düşenlere kesiliyor.
Hasan, yılların futbolcusu olabilir, Galatasaray'a çok büyük hizmetleri de olmuş olabilir ama sezonunların çoğunda kadroya bile giremiyor. Yıllardır böyle, bir parlıyor 10 susuyor. Belki yönetim adam gibi projeler yapmış olsaydı bu futbolcusunu yeniden kazanmayı deneseydi durumlar daha değişik olurdu ama sonuçta o ruh futbolcunun içinde olacak. Birçok hizmeti olabilir ama onu Hasan ŞAŞ yapan yer de Galatasaray Kulübüdür, Galatasaray Taraftarıdır. Taraftar böyle futbolcu istemez, ayrıca zaten sürekli olarak var olduğu bilinen eskiler yeniler cephesi olarak takım içi ayrımcılık çıkmasına neden olan eski grubundan... Takımda baskı oluşturmaya çalışıyorlar, vs... Bunlar biriktikçe birikiyor ve sonunda göze batanlara patlıyor taraftarda...
Haa.. küfür edilmesi mi, ona karşıyım tabi. taraftar futbolcusunu protesto edebilir buna da hakkı vardır. taraftar fuıtbolcusunu protesto ediyorsa o onun kötülüğü için değil aklını başına alması içindir. Tabi dediğim gibi bunlar küfürle hakaret ile hallolacak işler değil
Eray Dengiz
28.Şubat.2006, 09:44
Bu olay sadece Hasan'a yapılsa anlarım ama geçmişte Volkan ve Necati'yede yapıldı. ve bu 2 futbolcumuzunda verdikleri tepki Hasan Şaş'ın verdiği tepkiyle aynıdır. Peki sonuç? Necati ve Volkan takımda kaldı. Hasanda kalacktır. O anda sinirle söylenen bir laftır..
cgdsshn
28.Şubat.2006, 10:36
Hasan, Dünya Kupası'ndan sonra kendini toparlayamadı.
Taraftarların oyunculara aldıkları bu tepkilerin nedenleri arasında -hatta en büyük 3 nedeni- yönetimi artık istememeleri, yönetimin 4 yıl boyunca sportif ve mali açıdan bir varlık gösterememesi, yıllardır aralıksız Şampiyonlar Ligine katılmış takımı UEFA kupasına bile zar zor sokar duruma düşürmeleri var.
Bir zamaların dünyaya karşı Türkiyenin "en popüler" stadı artık bir harabeye döndü, taraftar maçlara bile gitmek istemiyor, gidenlerin içi stadın o halini gördükçe parçalanıyor. Ne adına yakışır bir stada sahip ne dünya çapında oyunculara. ürünlerini bile pazarlaymayan bir yönetim var başımızda. Elinde avucunda olmadığı gibi bir de dünyalarca borcun içinde. bu borcu amorti edecek hiçbir tesisleşme girişimi olmadı, 4 yıl önce stad yapılacaktı "Türkiyenin en modern stadı" 2,5 sene de bitecekti, stad önce oynanamaz roporu ile kapatıldı, bir ara umutlandık yeni stad yapılıyor diye, televizyonlara medyalar çarşaf çarşaf "şu tarihte kesin, bu tarihte kesin başlıyoruz yapımına" demeçleri verildi, sonra onarmalar yapılıp yeniden taşınıldı. 4. yılın sonunda sıfıra sıfır elde var sıfır! Medyada hergün başka bir batak haberi, hergün başka bir oyuncunun sorun çıkardığı haberi. Artık taraftarın da sinirleri laçkalaştı, destek destek nereye kadar, hep destek tam destek ama yönetimin bu rezillikleri futbolculara da yansıyo. Ee bunun sonucunda da faturanın bir kısmı sahada varlık gösteremeyen futbolculara veya eskiden çok iyi performansa sahip olup da aylardır kadroya giremeyecek durama gelenlere, sürekli -müzmin- sakat durumuna düşenlere kesiliyor.
Hasan, yılların futbolcusu olabilir, Galatasaray'a çok büyük hizmetleri de olmuş olabilir ama sezonunların çoğunda kadroya bile giremiyor. Yıllardır böyle, bir parlıyor 10 susuyor. Belki yönetim adam gibi projeler yapmış olsaydı bu futbolcusunu yeniden kazanmayı deneseydi durumlar daha değişik olurdu ama sonuçta o ruh futbolcunun içinde olacak. Birçok hizmeti olabilir ama onu Hasan ŞAŞ yapan yer de Galatasaray Kulübüdür, Galatasaray Taraftarıdır. Taraftar böyle futbolcu istemez, ayrıca zaten sürekli olarak var olduğu bilinen eskiler yeniler cephesi olarak takım içi ayrımcılık çıkmasına neden olan eski grubundan... Takımda baskı oluşturmaya çalışıyorlar, vs... Bunlar biriktikçe birikiyor ve sonunda göze batanlara patlıyor taraftarda...
Haa.. küfür edilmesi mi, ona karşıyım tabi. taraftar futbolcusunu protesto edebilir buna da hakkı vardır. taraftar fuıtbolcusunu protesto ediyorsa o onun kötülüğü için değil aklını başına alması içindir. Tabi dediğim gibi bunlar küfürle hakaret ile hallolacak işler değil
Yönetimin acizlikleri, Hasan'ın dünya kupası sonrası formsuzluğu kısımlarına katılıyorum. Ancak kim olursa olsun eski-yeni, yerli-yabancı farketmez birisi Galatasaray formasını giyiyorsa protesto edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. O kişi bu formayı giyecek kalitede değilse veya formsuzsa vs. bu onun suçu değil o formayı ona giydirenlerin suçudur. Eğer Hasan veya bir başkası bu formayı kaldıramıyorsa gönderilir ama bu formayı giydiği sürece desteklenmeli ve el üstünde tutulmalıdır. Önemli olan formadır ve kimin giydiği çok önemli değildir.
Bunlar elbette benim görüşüm ve yanılıyorda olabilirim. Ama yine de kendi futbolcunuzu protesto etmek doğru bir davranışsa bile bu futbolcu Hasan olmamalıydı. Manisa maçında çok kötüydü hatta Galatasaray'ın yediği ikinci golde de hatalıydı ancak sezonun ilk yarısında çoğu maçta harika oynayan adam 2-3 maç kötü oynadı diye protesto edilmemeli, eğer böyle olursa takımda futbolcu kalmaz çünkü bütün oyuncular sezon içinde formsuzluklar yaşıyor.
Jesus_FB
28.Şubat.2006, 16:36
Fenerbahçe taraftarını dövecek kadar fanatik bir galatasraylıydı hasan şaş galatsaray taraftarı zaten ne yaptığnı bilmiyor yaptıkları çok büyük bir ayıptır çok ararlar hasan şaş gibi bir oyuncuyu
Nuri Alco
28.Şubat.2006, 17:13
Bu olayı tamamen Galatasaray taraftarlarıyla örtüştürmemek lazım.
Klüpte işler gerçekten iyice rezil yerlere gitmeye başladı.
Uçakta Necati'ye saldıranlar tribünde bi kısım taraftarın Hasan'a küfretmesi. Galatasaray'ın en önemli oyuncularını küstürmeye çalışan bi grup var sanırım.
Taraftar elbette formunu oyununu beğenmediği oyuncusunu protesto edecek ama Galatasaray'ın son maçlarda en etkili oyuncularındandı Hasan Şaş. Bence alkışlanması gerekirken çıktıktan sonra küfredildi kendisine. Ama baştada dediğim gibi bunu bütün Galatasaray taraftarı yapmadı. Bir kısım belki bi amaç için orda toplanmış ufak bi grup yaptı bunu.
Gerçek Galatasaray taraftarının bu zor şartlarda sezon başından beri nerdeyse para almadan oynayan şu haftaya kadar ligden kopmamış büyük ihtimallede sezon sonuna kadar kopmuycak Galatasaray futbolcularını baş tacı etmeleri gerekir. Eleştirilecek ıslıklanacak (küfüre karşıyım ama hakediyolar) olan yönetimdir.
Şu şartlarda ben Galatasaray'lıyım diyen hiç kimsenin futbolcuları küstürmeye arkalarından küfretmeye hakkı yok.
Hasan duygusal bi insan umarım morali bozulup kötü oynamaya başlamaz. Ve sezon sonunda Galatasaray'da kalır.
Berkaiser
28.Şubat.2006, 19:02
Bu olayı kendini bilmez birkaç kişi çıkardı.Hasan Şaş da bu yüzden takımdan ayrılacak bir futbolcu değil.Ben Hasan Şaş'ın kulübü bırakacağını düşünmüyorum.Takımda kalacaktır.
Burak Duran
01.Mart.2006, 11:04
abi bunu yazan pasfotomaç ve sizde inanıyorsunuz bi kaç kendini bilmez yüzünde bu takıma bu kadar emeği geçmiş bir oyuncu olan Hasan abimiz takımdan ayrılmaz siz rahat olun bu abuk subuk spor gazetelerinede inanmayın
nart_susruko
01.Mart.2006, 11:47
nasıl bi taraftar bunlar ya(3-5 bilemedin 15 kişi)...
inşaallah Hasan'ın gideceği doğru bi haber değildir...
Nedvedmania
01.Mart.2006, 17:59
bunu yazan sadece pas fotomaç değil fanatik de yazmış
Burak Duran
01.Mart.2006, 18:25
ikiside aynı şey inanmayın!!
BÖle Bİ Karar Aldiina İnanmiyorum Ama AlmiŞsa Bİle Neden AlmiŞkİ O İkİ ÜÇ Tane Kendİnİ Bİlmez İÇİn Deİl Galatasaray İÇİn Oynuyo!!!!!
Jesus_FB
01.Mart.2006, 21:14
sorunda burda ya zaten o bi kaç kendini bilmez sesini çıkartabilip küfür ediyor diğerleride tepki koymak yerine susup onları izliyorlar kim olsa ayrılır ben o bu yüzden "bi kaç kendini bilmez" lafına hiç inanmıyorum arkadaşlar
VoLkaN BaROs
02.Mart.2006, 23:47
Hasan'a küfür edenler 3-4 kişi ile sınırlı, ama formsuzluğuna bir sakatlanıp bir düzelmesine, kadroya girememesine tüm taraftarlar tepkili. İster istemez dünya kupasındaki Hasan'ı arıyorlar ancak bırakın dünya kupasındaki Hasan'ı ilk onbire çıkabilecek bir Hasan bile yok...
Küfür edenler zaten tespit edildi, Galatasaray yönetimi de bu kendini bilmez kişileri savcılığa bildirdi adli ceza alacakları gibi bundan sonra Galatasaray'ın hiç bir maçına da giremeyecekler...
Hasan gitmeyecektir, çünkü bu haliyle Galatasaray'dan daha iyi bir kulüpte hatta onun ayarında bir kulüpte bile oynayamaz... Bence aklını başına toplamalı, sinir stresi bırakıp işine bakmalı;)
ceyhun127
03.Mart.2006, 00:17
Hasan hiç bir yere gidemez
Maymuncuk
03.Mart.2006, 00:21
-Bu yaştan sonra kime gidecek bu bencil futbolu ile..
-Bunları yapanlar çoğubnluk değil toplasan 10 kişi etmez bence bu kadar kafasına takmasın
-Giderse de fazla üzülmem yararı yok aksine zararı var çok çalım yapıyor ama sezona başladığı gibi oynasa başımın üstünde yeri var ;;)
kral_67
03.Mart.2006, 00:23
olay çıkaranlar bence Galatasaraylı değil para ile tutulmuş kişilerdir malum seçimler yakın...hasana gelince keşke dünya kupasından sonra gitseydi...
nart_susruko
03.Mart.2006, 00:24
bu sene şampiyon yapsın bizi sonra kendi bileceği iştir...gönlüm kalmasından yana ama giderse bari kulübe para kazandırsın...malum...
Maymuncuk
03.Mart.2006, 00:47
bu sene şampiyon yapsın bizi sonra kendi bileceği iştir...gönlüm kalmasından yana ama giderse bari kulübe para kazandırsın...malum...
bizi nasıl şampiyon yapabilir..Fm diliyle ortalaması 6 civarı bişey belki de daha az..ama sezon başı 8 gibi bişeydi;;)
nart_susruko
03.Mart.2006, 00:58
bizi nasıl şampiyon yapabilir..Fm diliyle ortalaması 6 civarı bişey belki de daha az..ama sezon başı 8 gibi bişeydi;;)
madem fm diliyle dedin bende sana şunu söyliyeyim...takımın geneli başarılı olduğu zaman oyuncunun ratingide artar...;;)
Maymuncuk
03.Mart.2006, 19:35
takım başarılı değil daha doğrusu göze hoş gelen futbol oynamıyor Hasan Şaş'ın nasıl artacak
ceyhun127
03.Mart.2006, 19:44
Daha nasıl göze hoş gelecek bu futbol el insaf :D
Maymuncuk
03.Mart.2006, 19:49
nasıl ya Galatasaray dan bu kadro ile bu kadar..
Ben 200 yılı Galatasaray'ını istiyorum tıpkı tüm G.S. Lİler gibi..
Biz yavaş yavaş futbolumuzu daha da artıtrcağımza yavaş yavaş düşüyor..
Galatasaraylılar bunu haketmiyor:(
Ben son dakikalrda atılan golerle değil de maçın ortasında atılan golleri istiyorum..
Rakibin Ali Sami Yen'e geldimi eskisi gibi ayaklarının ti,trediğini görmek istiyorum..
nart_susruko
03.Mart.2006, 19:49
daha nasıl takım başarılı olmasın...
paraları zamanında yatmıyor...
taraftardan küfür ediliyor...
hocanın istediği oyuncular alınmıyor...
filenin sultanları çalışıyor...
ve daha büssürü şey sen başarılı değil diyosun...
Maymuncuk
03.Mart.2006, 19:52
yaw ben başarılı değil demiyorum..
Kötü ynuyor diyorum..
Ama bu kadro ile ve bu borçta (senin saydıklarında dahil)
Fenerbahçe gibi çok zengin bir takımın 1 puan gerisindeyiz..
Ama kötü futbol var..
nart_susruko
03.Mart.2006, 19:58
ama inşaallah şampiyonuz bu sezon...
Nedvedmania
06.Mart.2006, 00:15
samsun spor maçından sonrada hasan kabzeyle tartışıp kaptanlık pazubant ını yere fırlatmış
Frank_Castle
06.Mart.2006, 00:47
zaten gidecekti bahanesi oldu ...
4 sezondur futbolda oynamıyordu .. saman alevi gibi 1 maç parla 10 maç yat...aydına ardaya hatta sabriye yazık..
Galatasaraydan aldığı parayı kim verir şahsen merak ediyorum ..