PDA

View Full Version : fenerbahçe taraftarına yakışmadı

Nedvedmania
27.Şubat.2006, 19:01
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçında, tribünlerden atılan yabancı bir madde, siyah-beyazlıların teknik direktörü Jean Tigana'nın kafasına geldi.

Karşılaşmanın 35. dakikasında takımına taktik vermek için yedek kulübesinin dışına çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın başına, yeni açılan Fenerium Tribünü'nden atılan madeni bir para isabet etti.

Fransız teknik adam acıyla yere doğru eğildi. Bir süre bu şekilde duran Tigana, daha sonra kendine gelerek takımını yönetmeye devam etti.

Beşiktaş'ın 67. dakikada Sergen ile bulduğu 2. golden sonra Beşiktaş yedek kulübesinin üzerine yine yabancı maddeler atıldı. Tigana'nın bu kez yanından geçen bir çubuğu kenara doğru atması dikkat çekti.

Beşiktaş yedek kulübesine maçın sonunda da bazı yabancı maddelerin atıldığı görüldü. Beşiktaşlı futbolcu Tümer, soyunma odasına gitmek için koridora girerken maraton tribününden tepki gördü. Küfürlü tezahürata maruz kalan Tümer, güvenlik güçlerinin koruma kalkanı altında koridora girdi.

Basın tribününde görev yapan gazetecilere maç sonunda Fenerbahçeli taraftarlar sözlü sataşmalarda bulundu. Maç sonunda basın tribününde bir anda gerginlik oluştu.

kaynak : pasfotomaç

comandante
27.Şubat.2006, 19:04
ayrıca da kamera bazen taç çizgisine doğru yakın çekim yağıyordu.küfürler çok net şekilde okunuyordu.ve ben bu küfürlere anlam veremiyorum.sadece fener için değil bu.her takımın taraftarları için.sırf sana rakip takımda oynuor diye küfür mü etmen gerekiyor anlamıyorum ya.bi de o kadar değişiyor ki surat ifadeleri.eline versek rakip futbolcuyu öldürecekler.peki neden?biri bana mantıklı bi cevap versin bunun nedeni ne ya?

Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 19:05
bunu her zaman her derbide yapıyorlar beşiktaş taraftarıda yapıyor gs taraftarıda yapıyor ts taraftarı da yapıyor sadece fener taraftarı değil suçlu türk futbolunu izlemeyi bilmeyen her taraftar suçlu

Neron_FB
27.Şubat.2006, 19:06
Ben de bi anlam veremiyorum..Maksat takımını desteklemektir..Rakibe niye küfrediyosun??Hoş ben maçın heyecanından duyamamışım :)

Ama Tiganaya yapılan da terbiyesizlik..Yakıştıramadım...

FeYYaz1989
27.Şubat.2006, 19:35
Fenerbahçe taraftarı yine kendine yakışanı yaptı.

mutlee
27.Şubat.2006, 19:36

hahahaha off cok guldum valla, Bunu bir Besiktaslidan duymak cok komik :D

Bu arada toplu halde kufur edilmedi.

FeYYaz1989
27.Şubat.2006, 19:39
Ha küfür edilmediyse toplu halde pardon o zaman...

Küfür etmekmi rakip takımın kulübesine yabancı madde yadırmakmı daha çok zararlı bunuda kamuoyuna bırakıyorum artık.Nitekim atılanlardan biriside J.Tigana'nın kafasına geldi.
İnönü'de olsa ortalık ayağa kalkmıştı.

mutlee
27.Şubat.2006, 19:40
inonuna sahaya sis gibi bisey atmislardi Diyarbakir macinda, gecen bjk-FB macinda atilanlari gormedin herhalde?

EreN
27.Şubat.2006, 19:56
Hahaha
Türkiyede dikkat edin az maç izleyin bizim taraftar küfür ediyormu?
Dün o kadar şey oldu yine de sadece ıslık ile cevap verildi.
Beşiktaş ve Gs tribününde ise maşşallah küfür tezahürat biçimi almış.Milletin ölmüş annelerine bile küfür ediyorlar.Ayıp doğrusu.Bide bu küfür olayıyla övünenler yok mu uyuz oluyorum onlara

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 20:28
arkadaşlar daha önce de dedim.orada birkaç ş...... yaptığı ne fenerbahçeye ne beşiktaşa nede diğer takımların tümüne maledilemez.yapılan çok terbiyesizce bişeydir.fifa zaten ceza yazacak yer arıyor biz kendi içimize düşmüşüz millete fırsat veriyoruz.

ridvanu
27.Şubat.2006, 20:38
işler iyi giderken FB taraftarı küfür etmiyo tabi
ama biraz işler sıkıya gelince bırakın küfürü
bozuk paralar ve metal çubuklar havalarda uçuştu
bunu savunmanın bir yanı yok
ayıp bişey bizde yapsak ayıp kim yaparsa yapsın ayıp işte
olmaması gereken şeyler.

10_Osmanozc
27.Şubat.2006, 23:14
Trabzonspor takımı taşlandı.Yardımcı ant. kafası yarıldı ama kimse bunları meydana çıkarmadı.

imperius
27.Şubat.2006, 23:19
tıgana ya atılan bozuk para harıcı hıcbı olumsuzluk olmadı macta,,ama o para yakısmadı bızım taraftara..ayrıca bız 20 puan gerıdeyken bıle ne gsye ne bjk ye kufur edıoduk..

emirduman
27.Şubat.2006, 23:55
hemen konuyu sapıttık ya, ayrı helal olsun...

Lütfen bu konuyu karşılıklı takımların birbirine laf değdirmesi seviyesinde değil de, Türk futbolundaki "her taraftarın içinde bulunduğu" bu tarz kötü hareketlerin nasıl yanlış olduğu seviyesinde tutalım...

Bence anca o zaman bir işe yarar şu konuşmamız....

TüMeR_yAğıZ
28.Şubat.2006, 00:04
boşuna ayın birincisi olmamışsın emirduman :)

Burak Duran
01.Mart.2006, 10:56
bence her derbide küfür oluyor bunun önüne geçmek imkansız ve yabancı madde atma olayıda bir kaç şuursuzun işi bence tutupta bun bütün fener camiasının üstüne atmak yanlış ama gelipte bunu savunmakta saçma. Ayıp ettiler ama sadece atanlar fenerli bütün taraftarlar değil (Bu arada Galatasaraylıyım ve feneri savunma amaçlı yazmadım Belirteyim dedim)

nart_susruko
01.Mart.2006, 11:49
kim ne derse desin her takımda var böyle kendini bilmez küfürbazlar...