Log in

View Full Version : Dardanelspor'a Destek

Kemal_Milan
27.Şubat.2006, 21:13
Arkadaşlar yüreginde çanakkale ruhu taşıyan arkadaşlarımız lütfen bu hafta sonu oynayacagımız maça tüm çanakkale halkını bekliyoruz.Lütfen biz bu ligten düşmeyecegiz.bu liglere bizim gibi bir klüp gelmedi gelmeyecekte

tolginho
27.Şubat.2006, 22:10
Çanakkale liglerimizin renkli kulüplerinden. Şehir olarak da gerek günlük hayatımızda gerekse tarihimizde önemli bir yeri var. Şehrin tek büyük kulübünün bu durumda olması futbolsever olara üzüyor. Çanakkale son on yılda futbola önemli kazanımlar yarattı. Gönül ister ki bu sene düşmesin ama düşerse de eski gücüne ulaşacağına inanıyorum.

Kemal_Milan
27.Şubat.2006, 23:16
sagol arkadasım bencede çanakkale dardanelspor düşmeyecek düşemez bu klüp daha çok iş yapar bu liglerde

FeYYaz1989
27.Şubat.2006, 23:17
Evet şehrimizin takımının bu durumda olması biz taraftarlarıda üzüyor.Gidip desteğimizi verdiğimiz halde sponsorun(Dardanel) artık eskisi gibi destek olması yerine köstek olması nedeniyle bu hallere düştüğümüze inanıyorum.Ama son maça kadar elimizden gelen herşeyi yapacağız.

imperius
27.Şubat.2006, 23:20
Evet şehrimizin takımının bu durumda olması biz taraftarlarıda üzüyor.Gidip desteğimizi verdiğimiz halde sponsorun(Dardanel) artık eskisi gibi destek olması yerine köstek olması nedeniyle bu hallere düştüğümüze inanıyorum.Ama son maça kadar elimizden gelen herşeyi yapacağız.
nıyazı onen destegı bırakmadı dımı arkadaslar??ınanılmaz bı dusus surecıne gırdı dardanel yazık oldu yaaa

FeYYaz1989
27.Şubat.2006, 23:29
Onunda Çanakkale Dardanelspor'u bizim kadar sevdiğini biliyoruz ama sezon başında Yavuz İncedal'ı gönderip Hayrettin Gümüşdağ'ı getirmesi ve takımda giden genç futbolculardan gelen paranın kullanılmaması,taraftarın korunmaması gibi yönetim yanlışları sayesinde bu durumdayız.
Sezon başında takımı bırakacaktı Niyazi Önen ama kimse takımın sorumluluğunu üzerine almayınca hala Dardanel sponsor Niyazi Önen başkan olarak gidiyoruz bakalım.
Bu haftaki Antalyaspor maçı çok kritik bizim için.Kazanırsak bir ihtimal artık deplasman falan takımı destekleyip ligde tutacağız ama bu maçta alınacak beraberlikle bile gideriz artık.

imperius
27.Şubat.2006, 23:32
antalya buyuk dusute umarım yenersenız..

Kemal_Milan
27.Şubat.2006, 23:39
İNşallah kardeş yenerizde çıkışa geçeriz artık çünkü bu ligin dardanelspora ihtiyacı var

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 23:41
allah yardımcınız olsun.

Selman Ozturk
28.Şubat.2006, 00:23
Çanakkaleli olarak bu takımın düşmeyeceğine gönülden inanıyorum...

Berkaiser
28.Şubat.2006, 19:07
Bence de düşmez Çanakkale.İnançlı bir takıma sahip çünkü.

Kemal_Milan
28.Şubat.2006, 23:49
İnşallah arkadaşlar bizler inanıcaz ki onlarda yüreklerini koyup futbollarını oynayacaklar.ama bu takım bence bu işi düzeltir.

Kemal_Milan
02.Mart.2006, 20:05
Ya bu nasıl iş yaaa Bizim futbolculara bak yaa 7-2 yenildiler KARŞIYAKAYA sonrada içkili yemeğe gitmişler yemek çıkışında da içkili içkili bizim taraftarlarımıza saldırmışlar.Hele o SELÇUK HİZARCI varya onun Çanakkalede yatacak yeri yok.SİLAH ÇEKMİŞ taraftarlarımıza bu nasıl iştir yaa kendi takımının taraftarına silah çekenin bu takımda işi olmaması lazım.pazar günü çok büyük şeyler olacak.Bakalım nasıl çıkacaklar maça