PDA

View Full Version : Basketbol Bölümü

drazan11
23.Haziran.2007, 18:39
Merhaba arkadaşlar beni sitede çoğu kişi tanımaz..Genelde basketbol bölümüne takılıyorum.Son zamanlarda orayada hiç bakmaz olmuştum ama neredeyse 2 aydır takip ediyorum..Fakat birşey dikkatimi çekti baksetbol bölümüne yazılan mesajlar neredeyse 2 ay önce yazılmış ve ne bir güncelleme var ne bişey.Ayrıca sabit başlıkda olan konular tek tek konu halinde açılmış bunlar ne kaldırılmış ne silinmiş..Yeni konular hiç eklenmiyor.Acaba ilgilenen yokmu orayla ?

Eğer bu şekilde devam ederse benim bi önerim olacak silinse daha iyi olur..

ToRoSKaPLaNı
23.Haziran.2007, 19:37
kardeş şahsen bende basketbolla çok ilgiliyim ama basketbolu basketbol sitelerinde takip ediyorum burası genel olarak futbol ağırlıklı olduğundan o bölümde fazla bir hareketlilik bekleme

drazan11
23.Haziran.2007, 19:51
O zaman sen burayı Ti-Ti yöneticiyken görseydin anlardın hareketi :) Şuan yönetici olmadığı için böyle bence..

Ayrıca bende oralardan takip ediyorum ama burdadaki paylaşımlar tartışmalarda güzel oluyor ;;)

yunusgs
23.Haziran.2007, 19:56
Evet basketbol bölümü genellikle maçlar varken hareketli oluyor ama keşke her zaman hareketli olsa.

drazan11
23.Haziran.2007, 20:33
Her zaman hareketli yapmak bizim elimizde değilmi :)

Bekq
23.Haziran.2007, 20:56
Evet ama Futbol daha yaygın bir spor.Bu yüzden bence.Mesela basket maçlarıBENİM pek ilgimi çekmiyor.

drazan11
23.Haziran.2007, 21:11
Senin ilgini çekmiyor olabilir ama belki çoğu kişinin ilgisini çekiyor olabilir ;;)

Aydin
23.Haziran.2007, 21:20
basketbola şu an için kimseyi düşünmüyoruz. bu konuları açıp başka kişilerden bahsetmek de biraz garip geliyor bana.