View Full Version : Gökhan’ın iddiası
Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 22:53
Gökhan’ın iddiası
Trabzonspor’un yeni golcüsü Gökhan Ünal, bordo-mavili ekipte yer almanın, İstanbul’da futbol oynamaktan daha anlamlı olduğunu söyledi.
Hedefini, Trabzonspor’a şampiyonluk yaşatıp, gol kralı olmak diye açıklayan Gökhan, “Daha sonra Türkiye’ye bazı şeyleri daha iyi kanıtlayıp Avrupa’ya gitmek istiyorum” ifadesini kullandı.
nerazzuri
24.Haziran.2007, 23:49
Ben sanmıyorum bunun olacağını. Trabzon'un elinde patlayacak Gökhan.
ogcj_me
24.Haziran.2007, 23:57
Türkiyede gol kralı olmanın çok zor birşey olmadığını geçen sezon Semih 9o dk oynamadan bunu başararak gösterdi
Ama Avrupa Gökhan Ünal'a kapalı gibime geliyor
deniz.91
25.Haziran.2007, 00:03
Bakalm ne yapacak
Bordo61Mavi
25.Haziran.2007, 00:09
Ben dusunuyorumki Umut-Gokhan ikilisi Trabzonsporun coktandir aradigi ikili olacaktir
sitte
25.Haziran.2007, 00:13
Trabzon'dan hiç korkmuyorum ayrıca Gökan Ünal'da 2 sene sonra çürütür kendini Konya,Rize gibi takımları arar kendine..
Fıratcan Alçınkaya
25.Haziran.2007, 00:22
okan yılmaz, ilhan mansız, serkan aykut en iyi örnekler..
Aykan19o3
25.Haziran.2007, 00:28
Bakalım neler ya***ak performansını merak ediyorum..
Redrum
25.Haziran.2007, 00:44
Fıratcan katılıyorum. Hatta Zafer Biryol'u da eklemeliyiz. Bence de elinde patlayacak Gökhan Ünal Trabzon'un. Kayserispor'da oynamaya benzemez bu. Ama bakalım ne olacak, başarılı olmasını da isterim açıkçası..
byunuss1
25.Haziran.2007, 07:58
çekemezligin bu kadarı.. selcuk,tony,colman,cale,g.ünal,giray,song sayıyımmı?.. bu yıl ilk 3 e oynarız sonra sampiyonluk.. gökhan ünal kendini kanıtlamıs oyuncudur.. ve yanında gol attırma makinası oolan yattara vardır bilip bilmeden konusmayın
mersinlivolkan
25.Haziran.2007, 08:51
Avrupa'da büyük liglere gidebileceğini sanmıyorum.Trabzon'da gol kralı olabilir ama hepsi o kadar.
guarin14
25.Haziran.2007, 10:07
dediği söz doğru bence trabzonda şampiyonluk yaşamak 3 büyüklerde şampiyonluk yaşamaktan daha anlamlı bence
GeNç KaRTaL
25.Haziran.2007, 11:51
Gökhan Ünal Trabzon ile gol krallığı yaşayabilir.Geçen sezon bile ortalarda fazla gözükmemesine rağmen baya gol attı.Trabzon'da oynamak daha anlamlı sözününde politik bir söz olduğunu düşünüyorum.İşte yeni transfer ağızları bunlar..
JunkChorn
25.Haziran.2007, 12:12
Epey iddialı başarılar kendisine:)
---konu dışı
Fıratcan lütfen biraz daha büyük punto kullanırmısın hele bu saatte hakkaten göz yoruyor.Teşekkürler.
konu dışı---
shamur1
25.Haziran.2007, 18:17
Yattara » Gökhan Ünal + Umut Bulut hafife almamak gerek .
+ Gökhan Ünal Kayseri gibi ilk 4 e oynayan bir takımın golcüsü ve gol kralıydı Okan ,Serkan veya Zafer Biryol gibi 10 ile 15.sırada gidip gelen takımlarda boy göstermedi. Kayseri dediğiniz takım son 2 sezon ligi kaçıncı sırada bitirmiş bu da çok önemli tabi.
deniz.91
25.Haziran.2007, 23:26
Gökhan geçen sezon çok kötü eprformans sergilemesine rağmen ligde 14 golu var yakşalık 22 maç falan oynadı ben pek beğenemsmde geçen sezon durumunu iyi bir gol attı.
jarosik_61
26.Haziran.2007, 02:08
takımda yattara gibi süper bir futbolcu var umut bulutun 14 -15 gol attığı yerde bırakında gökhan daha fazlasını atsın.
şunu da hatırlatayım yattara trabzonspora gelmeden önce f.tekke 14-15 gol ortalamsıyla oynayan bir oyuncuydu yattara ile 2 sene oynadı bir sezon 31 öteki yıl yanlış olmasın 22 gol atmıştı.bence yattara ve g.ünal buna benzer işler yapacaktır ben inanıyorum.türkiye liiginde gol atmak çok kolay semih yedekten gelerek gol kralı oldu
gtTs26
01.Temmuz.2007, 22:07
geçen sezon çok sorunlu geçmişdi Gökhan'ın açısından buna rağmen 24 maç oynayıp 11 gol atdı. Bu sene en az 20 gol atacak.
Nocna Mora
01.Temmuz.2007, 23:19
Evet Yattara gibi bir oyuncunun yanında daha fazla gol atar Gökhan
Trabzonspor
02.Temmuz.2007, 16:06
Fıratcan katılıyorum. Hatta Zafer Biryol'u da eklemeliyiz. Bence de elinde patlayacak Gökhan Ünal Trabzon'un. Kayserispor'da oynamaya benzemez bu. Ama bakalım ne olacak, başarılı olmasını da isterim açıkçası..
zaferi fener harcadı he zamnakı gıbı alıyo bı oyuncu sora o adamı kulkubeye mahkum edıo adamda oynama oynamaya cürüyo tabı
dnz498
02.Temmuz.2007, 17:30
kim ne derse desin Gokhan gecen sezon oynamak istemedigi icin kayseride az gol atti bundan eminim
bu sezon onun icin farkli olacaktir
Ama TS konusundaki tek korkum Ersun Yanal takimi bir anda batirabilir hersey cok iyi giderken ben osam Mustafa Denizli yi ne yapar ne eder bu takimin basina gecirirdim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRABZON TÜRKİYEDE FUTBOL ACISINDAN EN ÖZGÜN SEHİRDİR.CÜNKÜ BURADA İSTANBUL TAKIMLARININ BASARISINA HİCKİMSE SEVİNMEZ..
COK IDDIALI VE YANLIS BIR SOZ !
cUNKU TERSINI COK GORDUM MEYDAN DA BEERTIME VE EZGI BAR DA :icon_lol: