PDA

View Full Version : FB'nin çıkışı Kartal'ı kızdıracak

Eray Dengiz
28.Şubat.2006, 19:41
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, derbi maç sonrası Beşiktaş için suni bir zafer havası yaratılmaya çalışıldığını söyledi.

FB TV'de açıklamalar yapan Ekşioğlu, derbi maçta Fenerbahçe'nin etkin taraf olduğunu belirterek, ''Beşiktaş maçı sonrası, rakibimiz adına suni bir zafer havası yaratılmaya çalışılıyor. Maçın oyuncusu olarak rakip takım kalecisinin seçilmesi de bunun bir göstergesi''
diye konuştu.

Beşiktaş'ın, beraberliği zafer olarak kutladığını ifade eden İlhanEkşioğlu, şöyle devam etti:

''Beşiktaş'ta, geçen yılki kötü gidiş sırasında takımımızı 4-3 yendikleri maçta Pancu'yukahraman ilan ettiler. Dahası bütün kötü gidişi de taraftarlarının gözünde bu maçla temizlemeye çalıştılar. Kahraman ilan edilen Pancu'nun şu anda nerede olduğu ve hangi takımın formasını giydiğini kimse bilmiyor. Bu derbi maçtaki beraberlikle kötü gidişlerini yine örtmeye çalıştılar. Beşiktaş'ın, her kulübün yapması gerektiği gibi puan durumu ile yüzleşmesi gerekiyor. Beşiktaş ile 3 sezonda toplam puan farkımız 60. Şimdi birileri 'Hayır, puan farkı 45'
diyebilir, ancak kimse merak etmesin, bu sezonun sonunda o puan farkı 60 olacaktır.''

-''ANELKA ÜNLÜ TAKIMLARDA OYNARKEN, SERGEN SİİRT'TEYDİ''

İlhan Ekşioğlu, Beşiktaşlı Sergen Yalçın'ın, Anelka ve Alex ile ilgili yaptığı açıklamalara da cevap vererek, ''Anelka'nın bugüne kadar oynadığı takımların kalitesi Avrupa tarafından biliniyor'' dedi.

Sezon başında kendilerine 20 milyon Avro'luk teklif gelmesine karşın Anelka'yı satmadıklarını anlatan Ekşioğlu, şunları söyledi:

''Şimdi Sergen'e sorarlar, 'Anelka dünya çapında bir oyuncu. O'nun Avrupa'da oynadığı yıllarda sen neredeydin, ne yapıyordun? Sergen'in bu anlamda sürekliliğini tartışmak gerekir. Anelka dünyaca ünlü takımlarda oynarken, kendisi Siirt'te oynuyordu. Alex ise son iki sezondur Fenerbahçe'yi sırtlayan isim. Brezilya'da şampiyon oldukları yılda takımının kaptanlığını yapmış, kalitesi tartışılmaz bir isim. Bu açıdan bakıldığında Alex ve Anelka'yı eleştirmek bu ismin haddi değil.Bu hafta lige baktığınızda Beşiktaş haftanın takımı olarak
gösteriliyor, ancak bence haftanın takımı Ankaraspor'du. Çok iyi bir futbol oynadılar.''

-''İKİ KUPAYI DA KAZANACAĞIZ''-

İlhan Ekşioğlu, bu sezon da taraftarlarını mutlu edeceklerini ifade ederek, ''Taraftarımız rahat olsun. Takımımız kötü eleştirilere sahada yanıt verecektir. İki kupayı da kazanarak 100. yılımızda kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz'' dedi.

Fenerbahçe camiası olarak başkan, yönetim kurulu, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarla kenetlendiklerini dile getiren Ekşioğlu, ''Bunu hiçbir söz ya da tavır değiştiremez. Ligde ve kupada oynayacağımız maçların hepsine ayrı ayrı konsantre oluyoruz. Bu hafta
deplasmanda oynayacağımız Kayserispor maçından en iyi skoru alarak çıkacağız. 8 Mart'ta oynayacağımız kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçta da taraftarımızı memnun edecek bir galibiyet almayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

ALINTIDIR

Söylediklerinde haklı olabilir. Alex ve Anelka dünya çapında bir futbolcu. Ama Sergen Yalçın ise Türkiye'nin yıldız futbolcularından biridir, bunu unutmamalıdır.

francesco10
28.Şubat.2006, 19:52
anelkaya bişi diyemem ama alex maçtan önce çıkıp atıp tutmasaydı sergende bunları söylemezdi ki sergenin alex hakkında söylediklerini şuanda tüm fenerli yazarlar sölüyo

fener nası maçta etkin taraftı ya, ayıp walla. tamam anladık 6 senelik kuyruk acınız warda,bu kadar da gaza gelinmezki

hee bide aklıma gelmişken segen siirtte deil senin takımında kiralıktı kiralıkk

ayrıca hakkını wereym yönetim uyanıklık yapıp, bu beraberlikte şimdiye kadar yaptıkları örtmeye çalışıo, yemezlerrr,
inadına yönetim istifaa!!!

FeYYaz1989
28.Şubat.2006, 19:58
Çok gereksiz bir açıklama olmuş.

ridvanu
28.Şubat.2006, 19:59
Sergen hakkında talihsiz bir açıklama yapmış sayın İlhan Ekşioğlu

dünyaca ünlü yıldızları BJK maçında kurtarsaydı gemilerini

ama haklı Sergen diye tabir edilen şahıs sadece siirt spor ve BJK de oynamıştır
Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor ve Milli takım formalarını hayatında hiç giymemiştir. Türk ve dünya futboluna hiç bir katkıda bulunmamıştır
Chelsea diye adlandırılan bir mahalle takımına gol atmamıştır
hatta hayatında Fenerbahçe takımına hiç golü yoktur
sadece geçtiğimiz maçta şansa 2 gol atmıştır
Fenerbahçenin yıldızı Alexin ve Van Hooijdonk'un hayranlık duymadığı,
Otoriteler tarafından yaşayan en iyi Solaklar arasında gösterilmemektir

şunu unutmamakta fayda var:

Sergen Yalçın'ın aklı hiçbir zaman avrupada olmamıştır
eğer Sergen Avrupada oynamak isteseydi şu an
emin olunki avrupanın en iyi kulüplerinden birinde onu seyrediyor olurduk.

Kerim Kerimov
28.Şubat.2006, 20:11
şunu unutmamakta fayda var:

Sergen Yalçın'ın aklı hiçbir zaman avrupada olmamıştır
eğer Sergen Avrupada oynamak isteseydi şu an
emin olunki avrupanın en iyi kulüplerinden birinde onu seyrediyor olurduk.

Sergen hangi döneminde 90 dakika futbol oynayacak kapasitede idi? Ne zaman istikrarlı oldu? 1 maç oynayıp, 1 maç oynamayarak Avrupa'da top oynanmaz.

Gerçekten çok şaşırdım, Sergen isteseydi Avrupa'ya giderdi düşüncesine. Avrupa'ya gitmeyi kim istemez ama oraya gidince işleri SIKI TUTMAK, İYİ ÇALIŞMAK lazım ki Sergen'in zaten bunları çok iyi bilmesi lazım.

Avrupa'da maçlar 90 dakika mücadele ile geçiyor sizce gerçekten Sergen böyle bir ortamda oynayabilir miydi? Sürekli ilk 11'e girebilir miydi? Avrupa kulüplerinin onca profesyonel çalışanları var, dünyaca ünlü futbolcuları alıp ülkelerine getiriyorlar, SERGEN şimdi bu insanların gözlerinden mi kaçtı? Bir tek biz mi biliyoruz Sergen'i?

Sergen ne yaptı son 2 senede? Nerdeydi?

Bunları samimi olarak düşünün.

meddah
28.Şubat.2006, 20:13
"Biz de aldık Sergen'i (Hem de nerden aldık? Siirt'ten aldık :)) tamam ama o zaman hata yapmışız" diyebilseydi Ekşioğlu, bir şeye benzerdi..
Ama demediğine göre anlamsız bir konuşma olmuş. Üstüne konuşmaya değmez..

ridvanu
28.Şubat.2006, 20:19
Sergen Pazar günü 90 dakika yorgunluk belirtisi olmadan oynadı
ve sergen stilinde bir oyuncu her maç 90 dakika oynayabilir
ve şunuda iddia ederimki Alex ten çok daha yüksek kapasitesi var
Avrupa kulüplerinden teklifler gelmedimi zannediyosun Metin Ali Feyyaz döneminde çok geldi ama Gordon Milne nin ısrarlarına rağmen Sergen gitmiycem dedi.
Sen sadece son 2 seneyi baz alıyosun oysaki
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu Sergen'i Anelka Avrupada oynarken sen napıyorsun demiş;
Söyliyim Anelka avrupadayken FB diye bir kulübün varlığından bile haberi yokken Sergen Beşiktaşı şampiyon yapıyordu.

Kerim Kerimov
28.Şubat.2006, 20:26
Sergen Pazar günü 90 dakika yorgunluk belirtisi olmadan oynadı
ve sergen stilinde bir oyuncu her maç 90 dakika oynayabilir
ve şunuda iddia ederimki Alex ten çok daha yüksek kapasitesi var
Avrupa kulüplerinden teklifler gelmedimi zannediyosun Metin Ali Feyyaz döneminde çok geldi ama Gordon Milne nin ısrarlarına rağmen Sergen gitmiycem dedi.
Sen sadece son 2 seneyi baz alıyosun oysaki
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu Sergen'i Anelka Avrupada oynarken sen napıyorsun demiş;
Söyliyim Anelka avrupadayken FB diye bir kulübün varlığından bile haberi yokken Sergen Beşiktaşı şampiyon yapıyordu.

Ben sadece 2 seneyi söylemiyorum. Sergen sürekli bir düşüş içinde gençliğinden beri. Sergen her maç 90 dakika oynayamaz, senin aksini iddaa ettiğin gibi. Sergen'de İSTİKRAR yok, bunu hepimiz biliyoruz. Aksini iddaa etmek de çok mantıksız. Sergen'in kariyeri ortada, geçmişini de hepimiz biliyoruz.

FeYYaz1989
28.Şubat.2006, 20:29
Şimdi bu gereksiz açıklamayı Fenerbahçelilerin sahiplenmesi beni üzdü açıkçası.Üzerinde konuşmaya değmecek bir açıklama.Herkes oynadığı maçlarda klasını gösteriyor.Şimdi Sergen'i tartışmak zaten İlhan Ekşioğlu'na düşmez.Fazla konuşmasın herkes işine baksın.

ridvanu
28.Şubat.2006, 20:32
ben aksini iddia etmiyorum zaten
Sergen bu yaşamı seviyo yani lay lay lom
buda Türkiyede ona yetiyor.
O yüzden Avrupayı hiç bir zaman istemedi
ama unutmayalımki onun Allah vergisi yetenekleri ne Alex ten ne de Anelka dan aşşağı değil.

comandante
28.Şubat.2006, 20:59
talihsiz bi açıklama.

Berkaiser
28.Şubat.2006, 21:21
İlhan Ekşioğlu garip bir açıklama daha yapmış.

imperius
01.Mart.2006, 01:35
avrupa da oynamak ıstese nolcak,,5 mac sonra kovulur!!sergen fb deyken kucukken fenerlıydım demıstı kı bunu para ıcın yaptı bu da kısılıksızlıgını gosterıo..2 mac oyna 20 mac yat!!anelka ya laf etmeyız ama alex kım dıosunuz!!alex dunya sampıyonu brezılyanın kaka junınho ve ronaldınhoyla beraber 4 amc oyuncusundan bırıdırr..bıze tek maclık degıl bı sezon oynayacak starlar lazım...

TüMeR_yAğıZ
01.Mart.2006, 02:04
yani bu yöneticiler nasıl bişey anlamadım.adam takımdaki soruna bakacağına başarısız gördüğü bjk'ye laf söylüyor ama soran yok hiç biz niye yenemedik,avrupa'da niye perişanız falan diye.çok garip.

Navras
01.Mart.2006, 02:41
fener en başarılı değil ama en populer klup,başkanı,yöneticisi,yazarı,çizeri taraftarı show istio.ekşioğlunun dedikleri garip,saçma ama % 60 ı doğru olan ve insanların başka yerinden anlamaması gereken şeyler.

meddah
01.Mart.2006, 04:00
Evet, ben de makaraya sardım ama diğer yarısı doğru.
Yahut yarısı doğru ama diğer yarısı da komik.
Nasıl derseniz..

Sanırım sekizinci defa yazıyorum, bazı başlıklar var forumda "Evet arkadaşlar bakalım hangi takımlısınız" anlamında.
Hemen savunma ya da saldırı moduna geçiyor herkes. Azıcık kendi takımınızı da eleştirebilin ve bazen eleştiriye tahammül gösterebilin..
O zaman tadından yenmez olacak forum da..
Da..
D..

Neyse..

Burak Duran
01.Mart.2006, 10:52
valla o sergenle mergenle uğraşıcağına takımına baksın sezon başında açık ara fener şampiyon deniyodu Galatasarayımızla 1 puan kaldı bence sergen hakkında yaptığı açıklama yanlış sergen türkiyedeki en iyi orta sahalardan biriydi ve bence hala kalitesi tartışılmaz (ama çok göbek yaptı yaw)

Cengo
01.Mart.2006, 18:18
Sergen Yalçın o kadar takım dolaştı, kaç sezon iyi oynayabildi?Son 2 sezondur en fazla kaç maç iyi oynayabildi? Bence 10 maçı geçmez..
Milli Takım'a katkısı ise neredeyse hiç yok!

Alex ise Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda en büyük katkıda bulunmuş; Gol Krallığı'nda 2. olmuş, Asist Kralı olmuş bir oyuncu.

Brezilya Milli Takımı ile kaptan olarak Konfederasyon Kupası'nı kaldırmış bir oyuncu Alex aynı zamanda.

Kendisini bu kadar yücelten bir oyuncu modeli hep antipatik olarak algılanır.Niye kendisini yüceltmek gereğini hissediyor, anlayamıyorum..

Beşiktaş hep bu tip kritik maçlarda iyi sayılabilecek sonuçlar alıyor ve bu sonuçlar 1 sezon boyunca bütün hataları tamamen unutturuyor.
Öyle görünüyor ki Beşiktaş'ın gelecek sezonu da kayıp olacak.Bir maç ile bütün eksiklikler unutulduğu için Beşiktaş şampiyonluğa aday olamıyor; gerekli takviyeleri, düzeltmeleri yapamıyor.

Kendisini Anelka ile karşılaştırıyor aynı zamanda.Bir oyun kurucu kendisini bir forvet ile kıyaslıyorsa ciddi bir baskı altında demektir.Çünkü anlamsızca bir karşılaştırma.
Sadece kariyer olarak karşılaştırmış kabul etsek bile bu karşılaştırma anlamsızca kalıyor, Anelka'nın kariyeri tartışılabilir mi?

Alex'in eksiklikleri yok değil ama bu durum Sergen'in kendisini Alex ile karşılaştırarak yüceltmesine sebebiyet vermez.Hiç kimse hatasız değildir, önemli olan hataları en asgari seviyeye indirebilmek ve faydalı olabilmektir.

Herkesin hataları kendi çerçevesinde değerlendirilir, katkıları da genel olarak..

Navras
01.Mart.2006, 18:59
Evet, ben de makaraya sardım ama diğer yarısı doğru.
Yahut yarısı doğru ama diğer yarısı da komik.
Nasıl derseniz..

Sanırım sekizinci defa yazıyorum, bazı başlıklar var forumda "Evet arkadaşlar bakalım hangi takımlısınız" anlamında.
Hemen savunma ya da saldırı moduna geçiyor herkes. Azıcık kendi takımınızı da eleştirebilin ve bazen eleştiriye tahammül gösterebilin..
O zaman tadından yenmez olacak forum da..
Da..
D..

Neyse..

malesef sevgili forumumuzda yaş ortalaması 15 olduğu için bazen bişey yazasım gelmiyor.

EreN
01.Mart.2006, 19:21
Bize Tek Maçlık değil bir sezon gidecek adam lazım.Sergen adam olsaydı Formunu yüksek tutar en az 100 milli maçta çatır çatır oynar avrupayı sallardı o yeteneğe sahip hatta fazlasına.Ama sergen bunu yerine gönlünü Aslıya Paralarını Atlara Kondisyonu yatmaya harcadı.Şu an İstikrarı yakalasaydı şöyle bi manşet görürdük belkide."Sergen Barcelona'yı uçuruyor" :D

EreN
01.Mart.2006, 19:28
malesef sevgili forumumuzda yaş ortalaması 15 olduğu için bazen bişey yazasım gelmiyor.
Şu işe bak ya Yaşla Adam kıyaslanıyor...Ayıp doğrusu...