PDA

View Full Version : Georghe Hagi Galatasaray'ın Yeni Hocası

Koray Düşova
22.Mart.2004, 20:29
http://www.galatasaray.org/images/haber/533.jpg
Resmi Site:Yuvaya Hoşgeldin Hagi

Galatasaray Profesyonel Futbol Şubesi Teknik direktörlüğüne getirilen Gheorghe Hagi ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı. Bugün öğleden sonra İstanbul'a gelen ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında medyanın sorularını yanıtlayan Gheorghe Hagi'nin açıklamalarının tam metni ve ses kayıtlarını yayınlıyoruz:

İlk önce herkesi selamlıyorum. Sizlere merhaba diyorum. Şu an sizlere ilk söyleyebileceğim Galatasaray'a tekrar gelmek benim için çok heyecan verici bir. Buraya, Galatasaray gibi büyük bir kulübe gelen, herhangi bir hoca için büyük bir motivasyondur. Şahsen benim için büyük bir şeref. Tabi her takım böyle kötü ya da kötüye yakın durumlar yaşamakta. Fakat bunlara adapte olmamız gerekiyor.

Bundan sonra, özellikle önümüzdeki iki sene içerisinde büyük bir takım oluşturmamız gerekiyor. Kazanması gereken bir takım. Kulübün tarihi için bunu gerçekleştirmemiz lazım. Hoca olarak benim hedefim, kazanma ruhu olan bir takım oluşturmak. Bu benim şahsi hedefimdir. Tabii bu hedefi tek başıma yürütemem. Bunu herkesle birlikte yapmamız gerekiyor. Herkesin bunu bilmesi gerekiyor. Kollektif bir çalışmayla, birlikte kazanabiliriz. Teknik direktör olarak bunu herkese anlatmaya çalışacağım ve bu yönde çalışmalarını isteyeceğim. Bunu Galatasaray için yapıyorum.

Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Herkes beni çok iyi tanıyor. Çok hırslı ve disiplini seven birisi olduğumu biliyorlar. Aynı prensiplere dayanarak bu işime devam edeceğim. Futbolculuğumdaki gibi, teknik direktörlüğümde de aynı prensipleri sürdüreceğim. Çok hırslı, konsantre olan, elinden gelen herşeyi yapan ve profesyonel olarak çalışan futbolcuları çok seviyorum. Bu inancımı tüm futbolcu arkadaşlara taşımak, onlara da iletmek istiyorum.

Herkes kadroya alınacak. Henüz futbolcularla görüşme yapamadım. Herkesi görmek ve görüşmek istiyorum. İlk idmanda onlarla görüşmek istiyorum. Tabii ki bazıları ile takım arkadaşı olarak oynadık. Fakat bunun hiçbir önemi yok. Benim herkese karşı saygım ve davranışım aynı olacaktır. Bana saygı gösteren oyuncuya karşı benim de saygım vardır. Bu konuda herhangi problem yaşayacağıma inanmıyorum çünkü onlarla çok profesyonel bir ilişkim var.

Galatasaray, mutlaka her maçı kazanması gereken, bunun bir gelenek olduğu bir kulüp. Dolayısıyla bu sekiz hafta içinde maksimum puan almamız gerekiyor. Bunu herkesin yardımı ile yapmalıyız. İlk önce bunu yapabileceğimize inanmamız gerekiyor. Her oyuncunun buna tek başına inanması gerekiyor. Bu kulüpte oynuyorsa, demek ki buna değer. O şekilde bunu anlaması ve bizimde ispat etmemiz gerekiyor.

Ben Fatih Terim'i değiştirmeye gelmedim. Onunla olan dostluğum ve ilişkilerim çok güzeldir. Beni bu göreve Galatasaray Kulübü davet etti. Aramızdaki ilişki ikimiz içinde her zaman mükemmel olarak kalacaktır. Bu teknik direktörlerin kaderidir. Bunu birşekilde kabul etmemiz gerekiyor. Fatih Terim her zaman kazanabilir ve bunu herkes kabul etmelidir.

FilippoInzaghi
22.Mart.2004, 20:37
i love you HAGi

Tarzania
22.Mart.2004, 20:52
hayırlı olsun..

Koray Düşova
22.Mart.2004, 21:01
Fatih Terim'in üzerindeki ağır baskı Hagi de olmayacağından Hagi'nin kafası rahat olacak Galatasaray toparlanabilir.

Cfksanal
23.Mart.2004, 11:38
Allah Gslilere sabır versin. HAgi'nin başarılı olacağına inanmıyorum.

Koray Düşova
23.Mart.2004, 11:59
Hagi 2 aylığına mı Galatasaray'da?

Kıran, Tigana ile her konuda anlaşma sağlandığını, ancak asıl hedefin Gerard Houlier olduğunu söyledi.

Galatasaraylı yönetici Turgay Kıran, Hagi'nin 2 ay görev yapacağını dile getirerek, yeni teknik direktörün bir Fransız olacağını ve Tigana ile her konuda anlaşma sağlandığını, ancak asıl hedefin Gerard Houlier olduğunu söyledi.

Kıran'ın, Hagi ile sözleşme yapılmasına 2 saat kala bu açıklaması kafaları karıştırırken, Ergün Gürsoy'un, sözleşmenin 2,5 yıllık olduğunu belirtmesi dikkat çekti.

Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilmesi, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından da duyuruldu.

HAGİ İLK ANTREMANINDA

Galatasaray ile sözleşme imzalayan Rumen teknik direktör Gheorghe Hagi, bu akşam sarı-kırmızılı ekibin başında ilk çalışmasına çıktı.

Takımı, yardımcısı henüz belli olmadığı için tek başına çalıştıran Hagi, antrenmanı izlemeye gelen taraftarların büyük destek ve ilgisiyle karşılaştı. Taraftarlar, sürekli lehine tezahürat yapıp tribüne çağırırken, Rumen çalıştırıcı da saha ortasına kadar gelerek taraftarları alkışladı.

Hagi, antrenman öncesinde futbolcularıyla tercümanı vasıtasıyla kısa bir süre konuştu. Hagi, daha sonra takımı masör Giovanni Melchiore eşliğinde koştururken, idman pas çalışmasıyla sona erdi.

Bir saati aşkın süren çalışmaya, izinli olan Petre katılmazken, Ergün, Orhan ve Ümit kondisyon salonunda yaptıkları çalışmanın ardından saha etrafında koştular.

Daha önceki teknik heyetin isteği üzerine yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Hakan Ünsal, Arif, Bülent ve Baliç affedildi.

Layblood
23.Mart.2004, 21:09
Hagi bence Fatih terimden daha başarılı olur ama 100. yılda sanırım daha iyi bi teknik direktör alırlar.

10_Osmanozc
23.Mart.2004, 22:23
Allah Galatasaraylılara Sabır versin

Cengo
25.Mart.2004, 09:03
Hagi 3 ay sonra kovulur.Buraya da yazıyorum işte ..

3 ay sonra kongre de olur olağanüstü.canaydın falan kalmaz daha ..

GS de gidişat kötü,GSli lere sabır versin Allah ..

e_mali
25.Mart.2004, 10:05
Bu kadar kötümser olmaya gerek yok bence.
Geçen sene Fb de bu durumdaydı, yeni kan yeni hoca ve işler düzeldi.
Belki Hagi başarır.

Cfksanal
25.Mart.2004, 10:37
Bu kadar kötümser olmaya gerek yok bence.
Geçen sene Fb de bu durumdaydı, yeni kan yeni hoca ve işler düzeldi.
Belki Hagi başarır.

Haklı olabilirsin ama Hagi'nin kısa süreli olan Teknik Direktörlük hayatını biliyorsunuzdur. Çalıştırdığı takımlar hep hüzün yaşadı...

e_mali
25.Mart.2004, 13:12
Fatih Terin'in Ankaragücü ve Denizli deki günlerini bana biriniz anlatabilir mi?

Koray Düşova
25.Mart.2004, 17:31
Fatih Terim 'de Denizli ve Ankaragücü'n de mesela şuan daki bir Ersun Yanal kadar başarılı değildi ama Hagi'den de kötü değildi, bence Hagi Bursa'da aslında abartıldığı kadar da kötü değildi,mesela bir Bursaspor 'a son 3 yılın en iyi topunu oynattı,Bursa 4 büyüklerle oynadığı maçlarda hep kafa kafaya oynadı.

Fatih Terim'le - Hagi'yi kıyaslayamayız çünkü Hagi giderken Terim geliyor hepsinin kariyeri ortada ,şimdi Hagi'nin önünde bir şans var eğer Galatasaray'ı çıkışa geçirirse geçmiş kariyerindeki başarısızlıkları unutulacaktır.

Frank_Castle
26.Mart.2004, 23:44
ankaragücünde 6. oldu diye hatırlıyorum ...ama ondan sonra milli takımda akdeniz oyunları ve euro 96 başarıları da vardı ...hagi ' nin en ufak td lik başarısı yok ...

Hagi' nin gelişiyle bratu ve petre nin kalışı kesin oldu.... kapak oldu tam anlamıyla... ilk maçıda verdik ama öyle ama böyle ...

GRaNDMaST3R
27.Mart.2004, 01:39
Yeni hocamız Hagi ile şampiyon olacağız önümüzdeki maçların hepsini kazanacağız(8 de 8 ) her türlü iddaya girerim.

aiRfLy
27.Mart.2004, 01:48
GR@NDM@ST3R,
Şampiyonluk mu ! Bu sene mi !
Allah Allah 3 puanlık sistem sadece bizim için 5 puanlık mı oldu acaba ??
Bu sene için UEFA bile zor. İnter-Toto'dan denemeliyiz.
Bakın örnek Villarreal.Adamlar Roma'yı yaktı!!

Cfksanal
27.Mart.2004, 12:51
Yeni hocamız Hagi ile şampiyon olacağız önümüzdeki maçların hepsini kazanacağız(8 de 8 ) her türlü iddaya girerim.

Usta iyi misin? Ben son günlerde yediklerine dikkat et. Hiç iyi görünmüyorsun... :mrgreen:

eqZo
28.Mart.2004, 00:47
Gra@ndm@st3r en son ne yazmıştın (ö)

Leqolas
29.Mart.2004, 20:21
Yeni hocamız Hagi ile şampiyon olacağız önümüzdeki maçların hepsini kazanacağız(8 de 8 ) her türlü iddaya girerim

hocam bu zaman kadar cok pozitif insan gordum ama senin gibisine inan hic rastlamadım.seninki pozitifligin sınırlarını asmıs (plus plus hesabı
),matematigi zor durumda bırakmıs hatta perisan etmistir..

Layblood
29.Mart.2004, 20:42
Bi hafta sonra zaten matematiksel olarak galatasayın işi bitecek. :mrgreen:
MuHahaHHHAhHH

Appiah
29.Mart.2004, 23:10
Bu sene Hagi bu takimda bir sey yapamaz Hagi degil Hic bi Hoca bir sey yapamaz niye takimda hic bir futbolcu ruhuyla oynamiyor insallah her sey 100 yilda daha iyi olacak