View Full Version : Kariyer Bölümüne Mesaj Kasmak
LaigLeNoiR
28.Haziran.2007, 02:14
Yönetime bir şikayetim var bunu herkesin de görmesini istediğim için buraya yazıyorum.
Kariyer bölümünde bazı arkadaşlar tüm kariyerlere girip çıkıp ufak tefek şeyler yazıyorlar.
"başarılar,güzel devamını bekliyoruz..." vs.
Bunlar yazılmasın demiyorum ama tüm kariyerlere en son mesajı yazan kişinin aynı olması beni rahatsız etti.Çözümü nedir bilmiyorum bende sadece bu şikayetimi dile getirmek istedim...
İyi akşamlar.
BaFraLı
28.Haziran.2007, 02:25
peki ne yazabiliriz genelde bende ?''başarılar transferler güzel devamını bekliyoruz'' gibi şeyler yazıyorum.Başarılar filan yazan arkadaşlar ne yazsınlar peki bende başarılar yazıyorumda ondan yazdım?..
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 02:27
bence bu sorun olmamalı benim msj sayım çok fazla olmasına rağmen bunu yapmıyorum en azından dediğin gibi tüm hepsine yapmıyorum... Ama ben yazan değilde yazılan cephesi olarak cevaplıyorum benim kariyerime güzel devamını ßekliyoruz vs. yazan oluncada seviniyorum ßen sonuçta kariyerin msj sayısı artiyor bir nevi alan razı, satan razı durumu...
LaigLeNoiR
O konuda birşey diyemiyorum bende zaten benim şikayetim şu.
Kariyer bölümüne girip oradaki 40 tane kariyerede 10 dakika içinde mesaj yazılmasın :) Sonra bir giriyoruz kariyer bölümüne son mesajlarda hep aynı nick.
Ouzy
Kariyerle ilgili tavsiyeler falan, onun kariyerleriyle ilgili özel şeyler yazılabilir.
Kuru bir "Başarılar" demenin pek bir anlamı yok bence.:)
bySilver
28.Haziran.2007, 02:28
Bencede insanın yazma şevki kaçıyor.
El Comandante
28.Haziran.2007, 02:29
Bu kariyer sahibi kisileri memnun eden bir olaydir,sonucta adam benim kariyerim ilgi görüyor der,mutlu olur bi nevi.Mesaj kassa ne olacak,kasmasa ne olacak ki ? :)
BaFraLı
28.Haziran.2007, 02:29
O konuda birşey diyemiyorum bende zaten benim şikayetim şu.
Kariyer bölümüne girip oradaki 40 tane kariyerede 10 dakika içinde mesaj yazılmasın :) Sonra bir giriyoruz kariyer bölümüne son mesajlarda hep aynı nick.
Evet o konuda haklısın abi.
LaigLeNoiR
28.Haziran.2007, 02:31
Arkadaşlar beni yanlış anladınız.Ben yazılmasın demiyorum.Ancak şöyle bir durum var bir kişi girip 40 tane kariyere 10 dakika içinde mesaj yazmasın.Yoksa yazılır bu tarz şeyler onlara şikayetim yok.
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 02:32
Murat sanırım tek çözümü moda şikayet etmek o da uyarı vermesi heralde başka türlü nsl önüne geçilir yada kariyer hikayeleri kısmına normalde forumda 2msj aralığı 30sn kariyer ßölümünde 2-3 dk olsun aklıma gelen alternatif ßir yol...
LaigLeNoiR
28.Haziran.2007, 02:35
Ben de bir çözüm düşünemedim bu yüzden buraya açtım konuyu belki yöneticilerimizin daha iyi bir fikri olabilir.
Örnek göstermek istemiyordum ama anlatamadım ben olayı galiba o yüzden buyrun...
Arkadaşda beni yanlış anlamasın...
http://img520.imageshack.us/img520/764/88284221ls6.png
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 02:38
Murat abi haklı bence de konunun içeriği ile ilgili yorumlar yapılmıyor , konuyu okumadan yorum yapanlar var.Hep aynı tür ;başarılarının devamını dilerim , devamını bekliyoruz , transferler güzel (ne açıdan güzel , hangisi güzel!?) biraz daha kaliteli mesajlar görmek isterim ben de ;)...
Addolorato
28.Haziran.2007, 02:40
Yunus bunu çok yapıyo yahu:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon ama o konuları okuyupta yapıyo özür dilerim
BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 02:41
Bu arada isim vermek istemiyorum ayıp olabilir ama , genel anlamda da mesaj kasanlar dikkatimi çekmiyor değil.Başkalarının yazdığı bir konuya aynı mesajı tekrar yazanlar mı dersiniz, bir transfer için sırf hayırlı olsun yazanlar mı vs vs...Bence benim gibi dikkat eden yöneticiler olursa uyarmalı böyle kişileri.Ben şikayet etmiş duruma düşmek istemem , hiç bir zaman gammazcı rol üstlenmedim ama böyle boş içerlikli mesajalr görmekten bıktım...
MeMo
28.Haziran.2007, 02:42
Genel olarak mesaj kasma bir sorun.Bazı üyelerimiz o konuda yazılmş aynı içerikte mesajın yerlerini değiştirerek tekrar yazıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yunus bunu çok yapıyo yahu:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon ama o konuları okuyupta yapıyo özür dilerim
Olay okumak değil.Daha önce yazılmış mesajı bir daha yazmak aynı şekilde.İsim vermek istemem bahsettiğimiz kişilerin her geçen gün artan mesaj sayısınada bakabiliriz.
JunkChorn
28.Haziran.2007, 02:48
Kariyerle ilgili tavsiyeler falan, onun kariyerleriyle ilgili özel şeyler yazılabilir.
Kuru bir "Başarılar" demenin pek bir anlamı yok bence.:)
Konunun tamamını okudum işte tam olarak demek istenilen senin dediğin bence.
Tavsiyeler,öneriler taktik olarak eksiklikler iyi gördükleri falan filan..
Örnek resimde gösterilmiş lütfen o arkadaş alınmasın 8 tane kariyere diyor 10dakika içinde bakıp mesaj yazabiliyor..Bunun bencede bi anlamı yok.
Fıratcan ben hiç kariyer yayınlamadım ama eminim yazanın hoşuna gider ama hiç okunmadan yazılması hoşuna gider mi??Mesele açtığım konuya mesaj yazılıyor meselesi değil..
epey düşük cümle oldu kusura bakmayın.sinirlendim bi an bende.
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 02:55
sakin oğulcan ne var sinirlencek...
hiç okumadan yazması, hiç okumadan yazmamasından daha iyidir... ßenim için taßi ßu...
Ama araya fazla zaman eklenirse mecburen biraz göz atmasına ya da sıkılıp çıkmasına sebep olaßilir yazanın...
RaSenGan
28.Haziran.2007, 02:58
Taylan baya bir kasıyor onu bende fark ettim :)
Kariyer Alanında mesaj sayacı kapatılması iyi olur bence.Sırf mesaj kasmak için kariyer açanlar bile vardır sitede.
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 02:59
msj sayacı silinirse kariyer sölümü çöker yahu :n:
JunkChorn
28.Haziran.2007, 02:59
tabiki Fırat senin dediğin daha doğru..senin açından bakınca..
Ama bir nevi hem kendini kandırıyor hemde karşısındakini..
Umarım bir çözüm getirilir!
Sinirim geçti:D
LaigLeNoiR
28.Haziran.2007, 03:00
Gerekirse kapatılsın Kariyer Bölümleri'nin mesaj sayacı.
Benim en çok zaman geçirdiğim yer orası zaten.En çok mesaj benden gider galiba :D Ama sorun ortadan kalkacaksa varsın sıfırlansın sayacım.
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 03:03
geçicek tabiki kanka :n: burası Turksportal burda sinir olmaz :)
neyse Mustafa Aßiler yaparlar ßişeyler...
LaigLeNoiR
28.Haziran.2007, 03:03
Mustafa uzun süredir burada beni banlayacak diye korkuyorum :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit : Mustafa abi...
GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 03:35
Bu sorunun tek çözümü o bölümde mesaj sayacının kapatılmasıdır.
JunkChorn
28.Haziran.2007, 03:38
Zamanında hatırlar eski arkadaşlar sohbet mesaj sayacı yada başka bi yer vardı oranın mesaj sayacı kapanmıştı yine bu forumda bir sürü konu var :D:D
mesaj sayım azaldı diye..umarım bu sefer duyuruya bakmak akıllara gelirde o konular çıkmaz;)
RaSenGan
28.Haziran.2007, 03:48
Zamanında hatırlar eski arkadaşlar sohbet mesaj sayacı yada başka bi yer vardı oranın mesaj sayacı kapanmıştı yine bu forumda bir sürü konu var :D:D
mesaj sayım azaldı diye..umarım bu sefer duyuruya bakmak akıllara gelirde o konular çıkmaz;)
O zamanlar ben yeniydim :D Kafe,Guşluk boşalmıştı o yüzden :)
Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 03:53
tv ßölümü sonra mesj sayacının kapanması kamikaze yapmaktır ya :)
kurunun yanında bütün yaşları yakmayın...
Oghuse
28.Haziran.2007, 03:55
O zamanlar ben yeniydim :D Kafe,Guşluk boşalmıştı o yüzden :)
Böylesi sence de daha iyi değil mi Aygün..Kafe de mesaj sayacının kapalı olması..
RaSenGan
28.Haziran.2007, 04:00
Böylesi sence de daha iyi değil mi Aygün..Kafe de mesaj sayacının kapalı olması..
Daha iyi tabii abi.:) Kariyer alanı içinde yararlı olur sayacın kapanması.
Oghuse
28.Haziran.2007, 04:03
Daha iyi tabii abi.:) Kariyer alanı içinde yararlı olur sayacın kapanması.
Kariyer alanı kapanırsa kimin gerçekten yorum yaptığı belli olur zaten..Ayrıca şöyle bir durumda var..Yeni üyelerin turnuvaya katılmak için gerekli olan mesaj sayısına sahip olabilmek için kariyer hikayelerini kullanıyor..Bunun için en ideal yer burası..
King_91
28.Haziran.2007, 04:12
Kariyer'de sayacın kapatılması en mantıklısı.Hem boylece kariyerler cidden takip ediliyor mu edilmiyor mu anlaşılır.Ayrıca mesaj kasma da önlenmiş olur.Bir de anlamıyorum mesaj kasınca nooluyor.Rütbe yok bi şey yok :D
DisCo
28.Haziran.2007, 04:29
Şimdi arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. Mesaj sayısına hepinizde önem veriyorsunuz. Şuan bir başlık açsam ve kaç mesaj yazıldığını gösteren kısım kaldırılacak desem herkes ya niye kalkıyor vs. der. Yada forumun en altında bulunan en çok konu açan kişiler listesine girmek için gereksiz konu açmaya çalışanlarıda biliyorum. Kısacası biz kimin neyi niye yaptığını zaten biliyoruz. Mesaj kasmak isteyen için yer çoktur. O zaman tüm forumda mesaj sayacını kapatmak gerekir.
Kariyer kısmına gelirsek burada birazda kariyer sahiplerine iş düşüyor. Kariyer demek maç oyna ss bırak değildir. Gerekli sohbeti, heyecanı kariyer sahipleri yaratacaktır. O zaman giren içi dolu mesajlar atacaktır.
Yunus'u örnek verelim. Girer 1000 kariyerede arka arkaya mesaj atar, kariyer kısmına girdiğinizde hep yunusgs görürsünüz ama sohbetinede katılır, takibinide yapar. Bunu yapabilen bir kaç kişi daha var. Onun haricinde yapanları biz uyarıyor, tekrarı halinde gerekeni yapıyoruz.
Sekopej
28.Haziran.2007, 05:08
Şunu da eklemekte fayda var, tamamlanmış kariyer hikayeleri diye bir bölüm açtık ve orada sayaç kapalı. Uzun süre kariyer sahibi tarafından mesaj atılmayan konuları kapatıp oraya gönderiyoruz ve mesaj sayıları düşüyor.
Her kariyer bir gün biteceği için, ayrıca sayacı kapatmaya gerek yok. Mesaj kastığı alenen belli olan arkadaşları da uyarıyoruz zaten.
yunusgs
28.Haziran.2007, 20:29
Evet zaten Tamamlanmış Kariyerler bölümü son derece bu sorunu çözmek için uygun biryer.Serkan abi çok güzel açıklamış.
UlquioRRa
29.Haziran.2007, 03:20
Kariyer bölümünde mesaj sayısı kapatılırsa hem oraya ilgi azalır hem de mesaj kasmak isteyenler başka bir bölümde mesaj kasar. Bunun en iyi yöntemi mesaj sayacının kapatılmasıdır. Ama buna kaç kişi evet der onu bilemem.
gerrrard
29.Haziran.2007, 04:03
Bence mesaj sayacı tamamen kaldırılsın. Boş mesaj görmekten bıkıyor insan.
hp-fm-gs
29.Haziran.2007, 04:21
Gökay abiye katılıyorum. Mesaj sayacı tamamen kaldırılsın. Yalnız o zamanda turnuvaya katılmak isteyen üyeler için sorun çıkabilir.
DisCo
29.Haziran.2007, 04:27
Şunu da eklemekte fayda var, tamamlanmış kariyer hikayeleri diye bir bölüm açtık ve orada sayaç kapalı. Uzun süre kariyer sahibi tarafından mesaj atılmayan konuları kapatıp oraya gönderiyoruz ve mesaj sayıları düşüyor.
Her kariyer bir gün biteceği için, ayrıca sayacı kapatmaya gerek yok. Mesaj kastığı alenen belli olan arkadaşları da uyarıyoruz zaten.
Sanırım başka söze gerek yok. :) Hani boş mesaj atmayalım diyoruz ya. ;;)