PDA

View Full Version : Haftanın Kariyeri

LaigLeNoiR
28.Haziran.2007, 02:59
Kariyer bölümüyle ilgili şikayetimden sonra bir tane de önerim olacak.

Her hafta yöneticiler vs gerekli kişiler tarafından bir kariyer haftanın kariyeri seçilir ve o kariyer sabitlenebilir Kariyer Hikayeleri bölümünde ve bir hafta sabit durur.

Bu şekilde hem daha hoş bir ortam olabilir diye düşündüm:)

Tabi bu bir öneri saygılar...

DisCo
28.Haziran.2007, 04:31
Güzel bir düşünce Muratcım düşünebiliriz.

Sekopej
28.Haziran.2007, 05:02
Benim aklımda aslında daha kapsamlı, üyelerin oylarıyla ayın kariyerini seçmek ve ödüllendirmek vardı ama bir türlü buna kafa yoramadım ve zaman bulamadım. Daha takip edilebilir olması için olabilir.

GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 05:05
Güzel düşünce.Böylece herkes daha kaliteli kariyerler paylaşmak için daha çok emek sarf eder.Yalnız 1 hafta kısa bir süreç bence.Ayın kariyeri olabilir.Bakarız ona..

BaFraLı
28.Haziran.2007, 05:09
güzel düşünmüssün Murat abi olursa güzel olur..

Sekopej
28.Haziran.2007, 05:12
Bu ayın dergisi çıkana kadar söylemeyecektim ama madem konusu açıldı söyleyeyim. Yönetim olarak zaten her ay 1 kariyeri dergimize koyacağız. Sizlerden ne kadar güzel işler çıkarsa, bizim işimize gelir ve seçeneklerimiz artar.

Bu ayın kariyerini seçtim ve hikayeyi o kariyer üzerinden ben yazdım, sizler çok ilginç hikayeler paylaşırsanız ben hiç üzerinde oynama yapmadan dergiye veririm.

O nedenle bu ay sizlerden yaratıcı işler bekliyoruz.;;)

World Hollow o1
28.Haziran.2007, 05:53
Güzel düşünce fakat bunu sadece Adminler onaylar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu ayın dergisi çıkana kadar söylemeyecektim ama madem konusu açıldı söyleyeyim. Yönetim olarak zaten her ay 1 kariyeri dergimize koyacağız. Sizlerden ne kadar güzel işler çıkarsa, bizim işimize gelir ve seçeneklerimiz artar.

Bu ayın kariyerini seçtim ve hikayeyi o kariyer üzerinden ben yazdım, sizler çok ilginç hikayeler paylaşırsanız ben hiç üzerinde oynama yapmadan dergiye veririm.

O nedenle bu ay sizlerden yaratıcı işler bekliyoruz.;;)

Serkan abi yanlış anlaşılma olmasın ama benim çok büyük takıntımdır..

Yaratmak ALLAH'a mahsustur..