Log in

View Full Version : Beşiktaş yine FIFA´lık !

El Comandante
29.Haziran.2007, 04:24
Beşiktaş Federico Higuain ve Gordon Schildenfled’den gelen haberle sarsıldı. Sezon hazırlıklarına alınmayan iki futbolcunun da menajerleriyle görüştüğü ve Siyah - Beyazlı kulübü FIFA’ya şikayet edecekleri öğrenildi.

Geçtiğimiz perşembe günü yapılan 2008 - 2009 sezonunun ilk antrenmanına gelen ancak içeri alınmayan iki futbolcunun, bu konuyu menajerlerine ilettikleri ve hem alacakları hem de sözleşmeleri bulunduğu takımın antrenmanına alınmamaları nedeniyle FIFA’ya başvuracakları iddia edildi.

Özellikle Higuain’in menajerine bu konuyu bir an önce bitirmesi için talimat verdiği ve, "Geçtiğimiz sezon başında ülkemden ayrılıp hiç bilmediğim bir ülkeye geldim ve fazla forma şansı bulamadığım halde ayrılmak zorundu kaldım. Şimdi de antrenmana geliyorum ve hiç bir suçum olmadığı halde içeri alınmıyorum. Tüm gerekenleri yapmanı istiyorum" dediği ifade edildi.

Hem Higuan’in hem de Schildenfeld’in menajerlerinin önümüzdeki hafta içinde FIFA’ya dava açacakları belirtildi.

Ligtv

Lionel Andres Messi
29.Haziran.2007, 04:29
bana yapsalar bende şikayet ederim sonucunu merak ediyorum:icon_confused:ülkemizin adı kötüye çıkmasında.

anilton
29.Haziran.2007, 04:33
Adamlar sonuna kadar haklı...

PesimiSTyLa
29.Haziran.2007, 05:04
Antrenmana almamanın mantığı nedir ki ? :icon_confused:

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 05:05
5m€ da onlara bayılırız...

shamur1
29.Haziran.2007, 05:12
Bu oyuncuların suçu,günahı yok napsın adamlar kötü futbolcuda olsa madem transfer ettin her ne olursa olsun tesislere girip antremanlarını yapmalılar.Bence asıl bu 2 oyuncuyu Beşiktaş'a transfer eden şahsiyetlerin Beşiktaş tesislerine girmelerinin yasaklanması, kulüple ilgili alakalarının da kesilmesi lazımdı.

BlackEagle19o3
29.Haziran.2007, 07:06
Bu yönetim başımıza daha ne çoraplar örecek bakalım...!;)

LaigLeNoiR
29.Haziran.2007, 07:11
Hiçbir cacık olmaz.Her istenmeyen oyuncu FİFA'ya gidecekse işimiz var.Ne yüzsüz adamlarsınız kardeşim gidin işte istemiyorlar sizi...

Bu durumda bile herşeyi bir tarafa bırakıp para sızdırmaya çalışıyorlar...

Fıratcan Alçınkaya
29.Haziran.2007, 07:13
aslında o da doğru maaşlarını aldıkları sürece sorun olamaması lazım, menejer istemiyor takımda zorla değil ya....

GeNç KaRTaL
29.Haziran.2007, 07:21
Hiç bir şey olmaz.Antremana alınmadılar diyede para verecek yada ceza alacak değiliz ya.

anilton
29.Haziran.2007, 07:26
Bu yüzden ceza almayız,sonuçta sözleşmeli oyuncularımız.Kadroya alıp almamaya karar verebiliriz ancak yapılan doğru bir şey değil.Kulüp bulana kadar idman yapsalar ne zararları olur...

GeNç KaRTaL
29.Haziran.2007, 07:33
Orasıda doğru.Ayıp etmişler adamlara.Onların yaptıklarıda ayıp.Ne hemen fifa ya gidiyorsunki.Sanırım istenmediklerini göstermek için yaptılar bizimkiler.Ama yinede yakışık almamış.

Hani bir ara Kocaeli ilgileniyordu.Ne oldu acaba?

KaF KeF
29.Haziran.2007, 07:37
2'side Reddetmiş Kocaelini..

LaigLeNoiR
02.Temmuz.2007, 20:36
Higuain'in anlaşması karşılıklı olarak feshedildi zaten artık bir derdimiz kalmadı onunla.Karşılıklı anlaşılmış para falanda verilmiyor.

Gordon kaldı o da elden çıktı mı tamamdır

Higuain’in Sözleşmesi Feshedildi
01.07.2008 11:35

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., futbolcularımızdan Federico Fernando Higuain’in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, şirket ile Higuain arasındaki mevcut sözleşmenin herhangi bir bedel ödenmeksizin, karşılıklı anlaşılarak feshedildiği belirtildi.

Universal
02.Temmuz.2007, 20:52
Beşiktaş'ın bu tür davalarda verilen paralar bir banka'da faize verilseydi. İkinci bir Beşiktaş Spor Kulübü kuruldu. Yıldırım Demirören, finansal konularda başarısız bir isim. Zaten diğer konularda da pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.

bursa_mc
02.Temmuz.2007, 21:03
Bu kaçıncı ya.Fıfa bıkacak vallahi

eXcitinG
02.Temmuz.2007, 21:14
Adınımız çıkmış 9 a inmez 8 e hesabı, bundan sonra bu tarz durumLar iLe çok karşıLaşırız :)

anilton
02.Temmuz.2007, 21:23
Beşiktaş'ın antrenmanlarına alınmayınca FIFA'ya başvuracaklarını bildiren Gordon Schildenfeld ve Federico Higuain'inse menajer Sinan Engin'le yaptıkları görüşmeden sonra vazgeçtikleri bildirildi. Engin'in iki futbolcuya alacaklarının ödeneceği sözünü verdiği ve ayrıca başka bir kulübe gitmeleri halinde de bonservislerinde kolaylık sağlayacaklarını belirttiği öğrenildi. Schildenfeld ve Higuain'e Kocaelispor'un talip olduğu da gelen haberler arasında...

I3esiktas
02.Temmuz.2007, 21:35
alıstık artık biz :D

goosfraba
02.Temmuz.2007, 22:25
Beşiktaş'ın antrenmanlarına alınmayınca FIFA'ya başvuracaklarını bildiren Gordon Schildenfeld ve Federico Higuain'inse menajer Sinan Engin'le yaptıkları görüşmeden sonra vazgeçtikleri bildirildi. Engin'in iki futbolcuya alacaklarının ödeneceği sözünü verdiği ve ayrıca başka bir kulübe gitmeleri halinde de bonservislerinde kolaylık sağlayacaklarını belirttiği öğrenildi. Schildenfeld ve Higuain'e Kocaelispor'un talip olduğu da gelen haberler arasında...

Böyle bir açıklamayı televizyondan da dinledim. fifa'ya gitmiyor beşiktaş, boşuna tartışmanın gereği yok. konuyu kapatıyorum.