Log in

View Full Version : CANAYDIN YİNE ADAY ( ağlamak istiyorum)

Burak Duran
01.Mart.2006, 11:01
ya nasıl hala aday olabiliyor ya valla billa anlamıyorum insanda biraz yüz olur ben bu işi yapamadım gidiyim artık falan der en azından az da olsa alkış toplar ama hala inatla aday oluyor valla bu adam seçilirse ben bu yönetim kurulunu basarım umarım seçmezler....
Artık git şu takımın başından rahat bırak bizi

nart_susruko
01.Mart.2006, 11:51
adam hala çırpınıyor ya...
bırak git kardeşim yapamıyorsun işte...
tamam uğraşıyorsun ama olmuyor işte...
istifada bir hizmettir

Nedvedmania
01.Mart.2006, 12:06
yaa seçilmez inşallah

nart_susruko
01.Mart.2006, 12:12
bence seçilemez yani öyle düşünüyorum,inşaallah seçilmez...

cgdsshn
01.Mart.2006, 12:54
Yüksek ihtimalle Semih Haznedaroğlu seçilecek. Gazetelerden okuduğum kadarıyla adamın arkası baya sağlam. Ayrıca bildiğim kadarıyla Canaydın henüz adaylığını açıklamadı. Kazanamayacağını anlayınca çekilecektir. Hem girsede kazanamaz bu sefer bence.

Burak Duran
01.Mart.2006, 13:01
adaylığını açıkladı posta ve fanatikte yazıyor... bencede haznedaroğlu seçilsin ama geçen seferki seçimdede seçilmez diyordum adam seçildi bilmiorum valla ben panik oldum

nart_susruko
01.Mart.2006, 13:09
yok ya olmaz öyle şey...bu yürek canaydını tekrar kaldıramaz...

ridvanu
01.Mart.2006, 14:02
canaydın seçilsin hihhih bizim için ii :D
şaka bi yana türk futbolu için canaydının artık ceketini alıp biraz
tatil yapması gerek

Jesus_FB
01.Mart.2006, 14:26
adam verdiği paraları toplamak için aday oldu kesin :) ama bilmiyorki daha çok paralara kaybedicek :D

Burak Duran
01.Mart.2006, 14:34
o adama takıma 5 kuruş katkısı olmadı ya gitsin evinde yatsın dinlensin

Kerim Kerimov
01.Mart.2006, 15:03
Hadi canım, hakkaten aday olmuş mu ya? GS aynı hatayı 2 sefer yapmaz herhalde ;)

Laz_Asker_61
01.Mart.2006, 15:19
seçilmesi imkansız ama aday olsada

imperius
01.Mart.2006, 15:51
canaydın kabul etmesenızde saglam bı arkaya sahıp,,saygı duy**** bı gslı ve kaybetmesı o kadar kolay degıl..gs muhalefetı cok pasıf bence..bu olaylar baska kluplerde olsa coktan baskanın kellesı gıderdı..ama gsde bu bole olmuo..cok guclu ve kendısı kadar gelenekcı yanı eskı bı uye ornegın beyazıt galıba soyadı o cıkarsa kaybeder yoksa sansı var gene

Nedvedmania
01.Mart.2006, 16:07
yaa adnan polat niye aday olmuyoki yaa o olsa kesin seçilirdi galatasaraylılar çok seviyo onu

Burak Duran
01.Mart.2006, 17:10
beyazıt haznedaroğlunu desteklicekmiş galiba bu canaydın gitsinde... Adnan Polatın olmamasının sebebi başkanlığa ayıracak vakti olmadığı için aday olmuyor

TüMeR_yAğıZ
01.Mart.2006, 17:12
bence gs li arkadaşlar para toplayıp bu adamı uzunca bi tatile madagaskara falan gönderin ki gelemesin :D
şaka bir yana gs'nin acilen kurtulması lazım bu başkandan.kulübü çökertti resmen.haznedaroğlu sağlam bir müteahhit ve finans gücü çok yüksek.adnan polat ile beraber gsyi düzeltebilir bence.

EreN
01.Mart.2006, 17:47
İnşallah Seçilir :D:D

Berkaiser
01.Mart.2006, 18:34
Bu sefer seçilmeyecek.Aday olması zaten bir komedi.

dinaMYt
01.Mart.2006, 19:07
artık arkasındaki liseli desteğini de kaybetti.özellikle liseli grubu yönlendiren inan kıraç canaydın yerine haznedaroğlunu işaret ediyor.yenilikçi kanat zaten bütünüyle bu duruma karşı olduğundan ve her zamanki gibi liselilerin adayının seçimi kazanacağından dolayı haznedaroğlu nun bu seçimi kazanması yüksek bir ihtimal.ama ali dürüst cephesinin de tamamıyle ikna olması lazım.canaydına gelince o zaten geçen hafta mali kurulda bitti..

zargı
01.Mart.2006, 19:24
ya nasıl hala aday olabiliyor ya valla billa anlamıyorum insanda biraz yüz olur ben bu işi yapamadım gidiyim artık falan der en azından az da olsa alkış toplar ama hala inatla aday oluyor valla bu adam seçilirse ben bu yönetim kurulunu basarım umarım seçmezler....
Artık git şu takımın başından rahat bırak bizi

ADAMDA SURAT DENİLEN SEY YOKKİ GALATASARAYI ALT TAHTAYA İNDİRDİ HALADA ADAY OLCAKMIŞ UTANMADAN:(:(:(

comandante
01.Mart.2006, 20:11
oooof offf...biri beni uyandırsın ya kabus di mi bu?

Eray Dengiz
02.Mart.2006, 14:06
2.defa seçildiğinde bile çok üzülmüştüm.. ve yine adaymış! :(
Kurtuluş yok dediğiniz gibi umarım aynı hatayı 3.defa yapmayız..

mutlee
02.Mart.2006, 14:18
adam gercekten inanilmaz yuzsuz, rezillik yani.
Beni koysalardi Gs'nin basina Gsyi bu kadar batirmazdim.

Neyse Adayimiz canaydin :D

10_Osmanozc
02.Mart.2006, 15:31
Alp Yalman bence bu sefer başkanlık koltuğuna oturur.

comandante
02.Mart.2006, 20:52
Alp Yalman bence bu sefer başkanlık koltuğuna oturur.
abi ağzından bal damlıyor yaaa...

Burak Duran
02.Mart.2006, 21:57
canaydın hariç kim gelirse gelsin yeterki bu adam gitsin

nart_susruko
02.Mart.2006, 22:50
başkan canaydın olmasın(yani inşaallah)...yönetimin herhangi bir kademesinde de abdurrahim albayrak olsun(adam "çaycı da olurum bekçide" diyor)

cureshot
02.Mart.2006, 23:00
olayda bir de başka bir yön daha var. galatasaray başkanı eğer hala değişmediyse ki değişmediğini zannediyorum tüzüğe göre lisede okumuşlardaan seçiliyor. alternatifler dolayısıyla o kadar az ki. türkiye var oldu olalı eminim bu kadar aciz bir başkan görmemiştir. geldiğinde dedi ki 10 senede 7 şampiyonluk 1 şamp. ligi. sözünü tutmak üzere. ama biz maalesef adamın fenerbahçe için konuştuğunu anlayamadık tabii. geldi adam almamasının yanı sıra borç 180 milyon dolara çıktı. adam biz borçları temizlioz diyo, süren diyo ki biz 50 milyon dolar borç bıraktık kardeşim, kimse de yalanlayamıyor. bu adamın hikayesi bence kara murat filmlerindeki gibi. özhan başkan sanırım küçükken fenerliler tarafından kaçırılıp yetiştirilmiş ve galatasaray lisesine sokularak sonra başkan yapılmış. başka türlü bir hikayeyi aklım havsalam almıyor.

kral_67
03.Mart.2006, 00:29
tekrar seçen fenerli olsun...

nart_susruko
03.Mart.2006, 00:50
tekrar seçen fenerli olsun...
hatta aday olmasını sağlayan fenerli olsun diyelim...:D

bursa_mc
07.Mart.2006, 18:51
gs ne için kongreye gidiyo maddi durumdan mı yoksa takımı yetersiz mi buluyolar
bi GALATASARRAY LI bunu anlatasın bana

Burak Duran
07.Mart.2006, 18:55
yönetim istenmiyor ve artık galiba kongre zamanı gelmişti onun için seçim yapılıyor ve riva projesi için izin verilmediği için yönetim içinde karışıklık çıktı falandır filandır işte

nart_susruko
07.Mart.2006, 18:55
kongre için bunların olmasına gerek yok ki...
belirli bir tarihi vardır... o tarihte yapılır...

Burak Duran
07.Mart.2006, 19:19
kongre için bunların olmasına gerek yok ki...
belirli bir tarihi vardır... o tarihte yapılır...

yok ama bu kongre için hepsi üst üste geldi ondan saydım