View Full Version : Fenerbahçe'nin Rakipleri Belli Oluyor
Universal
30.Haziran.2007, 23:49
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki muhtemel rakibi yarın belli olacak. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde saat 13.00'te yapılacak, Avrupa Şampiyonlar Ligi 1. ve 2 ön eleme turlarındaki eşleşmelerin belli olacağı kura çekimine, Fenerbahçe seri başı olarak katılacak.
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hr_Sevinc_FB083.jpg
Sarı-lacivertlilerin internet sitesinden yapılan açıklamada, kura çekiminde Fenerbahçe'yi, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar'ın temsil edeceği bildirildi.
Kura çekiminde uygulanacak prosedür şöyle: 1. ön eleme turu kura çekimine, 14'ü seri başı olmak üzere 28 takım katılacak. Bu kura çekiminden çıkacak 14 eşleşmenin galibi, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda, Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu 12 seri başı takıma rakip olacak. 1. Ön Eleme Turu'na seri başı olarak katılacak olan Hırvatistan'ın NK Dinamo Zagreb ve Slovakya'nın FC Artmedia Petrzalka takımları eğer bu turu geçerlerse, 2. ön eleme turunda da seri başı olacak. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turuna İsrail'in Beitar Jerusalem ve Macarisatan'ın MTK Budapeşte takımları da dahil olacak, ancak bu takımlar kurada seri başı olamayacak ve Fenerbahçe ile eşleşebilecek.
Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu maçları 15-16 ve 22-23 Temmuz, Fenerbahçe'nin de dahil olacağı 2. ön eleme turu maçları ise 29-30 Temmuz ile 5-6 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
Nyon'da, Şampiyonlar Ligi kuralarının çekiminin ardından, UEFA Kupası 1. Ön Eleme Turu kuraları da çekilecek."
Yarın yapılacak kura çekimine katılacak takımlar şunlar:
Seri başı olacak takımlar: NK Dinamo Zagreb (Hırvatistan), FC Artmedia Petrzalka (Slovakya), NK Domzale (Slovenya), IFK Göteborg (İsveç), Anorthosis Famugusta (Kıbrıs Rum Kesimi), Tampere United (Finlandiya), FC Dinamo Tiflis (Gürcistan), FK Ventspils (Letonya), FK Rabotnicki (Makedonya), FK Modrica (Bosna-Hersek), FBK Kaunas (Litvanya), FC Sheriff (Moldova), Drogheda United (İrlanda), Valur Reykyavik (İzlanda)
Diğer takımlar: FC BATE Borisov (Beyaz Rusya), FC Levadia Talinn (Estonya), FK Inter Baku (Azerbaycan), KS Dinamo Tiran (Arnavutluk), FC Pyunit (Ermenistan), FK Aktobe (Kazakistan), Linfield FC (Kuzey İrlanda), Llanelli AFC (Galler), NSÍ Runavík (Faroe Adaları), F91 Dudelange (Lüksemburg), Valetta FC (Malta), FK Buducnost Podgorica (Karadağ), FC Santa Coloma (Andorra), S.S. Murata (Andorra)
2. ön eleme turunda seri başı olmayan takımlar: Beitar Jerusalem (İsrail), MTK Budapest (Macaristan)
Kaynak: Lig TV
Fernando Gago
30.Haziran.2007, 23:50
Kuzey Avrupa ülkelerinden bir takım gelir umarım
GeNç KaRTaL
01.Temmuz.2007, 00:25
2.turda genelde kolay takımlar geliyor.Şöyle baktımda listeye Fenerbahçe'nin zorlanacağı bir takım yok.Esas önemli olan 3.turda çok zorlu bir rakibin gelmemesi.
Cengo
01.Temmuz.2007, 05:14
Fenerbahçe 3.turda da seribaşı, pek zorlayacak takım yok o listede de..
Universal
01.Temmuz.2007, 05:17
Tek korktuğum takım İsrail temsilcisi Beitar Jerusalem. İyi çıkış yakaladılar. Bir süprize ile bizi eleyecek tek takım olarak görüyorum.
GeNç KaRTaL
01.Temmuz.2007, 05:23
Fenerbahçe 3.turda da seribaşı, pek zorlayacak takım yok o listede de..
Oo kesinleşti demek.Çok iyi haber.
R00T3RR00R
01.Temmuz.2007, 06:51
Biz de Trömsö'yü rahat geçeriz diyorduk :D
Nedvedmania
01.Temmuz.2007, 06:55
yarın 1 demi kura çekimi ?
KaF KeF
01.Temmuz.2007, 20:42
MTK Çıktı..İlk Maç İstanbul'da ...
ms1907
01.Temmuz.2007, 20:42
rakip MTK hayırlı olsun. Eskiden kalan bi hesap var onlarla onu görürüz:)
KaF KeF
01.Temmuz.2007, 20:50
Kadrosu ...
http://img367.imageshack.us/img367/5743/adsznx4.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/5743/adsznx4.553a6cc272.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=367&i=adsznx4.jpg)
eGowiCh
01.Temmuz.2007, 21:01
MTK geldi, kolay bir rakip, ilk maç 29-30 Temmuz'da Kadıköy'de.
R00T3RR00R
01.Temmuz.2007, 22:05
Fark atın artık bir zahmet :)
KaF KeF
01.Temmuz.2007, 22:24
F.Bahçe'nin belalısı!
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı MTK Budapeşte takımını yakından tanıyor. 1999 yılında Fenerbahçe favori olarak çıktığı MTK maçında 0-0 ve 2-0'lık skorlarla elenerek UEFA Kupası'na birinci turdan veda etmişti.
Şükrü Saracoğlu'nda oynanan karşılaşmada kaleci Rüştü ve defansın hataları dikkat çekmiş bu yenilgiden sonra Fenerbahçe'de kazanlar kaynamaya başlamıştı. O maçta Sergen'in 1, Boliç'in 2 şutuna direkler gole izin vermemişti. Bu maç sonrası fatura teknik direktör Rıdvan Dilmen'e çıkmış ve Dilmen görevden ayrılmıştı.
Fenerbahçe UEFA Kupası hüsranından 35 yıl önce de Kupa Galiplerinde MTK'ya elenmişti. İlk olarak 1963'te Kupa Galipleri Kupası 3. turunda gerçekleşen eşleşmede deplasmanda Macar takımı 2-0 kazanmış, İstanbul'da ise sarı-lacivertliler 3-1 galip gelmişti. O zamanki statüye göre 3. maç tarafsız saha olan Roma'da oynanmış ve karşılaşmayı 1-0 kazanan MTK Budapeşte turu geçmişti.
Macaristan Birinci Futbol Ligi'nde şampiyon olan MTK Budapeşte, deplasmanda REAC'ı 3-0 yenerek, ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.
MTK Budapeşte, ligin son maçında Sopron deplasmanındaki maça rakibinin ligden çekilmesi nedeni ile çıkmamıştı. Bu maçı da 3-0 hükmen kazanan MTK Budapeşte, 66 puanla ligde 23. şampiyonluğunu kazanırken, ikinciliğini ise Debrecen takımı aldı.
Macaristan Birinci Futbol Ligi'nde en fazla şampiyonluğu ülkenin efsanevi takımı olan Ferençvaroş elinde tutuyor. Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi MTK Budapeşte, Macar Ligi'nde toplam 23 kez şampiyonluğa ulaştı. Budapeşte'de 1888 yılında kurulan MTK Budapeşte, maçlarını 12 bin 700 kişi kapasiteli Hidegkuti Nandor Stadı'nda oynuyor. Geçen sezon Macar Ligi'ni 66 puanla Debrecen'in 2 puan önünde şampiyon olarak tamamlayan mavi-beyazlılar, ligdeki 23 şampiyonluğunun yanı sıra 12 kez Macaristan Kupası'nı, 1 kez de Macaristan Süper Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı.
Avrupa kupalarında bugüne dek 73 maç yapan Macar takımı, 30 galibiyet, 13 beraberlik, 30 da mağlubiyet aldı. MTK Budapeşte, Avrupa kupalarında 106 gol atıp, kalesinde 101 gol gördü.
MACARLARA ŞANSI TUTMUYOR
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Macaristan'ın MTK Budapeşte takımıyla eşleşen Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında Macar takımlarına karşı şansı tutmuyor. Sarı-lacivertliler, bugüne dek Avrupa kupalarında 5 kez Macar takımlarıyla eşleşirken, sadece birinde turu geçmeyi başardı, diğer 4 eşleşmede ise elenen taraf oldu. Fenerbahçe, Macar takımlarıyla bugüne dek 11 kez karşılaşırken, bunların 3'ünü kazandı, 3'ünde berabere kaldı, 5'inde ise yenildi. Sarı-lacivertliler, bu maçlarda 11 gol atıp, 17 gol yedi.
Fıratcan Alçınkaya
01.Temmuz.2007, 22:38
iyi kura çekmiş FB hem geçmişinde intikamını alır :p
King_91
01.Temmuz.2007, 22:38
eskidenmiş o bela ;) iki maç da rahat gecer fener için zaten ilk maç kadıköyde olay biter
Aykan19o3
01.Temmuz.2007, 23:00
Fenerbahçe rahat geçer turu MTK Kim yav :)
anilton
01.Temmuz.2007, 23:13
Yeni bir Avrupa serüveni başlıyor...
Haydi hayırlı olsun...
EreN
01.Temmuz.2007, 23:19
Yeni bir Avrupa serüveni başlıyor...
Haydi hayırlı olsun...
Ak koyun, Kara koyun bu sene belli olacak.
Jesus_FB
01.Temmuz.2007, 23:23
İntikam ateşiyle yanıyorum o yenildiğimiz maçta stattaydım şimdi yine gidicem inşallah bu sefer sevinerek dönücem evime.
eGowiCh
02.Temmuz.2007, 01:34
MTK maçında Rüştü'nün yaptığı yediği basit bir gol vardı hafızam beni yanıltmıyorsa :) İntikamımızı alırız. İstediğim diğer takım da Anorthosis'd, Trabzonspor'un intikamını alırdık ama şimdi kendi intikamımızı alacağız :)
fmsmyrna
02.Temmuz.2007, 01:51
Aslında bu öneleme bir bakıma iyi oldu bizim için az da olsa ek puan getirir Avrupa'da hem Aragones takımı resmi maçta da görmüş olur ligden önce
JunkChorn
02.Temmuz.2007, 01:51
Yine ülkece fark atarız seslerine başladık..
Tıpkı Leverkusen,Tromsö maçları öncesi havası var hepimizide..
İnş. bu sefer sonu iyi biter.
MeMo
02.Temmuz.2007, 01:59
Yine ülkece fark atarız seslerine başladık..
Tıpkı Leverkusen,Tromsö maçları öncesi havası var hepimizide..
İnş. bu sefer sonu iyi biter.
Bu sefer ki çok geçmişe bakmadan ama geçen seneye bakarız.Rakibi Aragones'le beraber küçümseyeceğimizi sanmıyorum.
Fernando Gago
02.Temmuz.2007, 03:31
Geçmişteki maçlar rehavetten biraz daha uzalaşmamıza neden olur bence iyide olur Bu turda eleniceğimizi düşünmüyorum ama farkta beklemiyorum
Universal
02.Temmuz.2007, 04:37
MTK Takımı, Rıdvan Dilmen'in gitmesini sağlayan takımdır. Türkiye'de hiç mağlubiyet almamasına rağmen MTK elendiği için takımdan kovulmuştu. Bu gün ise rakibimiz oldu. MTK bizden kat kat küçük bir ekip, Fenerbahçe'yi eleyebileceğini düşünmüyorum. Aragones gibi ciddi bir antrenör ile eleriz.
GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2007, 05:23
Fenerbahçe'nin MTK'ya elendiği zamanı hatırlıyorum.Alpay,Sergen felan vardı o zamanlar.Hatta 3-2 mi ne yenilmişlerdi son gol frikiktendi yenmişti herhalde.Öyle çokta iyi olmasada hatırlıyorum bir şeyler.
Tabii ki o zamanın Fenerbahçe'si ile bugünün Fenerbahçe'si arasında fark var.Bence bu turu zorlanmadan geçer Fenerbahçe.
MTK Takımı, Rıdvan Dilmen'in gitmesini sağlayan takımdır.
Bugün Ntvspor'u seyrederken Rıdvan hoca Mtk kurasını değerlendirirken sesi kötü geldi bana.Herhalde geçmişi hatırladı.
Jesus_FB
02.Temmuz.2007, 05:27
Fenerbahçe'nin MTK'ya elendiği zamanı hatırlıyorum.Alpay,Sergen felan vardı o zamanlar.Hatta 3-2 mi ne yenilmişlerdi son gol frikiktendi yenmişti herhalde.Öyle çokta iyi olmasada hatırlıyorum bir şeyler.
Tabii ki o zamanın Fenerbahçe'si ile bugünün Fenerbahçe'si arasında fark var.Bence bu turu zorlanmadan geçer Fenerbahçe.
Bugün Ntvspor'u seyrederken Rıdvan hoca Mtk kurasını değerlendirirken sesi kötü geldi bana.Herhalde geçmişi hatırladı.
Maç 2:0 bitmişti.
Rüştü'nün yediği mükemmel golüde hatırlıyormusun :)
deniz.91
02.Temmuz.2007, 05:29
Fenerin kalitesiyle yenmesini bekliyorum ki öyle olcaktır
Universal
02.Temmuz.2007, 05:50
İlk maç 0-0 bitmişti. Rövanşda ise Fenerbahçe Kadıköy'de 2-0 yenilmişti.
GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2007, 05:54
Maç 2:0 bitmişti.
Rüştü'nün yediği mükemmel golüde hatırlıyormusun :)
Çok iyi hatırlamamakla beraber Rüştü'nün hatalı bir gol yediği aklımın derinliklerinde saklı kalmış.Evet hatalı bir gol yediğini hatırlıyorum ama nasıl olduğunu hatırlayamadım.Zaten baksana skoruda yanlış hatırlamışım.Frikik golünü doğru hatırlamışmıyım?
scar face
02.Temmuz.2007, 05:56
Rıdvan teknik direktördü o zamanlar vay be oturup ağlamıstım yenilince:D
Şimdi cok daha güçlüyüz intikam vakti..
Universal
02.Temmuz.2007, 06:08
Video:
http://vidomido.superonline.com/video/2008/07/01/6590.html
Şemsi'nin dediği gibi, frikikten gol yemişiz.
Varonil
04.Temmuz.2007, 00:38
99'daki eşleşmeyi hatırlıyorumda teknik direktörümüz Rıdvan Dilmen'di o zaman,MTK'ya elenince Rıdvan Dilmen'in görevine de son verilmişti.
Takımda Mtk karşısında öyle bir küçümseme,rehavet olacağını sanmıyorum.Aragones'in de gelişi ile rakip kim olursa olsun küçümsemeden,disiplinle mücadele ederiz.
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 01:30
Rüştü yıllar önce de hatalı gol yiyordu, bugün o kadar tecrübesine rağmen EURO 2008'de yine hatalı goller yemeye devam ediyor :) O gol hafızamdan silinmiyor bir türlü.
Rıdvan Dilmen "en iyi oynadığımız maçtı o sezon, ama yenildik" dedi dün katıldığı bir programda.
ogcj_me
06.Temmuz.2007, 08:19
MTK B36'dan daha güçlü ama o maçlardaki gibi mücadele olacağını düşünüyorum
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 20:31
yeni rakibi İnter Bakü/Partizan eşleşmesinin galibi.
Cyzio
01.Ağustos.2007, 20:33
EŞLEŞMELER
İ.Bakü (Aze)-Partizan (Sır) (1-1) / FENERBAHÇE - MTK
A.Famagusta (Kıb.Rum K)-R.Wien (Avu) (3-0) / Olympiakos (Yunanistan)
Guimaraes (Portekiz) - Göteborg (İsv)-Basel (İsviçre) (1-1)
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Domzale (Slovenya)-D.Zagreb (Sır) (0-3)
Schalke (Almanya) - Atletico Madrid (İspanya)
Aalborg (Dan)-Modrica (Bos) (5-0) / G.Rangers (İsk)-Kaunas (Lit) (0-0)
Barcelona (İspanya) / Beitar (İsr)-W.****ow (Pol) (2-1)
Levski Sofya (Bulgaristan) / Anderlecht (Bel)-BATE (Belarus) (1-2)
Steaua Bükreş (Romanya) - Liverpool (İngiltere)
zemlinskis
01.Ağustos.2007, 20:39
Büyük ihtimalle Partizan gelecektir Fb için kolay rakip Gs ye de Bucharest çıktı bakalım ŞL de bir üst turda görebilecek miyiz takımlarımızı
Fernando Gago
01.Ağustos.2007, 20:58
Evet Partizan gelir bencede Geçmemiz gereken bir ekip
TR.CaPTaiN
01.Ağustos.2007, 21:06
Gönül ister ki Bakü Partizan'ı elesin hem Azerbaycan'da hem Türkiye'de Bakü-Fenerbahçe maçları kardeşlik içinde geçsin, iki takım tribünlere çağrılsın. Ama Azerbaycan'daki maç 1-1 berabere bitmiş sürpriz olmazsa Partizan rakibimiz olacak.
Schalke-Atletico en zorlu eşleşme oldu. Güzel maçlar olacak.
BlackEagle19o3
01.Ağustos.2007, 21:09
Fenerbahçe %90 eler Partizan'ı...
anilton
01.Ağustos.2007, 21:11
İki takımdan hangisi bir üst tura çıkarsa çıksın F.Bahçe favori olan taraf...
MeMo
01.Ağustos.2007, 21:14
Atletico,Schalke'ye çıktıktan sonra kim gelirse gelsin bizim için kolaydı.iyi bir kura çektik turu geçeriz diye düşünüyorum ;)
KaF KeF
01.Ağustos.2007, 21:29
http://www.fmscreenshots.com/images/0aylgbm5id7x4fo1rtnn.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
TR.CaPTaiN
01.Ağustos.2007, 21:39
Gruplara 3. torbadan katılmamız için Schalke‚ Steaua Bukreş‚ Glasgow Rangers, Basel takımlarından 3 tanesinin elenmesi gerekiyormuş.
deniz.91
01.Ağustos.2007, 21:46
Fbyede hayırlı olsun kolay bir kura rahat geçer.Bu sene ŞLde iki takımlayız inşallah
fmsmyrna
01.Ağustos.2007, 22:23
Gruplara 3. torbadan katılmamız için Schalke‚ Steaua Bukreş‚ Glasgow Rangers, Basel takımlarından 3 tanesinin elenmesi gerekiyormuş.
Schalke Atletico ile oynuyor elenebilir.
Steaua Galatasaray ile oynuyor elenebilir.
Rangers ilk maçında kendi sahasında 0-0 kaldı orda elenebilir.Geçerse diğer eşleşmeyi geçebilir.
Basel ilk maçında deplasmanda berabere kalmış o turu geçebilir.Guimares karşısında ise düşük bir ihtimal ama elenebilirler.
Universal
02.Ağustos.2007, 01:51
Parizan - Bakü galibi gelecek ama; bu gün kimi gördüysem Partizan ile eşleştğimizi söylüyor. Maçlar oynanmadan bitmez. Evet Bakü'nün turu geçmesi bizim elenmemiz gibi şansa ihtimal. Gene'de ben Bakü'den umutluyum. :)
Kim gelirse gelsin eleyecek güçte olduğumuzu apaçık ortada. Partizan gelirse deplasman maçımız çok zor geçecek. Çünkü; ateşli bir seyircileri mevcut ve buda bizim oradaki maçta zorlanacağımız gösteriyor.
Bakü ile söylenecek bir söz yok, ummadık taş baş yarar ama; Bakü yaracak kadar büyük bir taş değil. Ama kardeş ülkemizin takımı ile oynamak çok güzel olur. :)
KaPaLı
02.Ağustos.2007, 02:04
Bu turuda rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Ne Bakü nede Partizan Fenerbahçe ayarında bir takım değil kanımca. İlk maç deplasmanda. Orda yenilmeyiz, 7 maçtır berabere bile kalmadığımız saraçoğlunda işi bitiririz.
Varonil
02.Ağustos.2007, 02:25
İyi bir kura olmuş.Bakü-Partizan eşleşmesinden Partizan tur atlayan taraf olacaktır.
Sırbistan'daki maçtan iyi bir skor çıkararak,rövanşta güzel bir galibiyet alıp Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacağımızı düşünüyorum.
Bu eşleşmeler için ayrı bir dileğim,yapacağımız ortasaha transferinin 3.ön eleme turu oynayan takımların oyuncu listelerini vereceği 7 Ağustos'a kadar bitmesi.
Sekopej
02.Ağustos.2007, 02:40
Atletico'dan korkuyordum sadece, son çeyrek finalist olarak diğer takımlardan hangisi gelirse gelsin geçeceğimizi düşünüyordum. Muhtemelen Partizan gelecektir, 2. maç da evimizde olduğu için turu rahat geçeriz diye düşünüyorum.
CeNTeR_TR
02.Ağustos.2007, 21:46
Partizan gelecek büyük ihtimal..
Süprize yer yok :)
klasgs
02.Ağustos.2007, 22:56
Fenerbahce rahat eler. Bizim sansımız biraz zor ama Galatasarayda turu gecer.
GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2007, 00:34
At.Madrid hariç gelirse gelsin Fenerbahçe için kolay bir kur'a olacaktı.Partizan/Bakü geldi.Son çeyrek finalist gruplara kalacaktır..
ogcj_me
03.Ağustos.2007, 04:52
http://www.fmscreenshots.com/images/0aylgbm5id7x4fo1rtnn.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
Eğer kel olansa bi tek Djordevici tanıyorum bu kadrodan :)
BeeTLeJuiCe
03.Ağustos.2007, 05:21
Rnic ve Jovetic takımdan ayrıldı.
En öne çıkan isim Moreira.
Djordevic ise senin bildiğin değil. O Olympiakos'ta oynuyo Sol Açık.
Ateşli bir taraftar topluluğuna sahip. Ayrıca dünyanın en iyi altyapılarından birine sahip.
İnanıyorum tüm takımlarımız kazanacak ve 6'da 6 yapacağız.
Fernando Gago
04.Ağustos.2007, 19:24
Partizan'da ihraç tehlikesi!
http://www.sporx.com/images/1/37/1739_B_partizantaraftar001.jpg
Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme maçlarında Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olacak Sırbistan'ın Partizan Belgrad takımının taraftarlarından dolayı Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilme riski bulunduğu belirtildi.
İspanyol basını, Bosna'daki savaş sırasında soykırım ve insanlığa karşı suç işlemekle suçlanan ve Uluslararası Savaş Suçluları Mahkemesi'nde yargılanan Sırp lider Radovan Karadziç'e Partizanlı fanatik taraftarların destek vermesinden dolayı UEFA'nın bu külübe uyarı gönderdiğini yazdı. Geçtiğimiz sezon UEFA Kupası 1. ön elemesinde Bosna Hersek'in Zrinjski Mostar takımıyla yapılan maç sırasında taraftarlarının çıkardığı olaylardan dolayı 1 yıl UEFA maçlarından men cezası alan Partizan'ın yeniden UEFA maçlarından ihraç edilebileceği belirtiliyor.
Fenerbahçe, 2-0 kazandığı ilk maçın ardından MTK Budapeşte'yi elemesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne kalması için bir üst turda Partizan-FC İnter Bakü eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
Kaynak : AA
BeeTLeJuiCe
04.Ağustos.2007, 19:35
Bu ne yahu hem Partizan, hem Steau ihraç edilebilir deniliyor :D
Universal
04.Ağustos.2007, 19:42
Yalnız ihraç olursa biz gene oynayacaz Bakü ile. :)
GodfatheR
04.Ağustos.2007, 20:02
İhraç edilmesin.Çıkalım yenelim Partizan'ı.
GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2007, 02:39
Bu ne yahu bütün rakipler ihraç ediliyor.:icon_biggrin:
Revolution
05.Ağustos.2007, 04:15
Evet ya.Bugün de Steaua'nın ihracını okudum Fanatik'te.
scar face
06.Ağustos.2007, 02:07
Transfer yalanları bitti sırada ihraclar var:D onada el attıllar...
GodfatheR
06.Ağustos.2007, 05:06
Rangers 2-1 yeniliyo şu an da sanırsam Rangers sıralamada üstümüzde yer alan bi takımdı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta bitti.Uefa finalisti Rangers zayıf rakibine elendi.
KaF KeF
06.Ağustos.2007, 05:10
Rangers Elendi..!
Fernando Gago
06.Ağustos.2007, 05:52
İşte bu süper oldu 3.torba umudum az ama neden olmasın ... Bu sene 5 puanımızı silinecek Yeni sezonda İyi işler çıkarırsak seneye bu hesapları yapmayacağız inş. :)
Universal
06.Ağustos.2007, 05:53
Rangers elendi. Madrid, Schalke'yi eleyebilir. Galatasaray'da eledi mi ver elini üçüncü torba. Kaldı 2! :D Bu arada biz elenmeyelimde. :D
sakary Ali
06.Ağustos.2007, 06:18
OO haberler iyi
fmsmyrna
06.Ağustos.2007, 07:00
Güzel haber bu Schalke ve Steaua'da elenmesi muhtemel 3.torbaya girme ihtimalimiz arttı.
TR.CaPTaiN
07.Ağustos.2007, 05:49
Goteborg deplasmanda Basel karşısında 2-1 önde. Dakika 61 Basel'in 2 gol bulamaması halinde 3. torbadan katılmamız için 1 takımın daha elenmesi yetecek.
Universal
07.Ağustos.2007, 05:54
Umarım o maç berabere biter. :) İddaa'da öyle oynadım. Bakü maçı ise ilk yarı 0-0 btti. Bakü'nün kazanacağına inanıyorum. İddaa'da da oynadım. 10 oranı vardı. :)
KaF KeF
07.Ağustos.2007, 05:57
Basel:4 Göteborg:2 Maç bitti..
Bu arada;
Partizan 1-0 öne geçti..
Universal
07.Ağustos.2007, 06:23
Basel 4-2 yendi. Son dakikalarda biri penaltı olmak üzere Ergic'in atığı iki golle devirdi. 2-1'den maçı çevirdiler.
KaF KeF
07.Ağustos.2007, 06:40
Partizan 2-0 Önde..
hp-fm-gs
07.Ağustos.2007, 06:42
Fenerbahçe - Partizan 3. ön eleme maçı olacak..
nujman
07.Ağustos.2007, 06:42
Arkadaşlar ya sizce bizim bu basını nasıl artık milletin gözünde şaklanalıktan başka bir işe yaramadıklarını gösterebilirz. Adamlar uyduruk haber konusunda çağ atlıyor.