Log in

View Full Version : Türkiye A Milli Takımı'nın Yeni Patronu Kim Olsun?

e_mali
23.Mart.2004, 14:30
Arkadaşlar nihayet Şenol Güneş gitti. Zorla da olsa gitti.

Sizce Yeni Teknik Direktör Kim olmalı?

Horus
23.Mart.2004, 14:46
Bana kalirsa yabanci antrenor dusunmek yerine Rasit Cetiner i takimin basina getirmek en dogrusu olur altyapiyi taniyan bir teknik adam

Koray Düşova
23.Mart.2004, 15:25
Fatih Terim kabul etmeyeceğini açıkladı bence listeye eklemeye gerek yok.

e_mali
23.Mart.2004, 16:03
FrancescoTotti, konu hakkında daha çok bilgin olduguna eminim listeyi guncellersen sewinirim.
Mesela yabancı TD adaylarını bilmiyorum ben.
Bi el atıver (d)

Koray Düşova
23.Mart.2004, 16:16
Ben yerli hoca diyorum

Ersun Yanal ya da Raşit Çetiner

e_mali
23.Mart.2004, 16:34
Ben Ersun Yanal dedim bile...
FB ye gelmedi bari Turk milli takımına gelsin.

kabus81
23.Mart.2004, 18:32
raşit gelirse ezilir bence ersun yanal gelsin

Cfksanal
23.Mart.2004, 19:40
Yerli hoca gelmesi iyi olur ama benim gönlümden Felipe Scolari geçiyor...

di canio
23.Mart.2004, 21:11
bence raşit çetiner gelsin. Horus'un dediği gibi ümit milli takımdan bi sürü oyuncuyu iyi tanıyor.

Koray Düşova
24.Mart.2004, 11:31
Huzurlarınızda Scolari

Ay-Yıldızlı ekibin gündeminde bulunan Portekiz Milli Takımı’nın Brezilyalı Teknik Direktörü çarpıcı açıklamalar yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, şu anda sadece Avrupa Şampiyonası’na konsantre olduğunu söyledi...

‘Zamanı geldiğinde konuşuruz’
Ay-Yıldızlı ekibin gündeminde bulunan Luis Felipe Scolari, Türk futbolu hakkında ses getirecek açıklamalar yaptı. Görevinin başında olduğunu ve şu an sadece Portekiz’in 2004 Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde başarı elde etmesine konsantre olduğunu belirten Brezilyalı çalıştırıcı, politik tavrıyla spekülasyona açık sorulara yanıtlamaktan kaçındı. Türkiye’den teklif aldığı takdirde gelip gelmeyeceği yönündeki sorumuza ise, “Bunu zamanı geldiğinde düşünürüz” diye cevapladı.

‘Şenol Güneş’in durumu ne!’
Şenol Güneş’in durumunu da soran Sambacı teknik adam, “Sebebini bilmiyorum ama Türkiye’nin EURO 2004’e katılamamasına çok şaşırdım. Bu konuda teknik bir açıklama yapmam meslektaşıma saygı açısından etik olmaz. Ancak böyle kazalar her büyük takımın başına gelebilir. Gördünüz Dünya ve Avrupa Şampiyonu Fransa, Arjantin ve Portekiz de 2002’de aynı şekilde bir kazaya uğradı. Türk futbolunun geleceği çok parlak. Emre, İlhan, Hakan, Hasan gibi değerli oyunculardan kurulu bir takımınız var” dedi.

Horus
24.Mart.2004, 13:47
Ben Rasit Cetiner de israrliyim.Oncelikle sunu belirtmeliyim yukarida ki teknik adamlarin hepsi kendisini kanitlamis kisile, ama sunuda unutmamak gerek Turk futbolunun en buyuk sorunu alt yapi.Uzun zamandir yurutulen calismalar son yillarda meyvesini veriyor.Milli takimlar duzeyinde alt yapida bir cok iyi oyuncular var.Hemen hepsi A millide forma giyebilecek duzeydeler.Gelelim asil konuya Rasit Cetiner uzun bir suredir alt yapi ile ilgileniyor ve aldigi sonuclarda hic de kotu degil.Eger uzun vadede basari isteniyorsa bence bunu dikkate alarak A ve umit millileri harmanlayip yeni bir kadro olusturmak gerekiyor.Bunada en yakin isim Rasit Cetiner.
Sunuda belirteyim Senol Gunes kotu bir teknik adam degil ancak ama milli takimi idare edecek potansiyeli yok (su an icin).Futbol bir sistem oyunu bunun icin tecrube gerekiyor.Ikinci tercihim Ersun Yanal olur.Oyun esnasinda oldukca cesur davranabilen taktik anlamda oyunu kendi lehine cevirebilen bir teknik adam.Ama milli takim icin bu yeterli olurmu bilemem.Bu konuda biraz supheliyim.okudugunuz icin sagolun.Fikirlerimi paylasmak istedim

ertyq
24.Mart.2004, 14:52
ersun yanala oy verdim ama luce ile aybaba dışında kim olursa olsun der gibiyim. yinede gençleri bırakmadan milli takımın başına geçebilir bunun bir örneği de rusyada

e_mali
24.Mart.2004, 14:56
Horus, sana birçok konuda katılıyorum. Ama...
Raşit Çetiner kendini sadece Ümit Milli de gösterebildi. Yani uluslararası düzeyde sağlam bir başarısı yok. Ama Ersun Yanal oynattığı futbol ve G. Birliğinin Avrupadaki durumu ile daha deneyimli.
Türk Medyasının adam harcama huyunu çok iyi biliyorsunuz.
Raşit Hoca onlar için tam bir yem.
ama Ersun Yanal dişlerini kıracak kadar çetin ceviz.

FilippoInzaghi
24.Mart.2004, 15:03
bana teklif geldi ama ben kabul etmedim (e)

ertyq
24.Mart.2004, 15:09
CM de dimi ?
alemsin filip :mrgreen:

FilippoInzaghi
24.Mart.2004, 15:17
yoo gercek hayatta halukcuuum yalvardi gel sen ol dedi bende dedim sezon sonu milana gidecem olmaz

Horus
24.Mart.2004, 15:46
Horus, sana birçok konuda katılıyorum. Ama...
Raşit Çetiner kendini sadece Ümit Milli de gösterebildi. Yani uluslararası düzeyde sağlam bir başarısı yok. Ama Ersun Yanal oynattığı futbol ve G. Birliğinin Avrupadaki durumu ile daha deneyimli.
Türk Medyasının adam harcama huyunu çok iyi biliyorsunuz.
Raşit Hoca onlar için tam bir yem.
ama Ersun Yanal dişlerini kıracak kadar çetin ceviz.

Turk medyasi dusuncene katiliyorum her zaman birilerini yememiz lazim zaten
Gorelim bakalim kim gelecek ama Haluk bey bence secimini yapti ve avrupa sampiyonasinin bitisini bekleyecek

e_mali
24.Mart.2004, 16:26
Aslında Senol Gunes ile birlikte Haluk Ulusoy'da gitse cok iyi olacaktı.
Boylece Federasyon derebeylikten kurtulacaktı.

di canio
30.Mart.2004, 15:56
Ersun Yanal başarılı olamaz gibi geliyor bana. Geçenlerde bi spor yazarı yazmıştı.
Ersun Yanal'ın başarısı oyuncularını iyi tanımasına, onlarla sürekli birlikte olmasına, uzun süreli bir çalışmanın ürünüdür diye.
Bana da çok mantıklı geldi. Zira Milli Takımda oynanacak maçtan 3-4 gün önce toplanabiliyosun. sürekli aynı oyuncuları da çağıramazsın. Oyuncular gelip gidecek. Yani Milli Takım ortamı ile kulüp takımı ortamı çok farklı.

Cengo
31.Mart.2004, 05:25

İkinci recep vakası ahuehuehusheöddjnd :mrgreen:

Koray Düşova
06.Nisan.2004, 17:26
Milli takım Fransızlar’a mı emanet edilecek ?

Yerli teknik adam konusunda yaşanan polemikler nedeniyle Futbol Federasyonu rotayı yabancı hocalara çevirdi. Federasyon, Milli Takım'ı ünlü bir Fransız hocaya emanet etmeyi düşünüyor. Listenin ilk başında ise Fransa'yı 2000'de Avrupa Şampiyonu yapan Roger Lemerre var...

Lemerre ilk sırada

Futbol Federasyonu'nda A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirilecek isim için geri sayım başlarken, gözler Fransa'nın ünlü çalıştırıcılarına çevrildi. Yerli çalıştırıcıya spekülasyonlar nedeniyle sıcak bakmayan federasyonun yabancı konusundaki çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürütürken, Fransa'yı 2000'de Avrupa Şampiyonu yapan Roger Lemerre'nin adı öne çıktı.

Plase Jaquet ve Metzu

Federasyon kanadından sızan haberlere göre, Ay - Yıldızlı ekibin ilk etapta başına getirilmesi düşünülen Tunus Milli Takımı'nı çalıştıran 63 yaşındaki Fransız Roger Lemerre'ye teklif götürüldüğü de ileri sürüldü. Federasyonda ön plana çıkan ve adları kapalı kapılar ardında gündeme gelen isimlerin arasında Aimee Jaquet ve Bruno Metzu gibi ünlü Fransız çalıştırıcılar da yer alıyor.

Ulusoy tam yetkili

Şenol Güneş'in görevine son verilmesinden sonra, yönetim kurulundan yeni teknik direktör konusunda tam yetki alan Başkan Haluk Ulusoy'un hafta sonuna kadar yeni hocayı açıklayacağı ve tartışmalara son noktayı koyacağı belirtildi. Bazı yöneticiler ise yerli hoca olayının rafa kaldırıldığını ileri sürdüler, "Yeni hoca kesinlikle yabancı olacak" diye görüş belirttiler.