Log in

View Full Version : süperligin en iyi genç oyuncusu?

Titan_
01.Mart.2006, 22:09
bence GS'li Uğur
sizce?

Mesaj düzenlenmiştir..
Normalden büyük ve cicili bicili fontlar kullanmayalım.
meddah

mutlee
01.Mart.2006, 22:15
Ugur bence cok vasat.

Bence Arda cok iyi.

comandante
01.Mart.2006, 22:27
bence kesinlikle ferhat...tek geçerim.aydın falan değil yani ferhat...

hezzo
01.Mart.2006, 22:33
bu ara gokhan gulec gibi ama normalde bjk li riza cok iyiye benziyo olmazsa ugur ucar super bence ts deki ufukhan ı da unutmamak gerekir

Nedvedmania
01.Mart.2006, 23:54
aydın la ferhat

TüMeR_yAğıZ
02.Mart.2006, 00:19
gökhan güleç,mehmet sedef,ferhat

comandante
02.Mart.2006, 00:23
bir de ben rızayı beğeniyorum beşiktaştaki.ayakları çok hızlı ve bilekleri hafif...

TüMeR_yAğıZ
02.Mart.2006, 00:28
bir de ben rızayı beğeniyorum beşiktaştaki.ayakları çok hızlı ve bilekleri hafif...
evet çok sert şut çekiyor.

cgdsshn
02.Mart.2006, 10:57
Beşiktaştan:
**Rıza'yı sadece yarım saat izledim fazla birşey anlamadım açıkçası.
**Mehmet Sedef çok koşan, mücadeleci aynı zamanda zaman zaman sürpriz driplingler yapan bir adam ama oynadığı mevkiye göre pas yüzdesini arttırması gerekiyor. Özellikle FB maçında FBnin hücum presinde en çok zorlanan BJKliydi. **Gökhan Güleç hem hızlı, hem güçlü, hareketli hem de boyu posu yerinde üstelik bitirici vuruşları hiç fena değil ancak top tekniği neredeyse hiç yok. Eğer geliştirebilirse müthiş bir santrafor olabilir.
**Bu arada İ.Akın'da genç tabii ama onu anlatmaya gerek yok top kontrol etmeyi öğrendiği ve zamanında pas verebildiği anda Dünya çapında bir oyuncu olacak.

Galatasaraydan:
**Uğur Uçar ilk zamanlarında hücuma çıkmaya çekinen top tekniği zayıf ama savunmada az hata yapan bir görüntüdeydi ancak son Manisa maçının Ferhat'la birlikte GSnin en iyilerindendi. Necati'nin ilk golünde yaptığı asist mükemmeldi, böyle devam ederse yakında milli takıma bile çağırılabilir.
**Aydın çok yetenekli, soğuk kanlı, hızlı rahat adam geçebilen bir oyuncu ancak fizik gücü çok zayıf, geliştirebilirse harika bir oyuncu olacak.
**Ferhat ilk maçlarda sadece hata yapmamak için oynuyordu son maçta %100e yakın pas yüzdesi ile oynadı, ileriye topsuz driblingler yaptı ve harika oynadı. Orhan ve Ergün gibi iki milli beki yedek bırakıp Ferhat'ı oynatan Gerets'ede helal olsun bu arada.
**Bu arada Sabri'yi unutmamak lazım savunma yönündeki istikrarını hücumda da sağlayabilirse kimse onu kesemeyecek.

Fenerbahçeden
**Olcan Adın U-20de en beğendiğim oyuncuydu. Dikine ve de henüz hızını alamamışken bile çok rahat adam geçebiliyor. En büyük eksikliği Daum gibi bir hocası olması. Takım farkı açtığı anlarda bile Daum onu oyuna almıyor. Bir kere mecburen Konya maçında oyuna aldı o maçta da takımının en iyisi olmayı başardı. En azından kiraya verilse...
**Can Arat geçen sene Sivas'ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu. Tam bir kesici ve bana göre kademeyi Luciano'dan daha iyi yapıyor ama ne yazık ki onunda hocası Daum.
**Semih Türkiye Liginin gizli gol kralı. Tam bir golcü. Ceza sahasında topla buluşmayı iyi beceriyor çünkü çok hareketli ve buluştuğu anda da golünü atıyor zaten. Bir maçta 4 gol attı hala yaranamadı, hala yedek hala yedek...
**Ümit Özat birebirde çok etkili iki ayağınada hakim, oyun görüşü çok yüksek ve doğuştan feyk yeteneğine sahip, geleceği parlak bir oyuncu!!!!!!

Trabzondan
**Ali Güzeldal: Gol attığı Malatya maçını izledim oyuna girdikten sonra topu her alışında kalitesini belli etti attığı golde kolay gol değildi. Ünlü Trabzon altyapısının yeni yıldızı.
**Ufukhan: Sanki altyapından çıkmış genç bir adam gibi değilde takıma yeni transfer olmuş tecrübeli bir oyuncu gibi oynuyor. Oynadığı ilk maç dahil ilk 11de hiç sırıtmadı. İzleyebildiğim kadarıyla savunmanın her tarafında oynayabiliyor. Top tekniğini geliştirirse Türkiye'nin ve Trabzon'un aradığı savunma oyuncusu olabilir.

Anadoludan
**Caner Erkin: U-17'nin yıldızlarından. Hücuma yönelik her türlü yetenek mevcut. Fizik ve savunma yönü neredeyse hiç yok. En önemli avantajı Ersun Yanal.
**Arda Turan: Tam bir kanat oyuncusu. Hızlı, birebirde etkili ve orta yapmıyor adeta pas veriyor. Onuda savunma eksikliği var ama Manisa'da sağ bek oynuyor bu eksikliğinide her geçen gün kapatıyor. Böyle giderse seneye GS ilkonbirinin değişmez ismi olacak.
**Mehmet Çakır: Çok çabuk, fırtına gibi, seri çalımlara başladığı zaman sadece faulle durdurabiliyorsun. Son maçta Ankaragücü savunmasını duman etmiş yine. Eğer bitirici vuruşlarınıda geliştirirse bence Milli Takımın değişmezi olacak.
**Bilal Kısa: Sol ayağı en iyi oyunculardan. Hiç gerilmeden kalaye şut çekebiliyor. Bazen o kadar sert vuruyor ki kaleciye kastı var sanıyorum.
**Gökhan Kaba: Rize-Fener maçında hayran kaldım kendisine. O maçta Schalkedeki Ebbe Sand gibi katıksız bir öküze bile havadan geçit vermeyen Önder Turacı'yı verem etti. Hava hakimiyeti ve fizik gücü mükemmele yakın. Ama gol sıkıntısı var, gol atamıyor adam. Onu öğrendiği an Hakan Şükür'e veliaht arayanlar çok sevinecek.

mutlee
02.Mart.2006, 13:32
Beşiktaştan:
**Mehmet Sedef çok koşan, mücadeleci aynı zamanda zaman zaman sürpriz driplingler yapan bir adam ama oynadığı mevkiye göre pas yüzdesini arttırması gerekiyor. Özellikle FB maçında FBnin hücum presinde en çok zorlanan BJKliydi. **Gökhan Güleç hem hızlı, hem güçlü, hareketli hem de boyu posu yerinde üstelik bitirici vuruşları hiç fena değil ancak top tekniği neredeyse hiç yok. Eğer geliştirebilirse müthiş bir santrafor olabilir.
**Bu arada İ.Akın'da genç tabii ama onu anlatmaya gerek yok top kontrol etmeyi öğrendiği ve zamanında pas verebildiği anda Dünya çapında bir oyuncu olacak.

Galatasaraydan:
**Uğur Uçar ilk zamanlarında hücuma çıkmaya çekinen top tekniği zayıf ama savunmada az hata yapan bir görüntüdeydi ancak son Manisa maçının Ferhat'la birlikte GSnin en iyilerindendi. Necati'nin ilk golünde yaptığı asist mükemmeldi, böyle devam ederse yakında milli takıma bile çağırılabilir.
**Aydın çok yetenekli, soğuk kanlı, hızlı rahat adam geçebilen bir oyuncu ancak fizik gücü çok zayıf, geliştirebilirse harika bir oyuncu olacak.
**Ferhat ilk maçlarda sadece hata yapmamak için oynuyordu son maçta %100e yakın pas yüzdesi ile oynadı, ileriye topsuz driblingler yaptı ve harika oynadı. Orhan ve Ergün gibi iki milli beki yedek bırakıp Ferhat'ı oynatan Gerets'ede helal olsun bu arada.
**Bu arada Sabri'yi unutmamak lazım savunma yönündeki istikrarını hücumda da sağlayabilirse kimse onu kesemeyecek.

Fenerbahçeden
**Olcan Adın U-20de en beğendiğim oyuncuydu. Dikine ve de henüz hızını alamamışken bile çok rahat adam geçebiliyor. En büyük eksikliği Daum gibi bir hocası olması. Takım farkı açtığı anlarda bile Daum onu oyuna almıyor. Bir kere mecburen Konya maçında oyuna aldı o maçta da takımının en iyisi olmayı başardı. En azından kiraya verilse...
**Can Arat geçen sene Sivas'ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu. Tam bir kesici ve bana göre kademeyi Luciano'dan daha iyi yapıyor ama ne yazık ki onunda hocası Daum.
**Semih Türkiye Liginin gizli gol kralı. Tam bir golcü. Ceza sahasında topla buluşmayı iyi beceriyor çünkü çok hareketli ve buluştuğu anda da golünü atıyor zaten. Bir maçta 4 gol attı hala yaranamadı, hala yedek hala yedek...
**Ümit Özat birebirde çok etkili iki ayağınada hakim, oyun görüşü çok yüksek ve doğuştan feyk yeteneğine sahip, geleceği parlak bir oyuncu!!!!!!

Trabzondan
**Ali Güzeldal: Gol attığı Malatya maçını izledim oyuna girdikten sonra topu her alışında kalitesini belli etti attığı golde kolay gol değildi. Ünlü Trabzon altyapısının yeni yıldızı.
**Ufukhan: Sanki altyapından çıkmış genç bir adam gibi değilde takıma yeni transfer olmuş tecrübeli bir oyuncu gibi oynuyor. Oynadığı ilk maç dahil ilk 11de hiç sırıtmadı. İzleyebildiğim kadarıyla savunmanın her tarafında oynayabiliyor. Top tekniğini geliştirirse Türkiye'nin ve Trabzon'un aradığı savunma oyuncusu olabilir.

Anadoludan
**Caner Erkin: U-17'nin yıldızlarından. Hücuma yönelik her türlü yetenek mevcut. Fizik ve savunma yönü neredeyse hiç yok. En önemli avantajı Ersun Yanal.
**Arda Turan: Tam bir kanat oyuncusu. Hızlı, birebirde etkili ve orta yapmıyor adeta pas veriyor. Onuda savunma eksikliği var ama Manisa'da sağ bek oynuyor bu eksikliğinide her geçen gün kapatıyor. Böyle giderse seneye GS ilkonbirinin değişmez ismi olacak.
**Mehmet Çakır: Çok çabuk, fırtına gibi, seri çalımlara başladığı zaman sadece faulle durdurabiliyorsun. Son maçta Ankaragücü savunmasını duman etmiş yine. Eğer bitirici vuruşlarınıda geliştirirse bence Milli Takımın değişmezi olacak.
**Bilal Kısa: Sol ayağı en iyi oyunculardan. Hiç gerilmeden kalaye şut çekebiliyor. Bazen o kadar sert vuruyor ki kaleciye kastı var sanıyorum.
**Gökhan Kaba: Rize-Fener maçında hayran kaldım kendisine. O maçta Schalkedeki Ebbe Sand gibi katıksız bir öküze bile havadan geçit vermeyen Önder Turacı'yı verem etti. Hava hakimiyeti ve fizik gücü mükemmele yakın. Ama gol sıkıntısı var, gol atamıyor adam. Onu öğrendiği an Hakan Şükür'e veliaht arayanlar çok sevinecek.

umit ozat mi?

Berkaiser
02.Mart.2006, 13:41
Aydın Yılmaz bence.

meddah
02.Mart.2006, 13:42
Öldüm bittim, çok iyiydi yahu..
Ümit Özat konusunda kendime yakın birini buldukça, hele ki espriliyse, ekstradan bi de seviniyorum.

Gökhan Kaba'ya parantez;
Ayriyeten mükemmel bir duvar kendisi. Her pozisyona girip ver-kaça materyal olabiliyor..

Bilal Kısa'ya parantez;
Koşmayı sevdiğini söylemek zor.

TüMeR_yAğıZ
02.Mart.2006, 14:57
ümit özat 'a katılıyorum geleceği en parlak yıldız adayımız :D

barahir
02.Mart.2006, 16:08
kesinlikle hele o karizması yok mu bea öldürür benii

Eray Dengiz
02.Mart.2006, 16:44
Ferhat Öztorun, ilk maçlarda oynamak için oynuyor ( nasıl olsa bir daha oynamam düşüncesiyle ) oynuyordu hatta bende böyle düşünüyodum. Ferhat'ın tüm alt yapı maçlarını izledim çok iyi bir futbolcu olduğunu küçüklükten beri bilirim.. Bana göre 1-2 seneye kadar Türkiye'nin tartışılmaz en iyi sol kanadı olacak.

Aydın Yılmaz, Biraz daha pişmesi lazım. Tabi ki oynadıkça açılır futbolcular.. Hocamız nasıl Ferhatı kazandıysa oynatarak aynı Aydınıda kazanması lazım..

Arda Turan, GS-Manisaspor maçında ki performansı çok iyidi tüm sahayı koştu.. Geleceğin oyuncularından..

Türkiye'de en iyi alt yapı hiç kuşku yokki Galatasarayda..
Hiç kuşku yokki Süper Lig'in en iyi genç oyuncusu da Galatasaraydadır..
Bu oyuncuların arasında en iyi genç oyuncu ise Ferhat Öztorun

Hububat_Fiyatları
02.Mart.2006, 16:51
hala genç sayılıyosa tabi ki ibrahim akın

SunShine
02.Mart.2006, 17:24
mehmet sedef: yaşına göre çok sogukkanlı top ondayken hiç heyecan yapmıyor.

olcan adin: pasları mükemmel ben ona gelecegin tugayı olarak bakıyorum.

arda turan: ortaları çok isabetli, gs-manisa maçındaki asisti inanılmazdı.

tayfun cora: biraz tecrübesiz ama kendini geliştirirse fatih akyelin veliahdı olabilir.

ergün teber: U-20de takım kaptanıydı ve o kadraki en iyi oyunculardan biriydi eger oda kendini geliştirebilirse hakan ünsal'ın velahdı olabilir.

EreN
02.Mart.2006, 17:49
oLCaN aDıN

Burak Duran
02.Mart.2006, 19:21
arda ferhat aydın olcan mehmet sedef rıza mülayim cafercan özgürcan

Titan_
02.Mart.2006, 20:28
Beşiktaştan:

Galatasaraydan:

Fenerbahçeden

Trabzondan

Anadoludan

kardeş döktürmüşün..

cgdsshn
02.Mart.2006, 21:04
kardeş döktürmüşün..
Sağol... :)

nart_susruko
02.Mart.2006, 22:54
doğuştan feyk yeteneği(ü.özat)___süper ya...

kral_67
03.Mart.2006, 00:32
aslında bir çok isim var, bilal kısa, mehmet çakır, isaac, arda turan, semih son dönemde öne çıkan isimler...

10_Osmanozc
03.Mart.2006, 00:34
Trabzonspor'dan Tayfun Cora.Yıllardan beri yerinde sayıyor neredeyse.

koray_capello
03.Mart.2006, 02:20
hala genç sayılıyosa tabi ki ibrahim akın

gelecekte hiçbir şey olamayacağını düşünüyorum...üzülerek ...

francesco10
03.Mart.2006, 02:54
gelecekte hiçbir şey olamayacağını düşünüyorum...üzülerek ...

bende katılıorm sana, bu kafayla bişi olamaz anca 2. yarılarda oyuna giren bi tip olarak kalır akıllıarda

meddah
03.Mart.2006, 07:27
Geliştirmiyor kendini..
Aldım topu, daldım 3 kişinin arasına, vurdum gol oldu, vuramadım ama ya vursaydım...
Hayır böyle olunca yetenek falan da hak getire.

smnfrh
03.Mart.2006, 15:24
herkes bir yana ümit özat bir yana geleceğin dünyadaki tek ttttıldızı

barcelos
03.Mart.2006, 16:00
aydı ve arda

Laz_Asker_61
03.Mart.2006, 16:02
gökhan güleç

zeffix
03.Mart.2006, 18:56
bence ferhat

Stam
03.Mart.2006, 19:33
arkadaşım diye söylemiyorum ama bence aydın yılmaz...

J.M SaLas
23.Mart.2006, 14:02
Ferhat, Aydın, Ugur.

koray_capello
23.Mart.2006, 15:00
gökhan güleç

nart_susruko
23.Mart.2006, 16:12
alt yapıdan da yetişmiş olmaları itibariyle Ferhat,Aydın,Uğur

ronaldinh0_10
23.Mart.2006, 17:10
Bence GS'li Uğur, Ferhat, Aydın...
BJK'li Mehmet Sedef...
Bunlar bence geleceği parlak gözüken iyi oyuncular gibi görünüyır.

Sir DEATH
23.Mart.2006, 22:02
Isaac diyorum ama gelecek vaad etmesi açısından.Şu an ki futbolları gözetilirse o zaman Aydın.(bkz: Messi Aydın:))

Eray Dengiz
23.Mart.2006, 22:19
Aydın iyi futbolcu ama daha çok gelişmesi lazım. Yani şöyle bi bakıyorum Ferhat ilk 11'de hemen oynayabiliyor yerine hemen alışıyor fakat Aydın hemen uyum sağlayamıyor. Tabiki bunun oynadığı mevki ile alakasıda var.. Şuan süper lig'in en iyi oyuncusu Ferhat, Mehmet Sedef

Universal
23.Mart.2006, 23:15
aslında ferhat daha iyi az yetişen bir mevkide oynuyor ama kefşedilmemiş veya oynamayan çok oyuncu var en başta fenerli olcan oyanasa alex i geçeceğine inanıyorum...

SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 01:10
Arda Turan, Ferhat Öztorun, Mehmet Sedef, Aydın Yılmaz

Aydın Yılmaz En iyisi.