Log in

View Full Version : Trabzon Karadenizspor



shamur1
04.Temmuz.2007, 23:23
Kulübümüzün ara takım olarak bünyesine kattığı 1461 Trabzon Değirmenderespor Kulübü yönetim kurulu ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı yapan yönetim kurulu kulübün yeni ismini de Trabzon Karadenizspor olarak belirledi. Ayrıca kulübün futbol faaliyetlerinin yürütülmesi için bir şirket kurulması düşüncesi de karara bağlandı.
Yapılan toplantıda kulübün Bordo-Mavi-Beyaz olan renkleri ise aynen korundu. Yönetim toplantısında görevler ise şöyle dağıtıldı:

Fikret Yavuz Başkan
Şaban Bülbül Asbaşkan
Yusuf Reha Alp Başkan Yardımcısı – Hukuktan sorumlu
Yusuf Hayırlıoğlu Başkan Yardımcısı – Sosyal İşlerden sorumlu
Ertuğrul Doğan – Başkan Yardımcısı – Ekonomiden Sorumlu
Sebahattin Alemdar – Genel Sekreter
İbrahim İskender – Mali Sayman
Efkan Sayitoğlu – Basın ve Halkla İlişkiler
Aytaç Akyüz – Tesisler Sorumlusu
Özer Bayraktar – Futbol Şube Sorumlusu
Derviş Köz - Futbol Şube Sorumlusu
Necdet Birinci - Futbol Şube Sorumlusu


Karadenizspor teknik heyeti sözleşme imzaladı.

Trabzon Karadenizspor Teknik Direktörlüğüne getirilen İhsan Derelioğlu ile yardımcıları Selçuk Akçay ve Bilal Çetinkaya bugün M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.
İmza törenine konuşan Başkan Fikret Yavuz, Trabzon Karadenizspor’un Trabzon, bölge ve Türk futboluna önemli katkılar yapacağına inandıklarını belirterek, “Bugün takımımızın teknik heyetine imza attırıyoruz. İnşallah camiamıza hayırlı olun. Uzun yıllar kendileriyle birlikte çalışmak istiyoruz. Başarının da bu şekilde yakalanacağına inanıyoruz” dedi.

Teknik Direktör İhsan Derelioğlu ise mutlu olduğunu ifade ederek, “Trabzonspor şampiyonluğa oynayan bir takımdır. Başka bir özelliği de oyuncu üretmesidir. Son yıllarda özlenen şampiyonluğun yanı sıra oyuncu üretememe sıkıntısını yaşadığını görüyoruz. Kamuoyunda da böyle bir intiba bırakmaktadır. Spor otoritelerinin birleştiği bir konu var. Oda takımın bünyesinde bulunan ve henüz gelişimlerini tam olarak tamamlamamış oyuncuların bölge ve ülkenin diğer takımlarına dağılarak istedikleri şartlarda çalışamamasıdır. Böyle olunca da Trabzonspor’a yeteri kadar yararlı olamadıkları gözlendi. Bu yıl Trabzonspor’a hazırlık takımı adı altında böyle bir kulüp kuruldu. Bizde teknik adam olarak göreve geldik. Üzeremize düşeni yapacağız. Trabzonspor Kulübü’nün teknik komitesinin kararları doğrultusunda bizde politikalar ürüteceğiz. Yani burada biz kendi başımıza bir hedef belirmeyeceğiz. Takımımızın asıl hedefi Trabzonspor’a oyuncu hazırlamaktır. Bu şekilde hem oyuncu hem de maddi anlamda katkı sağlayacağız” diye konuştu.

Yeni kurulacak ekibin bir geçiş dönemi yaşayacağını da dile getiren Derelioğlu, “Bu zorlukları aşmaya çalışacağız. Kısa zamanda belki bir şeyler ortaya çıkmayacaktır ama uzun vadede iyi işler üreteceğiz” açıklamasında bulundu.

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040708imza1.jpg

http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040708imza2.jpg



Trabzon Karadenizspor’un logosu belli oldu.

Kulübümüzün ara takım olarak bünyesinde bulundurduğu Trabzon Karadenizspor’un yeni logosu belli oldu.
Buna göre yeni logo bordo-mavi-beyaz renklerden oluştu. Logoda kulübü simgeleyen harflerin yanı sıra Karadeniz ve futbolun birleşmesi ana öğe olarak ön plana çıkarıldı.


http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/karadenizlogo.jpg


Yeni kulubümüz eski adıyla Değirmenderespor geçen sezonu 42 puanla 4.sırada tamamlamıştı.

http://img361.imageshack.us/img361/874/dereji7.jpg

RoNNiE91
04.Temmuz.2007, 23:28
Hayırlı olsun.Stad olarak Avni Aker kullanılacak galiba.

shamur1
04.Temmuz.2007, 23:38
Pilot takım yani eski Değirmenderespor idmanlarını bile Trabzonspor tesislerinde yapacak artık.
yönetim binası tesisler içinde olacak. herşeyi ile Trabzonspor Paf takımı gibi ayrımsız tesislerden faydalanacak.

Bmn'den bir üyeden alıntı..

Heralde maçlarıda Avni Aker'de oynarlar ama bu konu hakkında kesin bir bilgi yok.

Fietra 10
04.Temmuz.2007, 23:53
Bu iyi oldu..Alınan gençlerin bir bölümü 2.lig'de forma giyerek kendini geliştirecek..

nekop
05.Temmuz.2007, 00:52
Sebat ne oldu daha önceki açıklamalarda piot takım Sebatspor olucak denilmişti.

Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 01:48
Gençerlin gelişmesi için iyi bir oluşum

Cyzio
05.Temmuz.2007, 03:40
Takımımız adına hayırlı olsun.Pilot takım için Değirmendere konuşuluyordu zaten aylardır.Genç oyuncularımızın gelişmesi için iyi bir seçim..

byunuss1
05.Temmuz.2007, 22:19
hayırlı olsun takımımıza

sitte
05.Temmuz.2007, 23:33
Bişey değişmedi değirmenderenin adı değişti bir de tranzon tesislerinden faydalanabilecekler.

shamur1
05.Temmuz.2007, 23:37
Bişey değişmedi değirmenderenin adı değişti bir de tranzon tesislerinden faydalanabilecekler.

Başkanı ,yönetimi , teknik adamı , futbolcuları , ekonomik yapısı ne varsa Trabzonspor'un elinde. nasıl birşey değişmedi ?

jarosik_61
06.Temmuz.2007, 02:17
maçlarını sebat fatih stadında yapacaklar bundan önce orda yapıyorlardı.sebat işine gelirsek duyduklarıma göre takımın ismini ve rengini değiştirmek istediler tabi sebat buna izin vermemiş.trabzonspor yönetimi ise sebatın mali durumundan dolayı bu birleşme olmadı diyor.sebatın bilmem kaç trilyon borcu var ve bu gidiş malesef amatör lig de sonlanacak

LegendPirate
13.Aralık.2007, 11:28
Takımımız adına hayırlı olsun.Pilot takım için Değirmendere konuşuluyordu zaten aylardır.Genç oyuncularımızın gelişmesi için iyi bir seçim..

katılıyorum :0:
şuan fm 2009 da karadenizspor ile oynuyorum :D