View Full Version : Halil'den Terim'e eleştiri
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 23:08
Bundesliga takımlarından FC Schalke 04'te oynayan Halil Altıntop'un, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'i eleştirerek, "Kariyerimile ilgili karar almasına izin vermeyeceğim" dediği iddia edildi.
http://www.ajansspor.com/resim/halil_altintopidman.jpg
Bild gazetesi, Halil'in, kendisini Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kadroya almayan Terim'i sert bir dille eleştirdiğini yazdı.
Gazetenin haberine göre Halil, ''Terim, Schalke'nin hiçbir karşılaşmasında statta değildi. Onunla konuşmam için artık hiçbir neden yok. Türkiye adına gelecekte oynamaya değer mi, onu bile bilmiyorum'' diye konuştu.
Ajansspor
nekop
05.Temmuz.2007, 23:27
Halil'in alınmaması büyük bir hataydı en azından Mevlüt'ten kat kat daha fazla katkısı olurdu takıma...
PesimiSTyLa
05.Temmuz.2007, 23:42
Oynama, sen de oynama. Bu tür oyuncular lazım degil Türkiye'ye zaten.
Ne kadar nazlı adamlar varmış. Bu şeye benziyor; hani küçükken saklambac oynardık yakalandığımızda aglayanlar olurdu. Bunların da yaptığı aynen o .
anilton
05.Temmuz.2007, 23:47
Milli takımda kimsenin yeri garanti değildir.Hocanın taktiridir,çağırılrsın çağrılmazsın.Saygı göstereceksin.En kötü zamanında bile kadrodaydın,çağıranda F.Terim'di...
"Türkiye adına gelecekte oynamaya değer mi, onu bile bilmiyorum''
Tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Fernando Gago
06.Temmuz.2007, 00:15
Olup bitmiş bir olay Halil önüne bakmalı artık
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2007, 00:24
Evet Fatih Terim'in forma dağıtımında ne kadar adaletli olduğunu tartışabiliriz ama Yıldıray ve Halil'in yaptığıda çok yanlış bence.Sen o formayı ne kendin için ne de Fatih Terim için giyiyorsun.Milletin için giyiyorsun..
goosfraba
06.Temmuz.2007, 00:27
Bunlar Ulusal takımı kulüp zannediyorlar, Ulusal takıma rest çekilmez.
gerrrard
06.Temmuz.2007, 01:05
Umut'a katılıyorum, eğer gerçektende bunları söylemişse çok yazık.
King_91
06.Temmuz.2007, 04:28
Yani küçük çocuk gibi küsmeler oynamayacağım demeler.Milli takıma küseni de ilk defa görüyorum.Oynamaya değer miymiş oynamazsan elbet birisi bulunur çok da sorun değil.
hp-fm-gs
06.Temmuz.2007, 04:30
seni takıma almaya da değmez Halil, sıkma canını..
Xipe Totec
06.Temmuz.2007, 05:40
Türkiye adına gelecekte oynamaya değer mi, onu bile bilmiyorum'' diye konuştu.
Bunu dersen sen kaybedersin Halil.. Milli takım adına oynamak herşeyden daha değerli.. Temsil ettiğin senin kendi kariyerin değil Türk Milleti..
cagri10
06.Temmuz.2007, 06:41
halil iyi oyuncuydu ama turnuva bitti :d: 2010 halil ve yıldıray la birlikte olcaz
goosfraba
06.Temmuz.2007, 12:22
halil iyi oyuncuydu ama turnuva bitti :d: 2010 halil ve yıldıray la birlikte olcaz
Fatih Terim almaz. Yıldıray'ı bilmem ama Halil ağzıyla kuş tutsa ayaklarıyla yolsa kafasıyla tencereye koysa yine almaz Halil'i.
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2007, 12:29
Acaba merak ediyorum Trezeguet hiç bu tarz açıklamalar yapmış mı?
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2007, 13:59
Sanmamki Halil boyle seyler soylesin, Yildiray olsa neysede. Halil- Hamit bu ulkeyi secmis gurbetcilerden, yani her turlu seviyolar kariyer onemli degil
yunusgs
06.Temmuz.2007, 19:20
Halil bu açıklamaları yaptıysa ayıp etmiş bu sözlerden sonra Fatih Terim onu asla almaz.
SiR ToMaSRoSiCkY1
06.Temmuz.2007, 19:22
Bundesliga takımlarından FC Schalke 04'te oynayan Halil Altıntop'un, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'i eleştirerek, "Kariyerimile ilgili karar almasına izin vermeyeceğim" dediği iddia edildi.
http://www.ajansspor.com/resim/halil_altintopidman.jpg
Bild gazetesi, Halil'in, kendisini Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kadroya almayan Terim'i sert bir dille eleştirdiğini yazdı.
Gazetenin haberine göre Halil, ''Terim, Schalke'nin hiçbir karşılaşmasında statta değildi. Onunla konuşmam için artık hiçbir neden yok. Türkiye adına gelecekte oynamaya değer mi, onu bile bilmiyorum'' diye konuştu.
Ajansspor
Kırmızı içine aldığım kısım çok acımasızca.Hakaret gibi...
deniz.91
06.Temmuz.2007, 20:58
Son sözlerinden sonra gelmesinde zaten
King_91
07.Temmuz.2007, 03:39
Sanmamki Halil boyle seyler soylesin, Yildiray olsa neysede. Halil- Hamit bu ulkeyi secmis gurbetcilerden, yani her turlu seviyolar kariyer onemli degil
Yildiray hangi ülkeyi seçmiş?kim derse desin farketmez , hepsi de söyleyebilir ben beklerim herkesten
eXcitinG
07.Temmuz.2007, 07:51
HaLiL şöyLe demeLiydi. MiLLi takıma aLınmadığımdan doLayı içimde bir kırıkLık var ama bundan sonra daha çok çaLışarak geLecek yıLLarda formayı aLacağım.
Ama gidipte öyLe diyorsa, VatandaşLıktan da çıksın.
Revolution
07.Temmuz.2007, 08:18
Bence sözleri biraz çarptırılmış..Halil öyle bir futbolcu değil..Ama şu bir gerçek ki Fatih Hoca biraz daha iyi seçseydi kadroyu şampiyon olmak içten bile değildi..
barahir
07.Temmuz.2007, 08:45
Bize 1 Altıntop'ta yeter.. onun gibi oyuncu yok mu sanki?
ThersoN
07.Temmuz.2007, 08:54
bence hemen önyargılı davranmayalım, Halil de Yıldıray gibi kendi ağzından açıklamalar yapsın o zaman anlarım, ve derim ki tamam gelmesin bundan sonra böyle düşünüyorsa fakat, benim çok ayrı bir tezim var, bence terim - basın savaşından sonra (ki daha öncesinde de var böyle hareketler) birileri sürekli oyunculara gaz veriyor, ''alınmadın oğlum, sert konuş çek fırçanı'' der gibi.. bir mantıklı düşünün, Yıldıray'ı anlarım da, Halil ve Toraman genç adamlar bunlar daha milli takımda yer bulur oynar, ve hatta milli takımda oynamak kariyerlerini daha da üst düzeye çıkarır. Neden böyle öldürücü açıklamalar yapma gereği duysunlar ki?.. bu adamların kendi kendilerine milli takımı küçümsemeleri çok mantıksız, bence bunun arkasında başka bir iş var
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2007, 08:58
Açıkçası ben de Halil'in böyle bir açıklama yaptığına ihtimal vermiyorum veya vermek istemiyorum. Halil kadrodan çıkarıldığı ilk zamanlarda duygusal olarak sert tepkiler verebilirdi ( bu kadar değil tabi ki ) fakat turnuva bittikten, Türk Milli Takımı büyük bir başarıya imza attıktan sonra tepki vereceğini zannetmiyorum.
Almanya Halil'e teklif yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum Türkiye'yi seçme sürecini fakat Türkiye'yi seçen bir futbolcu kesinlikle böylesine ağır[.. değer mi bilmiyorum.] bir açıklamada bulunmaz.
eGowiCh
07.Temmuz.2007, 10:19
Yıldıray, Halil, Nuri gibi isimler, bizim beğenmeyip de kadroya almadığımız isimler ben iddia ediyorum Almanya'nın kadrosunda mutlaka yer bulurlardı. Bence oyuncularımızın değerlerini bilmeliyiz.
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 11:39
Zaten Yıldıray gibi bir adamları olmaması Almanya'nın en büyük problemi.Şöyle driblingleriyle topu alıp takımı ileriye taşıyacak,attığı çalımlarla takıma boş alan yaratacak,attığı paslarla ileri uç elemanlarına pozisyon yaratacak bir adam yani Yıldıray gibi bir oyuncuya çok ihtiyaçları var.Havada kaparlardı..
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 21:22
Alman spor dergisi ´´Kicker´´, 2008 Avrupa Şampiyonası´nda kadroya alınmayan ve Almanya Birinci Ligi´nde (Bundesliga) futbol hayatlarını sürdüren Yıldıray Baştürk ve Halil Altıntop´un, milli takımda yediden oynamak istediklerini savundu.
http://futbol.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/Millitak%C4%B1m_Idman_.jpg
´´Asıl şimdi!´´ başlığıyla verilen haberde, Halil ve Yıldıray´ın Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkartılmalarından sonra büyük bir şok yaşadıkları, ancak kabustan uyandıkları ve şimdi hedeflerinin 2010 Dünya Şampiyonası olduğu ifade edildi.
FC Schalke 04´te oynayan Halil´in sezon sonundaki oyunuyla göz doldurduğu, sürpriz bir şekilde Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkartıldığı görüşüne yer verilen haberde, FC Schalke 04´ün menajeri Andreas Müller´in, Halil´i arayarak kendisiyle görüştüğü ve ´´Halil, endişe ettiğimiz kadar üzülmedi. Halil ile Fatih Terim arasındaki ilişki uzun zamandan bu yana iyi olmadığı için bundan dolayı da bu karara hazırlıksız yakalanmadı´´ şeklinde konuştuğu kaydedildi.
Yıldıray´ın ise Terim´in yönetiminde bir daha oynamayacağını söylemesinden sonra daha suskun kalmayı tercih ettiği belirtilerek, ´´Milli takımdaki geleceğim ile ilgili olarak artık bir şey söylemeyeceğim´´ şeklinde konuştuğu ifade edildi. Yıldıray´ın 2010 Dünya Şampiyonası rüyasından kendiliğinden vazgeçmek istemediği, Yıldıray ve Halil´in, oynadıkları takımlarda yeni sezonda hızlı bir şekilde form tutmak ve ilk on birde yer almak için erkenden hazırlıklara başladıkları bildirildi.
El Comandante
07.Temmuz.2007, 21:30
Fatih Hocanın oyuncu seçimlerinde adaletli davrandığını sanmıyorum.Bu 2 oyuncu da kaliteli isimler ve milli takıma alınması gereken futbolculardı.Neyse olan oldu,umarım kendilerini daha çok geliştirirler ve yeniden Milli takımda forma şansı bulurlar.