View Full Version : Kayserispor 1.Turdan Başlıyor
deniz.91
06.Temmuz.2007, 16:36
Teşekkürler Zenit
Zenit'in UEFA Kupası'nı kazanması nedeniyle 2. ön elemeden kurtulan sarı-kırmızılı ekip, 1 tur geçerek gruplara kalabilecek.
CAMİA DURUMA SEVİNDİ
Ülkemizi UEFA Kupası'nda temsil etmeye hazırlanan Kayserispor'da 2. ön eleme turundan kurtulmanın sevinci yaşanıyor. Zenit'in UEFA Kupası'nı havaya kaldırması ile gelen 1'inci turdan başlama şansı camiada memnuniyetle karşılandı.
BAŞARI BENİ ŞAŞIRTMAZ
Sadece bir takım eleyip, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
gruplara kalma şansı yakalayan sarı-kırmızılı ekibin başkanı Recep Mamur, "İyi bir ekibiz. Gruplarda yer alacağımız konusunda şüphem yok. Bizim hedefimiz onun da ötesi. Hiçbir başarı beni şaşırtmaz" yorumunu yaptı.
Kaynak:Fotomaç
Universal
06.Temmuz.2007, 18:37
Bu çok güzel bir haber. Öneleme oynamıyacak olması Kaysersipor'un daha iyi hazırlanmasına neden olacak. Umarım Kaysersipor gruplara kalmayı başarırır.
RoNNiE91
06.Temmuz.2007, 18:46
Bu çok iyi bir haber.Umarım Kayserispor gruplara kalabilir.
yunusgs
06.Temmuz.2007, 19:06
Çok güzel bir haber inşallah Kayserispor gruplara kalır.
Fernando Gago
06.Temmuz.2007, 19:38
Türk futbolu içinde güzel bir haber Umarım gruplara kalabilirler ...
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 02:27
Çok güzel haber ama ben alakayı anlayamadım.:confused: Bu arada Beşiktaş kaçıncı elemeden başlayacak?
deniz.91
07.Temmuz.2007, 02:32
Kuapyı Zenitin kazanamsı sanırım bizim ülke puanınıda etkiledi bu yüzden kayserispor uefa gruplarına kalmak için 1 turdan geçecek.
BJK ise 2.Öneleme turundan başlayacak
Cangele
07.Temmuz.2007, 02:33
Dişli rakipler bizi bekliyor gruplara kalırsak çok iyi olacak
bursa_mc
07.Temmuz.2007, 02:37
Umarım ilk turu geçerek gruplara kalırız..
sakary Ali
07.Temmuz.2007, 04:24
güzel olmuş kayseri umarım gruplara kalır
Varonil
08.Temmuz.2007, 00:59
Güzel bir haber gerçekten.Umarım Kayserispor gruplara kalması için önünde tek engel olan bu turu geçer ve gruplara kalır.
hp-fm-gs
08.Temmuz.2007, 01:32
bu güzel haber gerçekten ben Kayseri'nin gruplara kalacağına inanıyorum ancak başkan biraz fazla uçmuş.. :D
deniz.91
08.Temmuz.2007, 01:44
İlk Turda zorlu rakipler bekliyor orayı geçersek önümüz açık zaten:)
CreaterS
08.Temmuz.2007, 02:27
kayseriye zor bir rakip gelecek,
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 20:41
Kayserinin adı neden yok UEFA.com da eşleşecek takımlar arasında ?
merty_fb
01.Ağustos.2007, 21:07
Kayserinin adı neden yok UEFA.com da eşleşecek takımlar arasında ?
2. öneleme turunun kuraları çekilecek bugün o nedenle.. Kayseri 1. Turda..
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 21:13
Nasıl yani Beşiktaş eleme oynayacak Kayseri oynamayacak öyle mi ?
Addolorato
01.Ağustos.2007, 21:15
Hayır Murat abi sanırım beşiktaş 2 öneleme oynayacak kayserispor 1 bende tam bilmiyorum ama
RoNNiE91
01.Ağustos.2007, 21:16
Evet aynen öyle.Kayseri 1 eleme oynayacak.Beşiktaş ise 2.
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 21:17
Neden ?
Beşiktaş ligi Kayseriden daha üst sırada bitirdi.
Zenit yüzünden bir ayrıcalık tanınıyorsa neden bu kupayı kazanan Kayserispor oluyor bunun mantıklı bir açıklaması var mı ?
merty_fb
01.Ağustos.2007, 21:19
Hayır Murat abi sanırım beşiktaş 2 öneleme oynayacak kayserispor 1 bende tam bilmiyorum ama
Beşiktaş 1 öneleme oynayacak Kayseri Oynamayacak.. Kayseri direk 1. Tura katılacak başlıkta yazdığı gibi..
RoNNiE91
01.Ağustos.2007, 21:20
Kayserispor Türkiye Kupası'nı kazandığı için öyle gidiyor diye biliyorum.Geçen sene Erciyes gitmişti ama onlar kupayı kazanmamışlardı.Beşiktaş kupayı kazandı ama Şampiyonlar Ligi'ne gittiği için hak Erciyesspor'a geçti.Bunun gibi bişiy ama net olarak bende bilmiyorum.
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 21:21
Tamam da neden Kayseri direkt katılıyor ? Onu soruyorum ben.
Haber'de Zenit'ten dolayı diyor ama... Demek ki Kupanın önemi daha fazla lig 3.lüğünde buradan bu sonuç çıkıyor.
merty_fb
01.Ağustos.2007, 21:21
Neden ?
Beşiktaş ligi Kayseriden daha üst sırada bitirdi.
Zenit yüzünden bir ayrıcalık tanınıyorsa neden bu kupayı kazanan Kayserispor oluyor bunun mantıklı bir açıklaması var mı ?
Türkiye Kupası daha önemli sayılıyor heralde ligi 3. bitirmekten..
deniz.91
01.Ağustos.2007, 21:42
Murat abi normalde bizde 2 ön eleme oynayacaktık.Ama Zenitin UEFA Kupasını kazanması bize faydalı olmuş.Bende anlamadaım ama faydası olmuş.O yüzden biz 1 ön eleme oynayacaz BJK 2 ön eleme oynayacak:)
garydelgadov
01.Ağustos.2007, 22:00
kayseri bizim Ligin fiorentinası ve roması oLma yoLunda iLerLiyor.Bu yıL tavan yapacakLarını düşünüyorum.İçerideki maçLarı da kaçırmayacağım zaten burdan kayseri 1 saat.:)
ama bizim 2 ön eLeme oynamamız saçma oLmuş
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 22:01
Neyse artık Deniz olan olmuş.Demek ki Kupayı alan takım Uefa'ya katılmaya ilk sıradan hak kazanıyor.Ligi 3.bitiren takım ikinci sırada gidiyor.
Varonil
02.Ağustos.2007, 03:12
Zenit bu sene Şampiyonlar Liginde mücadele edecek.Fakat UEFA Kupasını kaldırdıkları için,UEFA Kupasına katılmaya hak kazanmışlardı.Rusya Ligindeki son şampiyonluklarından dolayı Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazandılar ve UEFA'dan açılan kontenjanda takımların torbalardaki yerleri değişti.
Bir yerde bizim basın gelişmeyi yanlış aksettirmiş.Zenit'in Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanması Kayseri'nin işine geldi diyebiliriz.
deniz.91
02.Ağustos.2007, 06:45
Fazla kurcalamayalım bizim işimize geliyor:)
Revolution
02.Ağustos.2007, 18:19
Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya direkt katılıyor diye biliyorum..;;) Bence Kayserispor gruptan çıkar,çeyrek finale de gider Beşiktaş'la el ele..:)
Sekopej
02.Ağustos.2007, 18:49
UEFA Kupası'nda 2 Ön Eleme Turu var. Beşiktaş 2. turdan katılıyor ve 1 Ön Eleme oynayarak UEFA Kupası'na katılabilecek.
UEFA Kupası'na Kayserispor ise direk katılıyor. Ön eleme oynamayacak. Türkiye Kupası'nı alıp UEFA'ya gitmek ligde derece alıp gitmekten daha değerli. Türkiye'nin UEFA'daki sıralaması ve Zenit'in durumuyla sadece 1 takımımız ön eleme oynuyor.
UEFA Kupası 1.Tur'unu da geçerlerse 2 takım da gruplara kalmış olacaklar.
deniz.91
02.Ağustos.2007, 19:10
Gerçekten kadromuza bakıyorumda UEFA'da çeyrek finale kalacak güce sahip bir kadro var elimizde yanılıyormuyum acaba?
hp-fm-gs
02.Ağustos.2007, 19:14
Bence yanılıyorsun, rakiplerin kadroları çok çok üstün. Kayseri gruptan çıkabilirse başarılı sayılmalıdır bana göre..
anilton
02.Ağustos.2007, 19:15
Yanılıyorsun bence Deniz,futbol bu ne olacağı belli olmaz ama savunma hattı Avrupa için yeterli değil(Türkiye içinde tartışılır),kalede güven veren İvankov'da yok.Gruplara kalmak başarı ve tecrübe olur Kayserispor için.Daha fazlası olamaz diye düşünüyorum bu sene için...
O kadar kolay değil Avrupa...
Sekopej
02.Ağustos.2007, 19:18
İlk turda seri başı değil sanırım ve elemelerde olduğu gibi avrupayı bölüp o şekilde kura çekmezlerse gruplara kalması da zor olacaktır. Bu konuda bilgisi olan varsa bizleri aydınlatabilir mi?
Gruplara da 5. tobadan girecek, çeyrek final büyük bir hayal, gruptan çıkabilirlerse gerçekten büyük iş başarmış olurlar bence.
deniz.91
02.Ağustos.2007, 19:33
İlk turda seri başı değil sanırım ve elemelerde olduğu gibi avrupayı bölüp o şekilde kura çekmezlerse gruplara kalması da zor olacaktır. Bu konuda bilgisi olan varsa bizleri aydınlatabilir mi?
Gruplara da 5. tobadan girecek, çeyrek final büyük bir hayal, gruptan çıkabilirlerse gerçekten büyük iş başarmış olurlar bence.
İlk turda seri başı değiliz güçlü rakipler var baya ama eleyebileceğimiz ekiplerde var şanslı bir kura çekersek geçeriz diye düşünüyorum.
Defans hattımızda Aydın ve Toledo var ikiside tecrübeli ve sağlam Korayada çok güveniyorum.Alpayın veliahtı olarak görüyorum onu:)
BlackEagle19o3
02.Ağustos.2007, 19:56
Gerçekten kadromuza bakıyorumda UEFA'da çeyrek finale kalacak güce sahip bir kadro var elimizde yanılıyormuyum acaba?
Dalga geçiyorsun sanırım:icon_razz:Ne kadrosundan bahsediyorsun?Kayseri'nin gruplara kalma şansı bile çok çok az, hadi gruplara kaldın.%90 sonuncu olur, %10 da 4.(::)Hayal dünyasında yaşıyorsun...
deniz.91
02.Ağustos.2007, 19:59
Dalga geçiyorsun sanırım:icon_razz:Ne kadrosundan bahsediyorsun?Kayseri'nin gruplara kalma şansı bile çok çok az, hadi gruplara kaldın.%90 sonuncu olur, %10 da 4.(::)Hayal dünyasında yaşıyorsun...
Görürsün arkadaşım.Geçen yılki gruplara bak Panioniostan Avusturya Wienden Helngbordan kötümü kadro kimleri var bunların.
Ayrıca sadece kadro önemli değildir.Birazda yürek olacak takımda.İki yıl önce elimziden kıl payı kaçan AZ takımı UEFA'da yarı final oynadı.
Önce iğneyi kendizie batırın sonra başka takımlarla alay edin.bjkne bak o zaman kadro varda noluyo
hp-fm-gs
02.Ağustos.2007, 20:03
Deniz'e son yazdığında katılıyorum ama yine de gruptan çıkabilmek bile çok büyük başarı olacaktır..
deniz.91
02.Ağustos.2007, 20:06
Deniz'e son yazdığında katılıyorum ama yine de gruptan çıkabilmek bile çok büyük başarı olacaktır..
Tabiki büyük başarı olacaktır gruplardan çıkmamız hatta kalmamız bile çünkü tarihinde ilk kez gruplara kalacak bu takım.Benim katsetmek istediğimde zaten gruplara kalırsa çeyrek finale kadar yolu var demek istiyorum zaten.Aslı zor ekipler 1.turda gelecek karşımıza
BlackEagle19o3
02.Ağustos.2007, 20:44
Görürsün arkadaşım.Geçen yılki gruplara bak Panioniostan Avusturya Wienden Helngbordan kötümü kadro kimleri var bunların.
Ayrıca sadece kadro önemli değildir.Birazda yürek olacak takımda.İki yıl önce elimziden kıl payı kaçan AZ takımı UEFA'da yarı final oynadı.
Önce iğneyi kendizie batırın sonra başka takımlarla alay edin.bjkne bak o zaman kadro varda noluyo
Diyelim ki 1. turda seribaşı ekiplerden en kolaylarından biri geldi de eledin.Hadi diyelim çok kolay bir grupa da düştün ve 3. olarak çıktın.Eşleşeceğin takım Uefa gruplarında 1. olmuş olacak, elenmen %99, hadi onu eledin son 16'da Kayseri'den kat kat güçlü başka bir takım daha gelcek.Papaz her zaman pilav yemez!Çeyrek Finali bıraktım, son 16'ya kalmanız, onu da geçtim gruplardan çıkmanız bile nerdeyse im-kan-sız.Gör gerçekleri (: (Konunun Beşiktaş'la alakası yok sanırım...)
CeNTeR_TR
02.Ağustos.2007, 21:48
Çıkar çıkmaz bu tartışmalara boş tartışma olur şimdi :)
Sebep mi daha kura bile belli değil..Ayrıca Transferlerde belli değil :) İsteriz tabiyki Kayserinin çıkmasını ama zor fakat İmkansız değil ;;)
deniz.91
02.Ağustos.2007, 22:08
İsteriz tabiyki Kayserinin çıkmasını ama zor fakat İmkansız değil ;;)
Bu en iyi yorum işte
Cyzio
02.Ağustos.2007, 22:09
Önümüzde bir AZ Alkmaar eşleşmesi var.AZ'nin altın senesinde Kayseri kök söktürmüştü onlara ama şanssızlık ve tecrübe eksikliğinden dolayı kıl payı kaçırdılar UEFA'yı.Ve o AZ UEFA'da finalin kapısından döndü..
Kayseri geçen seneden Ivankov ve Gökhan ile yollarını ayırdı.Bu oyuncular takım için çok önemliydi ama alınan oyuncularda yabana tılacak cinsden değil.Onların yerlerini dolduramasalarda yine de takıma çok katkı sağlayacak isimler..
Kayseri'nin olası rakiplerini bilmiyorum ama zor olacağından bahsediliyor bu zor rakiplerde Aston Villa, Stuttgart, Man.City, Hertha Berlin falan olmalı.Bunlar ligimizde hangi takım olursa olsun zor eleyeceği takımlar yani Kayseri'ye has bişey değil..
Kayseri'nin kurada şansının da yanında olması gerekiyor dün Galatasaray'da olduğu gibi.O kuraya göre kalır veya kalamaz.Kaldımı nereye kadar gider falan bilinmez ama Çeyrek final zor gibi gözüküyor, gruptan çıkmak bile başarıdır..
Ayrıca konuda kain arkadaşlar var heralde kurada kimin çıkacağını, nereye kadar gideceğini nerde eleneceğini önceden biliyorlar.Kendilerine bi yer açsalar baya para kazanırlar..
deniz.91
02.Ağustos.2007, 22:54
Takım istedikten sonra inandıktan sonra herşey olur.Olmayack birşey yok.AZ Alkmaar maçı örnek adamlar kıl payı kurtuldu yarı final oynadı
akyoliverpool
07.Ağustos.2007, 00:24
AC Milan gelse ne ilginç bi eşleşme olur:D
Ronaldinho Kaka Ronaldo Gattuso Pirlo Seedorf
Topuz Aghahowa Olembe Toledo Cangele(sakat olacak:()
----------
Blackeagle goreceksın Sevilla ya da milan da tottenhamda gelse Kayserispor geçen sene erciyesin maccabiyi elediği gibi mücadeleci oynayacaktır.
deniz.91
07.Ağustos.2007, 01:07
AC Milan gelemez çünki direk gruplara kalıyo
Varonil
07.Ağustos.2007, 01:56
AC Milan gelemez çünki direk gruplara kalıyo
UEFA'da hiçbir takım direk gruplardan başlamıyor Deniz,Milan'da ön eleme oynayacak.
Dileğimiz Kayseri'nin gidebileceği en iyi yere gitmesi.Bu sene çok iyi bir kadro kuruldu,öncelikle 1.tur geçilip,gruplara kalınması iyi bir başarı olacaktır.
deniz.91
07.Ağustos.2007, 20:22
Ama Milanın gelme şansı yok bize sıralamadan dolayı