View Full Version : Brezilya Olimpiyat Futbol Takımı Kadrosu!
Lionel Andres Messi
08.Temmuz.2007, 23:33
KALECİLER:Diego (Almería, España) y Renan (Internacional)
DEFANS:Marcelo (Real Madrid, España), Ilsinho (Shakhtar Donetsk, Ucrania), Rafinha (Schalke 04, Alemania), Thiago Silva (Fluminense), Alex Silva (Sao Paulo) y Breno (Bayern Munich,
ORTA SAHA:Lucas (Liverpool, Inglaterra), Anderson (Manchester United, Inglaterra), Hernanes (Sao Paulo), Ronaldinho (Barcelona, España), Diego (Werder Bremen, Alemania) y Thiago Neves (Fluminense)
FORVET: Robinho (Real Madrid), Alexandre Pato (AC Milan, Italia), Rafael Sóbis (Real Betis, España) y Jô (Manchester City, Inglaterra)
nekop
08.Temmuz.2007, 23:52
Eğer oynarsa Fluminenseli Thiago Silva oynarsa turnuvanın yıldızlarından biri olur.
Sirius James
08.Temmuz.2007, 23:54
Ronaldinho'yu almışlar, ilginç.
Fernando Gago
09.Temmuz.2007, 00:32
Thiago Neves oynarsa kendini bir kez daha ispatlayacaklardır Ronaldinho'yu neden aldılar mantıklı bir açıklaması yok heralde
cagri10
09.Temmuz.2007, 00:35
daha güçlü olabilirdi ama buda güçlü
kaka olabilirdi
fmsmyrna
09.Temmuz.2007, 00:45
Ronaldinho piyasa yapsın diye almışlardır.
Lionel Andres Messi
09.Temmuz.2007, 03:08
böyle bir kadro çağırmışlar artık şampiyon olurlar bana kalırsa...
Fıratcan Alçınkaya
09.Temmuz.2007, 03:14
keşke Kaka' gitseydi olimpiyatlara...
7Ağutosda başliyor olimpiyatlar...
Cyzio
09.Temmuz.2007, 03:19
Her ne kadar Dunga hakkında endişelerim olsada anlaşılan Brezilya eskisi gibi bize göze hoş gelen bir futbol izlettirecek.Bu kadrodan özellikle Sobis, iki Thiago, Alex ve Ilsinho'yu dikkatle izleyeceğim..
Onurap
09.Temmuz.2007, 03:23
brezilya olimpiyatlarda başarı arıyor ve bu başarıyı yakalayacaklar gibi..
Lionel Andres Messi
09.Temmuz.2007, 03:29
kakayıda çağırsalardı iyice abartmış olurlardı can abi bana kalırsa.
sonuçta bir madalya için gövde gösterisi yapmaya gerek yok.bana kalırsa ronaldinho ya da robinho nun yerine kakanın gelmesini tercih ederdim tabi orası ayrı bir konu:Dkaka yı izlemek daha ayrı bir keyif çünkü.
Cengo
09.Temmuz.2007, 07:25
Alex Silva çok yetenekli, 1.90 boy var ama Edu Dracena bekleniyordu kadroya, büyük süpriz oldu.
Hernanes'e dikkat, herkes Thiago Silva'ya takmış durumda, Herhanes 20 M€'dan fazla bir paraya transfer olabilir..
fmsmyrna
09.Temmuz.2007, 07:36
Bu olimpiyatta güzel maçlar izleyeceğiz galiba güzel kadrolar var genel olarak
Sheriff
09.Temmuz.2007, 09:20
Ronaldinho alınmış, Adriano ve Alex'te alınabilirdi aslında..
Bu arada unutmayınki o ne olursa olsun Ronaldinho.. Her an tehlike potansiyeli olan, oynadığında neler yapabileceğini gördüğümüz bir oyuncu.. Yani Ronaldinho'yu da göz ardı etmeyin..
Ilsinho, Thiago Neves, Jo ve Hernanes'de dikkat edilmesi gereken diğer oyunculardan..
EreN
09.Temmuz.2007, 09:38
Ronaldinho'nun alınış sebebi açık ve net kendine özgüveninin gelmesini sağlamak. Son brezilya maçlarında, dünya kupasında..copa america da.. ronaldinho oynamadı adam gibi.. bu yüzden biraz kendini moral olarak toplamalı.
JunkChorn
09.Temmuz.2007, 09:43
Eren katılıyorum ama yine de biraz abartı kadro olmuş:)
Diego,Anderson,Lucas çok sağlam orta saha;)Ayrıca Robinho'nun yerine daha tecrübesiz isimler çağırabilirdi.
Bu tip organizasyonlar oyuncular için vitrindir,ama vitrine çıkan oyuncular var garip:)
Güzel maçlar olacağına eminim.
Bursaspor
09.Temmuz.2007, 09:53
Kadro kaliteli ama, Ronaldinho moral kazanacak. Robinho ve Pato gibi isimlerde isimlerini bir kez daha duyuracak. Ben Breno'yu merak ediyorum.
Her ne kadar defans olsa da çok hızlı ve güçlü bir oyuncu olduğunu duydum. Umarım, bu özelliklerini sergiler.
Kadro'da sadece 4 tane oyuncunun Brezilya kulüplerinde futbol oynaması da biraz enteresan, olimpiyatlara profesyonelleştirilme kararı verilmeseydi o takımlardan daha çok oyuncu görecektik (Alt liglerden) ve bazı yetenekleri görme fırsatımız olacaktı.
Yanılmıyorsam basketbolda 1992 Barcelona olimpiyatlarında getirilmişti profesyoneller oynayabilir kararı, sanırım futbolda da 1984 Los Angeles oyunlarında getirilmiş olabilir. O dönemden bu döneme kadar da Brezilya olimpiyatlarda sönük kaldı.
Altın Madalya'yı hiç alamadılar.
fmsmyrna
09.Temmuz.2007, 10:04
Son olimpiyatlarda rakipleri Arjantin şampiyon olmuştu.Belkide onlar buna bir cevap vermek istemişlerdir.
Aykan19o3
09.Temmuz.2007, 10:09
Ronaldinho'yu geri kazanmak istiyor Brezilya. Kaka'yı o yüzden almadılar sanırım :)
barahir
09.Temmuz.2007, 17:15
Brezilya'ya Barça freni
Brezilya teknik direktörü Dunga, Olimpiyat oyunlarında Ronaldinho'ya Brezilya forması giydirmek isterken Barcelona buna izin vermedi.
Nou Camp'ta popülaritesini kaybetmesinin ardından satış listesine koyulan Ronaldinho, 2008-09 sezonu hazırlıkları için takımla beraber katılmasının istendiği belirtildi.
Katalan ekibi tarafından yapılan resmi açıklamada, bu maçların FIFA'nın takviminde yer almadığı ve herhangi bir yaptırımın olmadığı için, Ronaldinho'ya izin verilmediği ifade edildi.
09.07.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
King_91
10.Temmuz.2007, 00:07
olimpiyatları bir tv kanalı verecek mi?
Bursaspor
10.Temmuz.2007, 00:27
Eskiden hep TRT verirdi. Sanırım yine TRT verecek. Kesin liste daha belli değil ama Eurosport yayınlayacağını bildiğim tek kesin kanal.
Tahmini liste;
Türkiye: TRT1 - TRT 3
Avrupa: Eurosport - Eurosport 2
İtalya: RAI Due
Fransa: France Televisions, Canal+, Sport+
Azerbaycan: Lider TV
Almanya: ARD - ZDF
İspanya: TVE
Avusturalya: Channel 10
Avusturya: ORF
İsviçre: SSG - SSR idee Suisse (SF-TSR-TSI)
Yunanistan: ERT
Hırvatistan: HRT 2
Slovenya: TV Slo 2
Lüksemburg: RTL
ABD: National Broadcasting Company(NBC)
Kanada: Canadian Broadcating Company(CBC)
Polonya: TVP
ThersoN
10.Temmuz.2007, 01:02
bu takım şampiyon :D
Fıratcan Alçınkaya
10.Temmuz.2007, 01:51
R10 o göbekle olimpiyat ruhuna ayıkırı zaten :D ii yapmış ßarca...
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 22:18
Kaka'yıda büyük ihtimal kulübü izin vermediği için çağırmamışlardır..Bobo'da çağırılacak deniliyordu ama kadroda yok.
Arjantin-Brezilya final oynar.
scar face
10.Temmuz.2007, 22:28
Bu kadro olduğuna göre demek ki ABDnin basketbol maclarını ve Brezilyayla Arjantini izlerim:D
Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2007, 03:03
Ronaldinho’nun yeni kulübü AC Milan, Brezilyalı futbolcunun ülkesini Pekin’deki Olimpiyat'larda temsil etmesi için yeşil ışık yaktı.
İki kez dünyanın en iyi oyuncusu seçilen Ronaldinho’yu kapmanın sevincini yaşayan Milan, yeni yıldızlarının Olimpiyat hevesini kesmedi. Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, futbolcularının Olimpiyat'larda parlamasını istediklerini belirterek, “Buraya gelmeden önce Ronaldinho’nun Olimpiyat'larda oynama şartı vardı. Biz de bu isteğe saygı gösterdik. Eğer hali hazırda oyuncumuz olsaydı buna izin vermezdik ancak bize Olimpiyatlar’dan sonra katılacağı için ona izin verdik” diye konuştu.
Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de bu kararı destekleyerek, “Olimpiyatlar kondüsyonunu kazanmak için onun için bir şans. Buraya geldiğinde hazır olarak takıma katılacak. Bize katıldığında sistemdeki yerini ona göstereceğiz” şeklinde konuştu.
goal.com
sakary Ali
18.Temmuz.2007, 04:45
ya kardeşler yaş sınırı yokmu ben 23 yaş sınırı var diye biliyorum
Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 04:49
3 tane 23 yaş üstü oyuncu alaßiliyorlar...
BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 05:11
Nerde bizim Bobo:D.Şaka bir yana güzel kadro, favorim Brezilya...
I3esiktas
18.Temmuz.2007, 06:37
Bu sene milanın genç yıldızı PATO ya şans verilirse patlama yapabılır.
spider3784
18.Temmuz.2007, 07:07
Thiago Silva>> Bu adam Porto'dan Rusya ligine giden adam değilmi? Öyleyse ne zaman bu kadar geliştirmiş kendini bu böyle?
BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 07:36
Evet Ertan Dinamo Moskova'da oynadı:)