Log in

View Full Version : 2006 Bütçesi 164.7 Milyon YTL

Neron_FB
03.Mart.2006, 15:26
Fenerbahçe Klübünün Olağan Genel Kurul Toplantısı yarın Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde saat 10.30’da başlayacak. İki gün sürecek Genel Kurul’da ilk gün mali konular görüşülecek. İkinci gün; Kulüp Başkanı, Yönetim ve diğer kurullar için seçime gidilecek. Seçimde 10 bine yakın üyenin oy kullanacağı düşünülüyor.
Toplantının ilk gününde, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından, tüzüğün 72. maddesi gereği, Yönetim Kurulu’nun profesyonel futbol şubesi ve genel faaliyetleri üyelerin ibrasına sunulacak.
Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun ibrasının ardından, 2006 yılı için hazırlanan 164.7 milyon YTL’lik tahmini bütçenin oylanması yapılacak. Yönetim Kurulu, kulübün kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde planladığı Fenerbahçe Piyangosu için, gayrimenkul satın alınması, bunların alımı için gerekli kredinin temini ve bu konularda yasal mevzuat gereği yapılması gereken işlemleri gerçekleştirmek konularında üyelerden yetki isteyecek.

İlk günün gündeminde yer alan diğer konular, kulüp için gerekli görülen gayrimenkul yatırımlarının yapılması, şirketlerin ve gayrimenkul yatırım ortaklıklarının kurulması amacı ile gayrimenkul satın alınması, satın alma için her türlü kredinin temini, işlemlerin ifası, ipotek ve diğer ayni hak tesisi hususlarında yönetim kuruluna yetki verilmesi, Disiplin Kurulu’nun 20 Kasım 2004 tarihinde verdiği karar sonucu kulüp üyeliğinden ihraç edilen Yusuf Vargün’ün ihracının kaldırılmasına ilişkin talebin görüşülerek karara bağlanması ve sandık kurulları üyelerinin seçiminden oluşuyor.

Fenerbahçe'de, yarın başlayacak kongre öncesi Başkan Aziz Yıldırım dışında henüz başkan adayı yok. Daha önce girdiği 6 seçimin 4’ünde aday olan Başkan Aziz Yıldırım, 7. kez Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı için kongre üyelerinin karşısına çıkacak.

Fenerbahçe Kulübü’ne ilk kez 15 Şubat 1998’deki olağan genel kurulda ilk kez başkan seçilen Aziz Yıldırım, 4 olağan, 2 de olağanüstü kongrede 6 kez başkanlık görevinde bulundu. İlk başkanlık seçiminde Vefa Küçük ve Ömer Çavuşoğlu ile yarışan Başkan Aziz Yıldırım, Vefa Küçük’e verilen bin 468 oya karşı, bin 469 oy alarak, sadece 1 oy farkla seçimi kazanmıştı. Aziz Yıldırım, 14 Haziran 1998’de gerçekleştirilen olağanüstü kongreye tek aday olarak girdi ve yeni yönetimiyle 2. kez başkan seçildi. 20 Şubat 2002’deki olağan genel kurulda başkanlık için yine Vefa Küçük ile yarışan Aziz Yıldırım, Vefa Küçük karşısında 2. kez kazanan taraf oldu.

1 Temmuz 2001’deki olağanüstü kongreye tek aday olarak giren Başkan Aziz Yıldırım, 4. kez kulüp başkanlığına seçildi. Aziz Yıldırım, 3 Mart 2002 ve 7 Mart 2004’teki olağan genel kurul toplantılarında da tek aday olarak girdiği seçimlerin ardından başkanlığını sürdürdü. Başkan Aziz Yıldırım, yarın başlayacak kongrede seçilmesi durumunda, 16,5 yıl başkanlık yapan (1934-1950) Şükrü Saracoğlu’nun ardından, üst üste en uzun süre görev yapan 2. başkan olacak. Başkan Aziz Yıldırım, değişen tüzük gereği 3 yıla çıkan başkanlık süresini, yeni dönemde de tamamladığı taktirde 11 yıl başkanlık görevini sürdürmüş olacak. Başkan Yıldırım, Fenerbahçe’de girdiği son seçimde rekor oy almıştı.
6-7 Mart 2004’deki kongrede Aziz Yıldırım’a, seçimlere katılan 3 bin 586 üyenin, 3 bin 555’i oy verdi.

Aziz Yıldırım, 20 Şubat 2000’deki seçimde 2 bin 657 oy, 3 Mart 2002’deki seçimde 2 bin 175 oy, 15 Şubat 1998’deki seçimde bin 469 oy, 14 Haziran 1998’deki seçimde 655 oy, 1 Temmuz 2001’deki seçimde de 1067 oy aldı.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak kongrede 39 sandık, üyelerin hizmetinde olacak. 300-340 kişinin sandık görevlisi olarak görev yapacağı kongrede üyelerin sandık başlarında vakit kaybetmemesi amaçlanıyor

--ALINTIDIR--

ridvanu
03.Mart.2006, 15:39
Fotomaçın bu günkü haberine göre
Roberto Carlos la prensipte anlaşılmış
bu bütçeyle R.Carlos ve yanında bir yıldız daha alınacakmış.
benim merak ettiğim ise
Hadi Luciano gitsin onun yanında kim gidecek?
kontejyan açmak için

meddah
03.Mart.2006, 15:56
Nobre..
Ne işi var hala bu takımda?

Neron_FB
03.Mart.2006, 15:57
Nobre...O nedenle Nihat'ın gelmesini isterdim ben. hem yerli hem kaliteli...Nobre fenerin en çok gol atanı olabilir ancak emin olun onun yerinde başkası olsaydı daha fazla atardı..Benim pek kanım kaynamıyo kendisine...

Bednarx
03.Mart.2006, 16:05
Merhaba Arkadaşlar!Fenerbahçe'mize böyle bir bütçe yakışıyor:o Her zaman ilkleri başarmış olan kulübümüze herşey HELAL OLSUN!!!;;) İnşallah bu bütçemizle iyi yerlere kaynak aktararak gerekli olan başarılar her zaman alınacaktır!:) Basketbol ve Voleybola yatırımın devam edeceğine olan inancımız tamdır;;) Haydi Arkadaşlar Fikirlerimizi İletelim!!!(/e) :wink:

Burak Duran
03.Mart.2006, 16:12
Merhaba Arkadaşlar!Fenerbahçe'mize böyle bir bütçe yakışıyor:o Her zaman ilkleri başarmış olan kulübümüze herşey HELAL OLSUN!!!;;) İnşallah bu bütçemizle iyi yerlere kaynak aktararak gerekli olan başarılar her zaman alınacaktır!:) Basketbol ve Voleybola yatırımın devam edeceğine olan inancımız tamdır;;) Haydi Arkadaşlar Fikirlerimizi İletelim!!!(/e) :wink:

ne ilkinden bahsediyosun anlamadımda

Kerim Kerimov
03.Mart.2006, 17:03
Bu rakamlara ulaşılmasından dolayı gurur duydum kulübümle.

Ben R. Carlos'un alınacağına inanmıyorum, zaten o haberin çıktığı gazete de inanılırlığı az olan bi gazete. Bugün Hürriyet'te Valencia'nın sol kanat oyuncusu Aurelio ile konuşmaların olduğu yazıyordu. Bence bu daha inandırıcı bir haber.

Bence de Luciano'nun gitmesi lazım. Ben bu kadar korkak savunma yapan birini daha görmedim. Bence Servet'le Önder pekala götürebilirler olayı beraber. Ayrıca sola bir isim gelirse ortada Ümit Özat da oynayabilir.

ridvanu
03.Mart.2006, 17:12
Fenerbahçe bu taraftara ve bu yönetime sahip olduğu sürece
dahada çok para kazanacak ve dahada iyi transferler yapacak
belki hayal ettiğimiz yada FM de bile zar zor alabildiğimiz futbolcuları ülkemize getirecek buna gerçekten inanıyorum...

ancak başarı için aynı şeyleri düşünmem maalesef mümkün değil!
inşallah yeni transferleriyle sadece süper lig diil
avrupa içinde iddialı olabilecek bir takım ortaya çıkarabilirler.
benim şahsi görüşüm bu daumun yollanmasıyla olabilecek yada
olmasına başlanabilecek bir operasyonla gerçekleşebilir.

Navras
03.Mart.2006, 17:24
r.carlos gelmesin ya

Kerim Kerimov
03.Mart.2006, 17:33
r.carlos gelmesin ya

Bence de. Alsınlar Güney Amerika'dan Pineda gibi bir oyuncuyu ucuza. Çok mu zor yani oralardan kaliteli bir isim bulmak?

meddah
03.Mart.2006, 17:37
Aurellio iyidir.
Ama Valencia'dan futbolcu almak da biraz pahalıdır.. Hele ki alternatifi yoksa..

Neron_FB
03.Mart.2006, 17:43
Fenerbahçe bu taraftara ve bu yönetime sahip olduğu sürece
dahada çok para kazanacak ve dahada iyi transferler yapacak
belki hayal ettiğimiz yada FM de bile zar zor alabildiğimiz futbolcuları ülkemize getirecek buna gerçekten inanıyorum...

ancak başarı için aynı şeyleri düşünmem maalesef mümkün değil!
inşallah yeni transferleriyle sadece süper lig diil
avrupa içinde iddialı olabilecek bir takım ortaya çıkarabilirler.
benim şahsi görüşüm bu daumun yollanmasıyla olabilecek yada
olmasına başlanabilecek bir operasyonla gerçekleşebilir.
Güzel dileklerinden dolayı tşk ederim...FB'li olmayan birnden bunları duymak çok güzel...

R.Carlos'un alınacağını ben de sanmıyorum.Ama çok iyi 2 transfer yapılacaktır...

senderson
03.Mart.2006, 18:10
Yabancılardan hangisi gitsin karar veremem ama Deniz,Ümit,Selçuk gibi adamların bu takımda olmaması lazım bence

Kerim Kerimov
03.Mart.2006, 19:35
Yabancılardan hangisi gitsin karar veremem ama Deniz,Ümit,Selçuk gibi adamların bu takımda olmaması lazım bence

Olur mu, Selçuk yok bak takımda nasıl bir düşüş oldu o sakatlandığından beri. Ümit de kendini çok geliştirdi, zaten sayılı DL var Türk(her ne kadar Ümit DL olmasa da). Bence Ümit'in yerine çok iyi bir DL alabilirsek anca o zaman değiştirmeliyiz.

senderson
03.Mart.2006, 22:52
hadi onlar olmasada Denizin ne işi var gitsin saçını örsün o

Navras
04.Mart.2006, 10:45
abicim deniz,servet,selçuk,rüştü. allah bu futbolcuların hepsini GeSe ye nasip etsin inşalllaaaaaah

Burak Duran
04.Mart.2006, 11:47
abicim deniz,servet,selçuk,rüştü. allah bu futbolcuların hepsini GeSe ye nasip etsin inşalllaaaaaah

arkadaşım bak çok oluyosun kendi takımın hakkında bile yorum yaparken Galatasarayımızın adını orya sokma ortamı germe bu iki gündür çok gözüme batmaya başladın burda saygı çerçevesinde konuşuluyor lütfen saygılı ol ve kendi takımın hakkında yorum yaparken Galatasarayımızı karıştırma saygılar...

Neron_FB
04.Mart.2006, 11:48
Vala bence selçuk ii adam.. O oynayınca daha bi iyi oynuyodk..Selçuk-Appiah-Aurelio 3lüsü iyi oluyodu bence...

Navras
04.Mart.2006, 18:54
arkadaşım bak çok oluyosun kendi takımın hakkında bile yorum yaparken Galatasarayımızın adını orya sokma ortamı germe bu iki gündür çok gözüme batmaya başladın burda saygı çerçevesinde konuşuluyor lütfen saygılı ol ve kendi takımın hakkında yorum yaparken Galatasarayımızı karıştırma saygılar...

gözüne battığım için kusura bakma yanlış yapmak istemiyorum sevgili abicim başıma bela almıyım. mesajımıda düzeliyorum müsadenle;

Allah bu saydığım futbolcuları FeBe den yollar inşaalaaaaaaaah

ben fenerliyim bu arada.Türkçede iki sessiz yan yana geldiğinde arkasına bi sesli harf alır kuralına dayanarak öyle yazmıştım. bu fenerli topçuların fenere zarar verdiğine inandığımdan ve cimbom un (her fenerli gibi) bizi geçmesini istemediğimden onları gs e yollayıp önünü tıkamak istedim meğerse ortamı geriyormuş bu tarz mesajlar. foruma son zamanlarda pek takılamadığım için bu basit kuları gözardı etmişim herkesden özür dilemeyi bir borç bilirim.

hurmet bey herhalde artık kara listenden çıkarım

Kerim Kerimov
04.Mart.2006, 20:09

Ben burada bi saygısızlık görmüyorum. Bence o sayılan oyuncular iyi oyuncular, Gs'de de oynarlar. Ayrıca yazan arkadaş, FB'den gitsinler manasında söylemiş. O kadar alıngan olma bence.

Burak Duran
04.Mart.2006, 22:34
ben genel olarak eğer açıp itaat et konusuna bakarsan bu arkadaşın ne biçim cümleler sarf ettiğini ve neden göze battığını anlarsın kerim arkadaşım... bu arada bence hiç özür dilemesen daha iyi olurdu navras ama neyse

EreN
05.Mart.2006, 01:16
Yaa bu bütçenin sene sonu kendini göstermesi lazım

Kerim Kerimov
05.Mart.2006, 03:10
Yok alınmam da forumda böyle imalarda bulunulabiliyosa ne hoş. Biz de dikkat etmeyelim o zaman yazdıklarımıza. Senin o yazılana bir şey dememen garibime gidiyor.

meddah
05.Mart.2006, 05:15
Yukarda geçen 12 mesaj silinmiştir..

Frank_Castle'ın bir yorumu üzerine, M@kin, Kerim_Kerimov ve ben, iki sayfa süren abuk bir tartışmanın içine girdik.
Tartışmanın sorumluluğu bana aittir, bunun için ayrıca özür.. Meseleyi Kerim_Kerimov'la kendi aramızda halledip, ortadan kaldırılmasının doğru olacağına karar verdik..
İçerik tahmini için Kerim_Kerimov'un son mesajını bırakıyorum.

Yine de itiraz gelirse mesajlar geri alınabilir..