Log in

View Full Version : fener carlos ile anlaştı

Nedvedmania
03.Mart.2006, 21:35
Hedef iki dünya yıldızı
Fenerbahçe'de gizliden gizliye Roberto Carlos heyecanı yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde pazar günü gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde, kulislerde de R. Madrid'in Brezilyalı yıldızının ismi konuşulmaya başlandı. Gelecek sezon 100. yılını kutlayacak olan F.Bahçe'de yönetim, iki dünya yıldızını transfer etmek için bir süreden beri girişimlerini sürdürüyordu. Hatta başkan Aziz Yıldırım da daha önce yaptığı açıklamada, "Roberto Carlos'u da alabiliriz başka bir yıldızı da" ifadesini kullanmıştı.

Olumlu yaklaşmıştı
Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Roberto Carlos için İspanyol gazeteleri ve Real Madrid Kulübü de daha önce "Fenerbahçe, Roberto Carlos'u istedi" açıklamasını yapmıştı. Sarı-lacivertlilerin, Carlos'u savunmanın sol kanadında büyük sıkıntı yaşadıkları için transfer edecekleri belirtildi. Real Madrid'in ünlü Brezilyalı sambacısı, yapılan ilk görüşmede Anelka, Alex ve Appiah gibi dünya yıldızlarının forma giydiği Fenerbahçe'ye "Gelirim" yanıtını vermişti.

Tribünleri ayağa kaldırır
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın katıldığı bir davette kendisine yöneltilen "Roberto Carlos çok yaşlı değil mi?" sorusuna, "Yaşlı olsun önemli değil. İki frikik, iki de süper pas atar, tüm tribünleri ayağa kaldırır" diye cevap verdiği öğrenildi.

Pasfotomaç

10_Osmanozc
03.Mart.2006, 21:44
Pasfotomac ise yalandır:)

hezzo
03.Mart.2006, 21:49
aynı seyi dusundum:D

Nedvedmania
03.Mart.2006, 21:55
ya doğruysa
ya adı çıkmış 9 a inmez 8eyse

Berkaiser
03.Mart.2006, 22:49
Haber kolpa bence.

senderson
03.Mart.2006, 22:51
neden olmasın kim derdi Anelka gelir diye

Neron_FB
03.Mart.2006, 23:01
olsa da olur olmasa da...ama gazetenin adını okuyunca insanın inanası gelmiyo...

Kerim Kerimov
03.Mart.2006, 23:03
Haber kolpa bence.

Roberto Carlos'u ben istemiyorum ama başka herhangi bir yıldız transferi olabilir.

comandante
04.Mart.2006, 00:21
bence de kolpa...çalışılıyo olabilir ama anlaşıldığını sanmam...ben de hürriyette okdum fabio aurelio ile anlaşmışlar diye...

ceyhun127
04.Mart.2006, 00:21
YAlan haber gibi duruyo ama büyük konusmayalım

ridvanu
04.Mart.2006, 01:04
aslında gelse ii olur ama geleceğini sanmıyorum
çünkü R.Carlos tam bir yıldız olmasının yanında çok kaprisli birisi
gelsede yararı olmaz ortega gibi çeker gider bela olur başa

emirduman
04.Mart.2006, 01:04
İnanması güç, hele bi de haberin kaynağıyla birlikte oldukça güç oluyor...

drciwan
04.Mart.2006, 01:14
valla ortega ve alex için de gelmez diye düşünmüştüm ama geldiler. haber asparagas olabilir ama olmama ihtimali de var haliyle. carlos gibi doymuş futbolcular yerine gelecek vadeden yıldız adayı alınsa daha iyi olur. böyle yapacaklarsa daum'dan acilen kurtulmaları gerekir. tuncay, selçuk, kemal, serkan gibi yıldız adayları onun döneminde gıdım ilerlemediler. hatta geriledikleri bile söylenebilir.

SunShine
04.Mart.2006, 01:15
fabio aurelio'ya bi derece inanırım ama carlos'un türkiyeye gelicegine inanmıyorum.

zaten pasfotomaça kalsa türkiye katar'a dönmüştü

EreN
04.Mart.2006, 01:33
bu gazetenin tümü yalan :D
Ara sıra tutuyor işte

Burak Duran
04.Mart.2006, 12:03
hahaa ya bu pas fotomaç ve fanatik gibi gazeteler çoooook sıkıyor artık suyu çıkmaya başladı

Nedvedmania
04.Mart.2006, 12:17
yaa bidaha yazdığım haberlerin hiçbirine kaynak yazmıcam yaaa siz böyle yaparsanız yazmam biraz carlos hakkında yorum yapın gazeteler hakkında değil

Burak Duran
04.Mart.2006, 12:39
carlos hakkında ne yorum yapalım ki adam artık iyi bi topçu deil türkiyeye gelse iş yapar ama bence buraya gelmez

m_o_11
04.Mart.2006, 12:42
olacagı varsa da olmas artık... adamlar ne yazsa fenerbahce.org ta yalanlanıyo.. :)

semih5
04.Mart.2006, 13:41
yuzde yuz abiler yalandir ya

nart_susruko
04.Mart.2006, 14:14
son zamanlarda transfer konusunda şunu iyice kafama kazıdım...
imzayı atar...giyer formayı...2 top sektirir...
sonrası amenna...

Burak Duran
11.Mart.2006, 10:56
evet bugünkü fotomaçta yazanlar :
CARLOS FENERDE Real madridte 6.1 milyon euro alan carlos fenerde 4.5 milyon euro alacak :S:S ayrıca fener zıdane lada anlaşt :D:D sadece gülüyorum

LaKe
11.Mart.2006, 10:59
haber yalan olabilir. 2 yıl önce flnda ümit karanın beşiktaşlı resmini gazetede yayınlamışlardı. ümit karan bjk de die. ama gitmedi.

ama doğruysada bişey farketmez. o kadar yaşlı oyuncu fenerde napıcakki.

Frank_Castle
11.Mart.2006, 14:15
4,5 milyon € çok çok fazla .. en azından 2-3 senlik anlaşma imzalarsa düşünemiyorum bile...bi de carlos açısından düşünün belki bu sene gene 6 milyon € alır, ama 1-2 sene sonra anca 1-2 milyon € alabilir yaşından ve gideceği takımdan dolayı ...fb ile 3 sene anlaşıp parayı cukka da edebilir.. görüştükleri bu arada doğru, ocak ayında madride gitmişti fbli yöneticiler..
ha ümit özat ın yedeği oynatır herr daum o kesin ..

Maymuncuk
11.Mart.2006, 15:35
Fotomaç ise yalandır bir ara Galatasaray'a Ronaldinho geliyordu :)

Transfere gelince Hagi için de yaşlı demişlerdi onun gibi yaşlıya can kurban :)

Olursa Fener'in ihityacı bir bölgeye yararlı bir transfer olur ama bu para ile daha genç ve iyi bir futbolcu alabilirler ;)

yasin211
16.Mart.2006, 14:08
galatsaray da ronaldinho ile anlastı o zaman :D

zargı
16.Mart.2006, 16:34

aynen katılıyorum kardeş

zargı
16.Mart.2006, 16:36
şimdi de ronaldo yu alcağını yazmışlar hahahah:D

francesco10
16.Mart.2006, 18:12
fabio aurelio'ya bi derece inanırım ama carlos'un türkiyeye gelicegine inanmıyorum.

zaten pasfotomaça kalsa türkiye katar'a dönmüştü

ben asıl carlos un gelceğine inanırmda fabio aurello nun gelceğine inanmam ,

yannız aziz yoldırım bu kafayla giderse olmazz:) 2 frikik bi asist , bunlar güzel düşünceler ama şuanda bile yanlış hatırlamıosam alex; 52 maçta 32 gol 36 asist yapmış ve hala ne kadar eleştirilio :)

nart_susruko
16.Mart.2006, 18:22
işte alexin fb karnesi
s.lig 52 maç...32 gol...36 asist
t.kupası 10 maç...4 gol...5 asist
avrupa 12 maç...4 gol...4 asist

Maymuncuk
16.Mart.2006, 18:26
Alex'in Futboluna laf ediliyor..

Burada şunu belirtiyim istatistikler HARİKA!!..

ama oynadığı futbola gelince iş değişir..(Koşmuyor!!![Günümüz futbolu böyle değil])

İstatistiklerde gollerin yarısı asistlerin tamamına yakını DURAN TOP!!..

Ama yetenkli,teknik ve duran topları iyi kullanıyor..Ama Allah onu böle yaratmış fazla koşmuyor tek sorunu o o kadar...

Hem bi söz vardır hatasız kul olmaz diye Alex'inde kusuru koşmaması..

Bide koşsa ....

nart_susruko
16.Mart.2006, 18:29
aynen katılıyorum kardeş...alex'i futbolunu çok iyi özetlemişsin...
bi de koşsa...(fb de olmaz dı zaten):D :D

dinaMYt
16.Mart.2006, 18:42
anelkayı getirebilen fbnin kariyerinin son yıllarında bu kadar yüksek parayı avrupada alması mümkün olmayan carlosu getirmesi çok zor olmayacaktır.

Jesus_FB
16.Mart.2006, 19:23
alex aynı rapaic gibi kullanılmalı yani nasıl hep rapaici ikinci yarılarda izlerdik oyuna girerdi ve skoru deiştirirdi alex aynı de tipte oyuncu böle olsa bu kadar eleştiride olmazdı bence

perpetua
16.Mart.2006, 19:32
anelkayı getirebilen fbnin kariyerinin son yıllarında bu kadar yüksek parayı avrupada alması mümkün olmayan carlosu getirmesi çok zor olmayacaktır.

Anelka da az para almiyor esasinda. Ayda 400.000 Euro, yilda 4,8M Euro eder. Yani haftada yaklasik 92.000 Euro. Man City'de bunun yarisinin biraz ustunde para aliyordu. Fenerbahce'den aldigi para Thierry Henry'nin aldigi paraya cok yakin ancak avrupa'da Anelka'ya bu parayi kolay kolay verecek takim oldugunu sanmiyorum.

intermilan
16.Mart.2006, 19:36
Türkiyede hiç bi takıma gelmez...Şimdiden İnter Milanla söz kesmiş...

kaynak : soccer.europe (http://www.soccer.europe) resmi internet sitesi

Urzais100
17.Mart.2006, 23:35
Beyler olmaz olmaz demeyin olur belli olmaz hep şunu düşünün ya gelirse

ortega ya da alex'e de anelka'ya da kimse yok daha neler demişti ama bakın sonuçta geldi o da olur ben gelmesini çok isterim inşallah gelir

bide şunu düşünün gelirse stad her maç 50.000'i de dolar ve forma satışı patlar bence aziz yıldırım biraz da bunu düşünüyo

zalayeta
18.Mart.2006, 00:08
Anelkayı amma büyüttük gözümüzde ya ki,mki anelka dünyada en çok takım değiştiren kolpa bi adam adı yıldız sadece attığı golleri gördük.

Jesus_FB
18.Mart.2006, 01:39
değiştirdiği takımlar Arsenal Real Madrid liverpool gibi dünyanın en büyük takımları yalnız

nart_susruko
18.Mart.2006, 01:45
değiştirdi ama hiçbirinde tutunamadı...

francesco10
18.Mart.2006, 01:49
değiştirdiği takımlar Arsenal Real Madrid liverpool gibi dünyanın en büyük takımları yalnız

haklısn; ben aslında anelka ya fazla kusur da bulmak istemiorm ama herkesn ortak görüşü olduğu gibi açgözlü abilerinin elinde oyuncak olmuştur

bide r.carlos la ilgili olarak, yabancı sınırlaması ingiliz modelinde olduğu gibi değiştireleck önümüzdeki sezon, fener bu adamı alır ne pahasına olursa olsn

Cengo
18.Mart.2006, 04:25
değiştirdi ama hiçbirinde tutunamadı...

Fenerbahçe Anelka'ya göre oynamıyor, sorun bu.

Anelka tek santrafor değildir, bir santraforun etrafında bütün topları çeviren bir forvet olarak müthiş oynayabilir.
Bergkamp - Anelka ikilisinin başarılı olmasındaki sebep de budur..

koray_capello
18.Mart.2006, 04:29
bugün tv de bir programda izledim ronaldo ve r.carlos un menejeri ile bizim bi haber spikeri telefonda görüşmüş.zaten görüşmeyide yayınladılar tv de.adam şuan için hiçbir teklif yok dedi ama açıklamamak içinde sölemiş olabilirmişmişte..

nart_susruko
18.Mart.2006, 04:32
Fenerbahçe Anelka'ya göre oynamıyor, sorun bu.

Anelka tek santrafor değildir, bir santraforun etrafında bütün topları çeviren bir forvet olarak müthiş oynayabilir.
Bergkamp - Anelka ikilisinin başarılı olmasındaki sebep de budur..
iyide ben bunu Anelka'nın Fenerbahçe'deki oyunu için demedimki...Arsenal-Madrid ve Liverpool'daki oyunu için söyledim...

EreN
18.Mart.2006, 15:05
iyide ben bunu Anelka'nın Fenerbahçe'deki oyunu için demedimki...Arsenal-Madrid ve Liverpool'daki oyunu için söyledim...
Sem hiç izlememişsin o zaman o adamı

Stam
18.Mart.2006, 15:30
anelka çok iyi bi forvet olsaydı türkiyeye hayatta gelmezdi. realde tutunurdu zamanında

ronaldinh0_10
18.Mart.2006, 17:46
Roberto Carlos gelmez. Ama belli olmaz açıkçası ben Alex'e de gelmez diyodum ama geldi işte. Fener de para bol, çok para verir ise gelir. Basın ise olayları çok farklı yansıtıyor. Bence Roberto Carlos'un gelme ihtimali aşağı yukarı %30 falan. Ama gelmez ise çok iyi olur. Çünkü Fener Roberto Carlos ile gelecek sezon hem ligde hem de Türkiye Kupasında şampiyon olur ve Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptan çıkıp çok şeyler yapıcağına inanıyorum. İnşallah Roberto gelmez de Cimbom daha öne çıksın. Ben bir cimbomlu olarak Roberto Carlos'un gelmesini hiç istemiyorum.

umutcanerkut
18.Mart.2006, 18:06
manjeri açıklama yapmıs arkadaslar geliceni solemiş

NiC 3 9
18.Mart.2006, 18:29
Ortega da gelmez diyodunuz,noldu.Bakın Anelka da FB de.FB dünyanın en zengin 16. klubü...R.CARLOS her türlü gelcekkk!!!

Nedvedmania
18.Mart.2006, 18:30
o 16. lık taa 2 sene öncesininmiş

Maymuncuk
18.Mart.2006, 18:40
Ortega da gelmez diyodunuz,noldu.Bakın Anelka da FB de.FB dünyanın en zengin 16. klubü...R.CARLOS her türlü gelcekkk!!!

Fazla emin konuşma derim ;;)

Gelebilir ama bu kesin gelcek anlamına gelmez ;;)

koray_capello
18.Mart.2006, 18:47

ya nerde en zengin 16. klubü ya.bişey duyuyosunuz ya yalnış anlıyosunuz ya bilerek çarptırıp değiştiriyosunuz.bi feneri bi 16yı duyunca hemen fener dünyanın en zengin 16. klubü oluyo...

LaKe
19.Mart.2006, 15:06
dün show tv de mi ne alt yazı geçti. ya ronaldo yu yada roberto carlosu alabilirmiş fenerbahçe.ama alsada fenere yaramıycak bence

nart_susruko
19.Mart.2006, 15:21
fenere oyun olarak olmasa da forma..reklam..... gibi şeyler den yarar sağlar...tabii gelirse

Sir DEATH
19.Mart.2006, 15:37
Roberto Carlos'un menejeri bir açıklama yaptı ve Carlos'un Fenerbahçe'ye gelme ihtimali yok dedi. Gerçi ortaya atılan bir başka iddiada; R.Carlos karısından boşanırken servetinin büyük bir kısmını kaybetmiş ve en yüksek parayı veren kulübe gidecek. Fakat Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki Carlos için diğer kulüplerden fazla para vererek geleceği olmayan bir tansfere imza atması veya başka bir deyişle bu parayı böyle bir transfere harcaması ne kadar akıllıca o da tartışılır.

LaKe
19.Mart.2006, 15:58
Roberto Carlos'un menejeri bir açıklama yaptı ve Carlos'un Fenerbahçe'ye gelme ihtimali yok dedi. Gerçi ortaya atılan bir başka iddiada; R.Carlos karısından boşanırken servetinin büyük bir kısmını kaybetmiş ve en yüksek parayı veren kulübe gidecek. Fakat Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki Carlos için diğer kulüplerden fazla para vererek geleceği olmayan bir tansfere imza atması veya başka bir deyişle bu parayı böyle bir transfere harcaması ne kadar akıllıca o da tartışılır.

fenerbahçe carlos a verdiği parayı reklam, formadan çıkarabilirmi tartışılır. çünkü artık carlos da yaşlanmaya başladı. bu parayla geleceğe yatırım olarak genç bi yetenek alınabilir

Nedvedmania
19.Mart.2006, 16:31
alın size cevap

F.Bahçe yönetimi, R.Madridli yıldız ve Kayserili Gökhan Ünal ile ilgili bir girişimleri bulunmadığını açıkladı

F.Bahçe yönetimi, Real Madridli Roberto Carlos ve Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın transferine ilişkin çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Açıklamada "Roberto Carlos'un transferi hakkındaki haber, tamamen gerçek dışıdır. Bu haber içeriği transfer ile kulübümüzün bir alâkası olmadığı gibi sponsorumuz Avea'nın da bir ilgisi bulunmamaktadır.

Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın, F.Bahçe'ye transferine ilişkin haber de tamamen hayâl mahsulü olup, oyuncumuz Zafer Biryol'un da psikolojik olarak yıpratılmaya çalışıldığı aşikârdır.

Taraftarımız yersiz beklentiye sokuluyor. Halka açık şirketimiz hakkında da manipülatif haber niteliğinde olup, doğmuş ve doğacak her türlü yargısal haklarımız kullanılacaktır" denildi

Vatan

nart_susruko
19.Mart.2006, 16:45
bugün böyle yarın başka türlü...hep aynı şeyler...

imperius
19.Mart.2006, 19:56
carlos gelebılır ..burda amac 2007 nın kadrosunu olusturmaktır..uzun vadelı genc dusunulmıcektır kanımca..carlosun olusu bıle ıs yapar..degıl real de futbolcu fabrıkası brezılya da bıle alternatıfı yok carlosun..

fatalflex111
20.Mart.2006, 17:58
carlos gelebilir aslında türkiyede finansal açıdan fenerbahçeyle başa çıkabilecek pek baba yiğit bi kulüp yok carlos gelir bide orta sahaya çok güzel bi adam alınırsa brezilyalılardan nobre ile luciano giderse bu takımlar sportif açıdanda yarışan olmaz

umutcanerkut
20.Mart.2006, 18:35
alın size cevap

F.Bahçe yönetimi, R.Madridli yıldız ve Kayserili Gökhan Ünal ile ilgili bir girişimleri bulunmadığını açıkladı

F.Bahçe yönetimi, Real Madridli Roberto Carlos ve Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın transferine ilişkin çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Açıklamada "Roberto Carlos'un transferi hakkındaki haber, tamamen gerçek dışıdır. Bu haber içeriği transfer ile kulübümüzün bir alâkası olmadığı gibi sponsorumuz Avea'nın da bir ilgisi bulunmamaktadır.

Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın, F.Bahçe'ye transferine ilişkin haber de tamamen hayâl mahsulü olup, oyuncumuz Zafer Biryol'un da psikolojik olarak yıpratılmaya çalışıldığı aşikârdır.

Taraftarımız yersiz beklentiye sokuluyor. Halka açık şirketimiz hakkında da manipülatif haber niteliğinde olup, doğmuş ve doğacak her türlü yargısal haklarımız kullanılacaktır" denildi

Vatan
madenm gastedeki haberler yalan peki buna nie doru gözüyle bakıyoruz?

J.M SaLas
23.Mart.2006, 13:49
Azız yıLdırımdan heRSeyi ßekLerım ßen.. adam para sıCıo. Getırır mı Getırır..
hıC sevmıOm o ayRı kOnu.. Cunku Galatasaray'lıyım ;)

SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 02:47
Rakipleri tahrik edecek ifadeler kullanmak yasaktır..

meddah

barman
26.Mart.2006, 12:43
bence böyle bir transfer gerçekleşmicek.adamla ilgilenen bir sürü avrupa klübü war arasında fenere gelmesi%15 bence

fatalflex111
26.Mart.2006, 12:45
ama fenerde brezilyalı çok belkide vatandaşlarının yardımıyla getirilebilir