View Full Version : TRT Spor geliyor
uAsamet91
13.Temmuz.2007, 21:36
TRT Spor geliyor!
Universiade hazırlıkları kapsamında Düzenleme Kurulu toplantısına katılan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT'nin bir spor kanalı kuracağını söyledi.
Şahin, tamamlanma aşamasına gelen bir çocuk kanalı projeleri olduğunu söyleyerek, "1 Ekim 2008 tarihinde yayına başlayacak çocuk kanalımızdan sonra bir spor kanalı açma düşüncemiz var. Bu fikrimizi daha sonra açıklayacaktık. Ama bu panel bu düşüncemizi söylememiz için vesile oldu" dedi. TRT'nin bir spor kanalı açacak olması uzun süredir ortaya atılan, "TRT, Süper Lig maçlarının naklen yayın ihalesine girecek" iddialarını da güçlendiren yeni bir gelişme oldu.
13.07.2008
Kaynak : Sabah
RoNNiE91
13.Temmuz.2007, 21:41
Gelsin gelsin her kanalın spor kanalı oldu zaten.Ama ihaleyi alamazlar bence D-Smart ve Digitürk varken.
uAsamet91
13.Temmuz.2007, 21:44
Bir ara anadolu takımlarının ve trabzonsporun maçlarını veriyolrdı.haftada 1 maç
Fıratcan Alçınkaya
13.Temmuz.2007, 22:02
NTVSpor kadar iyi olur umarım 24saat spor izleme imkanın olduğunı ßilmek sevindirici.
Fietra 10
14.Temmuz.2007, 00:37
NTVSpor kadar iyi olur umarım 24saat spor izleme imkanın olduğunı ßilmek sevindirici.
Kesinlikle..NTV Spor bu alanda bir numara..Bence Lig Tv'den bile daha kaliteli yayın yapıyorlar..D-Smart'ı söylemiyorum bile..Özet maç vermekten futbol programlarına yer verilmiyor nerdeyse..
Revolution
14.Temmuz.2007, 00:39
Türkiye'nin EuroSport gibi bir kanala ihtiyacı var artık..TRT ve NTV bunu yapabilir bence..NtvSpor'un Lig-TV'den ve D-Smart'tan daha iyi yayın yaptığına %100 katılıyorum....
gerrrard
14.Temmuz.2007, 00:44
NtvSpor'u bu alanda tek geçerim.
sakary Ali
14.Temmuz.2007, 01:03
evet ntvspor süper ntvsporda katılsın ihaleye
GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2007, 05:49
Ntv'nin bir spor kanalı açması bir sporsever olarak beni çok sevindirmişti ve hayal kırıklığına uğramadım çünkü gerçekten çok iyi yayın yapıyorlar.Trt'ninde böyle bir spor projesi olması çok güzel.Umarım onların yayınıda çok güzel olur.Hem eski maçlarında kasetleride var ellerinde.Onları yayınlayabilirler.Lig maçlarının ihalesi konusunda ise şansları olduğunu sanmıyorum ama kulüplerin alacağı pastayı büyütebilirler katılarak.:icon_biggrin: Bir ara LigTv'nin yayınlamadığı haftanın en iyi maçını yayınlıyorlardı.çokta güzel oluyordu..
Universal
14.Temmuz.2007, 05:55
TRT Spor kurulduktan sonra ihaleye girdikleri taktirde kazanacaklardır. Sonuçta bir devlet kanalı ve devlet bankalarından çok yüksek miktarda kredi çekme olanakları söz konusu olacaktır. Buda ihalede en iyi parayı vereceklerini gösteriyor. TRT Spor'un asıl sorulması gereken eğer bu ihaleyi kazandıkları taktirde maçları ücretsiz yayınlayacaklar mı?