PDA

View Full Version : Aimar Benfica'da

Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2007, 08:00
Newcastle ve Benfica'nın almak için savaş verdiği Arjantinli yıldız Portekiz ekibine transfer oldu.

Küme düşen Real Zaragoza'nın oyun kurucusu Aimar'ın peşinde uzun süredir Newcastle ve Benfica vardı. Son gelen haberler de Newcastle'ın teklifinin daha iyi olduğu ve Arjantinli yıldızın İngiliz ekibine daha yakın olduğu söyleniyordu ancak sonuç beklenildiği gibi olmadı.

Dün akşam saatlerinde Zaragoza'ya uçan Benfica sportif direktörü Rui Costa oyuncu ve kulübü ile masaya oturdu. Yapılan görüşmeler sonucunda Benfica Aimar için 7.5 milyon euro ödemeyi kabul etti ve oyuncu ile 3 senelik anlaşma imzaladı.

Yarın sabah Portekiz'e gitmesi planlanan Aimar ise, " Hayatım boyunca oynamak istediğim kulübü seçebildim ve bunun için çok mutluyum. Transfer döneminin başından beri gönlüm Benfica'daydı. Bugün iki kulüp anlaştı ve bende istediğim takımda forma giyme şansına sahip oldum." dedi

goal.com

Addolorato
17.Temmuz.2007, 08:06
Aimar artık gözlerden ırak bi şekilde futbolunu oynayacak sanırım hadi hayırlı olsun umarım başarılı olur

I3esiktas
17.Temmuz.2007, 08:06
Bence benfica adına saglam bi transfer oldu.

Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2007, 08:11
keşke valenciadan hiç ayrılmasaydı by doctor aimar.

spider3784
17.Temmuz.2007, 08:16
Bence fayda sağlamaz, hiç artık kasmıyor kendini adam.Sadece adı kaldı diye düşünyorum.

Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 21:57
Benfica çok güzel transfer yaptı hayırlı olsun...

El Barto
17.Temmuz.2007, 21:58
Küme düşmüş bir takımın oyun kurucusunu ne yapacaklarmış yahu. :n:

Şaka bir yana bende eski günlerini aratacak kanısındayım.

Fernando Gago
17.Temmuz.2007, 22:19
Aimar'ı ucuza kapamış bence Aimar canlanırsa bu paranın çok daha fazlasına layık

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 00:50
Gerçek hayatta nasıl transfer olur pek bir fikrim yok doğrusu.Çünkü Aimar'ın ne yapacağı belli olmuyor ama Fm de süper bir transfer oldu.Turnuvalar için kapışılacak Benfica.:icon_biggrin:

eXcitinG
19.Temmuz.2007, 00:58
Ya bu kadar ucuza adam var burnumuzun dibinde, YıLdız, harika yetenekLeri oLan bir oyuncu gidiyoruz aLmıyoruz, eLin sıradan takımı geLiyor, aLıyor, gidiyor. Hayret birşey ya.