PDA

View Full Version : Beşiktaş komik duruma düştü!

PesimiSTyLa
18.Temmuz.2007, 01:17
Siyah-Beyazlı ekibin Gordon Schildenfeld transferi Hırvatlar arasında alay konusu olmuş. Basın bu nasıl kulüp diye sormuş!

Beşiktaş'ın Gordon Schildenfeld transferine Hırvatlar kahkalarla gülmüşler.. Siyah-Beyazlı ekibi komik duruma düşüren olayı Nilay Yılmaz, Milliyet'teki köşesinde kaleme alırken orta çıkan durum, transferin vahametini göstermesi açısından oldukça çar***ı... İşte Yılmaz'ın kaleminden Gordon transferi;

Dr***'in yerine Gordon'u verelim!
Ersin Düzen Türkiye-Hrıvatistan maçı öncesi Hırvat kampında geçirdiği sürede Hırvat gazetecilerle sohbet etme imkanı bulmuş.

Konu Beşiktaş’ın transfer beceriksizliği Dino Drpic ve Gordon Schildenfeld’e de gelmiş elbet.

Bizim de bildiğimiz üzere Beşiktaş yönetimi, Drpic’in internette dolaşan “uygunsuz” görüntüleri üzerine Dinoma Zagreb Başkanı’na da durumu anlatıp, “Biz transferden vazgeçtik” deyip, bonservis ücretini geri istemiş.

Zagrep Başkanı da “Kusura bakmayın, biz parayı kullandık. Size para yerine başka oyuncu verelim. Gordon da, Drpic kadar iyi oyuncudur” ve benzeri şeyler söylemiş.

Çok gülmüşler
Beşiktaş yöneticileri de parayı kurtaramayacaklarını anlayınca ve stopere ihtiyaçları olduğu için “Tamam” demişler ve böylece Gordon transferi gerçekleşmiş.

Hırvat gazeteciler Ersin’e “Biz bu transferi duyduğumuzda çok güldük, dalga geçtik” demiş Ersin’e. O da nedenini sormuş. Çünkü uzun zamandır Gordon’un gözlerinde problem olduğunu Zagrep Başkanı da, futbolcular da, Hırvat basını da biliyormuş.

Hırvat gazeteciler “Beşiktaş nasıl bir kulüp ki, araştırmadan, sağlık kontrolünden geçirmeden oyuncu alıyor” diye gülmeye devam etmişler Ersin’le konuşurken...

Bizim buralarda yapılan transfer beceriksizliğine en güzel örnek bu halde... Ve bu örneğin transferler konusunda kendisine çok güvenen ve sürekli bu işten ne kadar çok anladığını söyleyen Sinan Engin zamanında gerçekleşmesi de başka bir ironi.

http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=77240

LaigLeNoiR
18.Temmuz.2007, 01:20
Bu olayı yalanlar yarına kadar resmi site büyük ihtimalle :)

GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2007, 01:22
Bunu duymuştum daha önceden.Eğer doğruysa ki doğru olma ihtimali yüksek yönetimin ne kadar beceriksiz olduğunun göstergesidir.Gerçi bunu anlamak için bir göstergeyede ihtiyaç yok..

LaigLeNoiR
18.Temmuz.2007, 01:23
Şemsi üstüne üstlük bu haber bencede gerçek ama yalanlayacak bizim yönetim birazdan ben bekliyorum :)

CeNTeR_TR
18.Temmuz.2007, 01:25
Yalanlama gelirmi bilmem ama Şemsi'nin dediklerine yüzde yüz katılıyorum..

:@ Şemsi ; yönetimin ne kadar beceriksiz olduğunun göstergesidir

Sir FRD
18.Temmuz.2007, 01:32
takımda transferleri kim yaptırıyor belli deil ki.Başkan kafasına göre oyuncu alıyo teknik direktör ben bunu istiyorum diyo Sinan Engin şu adam çok iyi diyo neyin ne olduğu belli değil

KaPaLı
18.Temmuz.2007, 02:17
İlk beşiktaş Drpic aldı diye mesaj geldi allah allah bu kimki acaba dedim. Üstünden biraz geçmiştiki Beşiktaş Drpicten vazgeçip Gordon'u aldı. Şaşırdım açıkçası. Takımdan 1 oyuncuyla anlaşıyosunuz ve ondan vazgeçip diğer oyuncuyu alıyosunz. Burası belki normal karşılanabilir bazıları tarafından ama eğer bu yazan olay doğruysa Çok ama çok saçma şeyler yapılmış.

Ben artık şaşırmıyorum doğrusunu söylemek gerekirse. Dinamo Zagrep takımını izleyip ''Modric'' iyi oyuncu değil bunun nesine bu kadar para verilmiş diyen bir Manager var Beşiktaş'ın başında.

ultraslanerdem
18.Temmuz.2007, 02:21
Zaten insan ticareti yaparak yeterince gülünç hale geldiler...

shamur1
18.Temmuz.2007, 02:42
Körü körüne transfer diyorlardı bir zamanlar Gordon için :)

Sivok - Zapatocny - Seric ne yapacak bakalım.. bence o paralara çok daha iyi oyuncular alabilirdi Beşiktaş.

BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 02:52
Beklerim bu yönetimden...;)Bu sene alınan yabancılar da kötü çıkarsa artık diyecek bişey bulamıyorum zaten

klasgs
18.Temmuz.2007, 02:52
Bu haber önceden de söylenmişti gordonun uzağı göremedigi ama neden drpicten vazgecildikten sonra yine aynı takımdan seçildigi bilinmiyordu bunun nedenide ortaya çıkmış oldu neden ; parayı alamamakmış. Gordon transferınde hata ustune hata var tek kelimeyle REZİLLİK...

fmsmyrna
18.Temmuz.2007, 02:53
Geçen sezon biraz geç göreve gelmişti Sinan Engin sonrasında bu transferleri ben yapmadım geldiğimde takım böyleydi düzeltecez falan dedi.Devre arası Schildenfeld ve Higuain'i aldı ikiside bugün yok.Bakalım bu üçlü nasıl çıkacak Sinan Engin yok iken işler daha iyi gidiyordu

El Barto
18.Temmuz.2007, 02:58
Zaten her yaptığımız iş böyle güleriz ağlanacak halimize. Bırakın yabancı futbolcuyu diyorum yabancı teknik direktörü, yabancı yönetici transfer edelim. (::)

Fernando Gago
18.Temmuz.2007, 03:57
Umarım doğru değildir türk futbolu için kötü bir imaj

Bugra19o3
18.Temmuz.2007, 04:40
Alışıla gelmiş bir durum :) şaşırılcak bişey yok :) Her sene Aynı Transfer hataları :) Bu seneki transferlerdende Hayır yok :) devre arası giderlerse şaşırmayın :) Özellikle Seric :)

anilton
18.Temmuz.2007, 05:48
Burada anlatılan senaryo tamamen doğru.Ama burada yönetimin yaptığı hata Gordon'u almak değil,çünkü Gordon'u almaya mecbur kaldılar.Yapılan hata Drpic'ten vazgeçilmesi ve de iyice araştırılmadan bonservis bedelinin ödenmesiydi.Ondan sonra görüntüler çıktı ve vazgeçilmek zorunda kalındı.Ne yazık ki para çoktan Zagreb'in kasasına girmişti.Verilen para geri alınmaz hesabı başka bir futbolcu almak zorundaydı yönetim ve takımda Drpic ile beraber oynayan Gordon'u aldılar.Farklı mevkiiye alsalardı bir oyuncu stoper lazımken neden yabancı hakkı başka mevkii için kullanıldı diye eleştiri olacaktı.Gordon'u almayıp başka stoper alsalar,Zagreb'in yedek stoperini aldı denilecekti.Onlarda mecburen Gordon'a kaldı.Ne diyelim.İçler acısı,gülünesi ve ağlanılası bir durum...

DeNiZ_1903
18.Temmuz.2007, 05:56
Yönetimden her türlü olumsuz şeyi beklerim..

King_91
18.Temmuz.2007, 06:09
beşiktaşı boyle yonetmeye hakları yok ... bu seneki transferler seric haric sağlama benziyor ama bakacaz artık

Aşk-ı Şehir
18.Temmuz.2007, 06:10
Zaten komik durumdalardı daha ne komik duruma düşecekler? Acaba bir taraftar seviyo mu ki Yıldırım Demirören'i? Acaba bir Beşiktaş'lı 1 dakika daha başkan olmasına tahammül edebiliyo mu ki? Komik duruma düşmek bu işte...

scar face
18.Temmuz.2007, 07:38
Okurken cok güldüm ama düşününce gercekten kötü bir durum Türk futbolu için.:(

LaigLeNoiR
18.Temmuz.2007, 07:46
Benim anlamadığım bir olay da neden Drpic'den vazgeçtiler.

2-3 kötü videosu var diye mi ? Ben olsam alırdım Drpic'i eğer BJK formasıyla kötü bir şey yaparsada kapının önüne koyardım.

Sir FRD
18.Temmuz.2007, 07:55
abi Higuain'i videolarını izleyerek aldılar bunu da normal karşılamak lazım

klasgs
18.Temmuz.2007, 08:08
Benim anlamadığım bir olay da neden Drpic'den vazgeçtiler.

2-3 kötü videosu var diye mi ? Ben olsam alırdım Drpic'i eğer BJK formasıyla kötü bir şey yaparsada kapının önüne koyardım. videoları izlemedin galiba böyle konusuyorsun :) boyle bir adamı transfer etseler inan daha kötü olurdu çok sorun yaşardınız. En azından gordon haberi fazla patlak vermedi de kurtuldunuz artık geçmişe bakmamak lazım olan oldu kara bir leke olarak tarihe geçmiş oldu.

I3esiktas
18.Temmuz.2007, 08:15
Zaten besiktas bole sorunları cok yasıo yok pascal hareket yaptı at yok chartlon cole alacaklarda alsalar türkiye ligini ayaga kaldıracaktı tabi 2 gun sonra bi resim gorduler yine almadılar yok bu drpic usursuz goruntuler fln filan yav sanane 3-4 yıl oncenın goruntulerını sen ileriye bakacan.

carizzmafb
18.Temmuz.2007, 08:18
dunyanın en dandık yonetımı..! serıc ıcın de sınan engın nerdeyse dunyanın en ıı sol bekı dıcektı :zuhaha

eXcitinG
18.Temmuz.2007, 16:25
Bu yıL bunLarın hepsinin hesabını vericez. Kimse merak etmesin. :)

omersal
18.Temmuz.2007, 16:56
Gerçekten ilginç bir durum ama daha ilginç olan BJKnin göz testi yapmaması :D

deniz.91
18.Temmuz.2007, 17:12
Beceriksiz oldukları gayet iyi anlaşılıyor

anil luque
18.Temmuz.2007, 17:45
siz bizim başımıza gelen en 'kötü şeeeyyyy' .. carsı'da bir darbe yapsın yonetımı devırsın :D

El Comandante
18.Temmuz.2007, 21:32
Beşiktaş'ın nasıl bir yönetime sahip olduğu bilinen bir gerçek.Bunlardan herşey beklenir.

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 01:01
Hayır birde açıklama yapmışlardı asıl istediğimiz Gordon idi ama onun için ücretten dolayı sezon sonuna düşünmek için ertelemiştik bu olaylar çıkınca Gordon'u almaya karar verdik diye açıklama yapmışlardı.Böyle yöneticilik olmaz valla.Beşiktaş'ımızın değerini düşürüyorlar..

Geçen sezon biraz geç göreve gelmişti Sinan Engin sonrasında bu transferleri ben yapmadım geldiğimde takım böyleydi düzeltecez falan dedi.Devre arası Schildenfeld ve Higuain'i aldı ikiside bugün yok.Bakalım bu üçlü nasıl çıkacak Sinan Engin yok iken işler daha iyi gidiyordu

Higuain devre arası gelmedi.Devre arasında sadece Gordon alınmıştı.