PDA

View Full Version : Kariyer Hikayeleri Önerisi

ilkay93
18.Temmuz.2007, 01:26
Arkadaşlar Kariyer hikayeleri bölümündeki karışıklılığı ortadan kaldırmak için forumun o bölümüne alt forum açılsın ingiltere , italya ispanya , türkiye gibi diğer az kariyer açılan ligler için ise diğer başlığı uygun olur.Diğer başlığı milli takımlar içinde kullanılabilir. böylece karışıklık ortadan kalkmış olur sadece bir öneriydi.Yorumlarınızı bekliyorum.

RoNNiE91
18.Temmuz.2007, 01:28
Aslında mantıklı ama o zaman insanlar "Diğer" isimli bölüme girmek pek istemeyebilir.Daha bilinmedik orta dereceli takımlar olduğundan.Tabii bu kendi görüşüm.Başkaları ne der bilemem.

GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2007, 01:31
O bölümde bir karışıklık olduğunu düşünmüyorum.Ne açıdan karışıklık olduğunu düşünüyorsunuz?

ilkay93
18.Temmuz.2007, 02:47
Yani forumun işleyişini kolaylaştırmak için mesela adam ingiltere ligiyle daha ilgiliyse ingiltere bölümündeki menejerlere yorum yapar ...

King_91
18.Temmuz.2007, 06:20
ama mesela bi adam manchester dan barça ya gidince ordan oraya mı taşınacak konular bir sürü takım değiştiren menejer oluyor.

sakary Ali
18.Temmuz.2007, 06:27
ya ole olursa benim konu ordan oraya:D

Addolorato
18.Temmuz.2007, 07:39
Bence asya avrupa ve amerika olarak kıtalara ayrılsın

JunkChorn
18.Temmuz.2007, 08:33
O zamanda geçiş için epey bi yavaşlık olur.
Yani forumlar arasında geçiş yapmak.Şimdi tek yere tıklayıp tüm kariyerleri görebiliyorsun.Ben mesela tüm kariyerleri görüp istediğime bakmak isterim.Lig ayırt etmek mesele değil..

Ayrıca çoğu arkadaşımız lig değiştirebiliyor,o zaman da konu mu taşınacak?

ultraslanerdem
18.Temmuz.2007, 18:28
Bence böyle gayet iyi yahu. Ben hiçbir karışıklık göremiyorum. Hepside kariyer hikayesi...

Sekopej
18.Temmuz.2007, 22:03
Şimdi kullandığımız sistemden memnunuz ve bir değişiklik düşünmüyoruz.