View Full Version : FM' de karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar
kkanke
05.Ekim.2006, 23:44
lan lı konuşma
cwp:onu bende bilmiorum
taman kızma
Redrum
05.Ekim.2006, 23:47
tamam kerdeşim kızmadım ba barışalım hadi gel öpiyim mmahh... mmuttt....hah şölee:D
Beyler takımımın güzel olduğunu düşünüyorum ve gerçekten de süper.Ama bu oyunda bi sezon çok iyi oluyosun öbür sezon transfer yapmazsan yada ilk 11 e etki etcek 1-2 transfer yapsan takım batıyo.Yani oturmuş bi takım anlayışı yok.İlla takımdeğişcek.Ya size böyle birşey oluyo mu hiç?
Stamina
08.Ekim.2006, 03:03
maç içinde değil ama ilginç bir olay. nik besagno die serbest bi adamla ilgileniodum. biseneye yakın yabancı kontenjanım olmadığı için imzayı attıramadım. adam 17 yaşındayken futbolu bıraktı evet yanlış duymadınız(okumadınız) 17 yaşında.!.
baba bende 15 yaşında bırakmıs olası lazım yanlıs hatırlamıyorsam hemde Türktü
2 kere başkanlar adam aldı istemesemde
1.chelseanın baskanı c.ronaldaoyu 100 milyon $ aldı :D
2 Fenerin başkanı sayın a. ben tam interin kalecisi neydi adı unuttum 2. kaleci brezilyalıyla anlastım imza attrıcam bedava gelıyor başkan kalktı kendısı belçikalı kaleci aldı gerçi kalcenin güçleri 16 dan aşagıya pek inmedi ama olsun :D
uefa kupasdında 1 maç bile kaybetmeden finale geldım finalde 0-0 (2.uzatma)giden maçta benım oyuncu hatırlayamadım bak şimdi neyse son saniye 10-20 sn sonra penaltılar olcak son atak yani gitti adam yumruk attı abi inanamazsın ceza sahasının hemen önü adamlar (schalke) gol yaptı aldı kupayı :( böye baska maclarda falan kafa falan atıyor futbolcu ama cok sık degıl 1 yıldı 2 kere ya oluyor ya olmuyor
1-0 yeniyorsam hele dakika 70-80 arası ise ölüm gibi maçı heycandan seyredemiyorum mutlaka atıyorlar cok kaybettım ama kımıde ben atıyorum 2-0 yenikken 81-85-90 da attıgım gollerle yendıgımı hatırlıyorum daha cok farklı macı cevırdım 4-0 dan 4-4 oldu falan ama sondakika degıldı onlar
kendım oyuncu beyendım gözlemciyi gönderdim bi baksın dıye bu gözlemci profesyonel futbolda gelecegı yok dedı birde fenerde oyanayacak kapasitede degıl ona yakın bır sey demısdı ben alamaktan vazgectım adam transfer sezonunda dünya çapındaki takımlardan teklıf aldı barca madrid chelse vb.
ve adamın fiyatı 3,250 iken chelseaya gittiginde 16.750 olmustu ve 2 sene sonra dahada katladı ve guclerı fulledı :( ama bır kerede gözlemciye uymadım defans almıstım harıka bırı cıkmıstı ve cokta ılgı göruyordu yanı
daha cok sey olmustu ama bu kadar yazı yeter :D
RoNNiE91
08.Ekim.2006, 17:28
bende kalecim sakatlandı ve kaleci yedeğim yoktu bi oyuncumu geçirdim kaleye :)
bende de kalecim sakatlanmıştı ve kaleci yedeğim yoktu onun yerine bi oyuncumu geçirdim kaleye :)
readyready
09.Ekim.2006, 20:47
ben stamı kaleye sokmak zorunda klamıştım 60 dakka öyle oynadım durum 1-0 dı kaleci çıktıında 2-1 kazandım stam da 6 ile oynadı :D:D:D:D
alex_fb_
09.Ekim.2006, 20:51
stammı aslında boyu zunu iyi iş yapar
gulerba
09.Ekim.2006, 21:42
fener 2010 yilinda GS'den cafercan aksu'yu aldi 2015 yilinda cafercan mukemmel ve tecrubeli bir forvet oldu favori takimlari:Galatasaray, Fenerbahce :) manyakti
futbolog37
10.Ekim.2006, 01:01
beşiktaş'tım.bayern münihle şampiyonlar ligi yarı final 2. maçını oyuyordum.ilk maç 0-0.maçın başında 2 gol yedim.taktiği değiştirip maçı 4-2 yaptım .dakika 85 ' e kadar böyle devam etti.tam kazandım maçı derken adamlar 5 dakikada 3 gol atıp 4-5 öne geçtiler.bense olduğum yere yığılıp kalmıştım.tabi bir sürüde küfür...
tornado17
10.Ekim.2006, 14:41
fener de manisa ile oynuyorum tam 5 tane ofsayttan gol attım
sayılmadı tabii
ama cok ilgincti geliyom atıyom ofsayt .... hep böle sürdü bi ara sıyıracaktım ki
Alex frikikten caktıda rahatladım
Universal
10.Ekim.2006, 14:48
fener de manisa ile oynuyorum tam 5 tane ofsayttan gol attım
sayılmadı tabii
ama cok ilgincti geliyom atıyom ofsayt .... hep böle sürdü bi ara sıyıracaktım ki
Alex frikikten caktıda rahatladım
Bir maçta 5 ofsayt normal ama o ofsaytların gol olması anormal valla isan üzülmesi yeridir.
beşiktaş'tım.bayern münihle şampiyonlar ligi yarı final 2. maçını oyuyordum.ilk maç 0-0.maçın başında 2 gol yedim.taktiği değiştirip maçı 4-2 yaptım .dakika 85 ' e kadar böyle devam etti.tam kazandım maçı derken adamlar 5 dakikada 3 gol atıp 4-5 öne geçtiler.bense olduğum yere yığılıp kalmıştım.tabi bir sürüde küfür...
Bu tür goller çok oluyor bende durmadan gol atıyorum 2-0 veya 3-0 oluyor bir bakmışsın son 10 dk maç berabere veya yenilmişsin insan kahroluyor.
GeNç KaRTaL
10.Ekim.2006, 19:31
http://img179.imageshack.us/my.php?image=ilginpi9.jpg
http://img247.imageshack.us/my.php?image=ilgin2ht3.jpg
MEHMET_KOSOVALİ
13.Ekim.2006, 17:07
bende betise 7-6 yenilmiştim.haberlere baktım 2-1 fener rakibini devirdi diyo
OnurusXus
13.Ekim.2006, 22:07
ya ben bolton küme düştü gittim güya onu çıkarıcam külüp batakta 1 tane kaleci vardı külüpte bi tanede kiraladım nerden bilebilirim ikiside sakatlanacak kaleye normal fc oyuncumu sokarak çıkmıştım benim kaleci adamla birebirde mallamasına koşuyor orta sahaya doğru adamda çalım ve gol 5-2 bitmişti
bide 70dkdan sonra kesin bir gol atıyolar ben engel olamıyorum hayırlısı sizdedemi ööle
QaaN-07
14.Ekim.2006, 16:03
Shevchenko ile tam 3 golüm sayılmamıştı..!:p
Batuhan_fm06
15.Ekim.2006, 16:44
ben de bir şeyi anlamadım Bülent Korkmaz yıllarca Galatasara'da oynamış bir oyuncu şimdi teknik direktör Galatasaray'a çağırdım reddetti Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı.
Ama Fenerbahçe-Galatasaray maçında gitmek ne imiş gösterdim gününü havalandı mutlaka yencez filen dedi ama Galatasaray yendii yani ben!!!!
birde ben şenol güneşi teknik adam olması için trabzona çağırdım fenere gitti:mad:
SeRiaL
15.Ekim.2006, 19:34
abi antalyasporu yonetirken bursporla mac yapyodum mac daha yeni basladı 20 saniye gecti adam kendi sahasında burdu gol oldu anlamadım nasıl oldu ama allah var iyi atti adam
Beyler Bendede Djiby Fall 20 Yasinda Futbolu Birakti
Krusty
18.Ekim.2006, 21:48
Beyler Bendede Djiby Fall 20 Yasinda Futbolu Birakti
Sebep ..??
Hububat_Fiyatları
19.Ekim.2006, 03:34
abi antalyasporu yonetirken bursporla mac yapyodum mac daha yeni basladı 20 saniye gecti adam kendi sahasında burdu gol oldu anlamadım nasıl oldu ama allah var iyi atti adamorta acmaya mi calisti bende de ibrahim uzulmez ortahadan ortalicam diye gol atmisti
notformoney
19.Ekim.2006, 08:49
bilmiyorum sizde oldumu ama bende şöyle bir olay oldu önce devre arasında gsye aldığım ibrahim toraman yeni sezon başında bi çok teklif aldı (arsenal,valencia,fener,bjk,...) ben hepsini reddettim sora bu çıktı beni burda kimse tutamaz faln dedi benim kafam attı klüp olmuş dünya çapı üst üste eccler kazanmışım herif gitmek istiyor hemde koşa koşa geldiği takımdan bende bastım agresif davranıştan uyarıyı ertesi sefer haberlerde
İbrahim toraman sözleşmeyi yırttı diye bi haber şok oldum bi okudum amaç sadece spor adında bir dosya hazırlayıp federasyona gitti falan yazıyo onun ardından gitti fenerle sözleşme imzaladı daha sözleşmesi sürerken sonra fner bana 29mn olan tazminatını ödemek zorunda kaldı ama stoperim gitmişti benim başıma en ilginç bu gelmişti. haber haber barından çoktan silindi bu iki sezon önce oldu ama eski save li oyundan bulup buraya koyucam sizin başınıza böyle bişey geldiyse yazın
QaaN-07
19.Ekim.2006, 16:34
bilmiyorum sizde oldumu ama bende şöyle bir olay oldu önce devre arasında gsye aldığım ibrahim toraman yeni sezon başında bi çok teklif aldı (arsenal,valencia,fener,bjk,...) ben hepsini reddettim sora bu çıktı beni burda kimse tutamaz faln dedi benim kafam attı klüp olmuş dünya çapı üst üste eccler kazanmışım herif gitmek istiyor hemde koşa koşa geldiği takımdan bende bastım agresif davranıştan uyarıyı ertesi sefer haberlerde
İbrahim toraman sözleşmeyi yırttı diye bi haber şok oldum bi okudum amaç sadece spor adında bir dosya hazırlayıp federasyona gitti falan yazıyo onun ardından gitti fenerle sözleşme imzaladı daha sözleşmesi sürerken sonra fner bana 29mn olan tazminatını ödemek zorunda kaldı ama stoperim gitmişti benim başıma en ilginç bu gelmişti. haber haber barından çoktan silindi bu iki sezon önce oldu ama eski save li oyundan bulup buraya koyucam sizin başınıza böyle bişey geldiyse yazın
vay bu baya ilginç yeni gelenler aslında hiç gitmek istemez :eek:
notformoney
20.Ekim.2006, 03:34
vay bu baya ilginç yeni gelenler aslında hiç gitmek istemez :eek:
evet bu iki sezon önceydi şimdi bulup koydum bak işte ilk kez karşılaştım böyle bişeyle
http://img218.imageshack.us/img218/6969/ohhaaaaahu5.png (http://imageshack.us)
ALEN_34
25.Ekim.2006, 13:12
dün galatasaray'la maçıma devam ediyodum.elazığ deplasmanına çıktım 1-0 öndeydim son 10 dakkada arda tam orta sahadan kendi kalesine gol attı 1-1 oldu doksanda song topu elle kesti penaltıdan gol yedim ve 2-1 kaybettim.maçtan sonra iki oyuncuyada ceza verdim ama ilk kez kovuldum:D:D:D
talhacavdar
01.Aralık.2006, 23:07
Bİrkeresİnde Lİg Macindan Once Reading Menajeriyle Laflastik Sampiyonluk Idalarima Inanmadiini Soledi Maca Ciktik 7-1 Yendik Mactan Sonra Yaptigi Aciklama Da Newcastle Nbu Kadroyla Sampionnol Maz Dedi Cok Gulmustum
talhacavdar
01.Aralık.2006, 23:09
bir keresindede ben oyuncularıma yenı kontrat onerıorum fıgoya onerdım kontratı abı bu arada teklıf gelıo fıgo ya hecbırını kabul etmıom bı baktım fıgo sevıllada nası olduunu annamadım hala
TULLEF
27.Aralık.2006, 14:12
cristiano ronaldo topa oyle bir falso verdiki; tac cizgisinden vurdu kalenin arkasından donup top orta yuvarlağa kadar geldi...
anilton
12.Ocak.2007, 13:27
cristiano ronaldo topa oyle bir falso verdiki; tac cizgisinden vurdu kalenin arkasından donup top orta yuvarlağa kadar geldi...
yok daha neler.
zzzlatan
20.Ocak.2007, 15:10
Schalke ile ligde 1.yim.
9maçta 7g 1b 1y
Klüp Güveninde daha yüksek bi yerde olmalı diyor :itele:
sambik
27.Ocak.2007, 05:23
Ya aRkadasLar zaten Yeni uye oLdum ve de cok guzel ßir Site gercekten.ßenim ilginc oLyim haLen yasaniyor.ankaraspor ile ligin en fazla gol atan takimiyim hemde en fazla gol yiyen takimiyim :D
chosen1
01.Şubat.2007, 14:10
Adu 3 sene üst üste premier lig yılın genç oyuncusu seçildi ve 16 yaşında ABD milli takımına seçildi şuan 20 yaşında ve 50 kez milli oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tottenhama okadar kupa kazandırdım CL maçında Juventusa elenince oyunculara kızdım diye beni kovdular bende manchester unitede gittim
Legal_Advice
02.Şubat.2007, 16:20
bende FM06 oynarken ikinci yarının ortalarına doğru oyuncu değiştirdim yeni giren oyuncular deplasman formalı cıkmaya basladılar.
Bide fenerbahceyle bi sezon yenilmeden şampiyon o sezon şampiyonlar ligi süper kupa turkiye kupası international cup aldım (tabi 3 sezon boyunca)sonra lig maçıydı bende hleb xavi quaresma cavenhagi fabregas vede alt yapıdan yetişen potensiyel starlarım vardı reyting olarak 4e katladığım Gaziantepspora evimde 7-1 yenildim:S
Emmanuel
10.Şubat.2007, 23:57
ben de fiorentinayım milanla maç yapıyorum.. maç 1-1 devam ediyo.. seedorf kornerden dönen topu frey in açılmış olduğunu görünce aşırtma olarak kaleye gönderdi benim defans da ilerde.. top ağlara giderken gilardino topu çizgiden çıkardı!! maçı 2-1 yendim
ozgur_cimbom67
18.Şubat.2007, 00:34
türkiye süper kupası bjk.gs ben gs eyim maç 3-3 bitti penaltılara kaldık tam 17penaltı çekildi we toplamda sadece 3 penaltı gol oldu ben penaltılarda 2-1 yendim kalecilere baktığımızda benimki fevzi elmas bjk nın ki runje ydi
bass4bass
30.Mart.2007, 14:02
hacılar benımde basıma sacma sapan bır olay geldiii :D bjk ıle seri yapmısızz gidıyoruzz futbolcular mutlu bende mutluu avrupada ve ligdee duman attırıyoruzz neysee gençlerbirliği maçıydı ben bastırıyorum gençler defansın kralını yapıyor kontra atakla bir tane çaktılar ama bjk bu dururmu saldırıyoruz derken bır kontra atak daha yedım toroman penalti yaptırdıı oldumu size 0/2 neyse umutlar tukenmez boyle cok maclar gorduk falan dıyorumm devre arası verdım gazı takıma gencler gene aynı taktık arkasına bır penaltı daha verdı hakem genclerbırlıgı aleyhıne ve bir penaltı daha ve İNANMAYACAKSINIZ AMA bir penaltıda daha gençler 5 attı bana ve 4 penaltı bir maçta ve tek takım aleyhine.En ilginçde hakem cem papila idi hehehe öpuyorum kardeslerım sizleri........
matakan
13.Nisan.2007, 13:01
17 - 18 - 19 yaşında futbolu bırakan çok futbolcu gördüm.
maybash1907
13.Nisan.2007, 23:36
gs yi 9-1 yendim we 2007 yılında deplasman da ben de anlamadım nası oldu ama oldu :D
GsDoruk
19.Nisan.2007, 21:16
Henry'i bir maç oynatmadım diye mutsuz oldu ve ne zaman oynatacaksın beni seçeneği çıktı.Hani muhabir soruyoya. En yakın zamanda filan diye cevaplıyorsun. O çıktı :D:D:D
yildo03
20.Nisan.2007, 14:54
Arkadaşlar beşiktaş ile destanlar yazmış bi insan olarak hayatımın en ilginç ve stressli maçını şampiyonlarligi finalinde juventus karşısında oynadım...
İlk 30 dakikada 3-0 geriye düştüm ve ilk yarı sonuna kadar da 3 oyuncum kırmızı kart gördü...
tabi bu olay fm 2005te oldugu için kadro eski....
ikinci yarıya girdik ben artık takım halinde saldırma emri evdim ...
artık kaybedecek bişey yoktu son on dakikaya göl yemeden girmeyi başardım..80. dk ronaldo kaza bela orta sahadan muhteşem bi gol attı..
tabi kalevi buffonun büyük hatası vardı...ve dk 85 meydana ilhan çıktı muhteşem çalımlarla çeza sahası dışında muhteşem bir goll attı...
90. dk ben herşey bitti derken ilhan orta sahadan yine muhteşem bir gol attı.. Ben o sırada sevinçten sandelyeden düştüm... inanılmaz bi maçtı!!!!
Uzatmalarda yine son dk ya kadar dayanmayı başardık ve 120.dk ya girerken sahneye yine ronaldo çıktı kornerden gelen muhteşem ortaya muhteşem bir kafa vurarak işi bitirdi...
eldarion
13.Mayıs.2007, 18:52
christiano ronaldo 2 yada 3 sene sonra almak icin(gs ya) deli gibi ugrastım ama alamadım seref benım takımı kucumsedi tabi maas ucretimide tam umıdı kesmistimki roanaldoya kımse kontrat onermedi tabi serbest kaldı bende trial istedim 2 gun sonra ne goreyim ronaldo antremanda gs tesislerinde:)tabi bi sevindirik oldum bi sevindirik oldum anlatamam.sonra hemen bi kontrat onerdim akabinde ronaldo bende hemde necati kadar maas alıyo :)heheh
errqud_gfb
17.Mayıs.2007, 12:35
Mahmut Hanefi'nin sakatlığının bitim süresine dikkat.:confused: Bu işin bi orta yolu yok mu canım? :zuhaha :zuhaha :zuhaha
http://img120.imageshack.us/img120/2571/garipdurumyy9.png (http://imageshack.us)
Mateja Kezman 9
18.Mayıs.2007, 19:11
bir keresinde 20212-2013 yılında şampiyonlar ligi grup maçında fenerbahçeyi yönetirken deplasmanda borissia dortmund la karşılaşıyordum ilk yarıyı borissia dortmund 4-1 kazanıyordu sonra ben oyunculara devre arasında baya bir kızdım bo maçı alabiliriz felan dedim 2. yarı bizim oyuncular çoştu ve maçı 6-4 kazandım bir keresinde de şampiyonlar liginde 3. tur da monaco yla karşılaşıyordum rövanş maçında(ilk maçın kaç kaç olduğunu hatırlamıyorum) ilk yarı 1-1 bitmişte ben de oyunculara baya bir moral verdim ve maçı 7-1 kazanmıştım
sametty
19.Haziran.2007, 17:03
CM4'te Auxerre ile oynarken o zamanin Cruzeirosunda oynayan Alex'i almistim. Adam 5 sene mükemmel futbol oynadı 2 kere UEFA 1 kere Sampiyonlar Ligi sampiyonu oldum. Sonra ayagi kirildi futbolu birakti. Birakirken "Samet Bekdes adli hocasina futbol hakkinda ögrettiklerini asla unutamayacagini söyledi." demisti. =)
mami_LEE
19.Haziran.2007, 18:25
ayıptır sölemesi. shevchenko erkeklik organından sakatlanmıştı :D 10 ay oynayamadı :D
Catma22
20.Haziran.2007, 01:15
Cm oynarken Carlos Tevez ulkesine giderken ucak kazası gecirip oldu...Ve ismi her yerden silindi..Takımımdan milli takımdan falan...Cok sasırmıstım..Hala nasıl oldu anlamıs degilim
El Barto
20.Haziran.2007, 01:18
Cm oynarken Carlos Tevez ulkesine giderken ucak kazası gecirip oldu...Ve ismi her yerden silindi..Takımımdan milli takımdan falan...Cok sasırmıstım..Hala nasıl oldu anlamıs degilim
:zuhaha Valla ilginç olmuş arkadaşımda bu rüya falan olmasın hani çok CM oynayıp rüyanda görmüş falan olma. :D
Catma22
20.Haziran.2007, 12:49
:zuhaha Valla ilginç olmuş arkadaşımda bu rüya falan olmasın hani çok CM oynayıp rüyanda görmüş falan olma. :D
Uyumadıgıma eminim :D:D Cunku babamada gostermiştim..SS cekmek te aklıma gelmedi o zamanlar zaten cm 01veya 02 ydi yanlıs hatırlamıyorsam..Simdi Fm oynuyorum
carizzmafb
20.Haziran.2007, 22:16
ergunu taraftar dovmustu:zuhaha
bı krede arkadas ucak kazasında olmustu:zuhaha
73 yasına gelmıstı
twins
21.Haziran.2007, 09:10
ya bu dediklerinizin hiçbiri benim basıma gelmedi.alexin ayağı kırılmıs futbolu bırrakmıs shevo benjaminlerden sakatlanmıs 10 ay :) ergünü taraftar dövmüş tevez ucak kazasında ölmüş
çok enteresan şeyler bunlar ama teveze ayıp etmişler adam öldü anıları yaşasın herşeyini silip atmışlar :D
benim basımada şöyle birşey geldi enteresan ama sizinkiler kadar değil
arkadaşla ortak oyun başlattık aynı oyunda iki takım seçtik o romayı ben lazıoyu.lig şampiyonu hep arkadaş olurdu şampiyonlar ligi şampiyonuda hep ben :D
ben 3-4 senede bir lig şamp olurdum oda 3-4 senede bir avrupa şampiyonu :)
sizce hangimiz daha başarılı :)
QaaN-07
05.Temmuz.2007, 09:36
Ben de Türkiye Dünya Şampiyonu Olmuştu :)
Evet Evet Yanlış Okumadınız
Finalde Sanırsam Fransa'ydı 2-2 berabere kaldılar ve penaltılarla aldılar kupayı
Üstelik Yıl 2006 :)
Ertesi Sene Bunun Şans Olmadığını İspatlayıp Konfederasyon Kupasını Aldılar
İnanamadım :)
Rodrigo Tello
05.Temmuz.2007, 14:24
ayıptır sölemesi. shevchenko erkeklik organından sakatlanmıştı :D 10 ay oynayamadı :D
Hehe koptum yaa :zuhaha
kepo
05.Temmuz.2007, 16:48
Hayatımda unutamadığım maçlardan biri Fb:-:Ts maçıydı.Ben Ts'dum.5-3 yenildim ama maç süperdi.Kim kazansa hakkıydı.
http://img63.imageshack.us/img63/2221/nefeslerikesenderbinq1.th.jpg (http://img63.imageshack.us/my.php?image=nefeslerikesenderbinq1.jpg)
mgokalparslan
05.Temmuz.2007, 16:58
bende fm 2006 da nijerya dünya kupasını almıştı hatta ondan sonra teknik direktörleri milli takımı bırakmıştı
yine 2006 da celtic ilk sene şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştu
goosfraba
05.Temmuz.2007, 18:49
Aynen bende de öyle oldu,Arsene Wenger geçti Nijerya'nın başına, Nijerya ne Fransa bıraktı ne de Brezilya..Kupayı da onlar aldı..
Nicolasanelka
13.Temmuz.2007, 13:55
vallahi ben fm oynarken dakika 90 da 4 tane gol yedim hic anlamadim ve 4-3 yenildim hic bole bisi basima gelmemisti
zokora007
13.Temmuz.2007, 16:18
west ham la kapışıyodum.ilk yarı 2_0 maglubuz.ikisi de carew den.sonra devre oldu .bunları azarladım.ikinci yarı başladı.3_0.iice umidi kestim.defoe_berbatov iklisi beni mahçup etti sonra.4_3.eeee hep bizemi olacak.biraz da blg nin canı yansın bakalım:icon_lol:
FRUKO777
16.Temmuz.2007, 20:04
Benimki maç olarak değil ama ilginç bir olay.Fenerbahçe'yi yönetirken Serkan Balcı'yı yerden yere vurdum.Yüz kere maaş kesintisi verdim.Ama favori personeli benim.Gerçekten çok ilginç oyun hatası sanırım...
Cangoow1907
19.Temmuz.2007, 19:56
fm 2006 oyununun 2006-2007 transferleri update ni yuklemis oyle oynuyordum...
uefa cup ta 3.turda karsima d.kiev cikti...ilk mac kadikoydeydi...
mac 1-1 gidiyordu oyunculardan biri kırmızı gordu...ben napacagimi sasirdim savunmaya cekildim...o mac 1-1 bitti...
2.mac kievdeydi...0-0 da dogal olarak deplasman goluyle kiev tur atliyor...
mac 0-0 gidiyor...dakikalar gectikce benim de umudum azaliyor...
88.dakikada sahneye kezman cikiyor golu atiyor skor 1-0 oluyor...ben tabi sevincten zıplıyorum...:)
bari arada yemeyelim derken 90.dakikada fatih tekke tur fenerbahce nindir diyor mac 2-0 bitiyor...
EmRe41
21.Temmuz.2007, 13:14
fm 2007 oynarken...
sezon öncesi hazırlık maçlarımın hepsini iptal etmiştim ve o hafta hazırlık maçlaı vardı ve real madrid ile etimesgut sekerspor hazırlık maçı yapıyordu
5-0:D
mami_LEE
21.Temmuz.2007, 13:54
o tip şeyler bana da oluyo :D y.bosnaspor - inter :D
sametsen
12.Ağustos.2007, 01:28
transfer ettiğim bütün ispanyollar türk oluyoduu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya bu dediklerinizin hiçbiri benim basıma gelmedi.alexin ayağı kırılmıs futbolu bırrakmıs shevo benjaminlerden sakatlanmıs 10 ay :) ergünü taraftar dövmüş tevez ucak kazasında ölmüş
çok enteresan şeyler bunlar ama teveze ayıp etmişler adam öldü anıları yaşasın herşeyini silip atmışlar :D
benim basımada şöyle birşey geldi enteresan ama sizinkiler kadar değil
arkadaşla ortak oyun başlattık aynı oyunda iki takım seçtik o romayı ben lazıoyu.lig şampiyonu hep arkadaş olurdu şampiyonlar ligi şampiyonuda hep ben :D
ben 3-4 senede bir lig şamp olurdum oda 3-4 senede bir avrupa şampiyonu :)
sizce hangimiz daha başarılı :)
abi çok hoşuma gitti.güldüm yaaw.BENJAMİNLE TABİ
orhuneses
14.Eylül.2009, 05:55
saçmalık hehe