View Full Version : Herkes Nickinin,İmzasının,Avatarının ... Anlamlarını Açıklasın
Maymuncuk
04.Mart.2006, 21:15
Evet arkadaşlar aranızda nickleriniz anlamlarını çok mereak ettiklerim var..Eski forumda da vardı nickiniz anlamı diye hem güncellenmiş olur,Hemde aramıza yeni katılan arkadaşlar da açıklamış olur ..
Ben başlıyorum
Nickimin anlamı
Kolumu kırmıştım 2-3 sene önce okulun ilk günü idi işte çocukluk heyecanımıdır:) nedir arkadaşım beni potaya fırlatmıştı :)[TAM ÇOCUKLUK:)]bende doğal olarak düşüp kolumu kırmıştım oradan sonra hep bana o potaya fırlatan arkadaşım daha doğrusu kankam,kardeşim hep maymuncuk dedi..Bende oradan şey ettirerek bu nicki kullanıyorum..
İmzamın anlamı
Öncelikle ilk iki madde diyeeğim onlara G.S. marşları bu marşları çok sevdiğim için onları koydum..
İkincisi çok beğendiğim akıl dolu bir laf..
Üçüncüsü beğenerek dinlediğim ve adeta hayranı olduğum Sagopa Kajmer'in en sevdğim şarkılarında biri olan Vasiyet'in sözleri.
Hasta olduğum Hagi'min ve idolüm sevdiğim bir futblcu olan C.Ronaldo ' nun birleşimi:)
Sizlerden de bekliyorum
senderson
04.Mart.2006, 21:19
Nickim:
Bir Pes4 turnuvasına katılmıştım.Çeyrek finalde son dakikalarda Phillipe Senderos la gol atmıştım.Rakibim hay bu Senderson un taaa ............. .......... dedi ordan beri Senderson
İmzam:
İmzada pek bişi yok maçlarımı yazıyorum eski günleri yaad ediyorum
Büyük Taşdelenin Büyük Kulübünün Büyük Amblemi
Nedvedmania
04.Mart.2006, 21:22
nickimin anlamı : cihanın ci si kankam olan fatihin fa sı
avatarımın anlamı : hem memleketim olan ankara nın takımı hemde neredeyse gs den çok sevdiğim ankarasporun logosu
imzamın anlamı : amac komiklik olsun . amaç bilgilendirmek olsun . amaç üşütmek olsun( bunlar linkler di ) bida tuttuğum takım galatasaray
koray_capello
04.Mart.2006, 21:47
nickimin anlamı:bi gün okuldaydım matematik dersi hoca dediki koray tahtaya gel.bende kalktım gidiyom.tabi sınıfta bi koray daha var oda kalkmış gidiyo.ee tabi karışıklık oldu orda hocada dediki senin adın bundan sora koray capello olsun dedi.taa o günden kalma bi isim işte
avatarın anlamı:avatarın aslında bir anlamı yok.geçen sene bir arkadaşımın çektiği sıradan resimlerimden biri
imzamın anlamı(hayatın anlamı):tuttuğum takım ve dünyanın en büyük taraftar grubu ile ilgili bir söz ve aynı zamanda hayat felsefem..hee tabi bide palermo yazıyor oda roma ile beraber sevdiğim bir klup.
barahir
04.Mart.2006, 21:58
nicimin anlamı:
gayet açık bu benim hayatım
fener forumlarında gezerken bunu gördüm ve aldım çok hoşuma gitti foruma renk getireceğini düşündüm:D
İmzamın anlamı:
galiba herkes bunu mrk ediyodur.:D Anelkayı çok severim benim idolüm. fenerbahce sonsuza dek tek AŞKIM.
Eray Dengiz
04.Mart.2006, 22:06
Nickimin Anlamı :Kuzenim bana ara sıra ermoon ermoon diyip durdu sonra ne bu ermoon diye sorunca eray'ın er'i ay'ı ise moon dedi birleştirince güzel bir nick ortaya çıktı :) 34 ise tabikide hayatımı ömrümü geçireceğim hayatımda en çok sevdiğim yerlerden olan İstanbulun kodu.
Avatarın Anlamı :Pes 4 ve 5'de arkadaşım İnter ile oynardı daha sonra bendede İnter hastalığı oluştu özellikle Adrianonun oynadığı futbola bayıldığım için resmini koydum..
İmzamın Anlamı :Tek gerçek Turksportal :)
ridvanu
04.Mart.2006, 22:07
nickim:
adımın tamamı ve soyadımın ilk harfi
imza bjk nin tezahuratlarından birinin sevdiğim bi bölümü
Maymuncuk
04.Mart.2006, 22:16
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız yazmıştı anlamlarının başlıklarını yazarken kalın veya öbürlerinden ayrılacak şekilde yazsanız da daha dğzgğn ve okurken daha okunaklı olsun;;)
comandante
05.Mart.2006, 00:23
Nickimin Anlamı :küba da ispanyolca konuşulur ve bilindiği gibi kübalı en büyük devrimci che dir.ve ona komutan derlerdi.komutanın ispanyolcası comandante dir...
Avatarın Anlamı :avatarım bir ambigram.dikkatli bakarsanız earth air fire world yazar...ve ambigramın özelliği şudur:180 derece çevirdiğinde de aynı şey yazar...melekler ve şeytanları okuyanlar bilir...
kalın yazmayı bilmiyorum...
Nick'in anlamı:
Eski Mısır'da Osiris'le İsis'in oğlu. Cennetin hükümdarı, yeryüzünün kralı ve kutsal şahin.
İmza ve Avatar(henüz) kullanmadığım için yazamıyorum
TüMeR_yAğıZ
05.Mart.2006, 01:22
Nickimin Anlamı : nickim benim ismim
Avatarımın Anlamı : gayet anlaşılıyor zaten kısaca özetlemek istersek hayatımda en çok zevk aldığım gece :)
imzamın Anlamı : en sevdiğim Beşiktaş marşlarından biri.
bende herşey gayet açık ortada öyle gizemimiz falan yok yani :)
Navras
05.Mart.2006, 01:47
nick: hindu felsefesinde her insanın içinde olan 7 duygunun özü
avatar: ben joey tribbiani ye benziomuşum(kız meseleleri:D:D:D)
imza:morriseyin let me kiss you şarkısının özünde olan sözlerdir
pınarmania
05.Mart.2006, 02:25
NICK ANLAMI:
pınarmania pınar ve mania(tutku) anlamından geliyor bu da best fm de pınaratıng programcısının üç yıllık fanatik en büyük dinleyicisi olmamdan dolayı...hatta artık asistanıyım dersem daha doğru olur :):):) o benim bi tanemmm yahuuu:):):) www.pinarating.com tıkla müziğin keyfini yaşa :):)
valla forumdaki en güzel avatardı ve bunu seçtim zaten ilk avatarlara baktıımda bayaaa bi şaşırmıştım yauuu bi hatunlar var koymaya çekindim yaniii:):):)
İMZA:
spor akademisi öğrencisiyim 4. sınıf basketbol antrenörlüğü okuyorum ve çok büyük sağlam hedeflerim var bu doğrultuda bunu gerçekleştireceğime dair kendime olan sonsuz özgüvenimin kanıtı oluyor....
Kerim Kerimov
05.Mart.2006, 02:36
Nick: Anlamı yok, 5 sene önce çok sevdiğim bir CM sitesi için kendim uydurdum.
Avatar: Çok seviyorum bu avatarı, yine eski yıllarda seçmiştim (google'dan aratarak).
nart_susruko
05.Mart.2006, 13:45
nick....çerkezim ben efsane demek(nart)...en ünlü çerkez efsane kahramanı(susruko)
imza...sevdiğim bir söz
avatar...açıklamaya gerek yok sanırım
Neron_FB
05.Mart.2006, 14:00
NICK
Neron : Çok ilginç, talihsiz ve etkileyici bir hayatı olduğunu düşündüğüm, Roma'yı yakan İmparator Neron..
FB: Fenerbahçe galiba :D
Nick'im ile ve tuttuğum takımın renkleriyle uyumlu olan ve bir de gerçek adımı yazdığım bir yazı...
İMZA
Fenetbahçe ile ilgili en hoşuma giden sözlerden biri...
Maymuncuk
05.Mart.2006, 14:08
FB: Fenerbahçe galiba :D
Galiba :D :D
Nick'in anlamı:
Eski Mısır'da Osiris'le İsis'in oğlu. Cennetin hükümdarı, yeryüzünün kralı ve kutsal şahin.
İmza ve Avatar(henüz) kullanmadığım için yazamıyorum
sen bizim eski Horus değilmisin ? Turizmci olan.
bu arada nickimin anlamı :
ismin Ertuğrul olduğundan
avatarım : çocukları severim bu da acayip zeki gözüküyor. meditasyon yapar gibi, tam benlik.
imzamın anlamı : Latince de "yaşam düşünmektir"
meddah
05.Mart.2006, 15:14
meddah
Türk tuluat tiyatrosunda devr-i kadim stand-up'çısı işte.. Eskiden Ramazan'larda TRT, bazı tiyatroculara meddahlık yaptırırdı (Mesela Erol Günaydın), severdim o gösterileri..
Bir de kelime anlamı olarak ironik iki karşılığı vardır: Yukardaki karşlığı bir çeşit "Öven, övücü"dür; diğer bir karşılığı da "Övülen, övülmeyi seven". Böyle çift manalı, hele ki ironik şeyler hoşuma gider.
Bu arada, Ferhan Şensoy'un biraz utanması varsa, hemen çıkıp o kavuğu haketmediğini, Münir Özkul'un hata yaptığını söylesin..
Andrea Pirlo
Oynadığı futbolu seviyorum.. Ben ilk defa oyun sahasının tümüne hükmeden bir oyuncu gördüm.
Arada bir de Milan olur o avatar; ki ben futbolu gerçek anlamda sevmeye bu takımla başladım..
Forum kuralları için tıklayınız
Altı çizili olan tıklayınız kelimesine basınca forum kuralları görünüyor (Bana bu cümledeki "tıklayınız" kelimesine basan olacak gibi geliyor)
comandante
05.Mart.2006, 17:34
Forum kuralları için tıklayınız
Altı çizili olan tıklayınız kelimesine basınca forum kuralları görünüyor (Bana bu cümledeki "tıklayınız" kelimesine basan olacak gibi geliyor)
:D:D:Ddenemedim basmayı ama üzerine geldim:D
meddah benim lise sonda yazılı sorumdu:D
SunShine
05.Mart.2006, 18:09
NİCK
titanlar adında bi film izlemiştim.o filmdeki bi karakterin lakabıydı SunShine....:)
leon yani daha ne diyebilirimki hayatımda izlediğim en etkileyici filmlerden biridir.
İMZA
suffering adlı bi oyunda görmüştüm anlamı " günahtan nefret ederim günahkardan değil "
tombul taho
05.Mart.2006, 20:51
NICK: Madem resmi bi sitedesiniz kendi isminizle gez ortalıklarda diiip eski nickim olan CMYMZ'ın yerine değiştirip gerçek adım ve soyadımı kullanıyorum
AVATAR : ingilizcesi olanlar zaten biliyodur ama ben genede söliim "Herkes bi futbol menejeridir" :D
İMZA : imza için yorum yapmicam. zaten en alttaki söz size herşeyi anlatıyor :D
sen bizim eski Horus değilmisin ? Turizmci olan.
bu arada nickimin anlamı :
ismin Ertuğrul olduğundan
avatarım : çocukları severim bu da acayip zeki gözüküyor. meditasyon yapar gibi, tam benlik.
imzamın anlamı : Latince de "yaşam düşünmektir"
Evet ertyg.Eski dostları görmek güzel.
Bu arada nickle uyumlu olsun diye gittim araştırdım ve o meşhur gözü buraya ekletti(sağol e_mali )
Asi ÇocUk_16
05.Haziran.2006, 04:33
NİCK
rap dinlediğim için rapın asi çocuğu emınemdır arkdaslarda öyle takılıyolardı kaldı sonundaki de yasım değil bursanın plaka kodu
bursaspor un logosu(sölemesı saçma oldu ama adet yerını bulsun:D)
İMZA
gurur duyduğum bı sözü sizlerle paylasmak ıstedım
LaKe
05.Haziran.2006, 11:53
Nickimin Anlamı:
Ben birgün FM'de(bu siteye kayıt olduğum gün) Tottenham'ı yönetiyordum. Orda Gregory Lake adında genç bir oyuncu vardı. Ben tam nick düşünüyordum ki adam gol attı. :D Ben onu yazayım dedim
Biraz Selman Abi'den özentilik yaptım :D O PES den oyuncu yaratıp eklemiş bende Fifa'dan yapıyım dedim :D
İmzamın Anlamı:
Gayet açık. Takımım ve İsmim :)
crazy_aslan
05.Haziran.2006, 14:31
NICKIMIN ANLAMI:
aslinda biliyorsunuzda ben cilgin bir gsliyim.aslinda imparator faln yazacaktim nickime ama bi anda aklimdan öyle gecti yazdima:D:D
IMZAM.
imzami galatasaray albümündeki sen sariyla kirmizi sarikisinin nakaratindan aldim ve cok anlamli geldi bana bence cok ii bir imza
valla googleye galatasaray resimleri yazdim degisik resimler cikti,bende bunu cok begendim aldim.ama galiba taraftar kartiymis öyle duydum.
lazyboy7
05.Haziran.2006, 15:31
Lazyboy:tembel cocuk demek.aynı zamanda da laz'ım cok yonlu bı nıck anlıcaanız
Avatar: offf offf KAZIM KOYUNCU tabıkı gec bulunmus erken kaybedılmıs buyuk ınsan.cok degerlı abım şukurler olsun kı tanısma fırsatı buldum bikaç kere aynı ortamlarda bulunduk muhabbet ettık dost olduk...en son hastane zıyaretınde gormustum olmeden 1 hafta once.sonra da cenazesıne gıtmıstım...gercekten ozluyorum
pessy
05.Haziran.2006, 16:49
nick:nurisahin'i yeni tanımaya başlamıştım üye olduğum sıralar onu yaptım
avatar:dünyanın en büyük taraftar grubunun sevdiğim sözlerinden biri(inşallah yakında üye olabilecem henüz yaş 14)
imza:TÜRKÇE RAP(ÇOK AÇIK)beni bir tek Allah yargılar...
gorkemyilmazkarasu
05.Haziran.2006, 17:06
nick:adım ve soyadım çok karıştırmaya gerek yok :)
avatar:genelde değişiyor ama şuanki galatasarayın süper kupayı aldığındaki resmi belkide o günlere oluşan özlemin dışa vurumudur :)
imza:galatasarayımızın en sevdiğim tezahüratlarından
kallstrom87
05.Haziran.2006, 18:56
nick: kallstrom u ilk izlediğim andan beri sevmişimdir oyüzden 87 yi tahmin edin bakalım:D
avatar:fight club izleyen arkadaşlar neden brad pitt olduğunu anlarlar hem biraz da benziyorum
imza:tıkla görürsün:D
Shani
05.Haziran.2006, 19:06
Nick : Adım yani Şani..Bu arada nickim "Şani" diye okunuyor!!!
Avatar ve İmza : Sürekli değişen şeyler onun için bugün açıklasam yarın değişir ve bi anlamı kalmaz...
Burak Duran
05.Haziran.2006, 19:09
nickim: Y.dışında yaşarken amerikalıların klasik lafı verdı respect bizde türkler olarak sürekli hürmet derdik. Sonra bi kaç online oyun oynarken geyik olsun diye hep hürmet yazardım sonra kaldı :D
avatar: Memleketim ve Galatasarayım :D
imza: fio sloganı ve gs sevgisi :D
__Trex__
05.Haziran.2006, 19:15
nick
anlamı eski çağlarda yaşan etobur karnını doyurmak için önüne gelen canlıyı yeme kapasitesi olan uzunlukları 7-10m arası değişen wahşi bir haywan Tyrannosarusrex kısaltması t.rex
awatar
nickimin resmi
imza
göztepenin keniyle bağdaşlaşmış sözü ( izmirli olan bilir):D
Sekopej
05.Haziran.2006, 19:17
nickim: adım serkan kısaltması seko. pej e gelince peyzaj mimarlığında okuyorum ve ordan gelme
imza: ATA'mızdan bir söz.
unutulmazlardan efsane İslam Çupi'nin Fenerbahçemiz için söylediği güzide sözlerden biri.
İslam Çupi'nin sözü üstüne bize düşen davranış...
nekop
05.Haziran.2006, 19:40
NICK:Anlamı yok bi siteye üye olurken güvenlik yazısı geliyorya orada yazıyordu bende oradan görüp kullanmaya basladım:)
AVATAR :Resimdeki kişi KAKA oluyor...:)
İMZA :Trabzonspor sevgisi ve unutulmuyacak bi sanatcı ''Kazım Koyuncu''
CeM_85
05.Haziran.2006, 21:17
Nick:adım ve doyum tarihim
Avatar:Çanakkale savaşında şehit olmuş bu vatan için çarpışmış ve daha 15 yaşında olan bir kahraman
İmza:bizi dışardan gören hep belimizde silah var sanar ama bilmezki bizim silahımız kalemimiz kağıdımız yani eğitim...
hezzo
05.Haziran.2006, 21:19
şöyleki
nickim adım enteresan bir şekilde hezdi..millet ***** derdi:)sonra hezzo demeye başladılar:)öyle kaldı
imza yazmıyorum pek arada duruma göre:)
ozangulsah
05.Haziran.2006, 21:22
Nick: Ben ve eşimin ismi
Avatar: Gerekli açıklamayı yapıyor zaten
İmza: Gerek duymuyorum.
Krusty
05.Haziran.2006, 21:42
Nick : Adım ve Soyadımın sesli harfleri atılmış hali.Adım CAN , Soyadım GÜNŞİRAY sesli harfleri atarsak ortaya cngnsry çıkıyor.Netle tanıştığımdan beri bu nicki kullanıyorum.
Avatar : Türkçe konuşmamızla ilgili bir resim görüldüğü gibi.Dilimizi bozan çok insan var ki o resimden belki birşey anlarlar !
İmza : Görüldüğü gibi ortada.Turksportal nickim , Turksportal ve Fiorentina ve DİL sevgisi ...
anarchist
05.Haziran.2006, 21:56
nickimin anlamı:anarchist kendi basına hareket eden coğu seye karsı cıkan demek
imzam:hayatımın anlamı fenerbahce ile ilgili
Laz_Asker_61
05.Haziran.2006, 23:05
NİCK:sanalman_34
sanal adam sanal erkek 34 zaten bilirsiniz istanbul
İmza: Çarşının ünlü sözlerinden birisi
Avatar: kendi telefonumda yaptığım bişi çerçeve içine sokulmuş bir bjk amblemi
DeDe
06.Haziran.2006, 16:52
NİCK : nickim aslında trajikomik bir hikayenin özeti :)..üniversiteyi 7 senede bitirdiğimden mütevellit,6.senem içerisinde okulda yaşça benden büyük sadece dekan kalmıştı :D
onun için okulda, bizim alt sınıflardaki arkadaşlarda bana DeDe lakabını uygun gördüler..
o gün bugün DeDe benim üstüme yapışmış bi etiket gibidir..burdada yaş ortalamasının DeDe nickine uygun olacağını düşünüp bu nicki kullanmayı uygun görmüştüm..haksız sayılmam heralde :D
AVATAR : avatar için sölenecek bişey yok heralde..KARTAL işte ötesi var mı ?
Del Piero_10
08.Haziran.2006, 17:42
nickim ve avatarım Del Piero'nun tek efsane olduğunu,imzam Juventus'un en büyük olduğunu ve Del Piero'nun en goolcü futbolcusu olduğunu gösteriyor.
bursa_mc
08.Haziran.2006, 17:45
NİCK:BURSA_MC BURSA bursada yaşadığım için MC adım Mert Can olduğu için baş harflerini koydum
AVATAR: TEXAS SUPPORTERS CLUP logosu
Nedvedmania
08.Haziran.2006, 17:49
küçükbi avatar değişikliğine geçtim
avatar : fazla söze gerek yok zaten
imza: gs&ankaraspor ve nedved aşkını anlatıyor
ibo
08.Haziran.2006, 20:50
Nick: bundan 6 sene önce netle ilk tanıştığım zamanlarda mynet ten mail alırken türkçe karakter kullanmadan soyadımı yazdım. Hizlioglu bir daha da öyle kaldı. Net aleminde hizlioglu olarak tanındığım için değiştirmek istemedim.
İmza: web sitemin linki...
ForCimbom
25.Temmuz.2006, 22:40
Nickim: Cimbom için...
İmzam: Belli oluyor zaten:D
Avatar: valla kendim seçemediğim için cimbomun kini seçtim bi anlamı yok
SYLaR
27.Temmuz.2006, 20:30
Nickimin anlamı
Anlamını benimde bilmediğim eski bir dostumun kullandığı bir nickti
İmzamın anlamı
1-)Yıllardır birbine düşürülmeye çalışan halkların nasıl kardeşçe yaşadığını gösteren bir yazı
2-)ernesto che guevera nın
latin amerika gençliği birinci kongresi'inin açılışında yaptığı konuşma (28 temmuz 1960):
3-)sunay akının che hakkında söylediği güzel bir söz
Aslında buraya msnde ve diğer sitelerde kullandığım avatarı koyacaktım kurallara aykırı olduğu için hoşuma giden vatarları kullanıyorum
SaMaNYoLu
27.Temmuz.2006, 22:17
Nickim: yıldızı Simgeler...
İmzam: A-R-U-D-A nın Açılımı Ve Galatasaraya oLan Sevgimi simgeler.
Avatar: Avatarım Sİlindi yorum yapmıcam SImdıkıde FIlm resmı işde:P
tosunpasa
28.Temmuz.2006, 01:04
Nicim:soyadım tosun ondan esinlenerek böyle bi nick oluşturdum kemal sunalın filmiyle alakası yoktur
imzam:100. yılında takımım fenerbahçeye güvenmemden ve destek vermemden esinlendim
Avatar:Kullandığım avatar kaldırılınca idaretten takılıyoruz işte spider-man'a:)
Universal
28.Temmuz.2006, 01:08
Nick:Fenerbahçenin kuruluş tarihiyle ismimi birleştirerek oluşturdum genelde bütün forumllarda bunu kullanırım.
İmza:Sizlere bu forumdaki kendi açtığım konularla bilgilendirmek için oluşturduğum kısayoldur.
Avatar:İlk +18'li gittiğim flim olduğu için o flimin baş kahramanı Fred'i koydum.
S-B-Z
28.Temmuz.2006, 03:21
benim hiçbirini açıklamama gerek yok heralde gayet açık hepsi :D
Mc.Speedy
28.Temmuz.2006, 09:27
Nick : AzraiL™ >> Can Alır :) Bir Gün Pc Başındayken Arkadaş msn'den bir resim yolladı resimde AzraiL vardı o günden belli nickim AzraiL..(Tam O Sırada Nickimi değiştirmeyi düşünüyordum)
Avartar : Tam Galatasaray ve Hasan Sas Hastasıyım..
İmza : TURKSPORTAL..
ÇocuksuMavi
28.Temmuz.2006, 22:11
benimkiler anlamsız yaa :)
SaRPeR1903
29.Temmuz.2006, 15:39
Nickim;
VanDerSar'dan geliyor.Adım sarper olduğundan dolayı ikisinin sentezi oldu.Kafa patlatarak bulmadım vahiy gibi geldi kafama :D
İmza:Hayatımda gönül verdiğim takımlar,fiorentina fan sitemizin linki ve fm'nin bana göre tanımı
GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2006, 15:51
nick:ismim ve doğum yılım
imzam:sevdiğm oyuncunun tam ismi
avatar:kaka yı çok seviyorum cm4 den beri herzaman alıp oynatırım onu
Silent Island
30.Temmuz.2006, 00:08
Silent Island:Issız ada.Ses uyumu da güzel Saylınt Aylınd :D
İMza:E bizim de bir kaç katkımız olsun fmcilere
Avatar:Cristianom Ronaldom.Tam benim oynadığım mevkide oynuyor oyun stili de bana benziyor ama ben o kadar teknik değilim :D
Krusty
30.Temmuz.2006, 00:11
:n:Saylınt Aylınd; imzandaki link ölmüş ya :) :)
ZiD4n3
30.Temmuz.2006, 00:36
BENİMKİLERİ SÖyLEMEYE GEREK YOK SANIrIM
:D:D:D:D
ne imza var nede avatar
hepinizin tanıdığı bi çocok sadece
nicikm hoşuma gidiyor hepsi bu:DD:D:D:D
kaltuntas
30.Temmuz.2006, 11:30
Nickimin anlamı
Kenan altuntas'dan kenan'dan k ve altuntası aldım birleştirdim Kaltuntas
İmza belli cm0304 hastasıym.
ronaldinho da zaten mikemmel bi futbolcu.uzay ötesi,
yavuuzzzz
30.Temmuz.2006, 15:32
nick: yavuz adım selim ikinci adım 58 sivaslıyım plaka kodu
imzam: belli galatasaraylıyım
TheTrooper
05.Eylül.2006, 14:31
nickim:mynette isim arıyodum üye olmak için.ömer faruk yazdım olmadı omar yazdım olmadı en sonunda yaza yaza umarfarukum oldu onu da kabul etti ismimde öyle kaldı
avatarım:ararken bunu buldum işte:D
imzadada pek bişey yoq
leave_992
05.Eylül.2006, 14:41
nickim:mynette isim arıyodum üye olmak için.ömer faruk yazdım olmadı omar yazdım olmadı en sonunda yaza yaza umarfarukum oldu onu da kabul etti ismimde öyle kaldı
avatarım:ararken bunu buldum işte:D
imzadada pek bişey yoq
konu 04-03-2006 da açılmış ce vevap yazıyosun!
Batuhan_fm06
18.Eylül.2006, 16:31
Benİm Nİke Batuhan Yazdim DoluymuŞ Bende BÖle Yazİm Dedİm
Avatarim Trabzonsporlu OlduĞum İÇİn Ts Koydum İmzada İse Aİlemden BaŞka İkİ Şeyİ SevdİĞİm Şeylerİ Yazdim
Üstte Trabzonspor
Altta Harflerİ Kodlayarak SevdİĞİm Kizin Adini Ve Kendİ Adimi Yazdim
ibrahimovic R
18.Eylül.2006, 16:38
nick= ibrahimovic hastatasıyım ibrahimovic varmış adım raşit olduu için ibrahimovic R yaptım
avatar=ibrahimovicinkini bulamadım onun için gs yptım gsliyim
imza=anlaşışıyodur herhalde.son gülen iyi güler meselesi:D
Ahmeds
18.Eylül.2006, 17:53
benim nicq imin anlamı (aslında anlamı yok :D)
bi gün kuzenle bana knight online da char açtık adını ne koyalım diye düşünürken benim kuzenin aklına geldi ve yazdık ilerleyen zamanlarda benim çok hoşuma gitmeye başladı...
Ve heryere Ahmeds yazmaya başladım...
fmsmyrna
18.Eylül.2006, 20:20
nickim:fm en sevdiğim oyundur oyunlar arasında smyrna da izmir imin eski adıdır ikisi birleşince fmsmyrna oluyo
avatar:genelde 100.yıl amblemi durur ama bi tartışmadan sora adriano yu kullandım
imza:imza da ölesine yazdım maksat ing bişey olsun