PDA

View Full Version : Galatasaray: 3 - Samsunspor: 2

Eray Dengiz
04.Mart.2006, 21:59
Kadrolar
Galatasaray
Mondragon, Tomas, Song, Orhan Ak, Sabri, Hasan Şaş, Volkan, Saidou, Ümit Karan, Necati, Hakan Şükür
Yedekler
Aykut, Heinz, İliç, Aydın, Hasan Kabze

Samsunspor
Maksic, Ayari, Adnan, Rafael, Caner, Mustafa, Kenan, Tolga, Guaye, Celil, Tamer
Yedekler
Kerem, Serkan Aykut, Mehmet Polat, Musa, Muhammet, Sefa

Sarı Kart:
Kırmızı Kart:

Goller
43' Tamer (0-1)
45' Necati (1-1)
55' Necati (2-1)
60' İlic (3-1)
90+3' Tamer (3-2)

İlk Yarı
1' Maça, Samsunspor'un vuruşu ile başlandı.
2' Ümit Karan'ın sağ kanattan atağını Samsun defansı kesti.
4' Sabri orta alanın sağından taç atışı kullandı, topu alan Ümit Karan ofsayta düştü.
6' Hasan Şaş, yerden bir pasla sağdaki Ümit Karan'ı gördü. Hakem ofsayt düdüğünü çaldı.
8' Sabri'nin uzun mesafeli pası, Samsun kalecisi Maksic'e kadar uzandı.
10' Galatasaray orta alanda kısa paslarla atak geliştirmeye çalışıyor.
11' Volkan'ın hareketiyle Adnan yerde kaldı, faul atışını Samsun kullandı.
13' Hasan Şaş ile Necati arasındaki duvar pasını Adnan uzaklaştırdı.
14' Hakan Şükür'ün uzaktan vuruşu Samsun kalesinin çok üzerinden dışarı çıktı.
15' Hasan Şaş'ın ceza alanı dışından aşırtma vuruşu Maksic'te kaldı.
16' Orta alanın sağında dört Samsunlu oyuncunun sıkıştırdığı Volkan topu kaybetti.
18' Necati'nin uzaktan sert vuruşu, Samsun kalesinin üzerinden auta çıktı.
20' Sağ kanattan gelen yüksek ortaya Rafael'in vurduğu kafa vuruşu, Mondragon'un ellerinde kaldı.
22' Samsun ceza alanı içindeki karambol, faul ile sonuçlandı. Atışı Samsun kullandı.
24' Song'un kaşında küçük bir açılma var.
Ancak oyuna devam edebilecek.
25' Ümit Karan'ın sağ çizgiden ortasına Hakan Şükür yükselemedi.
27' Ümit Karan'ın frikik vuruşunu Hakan Şükür kafayla indirdi. Song'un vuruşu Samsun kalesinin çok üzerinden dışarı çıktı.
29' Galatasaray dar alanda kısa paslarla topu ceza sahasından uzaklaştırmaya çalışıyor.
31' Saidou'nun ortası, Samsun defansından sekti. Seken topa Hakan Şükür yetişemedi.
32' Hasan Şaş'ın Samsun ceza alanı içindeki kalabalığın arasına attığı pasa Necati yerden ve gelişine vurdu, Hakan Şükür'e çarpan top kaleden uzaklaştı.
35' Hasan Şaş'ın ortasına Ümit Karan sol ayakla bekletmeden vurdu, top kalenin sağından dışarı çıktı.
37' Sabri'nin köşe vuruşuna çok müsait pozisyondaki Song kafayı vuramadı.
38' Peş peşe gelen iki köşe vuruşunun ikincisine bu kez Orhan Ak yükseldi ve sert kafa şutu, Samsun kalesinin az farkla üzerinden dışarı çıktı.
40' Galatasaray kalesinin sol köşe gönderi önündeki Tomas - Rafael mücadelesinde top dışarı çıktı. Aut atışını Mondragon kullandı.
43' Ani gelişen Samsun atağında Adnan, Tamer'in önüne yuvarlayınca bir anda pozisyon doğdu. Tamer, Orhan Ak'ın yanından bekletmeden vurdu ve top filelere gitti: 0-1
45' Gooooollllllllllll gooooolllllllllllllll goooooolllllllll. Necati'nin son dakika golü. Duraklama dakikaları oynanırken, Necati kalabalık Samsun defasının arasından sert vurdu, savunma oyuncularına çarpıp havalanan top kale çizgisini geçti. 1-1

Maçın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

İkinci Yarı
46' İkinci yarıya Galatasaray başladı. Sabri, Samsun ceza alanının dışından sert vurdu, top üstten dışarı çıktı.
48' Mustafa'nın ara topunu pozisyon doğmadan Song uzaklaştırdı.
50' Necati atak geliştirmek isterken Tolga'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem maçın ilk sarı kartını Tolga'ya gösterdi.
53' Sabri'nin kullandığı köşe atışını Samsun defansı kafayla uzaklaştırdı.
55' Gooooollllllllllll gooooolllllllllllllll goooooolllllllll. Yine Necati'nin golü. Hasan Şaş'ın kullandığı köşe atışına Necati çok sert bir kafa vuruşu yaptı ve golü attı. 2-1
56' Necati golden sonra sakatlık geçirince, oyunu terk etmek zorunda kaldı. Yerine İliç oyuna dahil oldu.
60' Gooooollllllllllll gooooolllllllllllllll goooooolllllllll. İliç'in gölü. Hakan Şükür'ün sol kanattan ortası, Samsun defansından sekip İliç'in önüne düştü. İliç, Maksic'in solundan fileleri havalandırdı: 3-1
62' Ümit Karan'ın ceza alanının dışından sert vuruşuna Maksic çok iyi uzandı ve sol direğin dibinden topu kornere çeldi.
64' Hasan Şaş, ceza alanı içinde Samsunlu oyuncudan sıyrılınca kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sert vuruşu direkten döndü.
68' Samsun'da oyuncu değişikliği. Caner, yerini Mehmet Polat'a bıraktı.
67' Ümit Karan'ın Samsun ceza alanı içine attığı pasa Hakan Şükür yetişemedi.
70' Volkan, Tolga'yı düşürünce, Cem Papila maçın ikinci sarı kartını Volkan'a gösterdi.
71' Tamer, Tomas'tan sıyrılıp sağ çaprazdan sert vurdu, top Mondragon'un solundan auta çıktı.
72' Ümit Karan, Samsun defansından sıyrılıp kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sert vuruşunu Maksic güçlükle kornere çeldi.
75' Samsun'un sol kanattan kullandığı serbest atış, Mondragon'un ellerinde kaldı.
76' Volkan, Vestel Manisa maçındaki golünü anımsatan uzaktan sert bir vuruş yaptı. Top Samsun kalesinin solundan dışarı çıktı.
78' Celil'in ceza sahasının üç metre kadar dışından kullandığı frikik, Galatasaray barajının üzerinden auta çıktı.
79' Hakan Şükür oyundan çıktı, yerine Aydın girdi.
81' Hasan Şaş'ın ortasında Aydın kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Maksic uçarak araya girdi ve topu kontrol etti.
82' Song ile Celil'in mücadelesinde Celil yerde kaldı. Hakem sarı kartını Song'a çıkardı.
84' Celil'in köşe atışına Guaye'den önce Galatasaray defansı topu uzaklaştırdı.
85' Adnan, Sabri'yle mücadelesinde ayağını tehlikeli biçimde kaldırdığı için sarı kartını gördü.
86' Ümit Karan'ın yerine Hasan Kabze oyunda.
87' Sabri'nin ortasında top Maksic'in ellerinde kaldı.
90' Ayari'nin kullandığı sert frikik, Galatasaray kalesinin üzerinden dışarı çıktı. Hakem maça üç dakika uzatma ekledi.

ALINTIDIR

Galatasaray ilk yarı hiç oynamadı diyebiliriz. Ama Necati ilk yarının sonunda attığı golle belki 3 puanın habercisi oldu. 2.Yarı Galatasaray çok güzel futbol oynadı ve kazanmasını bildi. Şimdi yarın Fenerbahçenin puan kaybetmesini bekliyeceğiz..

Lucas Neill
04.Mart.2006, 22:01
bu sene şampiyon cimbom abi

Nedvedmania
04.Mart.2006, 22:01
saol rapor için
şuanda 1. yiz

Eray Dengiz
04.Mart.2006, 22:03
Evet böyle giderse şampiyonluğa emin adımlarla yaklaşabiliriz. Yalnız Lig'de ki Fenerbahçe deplasmanına en az 4 puan ile gitmeliyiz diye düşünüyorum. Ne olur ne olmaz.. Kayserispor son 7-8 haftadır çok iyi futbol oynuyor ve bence maçın favori ismi..

emirduman
04.Mart.2006, 23:01
Tek yarılık güzel futbolla maçı çıkarmasını bildi GS....

umarım yarın da FB bizim için iyi bir netice alır...

Burak Duran
04.Mart.2006, 23:07
ikinci yarıda şahane oynadık eve digitürk aldığım gün galibiyet güzeldi valla :)

Frank_Castle
04.Mart.2006, 23:29
ilk yarı çok kötüydü..futbol açısından özellikle...
sami yende dahi rakipler savunma ağırlıklı oynamıyor; hatta şunu söyleyebilirim ki sami yende en kapalı savunmayı fenerbahçe yaptı ..
son golü göremedim ama güzelmiş diyorlar..

aLka
04.Mart.2006, 23:34
Yok yaw o kadar güzel bi gol degildi görmesende olur kaleci tutabilirdi önceden atlamasaydı

LaKe
04.Mart.2006, 23:49
maç güzeldi. ilk yarı baydı ama ikinci yarı gerçekten müthişti :) ben necatinin 2.golünü çok beğendim. ama sakatlanması kötü oldu

TüMeR_yAğıZ
05.Mart.2006, 01:24
şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan.fener bu hafta puan kaybedebilir.onlarında zorlu bir maçı var.

meddah
05.Mart.2006, 01:31
Rakip tehlikeli ama Fener'in kaybetmesi düşük ihtimal..
Geçen haftaki komikliklerden sonra Daum artık Sevet'i yarım yamalak da olsa oynatır..
Kayseri'nin Gökhan üzerine kurulu oyun düzenine ters gelir.

asıgo87
05.Mart.2006, 01:34
bence fb kayseride puan kaybedecek

m_o_11
05.Mart.2006, 02:14
gassaray ın kazanmasının sebebi ilk yarı nın sonunda gelen samsun nun moralini bitiren gol. samsunlular cok gusel pas dagıttılar ama bi türlü ceza saha sına gircek kadar ii bi hava bi tempo yakalayamadılar 2.yarıda.bu fırsatı da gssaray tepmedi. macın hakkı bence beraberlikti. gssaray biras daha ii oynaması lazım sampiyonluk için. macı alıp almıycakları mac içindeki ufak seylere baglı. macı alacak gibi cıkmıyolar maclara. mac için iddalı deillerdi saha cıkarken. sallanarak cıkıyolar saha ya . yanlıs tarafa düsebilirler. sene sonuına kadar boyle devam etmes bu. bizim malum takımın da kesinlikle bunun bilincinde olup daha ii oynaması lazım.

nart_susruko
05.Mart.2006, 13:15
bu sene şampiyonuz inşaallah...

zargı
05.Mart.2006, 14:05
Vallayİ Hop Oturup Hop Kalktim Stadta Yaa.ama Sonunda İİ Bİttİ Heheheh Şampİ Galatasaray

Maymuncuk
05.Mart.2006, 14:20
umarım Şampiyon oluruz.
2. Yarıda ki futbol bira da olsa umut verici bizim şampiyon olcaksak böyle maçları rahat kazanmamız lazım ;)

Burak Duran
05.Mart.2006, 14:39
herşey bu akşama bağlı fener puan kaybederse valla baya işe yarar ama bizim derbilerin hepsi deplasmanda yani baya zor olucak

Nedvedmania
05.Mart.2006, 14:45
demin onların son dakkada attıkları golü gördüm süpermiş yaa
bu arada hasanşaş maç sonunda hasan kabzeyle tartışmış ve kaptanlık bandını yere atmış

nart_susruko
05.Mart.2006, 14:57
demin onların son dakkada attıkları golü gördüm süpermiş yaa
bu arada hasanşaş maç sonunda hasan kabzeyle tartışmış ve kaptanlık bandını yere atmış
yine bişeyler ters gidiyor...hasan şaş galiba sezon sonu olmayacak...

Eray Dengiz
05.Mart.2006, 16:36
yine bişeyler ters gidiyor...hasan şaş galiba sezon sonu olmayacak...

Artık eskilerden kurtulmalıyız, Hasan Şaş'a umarım iyi bir talep çıkar.. İyi oynamasına rağmen hem yaşı ilerlerdi hemde sorunlar çıkarıyor..

comandante
05.Mart.2006, 17:44
çook hırslı haddinden fazla.ama dün hasan kabzenin artistlik yaptığı pozisyonda topu kaptılar ve gol yedik.kaptan olarak konuşmalı ama hasan abartıyor.hasan kabzede de düşüş var gibi.ya maç o anda 2-1 olsaydı?

Maymuncuk
05.Mart.2006, 17:55
hasan kabze de düşüş yok yeteneği bu kadar ve ben onu hiç sevmiyorum

ibo
05.Mart.2006, 20:05
her ne kadar bizim şmpiyon olamamızı gönülden istesem ve desteklesem de Malesef şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum...

Eray Dengiz
05.Mart.2006, 23:51
her ne kadar bizim şmpiyon olamamızı gönülden istesem ve desteklesem de Malesef şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum...

Niye olmasın? Sence bir engel mi var olmaması için? 2 puan farkımızıda yaptık.. Eee ne kaldı? Fenerbahçe zaten kötü oynuyo.. Galatasaray iyi oynuyor.. Kimse merak etmesin bu sene Şampiyonuz.! İnanmamız yeter..

nart_susruko
05.Mart.2006, 23:52
Niye olmasın? Sence bir engel mi var olmaması için? 2 puan farkımızıda yaptık.. Eee ne kaldı? Fenerbahçe zaten kötü oynuyo.. Galatasaray iyi oynuyor.. Kimse merak etmesin bu sene Şampiyonuz.! İnanmamız yeter..
ağzından bal damlıyor be kardeş...inşaallah şampiyonuz...

ibo
06.Mart.2006, 00:16
evet engel var. dhaa önbümüzde 3 derbi var ve hepsi de deplasmanda. Bence bu yeterli bir sebep. Ve ben GALATASARAY ımızın malesef bu yıl hala şampiyon olamayacağını düşünüyorum. Çünkü stres altında maça çıktığımızda puanlar kaybediyoruz. Ve bundan sonraki maçlarımızdada stres in daha fazla arttığını düşünürsek pek iç açıcı durum ortaya çıkmıyor. tabii bunlar benim fikrim sizzin fikirlerinize de saygılıyım...

Frank_Castle
06.Mart.2006, 00:43
11 maç var ..içeride 6 maçı da alsak, deplasmandaki 2 maçıda alsak 3 derbi daha var .. onlar asıl problem .. ligin kaderini trabzon belirlicek sanırım...

hasan şaş seneye yok, küfür olayı bahane zaten gidecekti ve gitmesi lazımdı .. yahu adam 3 sene evvel gözgöre göre gidiyorum dedi, futbol oynamadı sonra ona para veren çıkmayınca kaldı.. bi de bağrımıza bastık, küfürden farkı nedir bunun ? para verse fenerde de oynar, 1 numaralı kankası fakyel gibi ..

Eray Dengiz
06.Mart.2006, 16:47
evet engel var. dhaa önbümüzde 3 derbi var ve hepsi de deplasmanda. Bence bu yeterli bir sebep. Ve ben GALATASARAY ımızın malesef bu yıl hala şampiyon olamayacağını düşünüyorum. Çünkü stres altında maça çıktığımızda puanlar kaybediyoruz. Ve bundan sonraki maçlarımızdada stres in daha fazla arttığını düşünürsek pek iç açıcı durum ortaya çıkmıyor. tabii bunlar benim fikrim sizzin fikirlerinize de saygılıyım...

Herkes gibi bende senin fikirlerine saygı duyuyorum. Bence bu yeterli sebep. İlk önce inanmak lazım. Biz artık önümüze bakacağız. Arkamızdakiler onu yapmış bunu yapmış ilgilenmezsek puan kaybı önlenir. 3 derbiyide yenecek gücümüz sence varmı? Bence var. Nedeni ise açık Türkiye Ligi'nin 1.cisiyiz. Neden yenemeyelim? Taşlara fln vurmayı unutma dediklerinin tersi çıksın :)

Berkaiser
06.Mart.2006, 18:50
Şampiyonluk artık bize daha yakın,kabul etmemiz gerek.**n Fenerbahçe böyle ***tiği sürece puan farkının artacağını düşünüyorum.

emirduman
06.Mart.2006, 18:50
Kalan derbiler de yenilmedik mi **nce oldukça avantajlı oluruz...

Aslında yenmemiz gerekir ama şu aralar biz de çok iyi oynamıyoruz...

nart_susruko
06.Mart.2006, 23:41
artık onlar bizim puan kaybetmemizi bekleyecekler...inşaallah şampiyon olacağız...ama hiç puan kaybetmeden olur diyemem...hatta bu 1. 2. sırada değişir bence...yani haftaya fb yeniden liderlik koltuğuna oturabilir...önemli olan 34. hafta sonunda orada kalabilmek...inşaallah bunuda yapacağız...