PDA

View Full Version : PSG Gallas’la ilgilendiğini doğruladı

Fıratcan Alçınkaya
22.Temmuz.2007, 21:54
PSG Gallas’la ilgilendiğini doğruladı

Haberlere göre, Paris Saint Germain kulübü Arsenal kaptanı William Gallas’ın peşinde.

Daha önceden Chelsea’den Claude Makelele ve Barcelona’dan Ludovic Giuly’yi renklerine katan Paris ekibi, şimdi de gözünü Gallas’a dikti.

Başkan Villeneuve, şu an için kesin bir şey olmadığını, bu transferin netlik kazanması halinde kamuoyuna bilgi verileceğini söyledi.

Son zamanlarda bir düşüş içerisinde olan PSG, geçen sezon küme düşmekten son anda kurtulurken, diğer yandan Fransa Kupa’sını müzesine götürerek geri dönüşün sinyallerini vermişti.

Öte yandan Arsenal’de teknik direktör Wenger’in kaptanlık pazu bandını Cesc Fabregas’a verebileceği, Gallas’ın ise Arsenal’de çok mutsuz olduğu konuşuluyor.

GeNç KaRTaL
23.Temmuz.2007, 00:33
PSG Gallas'ıda alabilirse bravo valla.Fm içinde harika bir seçim olurlar..

Fernando Gago
23.Temmuz.2007, 05:15
Çok büyük paralar vermezlerse Ancak 1 2 yıl sonra alabilirler

Raten
23.Temmuz.2007, 12:16
Eğer bu transferi de gerçekleştirirlerse güzel bir takım kurmuş olurlar.

deniz.91
23.Temmuz.2007, 16:51
PSG pauletanın yerinede birini almsa gerek

BaFraLı
23.Temmuz.2007, 16:53
PSG Bu sene iyi transferler yaptı.Ligde iyi yerlere gelmek istiyorlar..

CeNTeR_TR
23.Temmuz.2007, 19:36
Maddi yönden istekleri karşılarlarsa sorun olmaz kanımca (:

Her oyuncu paraya bakar sonuçta genel olarak (=

zemlinskis
24.Temmuz.2007, 00:34
PSG Gallas'ıda alabilirse bravo valla.Fm içinde harika bir seçim olurlar..

çok doğru söylüyorsun bencede Fm için güzel bir seçim olabilirler gelecek oyunu merakla bekliyorum

hp-fm-gs
24.Temmuz.2007, 02:30
PSG 2008'de bile FM için çok iyi seçimdi aslında ama bu transferlerle birlikte "bal dök yala" olurlar.. :D

Bence bu transferin gerçekleşmesi zor, belki daha sonra..

Onurap
24.Temmuz.2007, 02:55
gs nin ilgilendiği itandjeyi de alacaklar diye duydum ama çok yaşlı kadro yaptılar ama gallas ı alırlarsa hem çok büyük iş yapar hem de defansı toparlar diye düşünüyorum