Log in

View Full Version : Milli Takımımız, Şili ile özel maç yapacak

anilton
23.Temmuz.2007, 19:53
Aldığı sonuçlar ve elde ettiği başarıyla Euro 2008'in en etkileyici ekiplerinin başında gösterilen Milli Takım, Avrupa Şampiyonası sonrası sahaya ilk kez kendi sahası ve seyircisi önünde çıkacak. Fatih Terim yönetimindeki Milli Takım, 20 Ağustos Çarşamba günü Şili ile özel bir maç oynayacak. Bu karşılaşmanın oynanacağı stat ve maçın başlama saati daha sonra açıklanacak.

deniz.91
23.Temmuz.2007, 19:57
Güzel bir maç olacak

anilton
29.Temmuz.2007, 23:00
Türkiye-Şili maçı Kocaeli'de oynanacak

20 Ağustos 2008 Çarşamba günü Şili ile oynayacağımız, özel karşılaşmanın yeri ve saati belli oldu.

Buna göre Türkiye - Şili özel karşılaşması Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak. Maçın başlama saati ise 21.00 olacak.

Bu arada maç liglerin başlamasına iki gün kala.Amaç ne çözemedim...

GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2007, 23:11
Evet yahu maçların başlamasına 2 gün kala milli maçta nesi?

deniz.91
31.Temmuz.2007, 05:36
17sindede süper kupa var saçmalık!...

GeNç KaRTaL
31.Temmuz.2007, 19:35
Valla arkadaşlar bu maç ciddi ciddi oynanacak.Hakemler felanda tespit edilmiş.Kimleri çağıracak Sinyor çok merak ediyorum..

barahir
31.Temmuz.2007, 19:39
çok zamansız ve gereksiz bi maç.. 17'sinde süper kupa 20 sinde bu maç 22'sinde TSL.. Çok kötü bi zamanlama..

cagri10
31.Temmuz.2007, 19:53
hakem yunanmış ama bence bi sorun oLmaz

BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 19:54
Maldonado bu maçta oynasada Milli Takımında nasıl oynadığını gösterse belki gözümüze girer eğer o zaman kadar yollanmazsa :)

hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 21:11
B Milli Takım oyuncuları başlar büyük ihtimalle ilk 11'de. Ciddiye alınacak bir maç değil..

merty_fb
31.Temmuz.2007, 21:24
yanıma adam bulursam gitmeyi düşünüyorum maça :D bi daha ne zaman gelirler izmit'e kim bilir.. :D ya da gelirler de ben burda olur muyum.. o da ayrı bi mesele tabi :D

nujman
07.Ağustos.2007, 06:32
Takvim olarak çok yanlış bence. Daha düzgün bir zamanda yapılmalıydı.

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 06:50
Biraz daha erken yapılabilirdi bu maç...

Fietra 10
07.Ağustos.2007, 06:53
İnşallah az sayıda milli oyuncu veririz..Kaliteli yerli oyuncular aldık..Umarım Terim gözden kaçırır bu seferlik :p :) Bu tarihteki milli maça böyle cevap

gtTs26
16.Ağustos.2007, 00:10
A Milli Takım’ın Şili maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Kaleciler
Volkan Demirel (Fenerbahçe), Serdar Kulbilge (Kocaelispor), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Savunma Oyuncuları
Gökhan Gönül, Uğur Boral (Fenerbahçe) Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İbrahim Kaş (Getafe)

Orta Saha Oyuncuları
Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Selçuk İnan (Trabzonspor), Serdar Özkan (Beşiktaş), Mehmet Topuz (Kayserispor), Nuri Şahin (Dortmund), Caner Erkin (CSKA Moskova), Tuncay Şanlı (Middlesborough), Mehmet Aurelio (Real Betis)

Hücum Oyuncuları
Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Halil Altıntop (Schalke 04), Mevlüt Erdinç (Sochaux)

nekop
16.Ağustos.2007, 00:18
Uzun bir aradan sonra milli takımda Trabzonspor'dan 4 oyuncu görmek çok güzel :)

ThersoN
16.Ağustos.2007, 00:20
hangi kanal vericek acaba

gtTs26
16.Ağustos.2007, 00:24
Uzun bir aradan sonra milli takımda Trabzonspor'dan 4 oyuncu görmek çok güzel :)

Önümüzde ki zaman diliminde Egemen ve Umut'da kadroya girebilir.. Ben aslında Egemen'i bekliyordum ama olsun . Egemen'in de sırası gelir .

deniz.91
16.Ağustos.2007, 00:27
Tolga Zengin, Ceyhun Gülselam, Gökhan Zan gibi adamların ne işi varya kadorda hala Aykut, Egemen,Giray yada Aydını alsa daha iyi olmazmıydı

eGowiCh
16.Ağustos.2007, 00:32
EURO 2008'e çağırması gereken Nuri Şahin, Halil Altıntop, Mehmet Topuz ve İbrahim Kaş gibi isimlerin kadroya alınması yerinde olmuş. Serdar Kulbilge'nin alınmasını da maçın Kocaeli'de oynanacak olmasına bağlıyorum.

Serdar Kurtuluş'un alınmasına şaşırdım, uzun zamandır forma giymiyordu, bence alınmayabilirdi ama iyileşmişse eğer alternatif bir isim olur.

Bu kadrodan en iyi onbir bence şu şekilde olur:

GK: Volkan
DR: Gökhan Gönül
DL: Hakan Balta
DC: Servet
DC: İbrahim Kaş
DMC: Mehmet Aurelio
MR: Mehmet Topuz
MC: Emre Belözoğlu
ML: Arda Turan
FC: Tuncay Şanlı
FC: Semih Şentürk

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 00:46
Güzel bir kadro oluşturmuşta hala zamanı konusunda yanlış olduğunu düşünüyorum.Neyse umarım sakatlık felan olmaz.

Bu arada bakalım Halil Euro 08 sonrasıda affını isteyecek mi? Sanmıyorum isteyeceğini ama ne olacağı belli olmaz..

BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 01:12
Serdar'ların , Nuri'nin, İbrahim Kaş'ın, Caner'in, Ceyhun'un alınması çok iyi.Bunlar Milli Takımın geleceği...

Universal
16.Ağustos.2007, 01:25
Rüştü, yerini Serdar'a bırakmış.

Nihat Kahveci kadroda yok.

Halil, Gökhan Gönül ve Gökhan Ünal kadroya tekrar dahil olan isimler.

Hazırlık maçı değişik isimler denemek gerekiyor. Türkiye Milli Takımı eski yıllara göre daha fazla opsiyonlu kadro haline geldi. Buda bizim bir sakatlık durumda yerine kimlerin alınacağını gösterebiliyor.

Yıldıray bu kadroya keşke alınsaydı. En azından gurbetçi oyuncumuzu belki temelli kaybetmiş olmazdık. Tekrar formayı verince ne yaptığı gözükürdü. Sonuçta hazırlık maçı yeni isimlerin oynaması takıma daha yararlı olur.

a.arıcı-11
16.Ağustos.2007, 01:31
Euro 2008 zamanı Fenerbahçede oynarken çağırmadığı Serdar Kulbilge'yi sırf maç oynadığı takımın şehrinde oynanacağından dolayı tribünlere oynmak olarak görüyorum.

Defans:Bir maç için 3 tane sağ bek 1 tane de sol bek almanın mantığını anlamıyorum(eğer Ceyhun sol bek oynuyorsa o başka-hiç izlemdim kendisini)
Orta Saha:Mehmet Topuz ile Nuri Şahin'i herhangi bir sakatlık durumu yokken Euro 2008 kadrosuna almayıpta bu maçta almasında art niyet aramamak elde değil.Hadi Nuri daha çok genç diyelim ama Mehmet'in yeniden çağırlması düşünüdürüyor insanı.
Forvet: Mehmet Topuz için olan görüşlerim Halil içinde geçerli.Nihat'ta sakatlığından dolayı çağırılımadı galiba.

Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok sonuçta hazırlık maçı.

PesimiSTyLa
16.Ağustos.2007, 01:44
Euro 2008 zamanı Fenerbahçede oynarken çağırmadığı Serdar Kulbilge'yi sırf maç oynadığı takımın şehrinde oynanacağından dolayı tribünlere oynmak olarak görüyorum.

FB de oynarken Rüştü milli takımı bırakmamıştı. Şu an Milli takımı bıraktığı için Serdar cagırıldı ;)

BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 01:50
Defans:Bir maç için 3 tane sağ bek 1 tane de sol bek almanın mantığını anlamıyorum(eğer Ceyhun sol bek oynuyorsa o başka-hiç izlemdim kendisini)

Uğur Boral sol bek alternatifi olarka düşünülüyor sanırım.Ceyhun sol bek değil, stoper olarak alındı kadroya.3 tane sağ bek olarak düşünmemiştir Fatih Hoca.Ya Sabri-GÖkhan ikilisini sağ bek olarak almış, Serdar'ı ön liberoda da düşünmüştür.Ki öncelikli ihtimal bu.Ya da BU 3'lüden birini sağ açık olarak düşünmüştür.Bu kritere de en uygun adam Sabri:)

shamur1
16.Ağustos.2007, 01:59
Egemen bu maç için çağrılmasa da ilerleyen zamanlarda kesinlikle Milli Takıma çağrılacaktır.. Hazırlık maçı da olsa uzun zaman sonra Trabzonspor'dan 4 tane oyuncu çağrılması sevindirici..

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 02:11
@gtTs26

Bundan sonra kullandığın kelimelere dikkat et.

anilton
16.Ağustos.2007, 02:13
Nuri,Caner,İ.Kaş,S.Özkan,Ceyhun,Kurtuluş,Mevlüt gibi önümüzdeki yıllarda milli takımın iskeletini oluşturacak isimler artık formayı devralmalı...

Arda,Kazım ve M.Topal gibi oynayan gençlere yukarıdaki isimlerinde katılmasıyla iyi bir kadro yapılandırılabilir.Bunlara eklenecek isimlerde olabilir tabi ki ama artık yavaş yavaş yeni jenarasyon işlemeye başlamalı...

BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 02:20
Egemen bu maç için çağrılmasa da ilerleyen zamanlarda kesinlikle Milli Takıma çağrılacaktır.. Hazırlık maçı da olsa uzun zaman sonra Trabzonspor'dan 4 tane oyuncu çağrılması sevindirici..

Ben Egemen'e nazaran Giray'ın formayı alacağını düşünüyorum.Egemen bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil.Giray'ı tercih ederim...

shamur1
16.Ağustos.2007, 02:30
Ben Egemen'e nazaran Giray'ın formayı alacağını düşünüyorum.Egemen bence o kadar kaliteli bir oyuncu değil.Giray'ı tercih ederim...

Hazırlık maçlarımızda Egemen iyi bir performans sergiledi Giray henüz uyum sağlıyamamış.. tabi Oftaş'ta ki performansını sergilerse elbette Giray formayı kapacaktır.. ben ümitliyim Egemen yada Giray ikisinden biri Milli Takım'a çağrılacaktır.

erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 04:21
Fatih hoca mehmet topuzu affetmişe benziyor bu sevindirici ..

kadroyu genel olarak çok beğendim ama sol bekte sıkıntı olabilir..uğur boralı sol bek olarak değerlendirmemek gerek..

anilton
16.Ağustos.2007, 04:35
Sol bek için Caner Erkin'de düşünülebilir...

erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 06:18
bence uğur boral-hakan balta düşünüyor Fatih hoca..Allah korusun hakan a birşey olursa savunma yönü olmayan uğur boral ile işimiz zor olur..uğurdan oyunun hücum alanında yararlanmamız daha mantıklı bence..

deniz.91
16.Ağustos.2007, 06:25
Türkiyede sol bek yokki alınsın formda birtek hakan balta var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fatih hoca mehmet topuzu affetmişe benziyor bu sevindirici ..

kadroyu genel olarak çok beğendim ama sol bekte sıkıntı olabilir..uğur boralı sol bek olarak değerlendirmemek gerek..
Mehmet Topuzun affedilecek bir durumu yoktuki

Memedov
16.Ağustos.2007, 06:30

Egemen'i 5-6 senedir takip ederim, Bence Milli Takımda Forma Giymeyi Hakediyor. Hırsı ve mücadeleci yapısı onun bu kadroda olmasını gerektirir diye düşünüyorum. Bursaspor'un kaptanlığını yapmış kendini gösterip iyi bir sıçrama yapıp Milli formayı giymeyi haketmiştir.

Fatih Hocanın kadroda ki tek yanlışı bence Egemeni kadroya almamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda bende Egemen'in milli formayı giyeceğini tahmin ediyorum.

erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 07:39
Türkiyede sol bek yokki alınsın formda birtek hakan balta var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Mehmet Topuzun affedilecek bir durumu yoktuki

1.olarak : hakan dışında formda bir sol bek yok ama alınabilecek sol bekler var kadro rotasyonu için..ankaragüclü ilkem fena bir alternatif değil örneğin..

2.olarak Mehmet Topuz geçen sene sakatlığını neden gösterip kadrodan affını istemiş fakat 2 gün sonra Kayserispor ile antremana çıkmıştı bu nedenle de çok formda olmasına rağmen Euro 2008 kadrosuna alınmamıştı..

bu yüzden Fatih Hoca affetmiş yorumunda bulundum..

tosunpasa
16.Ağustos.2007, 08:51
Bir çok kişi karşı çıkabilir ama Hakan Balta olası bir sakatlık geçirirde milli takımda oynayamaz ise sol bek olarak Vederson'da çağırılabilir..

BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 09:06
Vederson'a kadar Volkan Yaman oynasın, Hayrettin oynasın.Hiç gerek yok;)

Paolo Di Canio
16.Ağustos.2007, 09:16
maçı trt1 yayınlıyıcak
geçtiğimiz sezon 31. hafta ismetpaşada eskişehiri 1-0 yendiğimiz maçı fatih terim ve rahmetli hasan doğan izlemişlerdi stadta ve tribünlerimizden etkilenmişlerdi,bu maçta milli maça deneme açısından verildi sanırım istanbuldaki milli maçlarda tribün desteği 0 olduğundan bu maçta millilermizi iyi desteklersek eleme grubunda kritik bi maçı ismetpaşaya verebilirler,grubumuzunda organizasyonları var o gün için güzel pankartlar hazırlandı ve herkes sadece tek renk kırmızı beyaz olucak.

Sekopej
16.Ağustos.2007, 18:07
Arkadaşlar kafanıza göre milli maç yapamıyorsunuz. Bu FIFA'nın belirlediği bir taktik ve bu günlerde çoğu ülke hazırlık maçı yapıyor. O nedenle zamanlama konusunda eleştiriler yersiz geldi bana.

Avrupa Şampiyonası'nda 23 kişi gidecekti fakat şu anda bu sayı 25-26 olabilir. Orada çağırmadığı adamları da şimdi çağırabilir. Sonuçta bu bir hazırlık maçı, deneme yapacak. Oraya götürdüğü kadroyla başarıya ulaştı, şimdi o kadroya girecek kaliteli oyuncularla daha başarılı olmak için çalışacaktır.

deniz.91
16.Ağustos.2007, 20:28
Hayrettin Yerlikaya iyi bir solbek aslında

anilton
19.Ağustos.2007, 04:14
ÜÇ İSİM KADRODAN ÇIKARILDI!..

2010 Dünya Kupası eleme grubu karşılaşmaları öncesi Şili ile bir hazırlık maçı yapacak (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını sürdürdü.

BJK İnönü Stadı'nda, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşunun ardından bir süre taktik çalıştı. Yarı sahadaki çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Antrenmanda, sakatlığı süren Selçuk'un yanı sıra, Süper Kupa maçından dönen Galatasaray'lı futbolcular Servet, Ayhan ve Mehmet Topal takımdan ayrı, koşu yaparken, Hakan Balta dinlendirildi.

Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde ve finallerde sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı çeken milli takımda, Şili maçı öncesi de benzer sorunlar yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Arda Turan'ın ardından, bugün de Caner Erkin, Sabri Sarıoğlu ve Mehmet Topuz'un, kadrodan çıkarılan yeni isimler oldukları açıklandı.

Bugün MR'ı çekilen Selçuk İnan kadroda kalırken, kadroya sakat olarak katılan Hakan Balta'nın durumunun kesinleşmediği bildirildi.

(A) Milli Futbol Takımı, yarın yapacağı antrenmanla Şili maçının hazırlıklarını tamamlayacak

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 04:36
M.Topuz daha dün oynuyordu, yine sakatlanmış, sonra da ben neden alınmıyorum demesin, her seferinde sakatlanıyor, koca sezon sakatlanmayan adam sadece milli maç zamanı sakatlanıyor.

merty_fb
19.Ağustos.2007, 05:51
Bilet fiyatları açıklanmış :D kale arkası 5, maraton 10, numaralı 20 ytl

arkadaşları ayarladık şimdi amcamın bilet ayarlaması kaldı :D

anilton
20.Ağustos.2007, 19:29
Genç ağırlıklı bir kadro ile çıkılabilir maça...

-------------------Serdar--------------------

G.Gönül--------İ.Kaş-----Servet--------U.Boral

-------------------M.Topal--------------------

S.Özkan------------Nuri-----------------Tuncay

---------------G.Ünal--Semih--------------------

eGowiCh
20.Ağustos.2007, 20:17
Bana göre hiç denenmemiş oyuncuların bu maçta denenmesi lazım, as oyuncuların zaten nasıl oynadıkları biliniyor. Ben olsam şöyle bir kadro sahaya sürerdim.

-------------------Tolga--------------------

S.Kurtuluş--------İ.Kaş-----Ceyhun--------H.Balta

S.Özkan----------Selçuk-----Nuri----------Tuncay

---------------G.Ünal--Halil--------------------

anilton
20.Ağustos.2007, 20:19
H.Balta ve Selçuk'un hafif sakatlıkları var...

PesimiSTyLa
20.Ağustos.2007, 20:21
M.Topuz daha dün oynuyordu, yine sakatlanmış, sonra da ben neden alınmıyorum demesin, her seferinde sakatlanıyor, koca sezon sakatlanmayan adam sadece milli maç zamanı sakatlanıyor.

Benimde aklıma geldi. Tüm bunlar tesadüf mü düşündürücü acıkcası...

Maça dönersek benim görüşüm de genc agırlıklı bi kadro olması yönünde. Millilerimize başarılar...

eXcitinG
20.Ağustos.2007, 20:25
Herkes sakatLanıyor. Lig öncesi biLerek yapıyor oLmasın oyuncuLar. Kimse sezona sakat sakat başLamak istemez. Düşündürücü.

Neyse bakaLım eksik MiLLi takım neLer yapabiLecek.

deniz.91
20.Ağustos.2007, 20:27
Mehmet Topuzun sakatlanması tamamen tesadüf arkadaşlar bugün takımın idmanında ayrı çalışıyormuş fizyoterapist eşliğinde

Onurap
20.Ağustos.2007, 22:55
yahu kim oynayacak şimdi kim kaldı kadroda?

anilton
20.Ağustos.2007, 23:01
Kadronun son hali...

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Uğur Boral, Kazım Kazım, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Servet Çetin, Mehmet Topal, Ayhan Akman (Galatasaray), Tolga Zengin, Gökhan Ünal, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Serdar Özkan (Beşiktaş),İbrahim Kaş (Getafe), Nuri Şahin (Dortmund), Tuncay Şanlı (Middlesborough), Halil Altıntop (Schalke 04), Mehmet Aurelio(Betis)

eGowiCh
20.Ağustos.2007, 23:16
Bu milli takımın kondisyerinde mi antrenöründe mi yoksa hocasında mı, bilemiyorum artık ama mutlaka bir sorun var.

Bu kadar çok sakatlık tesadüf olamaz. EURO 2008'de de hepinizin hatırlayacağı gibi en çok sakat bizim takımdaydı, son maça 4 yedekle çıktık. Bence milli takımdaki bu sakatlık sorunu bir an önce çözülmeli, milli takıma giden sakatlanıyor.

Emre Belözoğlu'ndan örnek vereyim, Fenerbahçe'de idmanlara başladığı günden beri bir kez olsun sakatlanmadı (hep sakatlanan adam üstelik), ama milli takıma gider gitmez sakatlandı.

Sekopej
20.Ağustos.2007, 23:27
Fenerbhaçe ve Galatasaraylı oyunculara şans vermeyebilir, zaten sakatlık nedeniyle ayrılanlar da var, bu iki takımdan oyuncuların sakatlanması avrupa maçları öncesi sıkıntı yaratabilir. Beşiktaş daha rahat olduğu için avrupa maçı öncesi 3 oyuncu da forma giyebilir.

Hazırlık maçı fazla zorlamayacaklardır oyuncular da. İleride oynatma ihtimali daha az oyuncuları deneyecektir bu maçta.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ağustos.2007, 23:33
bu maçta eğer oynarlarsa serdar özkan ve serdar kurtuluş'un performanslarını merak ediyorum...

Universal
20.Ağustos.2007, 23:40
Hazırlık maçlarında kazanamayan bir milli takımımz var. Umarım bugün kazanırız artık resmi veya hazırlık farketmeden rakiplerimize aynı ciddiyet ile çıkıp yenmemiz gerekiyor. Çünkü; kazanacağımız her galibiyet Fifa Sıralamasında ki yerimizi etkiliyor. Diğer takımların bize bakışını değiştiriyor.

Yeni oyuncuların oynatılmasından yanayım. Çünkü; asıl oyuncularımızın performansını EURO 08'de de gördük. Yeni yüzleride takıma kazandırmak için önemli bir fırsat.

IcedEarth
21.Ağustos.2007, 04:58
Tuncay ve Aurelio'nun amatörce vuruşları yüzünden 2 tane bariz gol pozisyonu kaçırdık.

Emurafu
21.Ağustos.2007, 05:09
Artık defansda farklı isimler denememiz lazım..Nedense hep aynı isimleri oynatıyoruz..Avrupa şampiyonasında neler oldu gördük..Aurellio ve Tuncay çok basit golleri kaçırdı..Halada tuncay çalıma gidiyor..Veee gool geldi Halil attı:D

Yanlız halil hırs yapmış

Hakem ömer çatkıç'ın akrabasımı:D

Universal
21.Ağustos.2007, 06:21
Hazılık maçını kazandık. Resmi maç kazanmış kadar sevindim. Takım gelecek için umut veriyor ki bu Şili geçtğimiz en son resmi maçında Brezilya'yı yendi. :)

anilton
21.Ağustos.2007, 06:40
Hazırlık maçlarındaki kötü futbol alışkanlığımız devam etti.Şili ikinci yarı çok daha iyi bir futbol sergiledi.Galibiyeti haketmedik bence,maçın hakkı beraberlikti.İki takımda çok önemli pozisyonlardan yararlanamadı...

Emurafu
21.Ağustos.2007, 06:42
Son dönemlerde kötü oynayarak kazanmaya basladık.Kolay kolay yenilgiyi kabul etmiyoruz..Nedense gollerimizde hep geç geliyor:)

anilton
21.Ağustos.2007, 06:43
Top bizi seviyor gerçekten...:)

Fietra 10
21.Ağustos.2007, 06:44
maçta forma giyen oyuncuları yazabilir misin zahmet olmaz ise :)

anilton
21.Ağustos.2007, 06:54
-----------------Volkan-------------------

G.Gönül------G.Zan--Servet---------U.Boral

----------------Aurelio--------------------

-----------Selçuk---Ayhan----------------

Kazım------------------------------Tuncay

---------------Semih---------------------

Oyuncu değişiklikleri;

Selçuk-G.Ünal
Semih-Halil
Kazım-S.Özkan
U.Boral-İ.Kaş
Ayhan-Nuri
Tuncay-M.Topal

Fietra 10
21.Ağustos.2007, 06:58
Teşekkürler Anilton..

Fatih Hoca asa yakın bir takım çıkarmış sahaya..Genç takım ile başlayabilirdi.11'de Selçuk'tan başka sürpriz yok gibi..

GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2007, 07:10
Bu maçı hangi kanal verdi yahu?

anilton
21.Ağustos.2007, 07:17
TRT 1 Şemsi...:)

GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2007, 07:21
Hadi ya.Hiç aklıma gelmedi orası.Atv'nin anlaşması bitti herhalde Euro 08 ile birlikte.Dünya kupasınıda alan TRT yayınlayacak sanırım milli takım maçlarını.İyi oldu..

JunkChorn
21.Ağustos.2007, 07:22
Bence kötü oynamadık.Şili bir çok rakibimizden üstün bir takım olduğunu her dakika gösterdi.Ortada giden maçı akıllı oynarak kazandık

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 07:27
Bir Humberto Suazo'yu tutamadı defans, felaket dağıttı bizim defansı, gerçekten çok klas bir golcü olduğunu gösterdi. Türkiye liginde oynasa tutulmayacak demek ki.

Nuri Şahin'in bu takıma kazandırılması sevindirici, umarım sürekli oynar. Defans yine sos verdi, artık F.Terim'in 2010'a kadar, önündeki 2 yılda iyi stoperler bulması gerekiyor, geldiği günden beri stoperler aynı, biraz araştırıp yeni stoperler bulmalı. Ceyhun Gülselam'ı deneyebilirdi mesela bugün ama denemedi.

Universal
21.Ağustos.2007, 07:37
Kötü oynadığımıza katılmıyorum.

Çünkü;

*Hazırlık maçı.
*Takımdaki oyuncular, bu hafta ligleri başlıyor ve Avrupa Kupası maçları var.
*Hava sıcak.
*Sezon başı sakatlık korkusu.

Bular olunca takım fazla kendini zorlamadı ki doğaldır. Kazandığımız için mutluyum. Halil'in gol atmasına sevindim.

Oghuse
21.Ağustos.2007, 07:49
Nuri Şahin konusunda ben de çok ümitliyim gerçekten top adamın ayağına çok yakışıyor..Nuri gibi bir yeteneğe sahip olduğumuz için çok şanslıyız..İnşallah daha çok forma şansı bulur..

eXcitinG
21.Ağustos.2007, 07:50
O kadar da kötü oynamadık. Savunmada Zan ve Servet süper oynadı. Ama pozisyonLar hep soL ve sağ bekLerin kademe hataLarında geLdi. SoLdan ve sağdan araya atıLan topLarLa etkiLi oLduLar. Gökhan GönüL ve soLda İbrahim kaş Lı bir bek anLayışından da fazLa birşey bekLemem gerek.

Onun dışında Nuri çok iyi oynadı. Oyuna girdikten sonra orta sahayı toparLadı ve pozisyonLar buLmaya başLadık. HaLiL çok istekLi ve hırsLıydı, aynı şekiLde Servet ve Zan da hatasız oynadıLAr.

GeneL oLarak artık büyük takım oLduğumuzun göstergesidir bu maç. O kadar eksiğe rağmen, zorLanmamıza rağmen, ihtiyacımız oLan anLarda pozisyon üretip, goLü de buLduk ve kazandık.

fmsmyrna
21.Ağustos.2007, 08:21
Şunu gördük ki orta alanda Emre,Nuri gibi tekniği yüksek,top sürebilen,oyun kurabilen bir oyuncu oynamalı.

Paolo Di Canio
21.Ağustos.2007, 08:23
kocaelispor maçlarındaki atmosferin yarısı olmadı ama tv den izliyenlerde öğrendiğim kadarıyla şimdiye kadarki en iyi milli takım tribünü olmuş destek açısından

nekop
21.Ağustos.2007, 09:46
Sırf Ceyhun'u oyuna sokmasını ümit ederek izlediğim bir maçtı.Maçın hakkı beraberlikti bence iki takımda iyi pozisyonlar buldu özellikle Aurelio'nun pozisyonu golden bile daha net bir pozisyondu.Milli takımın eksik yönleri var fakat hepsi çok istekli oynuyor bu şekilde devam ederse bence Dünya Kupası'na çok rahat katılırız.

eXcitinG
21.Ağustos.2007, 16:20
kocaelispor maçlarındaki atmosferin yarısı olmadı ama tv den izliyenlerde öğrendiğim kadarıyla şimdiye kadarki en iyi milli takım tribünü olmuş destek açısından

Evet bencede son zamanLarda ki en iyi miLLi maç atmosferi vardı tribünde.

deniz.91
21.Ağustos.2007, 17:30
Takım kötü oynadı ama kazandı.Bu arada Nuri Şahini birdaha hep kadroda görürüz umarım

PesimiSTyLa
20.Ağustos.2008, 15:05
Son gün 2 fire daha !..

A Milli Takım'ın Şili ile bu akşam oynayacağı hazırlık maçı öncesinde, iki isim daha kadrodan çıkarıldı !.. Bu sabah yapılan son kontroller sonucunda teknik heyet, ağrıları sürmekte olan Hakan Balta ve Serdar Kulbilge'nin riske edilmemesine ve dinlendirilmesine karar verdi. Hakan ve Serdar bu akşam oynanacak karşılaşma kadrosunda yer almayacak.