Log in

View Full Version : Kayseri'ye dev stad

francesco10
05.Mart.2006, 19:11
haber hüriyet gazetesinde çıkmış, hayırlısı olsun böyle yatırımları keşke her anadolu klübü yapabilse:) işte haber ;

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Kayserispor ve Erciyesspor Kulübü Fahri Başkanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin en modern stadının Kayseri’de inşaa edileceğini söyledi. Türk mimarları tarafından çizilen 33 bin kişilik stada ünlü işadamı Kadir Has 10 milyon YTL katkıda bulunacak.

Kayseri Kadir Has Stadı adı verilecek tesisin, modernlik ve işlevlik açısından Fenerbahçe’nin ünlü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nı geride bırakacağı belirtildi. Stadın kale arkalarında 10x15 metrelik iki dev ekran bulunacak. Futbolseverler bu ekranlardan pozisyonların tekrarını izleyebilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Kayserispor ve Erciyesspor Kulübü Fahri Başkanı Mehmet Özhaseki, Türk mimarlarca çizilen projenin hazır hale geldiğini söyledi.

Özhaseki, "İddia ediyorum ki, Türkiye’nin en modern ve ulaşım açısından en rahat stadı Kayseri’de inşaa edilecek.

2008’de bitecek
Raylı sistemin hemen yanıbaşından geçtiği, koltukların ve saha zemin doğalgazla ısıtıldığı, 10-20 kişilik 110 locanın bulunduğu statta ayrıca lüks kafeteryalar, restoranlar, fast-food’lar, mağazalar, sinema salonları ve alışveriş merkezleri de yer alacak" diye konuştu. Bu bahar temeli atılacak stadın 2008 yılında hizmete açılacağı ifade edildi.

barahir
05.Mart.2006, 19:30
zaten açıklanmıştı böle bişi ama kesinliği belli değildi. Artık ne diyelim Kayserihalkına hayırlı olsun

Maymuncuk
05.Mart.2006, 19:41
Kayserispor ve K.Erciyesspor'a yakışır..Çünkü bu gidişle avrupa onları bekliyor;)

ibo
05.Mart.2006, 19:59
sadece kayseriye değil TÜRKİYE'ye hayırlı olsun. Gerçekten anadolu da güzel,modern bir stadımızın olacak olması harika olacak...

PhotoGrapher
05.Mart.2006, 20:04
Eger avrupa veya dünya kupasi düzenlemek istiyorsak bu stad konusunda daha hizli olmaliyiz.Turkiye nin basken ti Ankarada bence 40 000 kisilik bir stad olmasi gerekir.Bu arada Kayseri ye hayirli olsun....

ibo
05.Mart.2006, 20:12
Eger avrupa veya dünya kupasi düzenlemek istiyorsak bu stad konusunda daha hizli olmaliyiz.Turkiye nin basken ti Ankarada bence 40 000 kisilik bir stad olmasi gerekir.Bu arada Kayseri ye hayirli olsun....
bence Ankara ya 19 mayıs yetiyorda artıyor bile. Ankaranın TSL de 3 takımı var ama stad dolmuyor bile. Bence modern stadlar başka yerlerede yapılmalı ama FUTBOLA AÇ şehirlerimize yapılmalı...

nart_susruko
05.Mart.2006, 21:32
Kayseri ve Türkiye için hayırlı olur inşaallah...

TüMeR_yAğıZ
05.Mart.2006, 21:57
kayseri için hayırlı olur inşallah.Ankara'da stat konusuna gelince Etimesgut'ta şeker fabrikasının arsalarına dünya ticaret merkezi,fuar kongre alanı,spor salonlarıyla birlikte 45000 kişilik birde stat yapılacak.proje belediyeden geçti.Büyük ihtimalle finansörlüğü Gençlerbirliği sağlayıp stadı kiralayacak.

Laz_Asker_61
05.Mart.2006, 22:08
inşallah böyle stadlar daha da artar

Selman Ozturk
05.Mart.2006, 22:47
Gerek Türkiye gerekse Kayseri açısından oldukça mükemmel bir proje...Sanırım Fenerbahçe'den sonra iki kulübumüz daha(Kayserispor-Erciyesspor) sportif anlamda başarının yeterli olmadığını ve gerekli alanlara yatırım yapılması zorunluluğunu kavramış görünüyor...Bu proje Kayserispor ve Erciyesspor'a bulundukları yerden 10 adım ilerleme sağlayacaktır...Bu ilerleme tabi ki Türkiye'ye de yansıyacaktır...Dilerim bu tür stadların ve tesisleşmenin sayısı daha da artar ve Türk futbolu geç de olsa hakettiği yere biraz daha yaklaşmış olur...

Maymuncuk
05.Mart.2006, 22:50
Her takımın böyle stad yaptığını düşünürsek böle olmasa bile en az 20000 kişilik stad yaptığını düşünürsek Harika olur!!

Kerim Kerimov
05.Mart.2006, 23:50
Ya İzmir'de 80.000 kişilik Atatürk stadı var ama stad kullanılmamaktan çürüyecek walla. Bi İzmir takımı dönse şu Süper Lige de renk gelse artık olaya.

TüMeR_yAğıZ
05.Mart.2006, 23:54
Ya İzmir'de 80.000 kişilik Atatürk stadı var ama stad kullanılmamaktan çürüyecek walla. Bi İzmir takımı dönse şu Süper Lige de renk gelse artık olaya.
Göztepe'nin tekrar dirilip süper lige dönmesi lazım.hele birde karşıyaka'da çıkarsa süper lige ikisi bir arada boya paletine döndürür süper ligi :D

Nedvedmania
05.Mart.2006, 23:59
güzel bi organizasyon tebrik ederim keşke diğer btakımlarında böyle stadları olsa

francesco10
06.Mart.2006, 00:46
Göztepe'nin tekrar dirilip süper lige dönmesi lazım.hele birde karşıyaka'da çıkarsa süper lige ikisi bir arada boya paletine döndürür süper ligi :D

abi ben bi göztepeli olarak üzülerek söylüorm ki bizi bu durumlara getiren en önemli neden iskender tuğsuz un koltuk sewdasıydı nekadar talip çıksa klübü bi türlü salmadı, bi takım aynı yönetim altında 3 senede 3 lig düşüo akıl almaz bi iş hakkaten , o yönetim gittikten sonra takım biraz kıpırdandı ama bu sene bişi olmaz seneye işalla çıkışımız başlıcak

stad konusunda da göztepe 1. ligdeyken anadolu klüpleriyle maçlarını alsancak stadında, 4 büyük maçıysa atatürk te oynardı ve full çekerdi çoğunlukla
en azından bu sene altay ın süper lige çıkması lasım ki bizm gibi süper lige hasret bi seyirciyi tekrar stada çekebilsn ama oda son 2 haftadır çok kolay puan kaybı yapıo:(
bide atatürk stadının kapasitesi son universiad tan sonra 50.000 kişiye indi, tamamen koltuklu oldu

TüMeR_yAğıZ
06.Mart.2006, 13:09
Bende İzmir'de büyüdüm ve tabi Göztepeli olarak o statda çok bulunmuştum.İkinci ligde bile full çekerdi stadımız.Biz süper lige iken Efes Pilsen kulübü alıp sponsor olup çok güçlü bir takım kurmak istemişti ama yönetim yanaşmamıştı.Keşke Efes Pilsen ile anlaşılsaydı.Taraftar deli gibi var zaten stad altyapı hepsi var parada olacaktı o zaman ve belki şampiyonluğu bile oynayabilecekti gözgözümüz ama şimdi sürünüyor maalesef.umarım en kısa sürede düzelir.

Neron_FB
06.Mart.2006, 15:24
Altay bu sene kesin çıkar Süper Lige...

ceyhun127
06.Mart.2006, 15:36
hayırlı ugurlu olsun kayseri bole giderse türkiyenin lyon u olabilir dikkat :D
İzmir halkı birleşmedikçe izmirden bişe cıkmaz

10_Osmanozc
06.Mart.2006, 17:57
Levent Bıçakçı herhalde en çok Kayseri'ye yaradı.Düzenlemek için talip olduğumuz Avrupa Şampiyonası'nda anında Kayseri'yi listeye koydu ve yeni stad projesini açıkladı.Bunun onunla ilgisi var mı bilmiyorum.

PhotoGrapher
06.Mart.2006, 18:09
**nce Ankara ya 19 mayıs yetiyorda artıyor bile. Ankaranın TSL de 3 takımı var ama stad dolmuyor bile. **nce modern stadlar başka yerlerede yapılmalı ama FUTBOLA AÇ şehirlerimize yapılmalı...

Slm dogru söylüyosun dolmuyo olabilir ama ankarada izlenilen fiyat politikalarini bi bilsen.Ayrica ankarada maca giderken on kere dsünüyorsun kuytuda kösede dayak yermiyim diye.Güvenlik önlemi tam anlamiyla alindiginda inaniyorum ki 30 000 ki_iyi rahatca doldururuz....

mustang
06.Mart.2006, 18:18
Levent Bıçakçı herhalde en çok Kayseri'ye yaradı.Düzenlemek için talip olduğumuz Avrupa Şampiyonası'nda anında Kayseri'yi listeye koydu ve yeni stad projesini açıkladı.Bunun onunla ilgisi var mı bilmiyorum.
Ya sen bu kayseriden ne istiyon kayseriyle ilgili bir şey olsa sen hemen muhalif oluyorsun şimdi bu konu levent bıçakcıyla ne ilgisi var bu proje kaç yıldır var sen biliyormusun bundan sonra kayseri hakkında bir şey konuşacaksan dogru düzgün konuş.

emirduman
06.Mart.2006, 18:28
Çok iyi bir proje LIG TV'de açıklarlarken dinlemiştim, gördüğüm kadarıyla çok da müthiş olacak umarım en kısa sürede gerçekleştirilir ve Kayseri ile Türkiye'ye kazandırılır...

Berkaiser
06.Mart.2006, 18:52
Sevindirici bir ha**r.Umarım gerçekleşir.Ülkemizdeki modern stad sayısını arttırmalıyız.

mustang
06.Mart.2006, 18:57
Gerçekleşir korkmayın burası kayseri

Burak Duran
06.Mart.2006, 18:59
**nce kayseriye yakışır **nce antalyaya falanda yapılmalı böle statlar tabi antalya bi birinci lige çıksında

mustang
06.Mart.2006, 19:18
sanırım antalyadada yapılacak böyle bir stad

Burak Duran
06.Mart.2006, 19:20
valla bence türkiyenin dört bir yanına yapılmalı en az 9-10 tane 40bine yakın kapasiteli stadımız olmalı

mustang
06.Mart.2006, 19:30
Mesela nerelere?

Maymuncuk
06.Mart.2006, 19:34
Ege,Akdeniz,Karadeniz,Doğu;;)daki önemli yerlere (2.Lig ve süper lig takımları için dedim bu lafı)

mustang
06.Mart.2006, 20:06
Kardeş bunun için para lazım ha digince olmuyorki bunlar eger o stadı yapınca oraya seyirci gelmesi lazım stad yapılınca klimse gelmezse

Burak Duran
06.Mart.2006, 21:04
bence manisa kocaeli veya bursa antalya adana malatya kayseri samsun ve gantep olabilir

mustang
06.Mart.2006, 21:21
eee doguda nereeye yapacan

Maymuncuk
06.Mart.2006, 22:46
Doğu da bir bölegemiz ;)

Maksat stad nerede yapılacak sorusuna cevap idi ;;)

Neron_FB
06.Mart.2006, 22:54
Dün maratonu izleyen varmıydı bilmiyorum ama Adana'da oynanan G.Birliği-Malatya maçından sonra İsmail Güldüren " Futbolumuzu eleştiriyorlar, geriye gittiğini söylüyorlar ama Adana 5 Ocak stadının çimlerindeki futbolun ne kadar kaliteli olduğu görülüyor. Keşke Türkiye'nin her yerindeki çimler böyle olsa" dedi...

Ben olayı Futbol diil de Çim konusuna getirecem :D Burda bizim 2.lig B kategorisinde 1 takımımız var başka da profosyonel takım yok(gerçi adanaspor seneye 3.ligde)..Ama çimlerimiz ve 21.000 kişilik stadyumumuz harika..Umarım takım sayımız da çoğalır...Stadyum konusunda öncelik 4000-5000 kişilik stadyumu olan şehirlerde olmalı..Adana'daki şuan iyi durumda...(kapasite yükseltilebilr)Büyük turnuvalar istiyorsak Türkiye'ye, stadyum şart..

Maymuncuk
07.Mart.2006, 00:43
Dün maratonu izleyen varmıydı bilmiyorum ama ..

Konu dışı ama bendce gecenn bir yarısı maraton'u seyretmek için kimse digitürk'ü olsa bile genelde salondadır salona gitmez ..Bnece Eskisi olduğu gibi show da olsun...

stadyum şart ena zından Dünya Kupası-Avrupa Kupası gibi kupalarda ev sahibi olmak istiyorsak ŞART..

tolginho
07.Mart.2006, 01:38
eee doguda nereeye yapacan

Şu anda Şanlıurfa'da çok modern bir stadyum inşaa ediliyor. Yine 30-40 bin dolaylarında kapasitesi var. Stadın kabası ya bitti ya bitmek üzere.

Doğuda stadyum yerine halka spor yapma imkanı vermek lazım bence.

tolginho
07.Mart.2006, 01:42
hepsi bir yana Antalya'ya acilen Kayseri'ye vaat edilen stad gibi bir stad lazım.

francesco10
07.Mart.2006, 01:53
bi arada samsuna yapılcaktı böyle bişi bilmeyen warsa söliyeyim , sanayinin oraya yıkıcaklardı orayı, komple bi spor merkezi kurulcaktı ,bütün amatör branşları kapsayan . stad içinde samsuna ajax arena stadını yapan şirket yetkililerini getirmişlerdi ama yattı proje
çünkü sponsor olcak daha doğrusu projeyi gerçekleştrcek olan uzan lardı samsunspor u almayı planlıolardı, samsun camiası haklı olarak bu satışa karşı çıktı sonuçta önlerinde istanbulspor ve adanaspor gerçekleri wardı

nart_susruko
07.Mart.2006, 01:55
bi arada samsuna yapılcaktı böyle bişi bilmeyen warsa söliyeyim , sanayinin oraya yıkıcaklardı orayı, komple bi spor merkezi kurulcaktı ,bütün amatör branşları kapsayan . stad içinde samsuna ajax arena stadını yapan şirket yetkililerini getirmişlerdi ama yattı proje
çünkü sponsor olcak daha doğrusu projeyi gerçekleştrcek olan uzan lardı samsunspor u almayı planlıolardı, samsun camiası haklı olarak bu satışa karşı çıktı sonuçta önlerinde istanbulspor ve adanaspor gerçekleri wardı
Samsun lu olmama rağmen ilk defa senden duyuyorum...

francesco10
07.Mart.2006, 02:06
belediye başkanı yusuf ziya yılmaz mı neydi, o başkan olmadan önce wardı bu,
ama dediğim gibi uzanlar klübü almak istediler, satılmayınca yattı proje. benm bildiğim bu hatta hatta ismail uyanık klübün satılamasını istiodu ki boğazına kadar borca batırmıştı güselm klübü

tolginho
07.Mart.2006, 07:53
neyse başlığı samsunspora çevirmeyelim devam edecekseniz ayrı başlığa ayıralım :)

10_Osmanozc
07.Mart.2006, 12:49
Ya sen bu kayseriden ne istiyon kayseriyle ilgili bir şey olsa sen hemen muhalif oluyorsun şimdi bu konu levent bıçakcıyla ne ilgisi var bu proje kaç yıldır var sen biliyormusun bundan sonra kayseri hakkında bir şey konuşacaksan dogru düzgün konuş.
Tamam efendim başka bi emriniz var mıydı?
Zaten ben doğru düzgün konuşuyorum.Dediğim gayet açık.Levent Bıçakçı'dan iyi nemalandınız.

smnfrh
07.Mart.2006, 13:30
hayırlı olsun her zaman böyle mücadele edeceklerse yakışır

Neron_FB
07.Mart.2006, 13:44
Bence de böyle mücadele eden ve taraftarı kavga etmeyen aynı şehrin 2 takımına yakışır büyük güzel bi stadyum..

jarosik_61
10.Mart.2006, 16:58
2.ligde doldurursunuz stadı

mustang
11.Mart.2006, 19:49
Trabzonlu arkadaşların neden kayseriyle ugraştıklarını anlamıyorum yok levent bıçakcı yok şu yok bu bırakın bunları yaw siz önüze bakın eger trabzon şampiyon olamazsa arkalarından kayseri geliyor ve sizin ünvanınızı alacagız herhalde bundan korkuyorlar.Eger kayseri büyük yanlışlar yapmazsa 1 kaç sene sonra şampiyonluga oynacak.

TüMeR_yAğıZ
11.Mart.2006, 19:54
kayseri sanayicilerinden istediği maddi desteği alırsa şampiyonluğa oynar.bunu bende isterim.

mustang
11.Mart.2006, 20:13
Artık kayserispor ve erciyesspor saniyicilerin eline bakmıycaklar çünkü kendi klüp ürünlerini satacaklar ve stadla birlikte iyi hasılat getirecek ben bundan bu kadar iddalı konuşuyorum.Tabi bunun için sportif başarı şart.

10_Osmanozc
11.Mart.2006, 23:16
Trabzonlu arkadaşların neden kayseriyle ugraştıklarını anlamıyorum yok levent bıçakcı yok şu yok bu bırakın bunları yaw siz önüze bakın eger trabzon şampiyon olamazsa arkalarından kayseri geliyor ve sizin ünvanınızı alacagız herhalde bundan korkuyorlar.Eger kayseri büyük yanlışlar yapmazsa 1 kaç sene sonra şampiyonluga oynacak.
Hakediyorsanız alın.Hiç de korkum yok.Böyle bir kuruntum da mevcut değil.
Bizi örnek mi alıyorsunuz bilmiyorum ama geçen de Kayserilinin biri çıktı Trabzon yaptı biz niye yapamayalım diyor.İyi yapın da görelim.İsim değişiklikleri ve türlü katakullilerle geldiğinizi söyler dururuz artık.

mustang
12.Mart.2006, 14:49
Kardeş isim degişikliyi eger bir şuçsa buna devlet veya bir başka birim dur demedi ha demekki bu yasal bir şey işte bu uyanıklıga sen bir başka bir şey dersen sende bir şey olmaz hadi anlat bakalım katakullileri ne varmış bir bakalım eger kanıtlayamazsan senin bu forumda yerin olmayacagını düşünüyorum

comandante
12.Mart.2006, 17:40
gerilmeyelim yahu.

Selman Ozturk
12.Mart.2006, 18:40
Arkadaşlar lütfen tartışmaların seviyesini düşürmemeye ortamı germemeye özen gösterelim...Aksi halde konuyu kaldıracağım...

jacke
12.Mart.2006, 18:50
bencede beyler bi stad konusu açıldı 10 20 msj yazilmasından sora iş yine kavgaya dönüşüo.Bizim bu forumlarda dostça beraberce kardeşce tartışmamız gerekirken kavga ediyoruz.Bi stad olayı niye bu kadar büyütüldü bi fenerli olarak şahsen stad konusunda cok gurur duydum keşke gs bjk ts diğer tüm 18 ligin süper takımıda süper stadları olsa.Unutmayalım arkadaşlar rekabet başarıyı getirir.Sonuçt TÜRKİYE'miz kazanacak.

tonifan30s
31.Ekim.2006, 11:25
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, önceki gün ihalesi yapılan Kadir Has Şehir Stadyumu'nun 2007 yılı sonunda hizmete açılmasının palanlandığını kaydetti.

Özhaseki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA standartlarındaki yeni stadyumun 32 bin koltuk kapasitesinde olacağını belirterek, şunları söyledi: ''Yeni stadyumun yapımı için düzenlediğimiz ihaleye 8 firma katıldı. İhale sonucu yakında açıklanacak. Avrupada stadyumlar bizdeki gibi haftanın bir günü maçların oynandığı merkezler değil. Stadyumun çevresi ve içi aktif olarak kullanılıyor. Amerikan futbolu oynanıyor, boks maçları düzenleniyor. Buralardan büyük gelirler elde ediliyor. Stadyumların etraflarında alışveriş merkezleri, kafeler bulunuyor. Biz de yeni stadyumumuzu bu anlayışa göre kullanacağız.''

Özhaseki, yeni stadyumun tribünlerinin üzerinin tamamen kapalı olacağına da dikkat çekerek ''Kışın soğuk havalarda seyircilerin üzerine yukarıdan sıcak hava üflenecek. 2007 yılı sonunda hizmete açmayı hedeflediğimiz yeni stadyumda, milli maçların, Avrupa Kupası maçlarının oynanmasına da talibiz. Bu konuda girişimlerde bulunacağız. Kadir Has Şehir Stadyumu büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek standartlarda olacak. Hafif raylı sistem de stadyumun yakınından geçerek ulaşım kolaylığı sağlayacak'' diye konuştu.

Stadın yapımına 4 Kasım 2006 cumartesi günü Abdullah Gül'ünde katılacağı Temel Atma Töreniyle başlanacak.

http://img403.imageshack.us/img403/876/kayseristad2af2.jpg (http://imageshack.us)

walla ben şahsen Türkiye'ye böyle güzel satdlar yapıldığı için çok sewiniyorum inşallah ilerde dunya kupası Türkiye'de de yapılır

KAYNAK:AA

tonifan30s
31.Ekim.2006, 11:59
bu arada stad hollanda arenadan esinlenerek yapılmış projesi

Fietra 10
31.Ekim.2006, 12:31

dostum bak bikere sen kayseriyle trabzonu aynı kefeye koyma siz geçen sene süper sezon geçirdiniz eni iyi sizdiniz kaçıncı oldunuz 5...trabzon çok kötü sezon geçirdi teknik direktörler değişti bunca olaya rağmen kaçıncı bitirdik 4... işte hangisi daha büyük burdan anlayabilirsin trabzonspor 1 senelik takım değil!!!!ligde küme düşmeyen 4 takım var oda 4 büyükler kayseri ise 1.ligden çok 2.ligde mücadele etmiştir..

TR.CaPTaiN
31.Ekim.2006, 18:30
Umarım lafta kalmaz ve yapılır cünkü kaliteli stadlara cok ihtiyacımız var ülke olarak.

LaKe
31.Ekim.2006, 18:37
dostum bak bikere sen kayseriyle trabzonu aynı kefeye koyma siz geçen sene süper sezon geçirdiniz eni iyi sizdiniz kaçıncı oldunuz 5...trabzon çok kötü sezon geçirdi teknik direktörler değişti bunca olaya rağmen kaçıncı bitirdik 4... işte hangisi daha büyük burdan anlayabilirsin trabzonspor 1 senelik takım değil!!!!ligde küme düşmeyen 4 takım var oda 4 büyükler kayseri ise 1.ligden çok 2.ligde mücadele etmiştir..

Mesaj 7 ay önce yazılmış yahu :) Tartışmanın alemi yok ;;)

Kayseri'ye hayırlı olsun. Umarım tüm takımlarımızın stadları yenilenir ve hepsi güzel olur. Türkiye'de artık bir Dünya Kupası Organizasyonunu hak ediyor bence ;;)

tonifan30s
31.Ekim.2006, 20:57
2.ligde doldurursunuz stadı

sen ne demek istiyosun be! lafını bilde konu erciyes kötü bi dönemden geçiyor olabilir ama kayserinin ligdeki durumundan heberin yok heralde:mad:

Fietra 10
01.Kasım.2006, 11:46
ksura bakma lake tarihinden haberim yoktu...

fmsmyrna
01.Kasım.2006, 14:18
ellerindeki stadı düzenleseler daha az masraf harcanmazmıydı bence daha iyi olurdu

paco
01.Kasım.2006, 19:10
bnece ne kadar çok modern güzel stadımız olursa o kadar çok organizasyona ev sahipliği yaparız...

El Comandante
01.Kasım.2006, 19:16
kayseride yeni stad yapacak.artik 2012 avrupa sampiyonasina adayiz.cünkü süper stadlar olacak.
fenerbahce sükrü saracoglu
galatasaray ali samiyen(yeni haliyle)
besiktas inönü
trabzon avni aker
kayseri stadi
izmir atatürk stadi
bursasporun stadi
genclerbirliginin stadi.

paco
01.Kasım.2006, 19:18
kayseride yeni stad yapacak.artik 2012 avrupa sampiyonasina adayiz.cünkü süper stadlar olacak.
fenerbahce sükrü saracoglu
galatasaray ali samiyen(yeni haliyle)
besiktas inönü
trabzon avni aker
kayseri stadi
izmir atatürk stadi
bursasporun stadi
genclerbirliginin stadi.

antalyaspor u da unutma ocakta başlıyor bizim eve de çok yakın olacak :D

tonifan30s
01.Kasım.2006, 21:16
son 3 gün kaldı stadın yapımına

enesao
01.Kasım.2006, 21:17
trabzon avni aker
bursasporun stadi
genclerbirliginin stadi.

bu 3 stad daha Avrupa standartlarina uygun degil...
19 mayis yine iyi fakat giris ve cikislar cok kotu kapi onleri berbat...

fmsmyrna
02.Kasım.2006, 15:36
bu 3 stad daha Avrupa standartlarina uygun degil...
19 mayis yine iyi fakat giris ve cikislar cok kotu kapi onleri berbat...

trabzon un baştan yapılcakmış ee alırsak zaten bursa ve ankara şehirlerine güzel iki stad yapılır

berkan_smyrna
02.Kasım.2006, 17:48
Böyle haberler duymak herkezi heyecanlandırıyordur. Stadlar bence liglerin kalitesini etkileyen bir faktör. avrupaya baktığımızda çoğu takımın güzel satadları var. birde ileride önemli bir turnuvada evsahipliği yapmakta önemli rol oynar yapılacak olan yeni stadlar. umarım bu projeler yakın zmanda hayata geçirilir.

tonifan30s
03.Kasım.2006, 20:22
Umarım lafta kalmaz ve yapılır cünkü kaliteli stadlara cok ihtiyacımız var ülke olarak.

başlandı abi zaten yapımına

OgUzKaGaN
03.Kasım.2006, 21:12
iyi hayırlı olsun...

bursa_mc
03.Kasım.2006, 22:38
inş. standartlara uygun güzel bi stad olurr.