View Full Version : Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı ; Fenerbahçe SK - MTK
CeNTeR_TR
26.Temmuz.2007, 06:05
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı / 21.00
Maçaa az bir zaman kaldı..Formalarda tanıtıldı listelerde verildi konu açılma zamanı geldi diye düşündüm :)
Buyuralım maç hakkındaki yorumlar :)
İlk yorum benden olsun..Rakibi küçümsemek istemem ama rahat geçeriz diyorum :)
RoNNiE91
26.Temmuz.2007, 06:10
Eee yani artık zahmet olmazsa Fener kazanır tabii ki de :D
fmsmyrna
26.Temmuz.2007, 06:26
Bu maçta gollü bir galibiyet almalıyız şöyle keyifli bir maç izleyelim
KaF KeF
26.Temmuz.2007, 07:00
Kolay geçeriz...3-0 yada 4-1 gibi skor bekliyorum..Artık rakibi küçümsemekte olmaz Zico zamanı gibi..
Fernando Gago
26.Temmuz.2007, 18:37
UEFA'nın ön elemelerdeki en büyük favorisiyiz :D Geçen senenin çeyrek finalisti olarak bu turu Kadıköyde bitirmeliyiz en az 3 fark yapamazsak işler yolunda gitmiyot demektir :p :D
Varonil
27.Temmuz.2007, 01:18
Bende en az 2-3 fark bekliyorum.MTK ligde ilk maçını 3-1 kaybetmiş.Bu demek değilki onları küçümseyeceğiz.Ama geçen senenin çeyrek finalistlerinden biri olarak bu maçı farklı kazanmamız lazım.Takıma güvenimiz sonsuz.Bu maçı kazanıp zorlu sezon maratonuna güzel başlayacağız.
deniz.91
27.Temmuz.2007, 01:24
Fener ilk maçta bitirir işi
uAsamet91
28.Temmuz.2007, 10:03
MTK nin iyi bir sonuc çıkaracagını sanmıyorum.
KaPaLı
28.Temmuz.2007, 18:42
Saraçoğlunda geçen sezon 1 tane şampiyonlar ligi maçında bile berabere kalmamış , Anderlecht-İnter-PSV-CSKA-Sevilla-Chelsea'yi yenmiştik. Bu sezonada MTK galibiyetiyle başlarız diye düşünüyorum.
Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 21:53
maç ne zaman ya ?
KaF KeF
28.Temmuz.2007, 21:57
30 Temmuz 2008 Çarşamba
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı
Fenerbahçe SK - MTK
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı / 21.00
Varonil
29.Temmuz.2007, 03:30
Kapalı kutu Mtk;8 yıl önceki gibi olmadıkları kesin.Takımın ortasahadaki oyuncularından Jozsef Kanta'nın olmayışı Mtk'nın oyun anlayışında aksayışlar yaratacaktır.Ligde Kaposvar'a 3-1 yenildiler,ama kesinlikle küçümsememiz lazım.Yalnız şu da var,biz bu rakibimizden katkat daha güçlüyüz,onları elemekten ziyade paramparça edecek güçteyiz.
Aragones ile ilk sınavımız,Shaktar maçındaki umut dolu futbol bu maçada yansıyacaktır.İdeal 11 olarak;
Volkan D.
Gökhan-Edu-Lugano-R.Carlos
Selçuk
Kazım-Alex-Uğur(Gürhan)
Semih
Güiza
şeklinde başlayabiliriz.Tabi ki daha doğru olanı hocamız karar verecektir.Hazırlık maçlarını özetlerden seyrettim,onun dışında uzun zaman sonra ilk defa Fenerbahçe'yi 90 dakika seyredeceğim.Güzel bir futbolla,bol gollerle kazanır,işi bitiririz.
BeeTLeJuiCe
29.Temmuz.2007, 03:32
Maç D-Smart'ta mı yayınlanacak??
ultraslanerdem
29.Temmuz.2007, 03:37
Hakikatende maç hangi kanalda...
KaF KeF
29.Temmuz.2007, 03:38
D-Sımart..(yy)
BeeTLeJuiCe
29.Temmuz.2007, 03:40
Eve bide D-Smart almaj şart oldu. Uefa'yı falanda onlar veriyor. Bi uydu ayarlayım eve :D
ultraslanerdem
29.Temmuz.2007, 03:44
Protesto ediyor ve almıyorum. İnsanları mecbur bırakmaya çalışıyorlar. "Siz bize mecbursunuz" der gibiler. (Aslında maliyetten dolayı almıyorum :D)
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2007, 03:53
bizde var oh olsun hep digitürkmü izlettircek ßirazda ßiz izleyek :n:
Universal
29.Temmuz.2007, 17:46
D-Smart'm var gene pişmanım bu sefer arkadaşlar bize gelmek istiyor. Gelirken eli dolu gelseler neysedee boş geliyorlar. Olanda bu yüzden pişman. :) Hiç olmassa kanal paralı değil artık bazı kanalları paralı...
MTK''nın teknik drektörü, Semih'i nasıl tutacağız blmiyorum o yüzden turu geçmemiz mucize olur. Kimse bizden tur beklemesin diye bir açıklamada bulundu. Deplasman'da artık kaleye Volkan Babacan'ı geçirecek bir skor elde ederiz.
nerazzuri
29.Temmuz.2007, 17:49
güiza 4 gol atacak ;)
çok rahat geçeriz diye düşünüyorum turu. 2 sezon önceki adını hatırlamadım takımın maçı gibi olur. burda farklı orda farklı yener 3.tura yükseliriz.
Universal
29.Temmuz.2007, 17:51
güiza 4 gol atacak ;)
çok rahat geçeriz diye düşünüyorum turu. 2 sezon önceki adını hatırlamadım takımın maçı gibi olur. burda farklı orda farklı yener 3.tura yükseliriz.
Forea adaları olan takımdan mı bahsediyorsun? B 34'dü veya B 36 Kadıköy'de ki gittiğim ilk Avrupa maçıydı. :D
Fernando Gago
29.Temmuz.2007, 18:54
Kezman'a Aragones şoku
Fenerbahçe'de Kezman depremi yaşanıyor. Aragones tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Kezman şoke oldu
Sırp golcü Kezman ile teknik direktör Aragones arasında gerilen ipler dün koptu. Aragones, Kezman'ı MTK maçının 18 kişilik kadrosuna almadı. Kararı öğrenen Kezman şoke oldu.
F.Bahçe’de dün akşam MTK maçının kadrosunu açıklayan Aragones 18 kişilik kadroda Kezman’a yer vermedi. 18’e alınmayan Sırp yıldızın bu duruma oldukça bozulduğu öğrenildi. Adı UEFA listesine bildirilmesine rağmen kadroya giremeyen Kezman’ın kulüple ipleri kopardığı ifade edildi.
attiilla
29.Temmuz.2007, 19:04
Bnece bu maç ya berabere yada az farkla Fener alacaktır 2.maçta Fener Guizayla farka gider
sakary Ali
29.Temmuz.2007, 22:00
Beyler deplasmandaki maçı NTVSPOR vercek haberiniz olsun
ben Fenerden sürpiz bekliyorum Kadıköyde kötü sonuç alacaklar ama turu geçeceklerdir
El Barto
29.Temmuz.2007, 22:02
MTK Fener'in çeyreği bir takım değil. (N.Ş.A.) 5'ler göndeririz bunları. :)
Ama tabi top bu belli de olmuyor.
a.arıcı-11
29.Temmuz.2007, 22:12
Zico döneminde olsa önce rakibi tartarak tek santraforumuzu araya kaçırmaya çalışarak gol arardık ve maçı 1 yada 2 farkla kazanırdık.Ama artık Aragones var ve çift forvet oynuyoruz.Bu maçta dosta düşmana güç gösterisi yapabliriz.
Sekopej
29.Temmuz.2007, 22:23
Kezman'ın kadroya alınmaması olası transferde seçeneklerinin kısıtlanmaması için. Yukarıda yazılan gibi bir tepki gösterdiğini de sanmıyorum Kezman'ın.
Maça son hazırlık maçında oynadığımız 11 ile başlayacağız. Sakat denilen Emre de hazır durumdaymış ve hoca görev verirse 2. devre forma giyebilir. Güiza ve Semih yine bizleri coşturacaktır.
Aykan19o3
29.Temmuz.2007, 23:14
Fenerbahçe eğer rakibini küçümsemezse çok rahat kazanır.
BaFraLı
29.Temmuz.2007, 23:22
Fenerbahçe evinde kolay bir galibiyet alıp deplasmana çok iyi bi avantajla gidecektir..
PesimiSTyLa
29.Temmuz.2007, 23:27
Tarih tekerrür etmezse Fener rahat kazanır; ilk macta bitirir işi...
JunkChorn
29.Temmuz.2007, 23:44
İlk maçta iyi kapanırlar o yüzden 2-0 bile iyi bir skor olur.
4 5 zor ama MTK kapanacağı için.
GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2007, 23:45
Fenerbahçe'nin daha güçlü olması sebebiyle bu maçı kazanacağını,hatta seyircisinin önünde olmasından dolayıda işi ilk maçta bitereceği farklı bir skor alacağını düşünüyorum.
CeNTeR_TR
30.Temmuz.2007, 05:36
Kilidi açıp erkenden 1 gol bulursak sonraki dakikalarda rahat oynarız ve maçı rahat kazanırız :) Tabi rakibide küçümsememek lazım..Benim en çok merak ettiğimi bilet fiyatlarından dolayı seyircinin ilgisi
Emurafu
30.Temmuz.2007, 06:35
Fenerbahçe sanki rakip savunmayı zor açacak gibime geliyor.Gerçi cift forvet cıkacaklarmış;).Normal sartlarda fark bekliyorum ama içimden tek farklı galibiyet geçiyor...Fenerbahce'ye basarılar..
Universal
30.Temmuz.2007, 06:54
Fenerbahçe sanki rakip savunmayı zor açacak gibime geliyor.Gerçi cift forvet cıkacaklarmış;).Normal sartlarda fark bekliyorum ama içimden tek farklı galibiyet geçiyor...Fenerbahce'ye basarılar..
Fenerbahçe normal şartlarda hiç maç oynamıyor ki. :)
Rakip takım şimdiden pes etmiş. Semih'i nasıl tutacaklarını bilmiyorlar işleri çok zor olduklarının farkında.
KaPaLı
30.Temmuz.2007, 19:19
Ben bu akşam yunanistan maçları gibi bir maç bekliyorum. MTK 90 dk kapanacak 10 defans oyuncusuyla 1 tane ileride adam bırakacaklar bütün maç öyle geçecek. Yan toplarda Gûiza - Semih etkili olabilir bu akşam
scar face
30.Temmuz.2007, 19:27
D-Smart sağolsun kahvede izlettirecek bize macı:D karsı komsuda futbol hastası ama neyse
Maca iyi baslayıp Guiza ve Semihle goller bulursak macı ve turu koparırız.Aragonesin Emreyi oynatma ihtimali de varmıs Vatand yazıyordu..
fmsmyrna
30.Temmuz.2007, 19:54
Burhan gibi kahve bağımlısı olucaz D-Smart yüzünden :D.Maçı izlemeye gidiyorum döndüğümde bakıyorum t-shirt tamamen sigara kokusuyla kaplı.Ben onların defansını rahat açacağımızı ve farklı bir skor alacağımızı düşünüyorum.
cagri10
30.Temmuz.2007, 20:04
bekLiyoruz artuk maçı aragones çift forvet oynatcak guiza ve aLex kesin atacak bi tane semihtende goL bekLiyorum yaniii 3-0 biTer
Hugo
30.Temmuz.2007, 20:12
Fenerbahçe'den fark bekliyorum..
barahir
30.Temmuz.2007, 20:18
Bence ağız tadıyla güzel bi galibiyet alıcaz..
SiR ToMaSRoSiCkY1
30.Temmuz.2007, 20:42
Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.
fmsmyrna
30.Temmuz.2007, 21:01
18 kişilik kadro:Volkan,Volkan Babacan,Gökhan,Önder,Edu,Lugano,Can,Carlos,Kazım,S elçuk,Uğur,Emre,Burak,Gürhan,Alex,Güiza,Semih,İlha n
Muhtemel 11:Volkan,Gökhan,Lugano,Edu,Carlos-Kazım,Selçuk,Uğur,Alex-Güiza,Semih
Flawless Victory
31.Temmuz.2007, 03:30
Büyük oyuncuların ligimize gelmesi için D-Smart, Digitürk gibi yayıncıların olması lazım. Siz Galatasaray formasıyla Lincoln'ü izleyebiliyorsanız bunu Digitürk'e borçlusunuz...
İşte yukarıdaki cümleyi çok söylüyorlar ya uyuz oluyorum. Kardeşim istemiyoruz kalsın, biz televizyonumuzda maç izlemeyi özledik ya.. Hazırlık maçları bile bu kanallarda yuh artık. Ben kendi televizyonumda Sabri Sarıoğlu'nu, Gökhan Gönül'ü izlemek istiyorum kalsın Lincoln falan.
Maçı fenerbahçe 2-0 kazanır ve turu rahat geçer.
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 03:39
FB TV'de verilen İlk 11 ve Diziliş.
Volkan
Gökhan, Edu, Lugano, Carlos
Kazım, Selçuk, Uğur
Alex, Semih
Güiza
Semih ve Alex Güiza'nın arkasında oynayacaklar olarak gösterdi. Hazırlık maçlarındada Semih'i hep Güiza'nın arkasında denemişti zaten.
DeNiZ_1903
31.Temmuz.2007, 03:50
Radyodan yayınlarlar mı ?
MeMo
31.Temmuz.2007, 03:56
Radyodan yayınlarlar mı ?
FB TV'den anlatım olur galiba.Tabi izlemek istersen :)
barahir
31.Temmuz.2007, 04:12
Haydi Bismillah.. Hayırlı olsun...
garydelgadov
31.Temmuz.2007, 04:13
ah ah bir BeşiktaşLı oLARAKşu Kezman'ın haLini görünce çok üzüLüyorum. Top tutuşu goL vuruşLarı akLa geLmeyecek pasLarı şutLarıyLa avrupanın ender "mixed" goLcüLerinden biri bu şekiLde sürünmemeLi bence.Şuanda yetkim oLsa ve fenerbahçe bana boob-kezman takasını tekLif etse düşünmem biLe.Kezman'ın fenerbahçede çok fazLa başarıLı oLamamasının tek sebebi zico ve taktiğiydi.Eger guiza geLmeseydi aragonesin çift forvet sistemiyLe Kezman goL kraLı oLurdu.
Fenerbahçeden goLLü bir gaLibiyet bekLiyorum. :)
maçın canLı anLatımı "sporx.com" da var burdan takip ediyorum ben. :)
El Barto
31.Temmuz.2007, 04:13
radyodan dinleyen varsa bir link koyabilir mi?
Knightmare
31.Temmuz.2007, 04:19
www.radyospor.com veriyor maçı ;)
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 04:20
justintv'den izleyebilirsiniz aslında ama paylaşsammıki linki burda :D
Knightmare
31.Temmuz.2007, 04:27
paylaş paylaş :D:D
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 04:29
Roberto Carlos gol attı :D
Uğur Boral2ın sol taraftan geri pasında gelişine sert vurdu ve gol.
El Barto
31.Temmuz.2007, 04:29
O nasıl goldür Carlos. :D
C h A o S
31.Temmuz.2007, 04:30
Roberto Carlos ve 1-0.
garydelgadov
31.Temmuz.2007, 04:30
carlos ve gool.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uğur Boral sol kanattan ceza sahasına girmeden ceza sahasına dışına Carlos'a attı topu o da uzaklardan gelişine harika vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Nefis bir goldü.
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 04:33
Bu arada Edu 4 numaralı formayı giyiyor :)
LaigLeNoiR
31.Temmuz.2007, 04:39
Güiza boş kaleye atamadı az önce :D
1-0 devam ediyor...
CeNTeR_TR
31.Temmuz.2007, 05:04
İlk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi :)
Nasıl oynuyoruz bilemiyorum ama farkın 3,4 olması lazım :)
Universal
31.Temmuz.2007, 05:06
Carlos ne attı yahu, kendimden geçtim gol sırasında. :) Fenerbahçe'li oyuncular ilk defa bu kadar istekli gördüm. Bütün oyuncularımız koşuyor mücadele ediyor ve Selçuk'da iyi performans çiziyor. Bu oyuna fark lazım.
El Barto
31.Temmuz.2007, 05:07
Çok üstün oynadı Fenerbahçe. Rakip defans baya amatörce toplar kaptırdı ama değerlendiremedi ileri uç elemanları. 2. yarı 2 tane daha atar Fenerbahçe. :D
garydelgadov
31.Temmuz.2007, 05:08
ikinci yarı skora dökmesi gerekiyor oyunu,1-0 çokta iyi görünmeyebiLir avrupaya.:)
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 05:15
Golden sonra MTK bir süre bastırdı hatta gole bile yaklaştılar. Luganoydu galiba hatası yüzünden gol yicektik.
İkinci yarı en az 1 gole ihtiyacımız var.
sakary Ali
31.Temmuz.2007, 05:20
Bence Fenerbahçe çok kötü adamlar amatör küme takımı FB hiç pozisyona giremidi nası iyi oynuyor anlamadım ben
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 05:30
Gol 2-0
Selçuk.
Birinci golün kopyası :)
Gökhan sağ taraftan orta açmak yerine geri pas verdi Selçuk vurdu uzaktan gol :)
CeNTeR_TR
31.Temmuz.2007, 05:31
Selçuk ile 2 yi bulduk :) Ama daha farklı olması Lazım bi ok şov izlememiz Lazım :)
sakary Ali
31.Temmuz.2007, 05:35
Colin Kazım mükemmel oynuyor Uğur Boral ve Gökhan Gönülde FB nin kanatları çok iyi olacak Carlos-Uğur Gökhan-Kazım
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 05:37
Uğur yerine Gürhan oyuna girdi, Emre ısınıyor :)
Semih yerine Emre girdi.
Kazım yerine Burak girdi böylece tüm yeniler bugün oynamış oldu. :)
fenerbahce_1907
31.Temmuz.2007, 05:55
Roberto Carlos'un Golü
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2575
Selcuk Şahin'in Golü
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2576
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 06:04
Son saniyede Emre'nin uzaktan şutu direkten döndü.
Maçın sonucu 2-0.
Güzel bir oyun ortaya koyduk. Özellikle Kazım'ı çok beğendim. Güiza'da istekliydi ama bir türlü golü atamadı.
Universal
31.Temmuz.2007, 06:13
Aragones farkını ortaya koydu. Fenerbahçe'li futbolcular bu takımda oynamak için koşmanın mücadele etmenin gerektiğini anlamış olmaları gerekiyor. Buda bize seyir zevki kazandır.
Çok pozisyona girdik ama; gol beklediğimiz isimler Güiza ile Semih o topu üç direk arasına gönderemeseler bile forvet oyuncusunun yapması gereken herşeyi yaparak yüzleri ak bir şekilde maçtan ayrıldılar.
Duran toplarımızda değişklikler gördüm. Alex topları havadan atmak yerine yerden unutturalan oyuncuya topu gönderirek pozisyona giriliyor ve bu düşünce takıma olumlu yansıdığıda belli oldu.
Kazım Kazım nasıl bir oyuncu olduğunu çözemedim. Yok böyle bir yetenek, döktürdü adeta, karşısına kim çıksa yere yatırdı, rakip takıma alkışlattırdı kendini. Helal olsun Chelsea maçında başlayan çıkışına EURO 2008'de gösterdi ve şimdide Fenerbahçe'de çoşmaya başladı. Hayırlı uğurlu olsun.
CeNTeR_TR
31.Temmuz.2007, 06:15
Güzel futbol varsa Skorun pekde önemi yok :) Nasıl oLsa geçebileceğimiz bir rakip :)
Aragones ile saldırmaya koşmaya basmaya başladık en güzel gelişme bu olsa gerek..
Fernando Gago
31.Temmuz.2007, 06:30
Süper oynadık takım oturmuş yeni gelenlerde sırıtmıyor daha farklı olabilirdi ama bu skor da yeter bize
KaF KeF
31.Temmuz.2007, 06:33
"Emre bitti, sırada Arda var!"
Fenerbahçe'nin, MTK Budapeşte ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön elem maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlerin büyük bir bölümü dolarken, özellikle migros kale arkası tribünü olmak üzere bazı tribünlerde yer yer boşluklar göze çarptı. Ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yapan bir grup taraftarın, ''Emre bitti, sıra Arda'da'' pankartı açtıkları görüldü.
EDU NUMARA DEĞİŞTİRDİ...
Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu, forma numarasını değiştirerek MTK Budapeşte maçına 4 numaralı yeni formasıyla çıktı.
30.07.2008
Kaynak : AA
MeMo
31.Temmuz.2007, 06:35
Kazım süpermiş duyduğuma göre.Emre'de radyodan duyduğum kadarıyla az süre de iyi işler yapmış.Orta sahaya adam gelince daha iyi bir takım olacaz inşAllah.
Universal
31.Temmuz.2007, 06:37
Kazım süpermiş duyduğuma göre.Emre'de radyodan duyduğum kadarıyla az süre de iyi işler yapmış.Orta sahaya adam gelince daha iyi bir takım olacaz inşAllah.
Evet, Emre'nin ilk maçıydı az süre forma giydi. Takım oyununda gözükmedi ama; top sürüşü ve bireysel yeteneğini göstermesi ile bizleri mest etmeye yetti.
Kazım anlatılmaz izlenir.
KaF KeF
31.Temmuz.2007, 06:38
Cristiano Kazım..:DHarika çalımlar attı..C.ROnaldo'yu izliyorum zannettim..
Fıratcan Alçınkaya
31.Temmuz.2007, 06:39
tek kale oynadı Fenerßahçe.. Emre girdikten sonra hele inanılmaz bir makine gücü oluştu Fß de... Kısaca rezil ettiler MTK yı...
PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 06:48
"Emre bitti, sırada Arda var!"
Fenerbahçe'nin, MTK Budapeşte ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön elem maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlerin büyük bir bölümü dolarken, özellikle migros kale arkası tribünü olmak üzere bazı tribünlerde yer yer boşluklar göze çarptı. Ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yapan bir grup taraftarın, ''Emre bitti, sıra Arda'da'' pankartı açtıkları görüldü. EDU NUMARA DEĞİŞTİRDİ...
Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu, forma numarasını değiştirerek MTK Budapeşte maçına 4 numaralı yeni formasıyla çıktı.
30.07.2008
Kaynak : AA
Güzel bi mizah örnegi yapmış taraftarlar :)
Fenerbahce cok rahat oynadı 2 den cok da farklı olurdu olmadı. Macın ilk yarısını izledim, Güiza pek hazır değil gibi gördüm. Kazım rakip sol tarafını felç etti. Ugur da diger kanatta etkiliydi calımları atıyordu; fakat ortalarda sorun yasadı. Bu skor Fenere fazlasıyla yeter. Tebrikler...
DeNiZ_1903
31.Temmuz.2007, 06:50
Tebrikler Fenerbahçe..
fmsmyrna
31.Temmuz.2007, 06:51
11 çıkan takım bence grup maçlarında ve derbilerde çok zorlanır bu açıkça görüldü.Orta alan çok boş kalıyor.Ne Kazım nede Uğur ortaya gelmeyi sevmeyen kanadı kullanmayı seven oyuncular bu sebeple bazen ortaya yardıma gelmeyi unutuyorlar.Uğur'un yerini belki Emre alabilir.Alex'de yardım etmeye çalışıyor ancak Alex'ten defansif anlamda pek birşey bekleyemeyiz zaten.Semih forvet arkasında harcanıyor bana göre eğer çift forvet oynayacaksa oynasın ama forvet arkası oynayacaksa onun yerine Alex oynasın Alex'in yerine bir orta sahası daha girsin ki orta sahamız güçlensin.Semih orda oynayınca hem ona hem takıma yazık oluyor.
Kazım Shaktar maçındaki hareketlerini devam ettirdi mükemmel çalımlar attı.Kendide zevk alarak oynuyor zaten çalım attıktan sorna gülümsüyor.Gürhan ve Emre tekniklerini iyi kullanıyorlar.Hem driblingde hemde pas atarken zorlanmıyorlar.Burak kanatta görev aldı tabi Kazım kadar teknik değil ancak yinede olumlu oynadı çabaladı.Son dakikada Alex'e boş kaleye bıraktı topu Alex kaçırdı.Güiza ise Kezman olma yolunda ilerliyor.2 maçtır bayağı bir gol kaçırdı bakalım
attiilla
31.Temmuz.2007, 07:06
Benim dediğim gibi ilk maçta fark olmaz demiştim fark olmadı.2.maçı bekleyelim Fener turu atlar.
BeeTLeJuiCe
31.Temmuz.2007, 07:08
Ertem Şener maçı anlatırken
Kazım bir problem gibi Macarların üstüne gidiyor, ama macarlar çözemiyor dedi :D
Doğruda söyledi.
Ayrıca Kazım çıkarken en çok alkışlayan MTK'nın Sol bekiydi :p
gahanthegod
31.Temmuz.2007, 07:10
Fenerbahce 3. on elemede seribasi olacak mi?
efe24
31.Temmuz.2007, 07:13
kazım döktürdü yahu adam büyük yetenek ckr8:D
TR.CaPTaiN
31.Temmuz.2007, 07:20
Fenerbahce 3. on elemede seribasi olacak mi?
Evet. Gelebilecek en dişli rakip Atletico Madrid.
ogcj_me
31.Temmuz.2007, 07:27
''Bu Fenerbahçe izlenir''
Eve gelip bunu söylediğimde yine her sene olduğu gibi aynısını söylüyorsun dediler :D
Ama bu Fenerbahçe izlenir ya
Kazım yaptığı hareketlerle anlatılmaz izlenir dedirtti
fmsmyrna
31.Temmuz.2007, 08:52
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında rakibi MTK Budapeşte'yi 2-0'la geçen Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Emre Belözoğlu, kendisi için heyecan verici bir maç olduğunu söyledi.
Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, sahaya çok değişik duygularla çıktığını dile getiren Emre,''Sahaya girdiğimde heyecanlanmadım dersem yalan olur. Bunlar tatlı heyecanlar. Taraftarlarımız da bana destek oldu. Ben de onlara iyi futbol oynayarak karşılık verip takıma faydalı olmaya çalışacağım'' dedi.
Takım olarak yavaş yavaş hazır hale geldiklerine de değinen Emre, ''Rakibimizden çok çok güçlü olduğumuz aşikar. Oyuna konsantre olamadığımız zamanda sıkıntımız oldu. Diğer zamanlarda çok etkiliydik. Daha fazla atabilirdik. Rakibin net pozisyonu dahi yok. İnşallah bu turu geçip, diğer turdaki maça konsantre olmalıyız'' ifadelerini kullandı.
SELÇUK: ''AVANTAJLIYIZ''
MTK Budapeşte maçında Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Selçuk Şahin, aldıkları 2-0'lık galibiyetin rövanş maçı öncesi kendilerine avantaj sağladığını kaydetti.
Rakiplerinin güç dengesi olarak kendileriyle kıyaslanamayacağını anlatan Selçuk, ''Ama biz çok iyi bir şekilde, ciddi bir şekilde hazırlandık. Golü erken bulmak istiyorduk ve bunu başardık. Çok pozisyona girmemize karşın 2 tane atabildik. Yine de bizim için avantajlı bir skor. Rövanş için avantajlı olduğumuzu söyleyebiliriz'' diye konuştu.
Selçuk ayrıca, gelecek birkaç hafta içinde takım olarak çok daha hazır hale geleceklerine inandığını da sözlerine ekledi.
Fenerbahçe.org
Kahvede maç izlemek çok ilginç oluyor öyle insanlar var ki kendi görüşlerini herkesin benimsemesini istiyorlar.Birde futboldan çok iyi anladıklarını düşünmezler mi.Selçuk bir pozisyonda hızlı atağı kesti sarı kart gördü.Top geçmiş niye faul yapıyorsun yorumu vardı :icon_biggrin:
cagri10
31.Temmuz.2007, 08:58
Kahvede maç izlemek çok ilginç oluyor öyle insanlar var ki kendi görüşlerini herkesin benimsemesini istiyorlar.Birde futboldan çok iyi anladıklarını düşünmezler mi.Selçuk bir pozisyonda hızlı atağı kesti sarı kart gördü.Top geçmiş niye faul yapıyorsun yorumu vardı :icon_biggrin:
:D :D evet bende ordu evinde maçı izLedim carLosun goL attığı pozisyona adam bağırıyodu nasıL pazisyon ortaLa sana feLan diye pas attı adam icene coştu goL oLunca da sevinemedi biLe :icon_biggrin:
a.arıcı-11
31.Temmuz.2007, 17:48
Kahvede o tür adamlar hep oluyor.Bizim burdakinde projeksiyon ile tahtadan hazırlanmış dev ekranda izleniyor maç.Adam her kötü pozisyonda gidiyor tahtayı dövüyor.:D:D
Maçın özetinin izledim ve takım fena oynamış.Girdiğimiz pozisyonları değerliendirebilsek çok daha farklı olurdu ama bu skorda bizi 3. ön elemeye rahat taşır.Hatta kanımca ordaki maç daha farklı olacak.
Flawless Victory
31.Temmuz.2007, 18:21
Skoru bildim, kimse tebrik etmiyor beni ya. :)
Sheriff
31.Temmuz.2007, 19:24
Güzel bir galibiyet almışız.. Maçı izleyemedim ama yapılan yorumlar genelde olumlu yönde.. Bu arada Kazım yüzümü kara çıkartmıyor..
barahir
31.Temmuz.2007, 19:30
Maçı radyodan dinledim.. 90 dakkanın nerdeyse yarısında adam kazım kazımın ataklarını anlattı.. Gerçekten çok yerinde transfer.
Fernando Gago
31.Temmuz.2007, 20:02
Kazım'ın hareketleri , çalımları taraftarı ve izleyenleri heyecanlandırıyorda son hareketleri yapamıyor pas veremiyor şut çekemiyor orta açamıyor Öyle ataklar sonuçsuz kalıyor Bunları yapabilse çok daha iyi yerlerede gelecekte ...
cagri10
31.Temmuz.2007, 20:06
kazım süper shaktar maçında da bi hareket yapmışdı oda süperi kazım futboLcu değil şov adamı 2.ronaLdo geLio ;)
GeNç KaRTaL
31.Temmuz.2007, 20:30
Maçı izleyemedim.Özeti için gece bir çok kere Fb Tv'yi açtım ama hiç denk gelemedim.Burada verilen linklerden golleri seyrettim.Carlos'un golü harika gerçekten.O ne biçim falsodur.Geçen sezon Carlos'tan çok gol bekleniyordu (özellikşe frikiklerden) ama sadece 2 tane atmıştı.Bu gol bu sezon daha çok gol atabileceğinin göstergesi mi acaba? Selçuk'un golünde defans dokunmazsa biraz zor gol olurdu o vuruş..
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayı.Zaten galibiyet alması muhtemeldi.Daha farklı olabilirdi.Deplasmanda yaparlar farkı..
fmsmyrna
31.Temmuz.2007, 20:36
Kazım sokak topçusu olmadığını kanıtlıyor adeta ben ortalarını da beğeniyorum genelde sert açıyor ki savunma rahat çıkaramasın yada çıkarmaya çalışırken kendi kalesine atsın diye.Zaten Kadıköy'deki Psv maçının ilk golü buna örnek.Şutlarıda sert ancak her zaman isabetli olmuyor.Almanya maçında ve bu maçta direkten dönen toplar çok sertti.
scar face
31.Temmuz.2007, 20:45
Maça Aragones'in hücum edin direktfleriyle basladık iyi oynadığımıza inanıyorum.2 uzaktan golle de olsa gol yemeden avantaj yakaladık ard ardına 7.macı kazandık Avrupa'da bu iyi bir basarı..Semih ve Guiza iyi pozisyonlara girdiler atabilirlerdi özellikle Guiza gol bulabilirdi.
Kazım diyor herkes ona ilk geldiğinden beri güvendik Deividin yokluğunda ben varım dedi hele Alexin pasında direkte patlayan topu yok mu?Kazımın kendisini biraz daha geliştirdikten sonra cok daha iyi bir kanat oyuncusu olacağına inanıyorum.
Bence Aragones deplasmanda Zico tarzına dönece Semihin yerine Emreyi oynatacak.Emre de maca girdi iyi oynadı gol de atıyordu son dakikada.
Bu takım bu sene bizlere bol sut ceken atak düşünen futbol izlettirecek özlemini duyduğumuz ofansif futbol geldi.Hayırlı olsun
hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 20:52
Fenerbahçe bizim gibi oynamayı öğreniyor artık, koşmayana pres yapmayana top yok.. :)
Bence Fenerbahçe böyle bir rakibe göre normal futbol oynadı, fazla abartmaya gerek yok. 2. maçı farkla kazanıp turu geçer Fenerbahçe..
MeMo
31.Temmuz.2007, 20:57
Fenerbahçe bizim gibi oynamayı öğreniyor artık, koşmayana pres yapmayana top yok.. :)
Bence Fenerbahçe böyle bir rakibe göre normal futbol oynadı, fazla abartmaya gerek yok. 2. maçı farkla kazanıp turu geçer Fenerbahçe..
O zaman seneye Avrupada başarı gelir diyorsun :)
hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 20:59
O zaman seneye Avrupada başarı gelir diyorsun :)
Bizde koşan, pres yapan futbolla oynayıp hüsran yaşamıştık gerçi ama.. :p
Neden olmasın diyorum ? :)
MeMo
31.Temmuz.2007, 21:02
Bizde koşan, pres yapan futbolla oynayıp hüsran yaşamıştık gerçi ama.. :p
Neden olmasın diyorum ? :)
Benim demek istediğim de zaten ilk cümlendi.Koşmayana top yok dedin ya ŞL'de çeyrek finale biz çıktık :) Ligde dediğin gibi oynamak işe yarıyor Avrupada daha farklı bir futbol gerekiyor.
fmsmyrna
31.Temmuz.2007, 21:31
Avrupa'da işi biterecek adam gerekiyor takıma
Fıratcan Alçınkaya
31.Temmuz.2007, 22:01
o değilde Fenerßahçe Kejman'ı gönderip oraya kısa boylu iyi bitiriciliği olan bir forvet alsa çok daha iyi olur aslında mesela Saviola .. Guiza-Semih yan yana çok kolay bir maçta ßile uymadı...
hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 22:02
Bence de Fenerbahçe'ye Humberto Suazo gibi iş bitirici lazım.. :)
Sekopej
31.Temmuz.2007, 22:23
Derbilerde ve Şampiyonlar Ligi'nde böyle oynarsak çok zorlanırız. Aragones defansın önüne 1 oyuncu alacağız, başka transferler için de yönetimle konuştuktan sonra karar veririz dedi.
Selçuk iyi niyetli ama büyük maçlarda orayı tek başına kapatamaz. Aragones'in istediği top bizde kalsın, kısa paslarla hücuma çıkalım ve sonuca gidelim. Top kaptırıldığında da prese başlayalım. Güiza'nin kaçırdığı goller var ama uzun yıllardır göremediğimiz hücum presini yapıyor.
Topu iyi çeviriyoruz fakat daha da iyisi olmalı. Şimdilik hazırız diyemem, ayrıca 2 forvet de olsa hücumda da problem var, bunun çaresi de zaman. Oyuncular yeni sisteme, birbirlerine alıştıkça hücumda daha etkili olacağımızı düşünüyorum.
Çift forvetten ziyade, orta sahaya alınacak tekniği yüksek bir oyuncu ve yanında Emre ile, önlerinde Alex en ileride Güiza olursa daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Emre ve Alex aynı anda sahada olmalı mutlaka. Emre dün neredeyse kısa sürede 1 asist yapıp 1 gol atıyordu.
Koşmuyor diye eleştirilen Alex de artık koşuyor, benim tek sıkıntı duyduğum nokta Uğur oldu. Hala kendisini tam oyuna verip oynayamıyor. Gürhan'a daha fazla şans vermesini istiyorum.
Kazım'ı ise eğer Aragones disipline etmeyi başarırsa çok iyi yerlere gelir diye düşünüyordum ve bunun izlenimini de yavaş yavaş alıyoruz. Yeteneğine söylenecek laf yok zaten, bunu takım oyunuyla birleştirebilirse bir yıldız kazanmış oluruz, dün muhteşemdi.
Oynadığımız takımın da 10 oyuncusuyla defans yaptığını unutmayalım, teknik yönleri çok iyi değil ama çok koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Daha takımımızın ne olduğunu görmek için bu maçlar ölçü olamaz.
2. maç içinse daha farklı kazanacağımızı düşünüyorum, evlerinde bu kadar geriye yaslanıp, kalabalık savunma yapmayacaklardır. Semih yerine Emre'yi koyu tek forveti deneyebilir 2. maçta.
anilton
01.Ağustos.2007, 00:23
Rakip F.Bahçe'den inanılmaz korkmuş.Orta sahayı geçer geçmes şut atmaya çalışıyodu adamlar.İleriye gitmeyi düşünmediler bile.Çünkü Hocaları ileriye çıkarsanız arkada perişan oluruz demiş heralde.Birtek Macar gol kralını ileriye bırakmışlar gerisi kendi alanında top oynadı...
Semih İspanya milli takımındaki Villa rolünü üstlendi,sürekli gezdi,sağa sola deplase oldu,Guiza'da Torres misali nokta oyuncu konumundaydı.Doğal olarak Alex orta alana yakın oynamak zorunda kaldı.Eğer Semih'in yerine Emre oynayıp Alex Guiza'nın yanında yer alsaydı hem maç çok farklı biterdi hemde Guiza gol ya da goller atabilirdi.Semih ne kadar iyi oynadıysada pozisyon üretmekte zorlandı.Eğer Alex olsaydı özel yetenekleri sayesinde,ya bitirici vuruşları yapardı ya da bitirici pasları verirdi,pozisyon zenginliği artardı yani.Selçuk çok hareketsiz,kolay çalım yiyor,Selçuk ile olacak iş değil,mutlaka bir önlibero alınmalı.Takıma Emre girdiğinde Semih kesik yer gibi.Uğur ilk yarı iyiydi,ikinci yarı oyundan düştü.Kazım ise ilk 10 dakika iyiydi.Ardından duraklardı,ikinci yarı ise bir açıldı pir açıldı.Hem süratli hemde çok güçlü bir fiziğe sahip ve en önemlisi o fiziğini kullanmasını bililyor.Ama son toplarda hala çok çalışması gerek.Adam geçiyor ama son pası ve son vuruşları zayıf.Maçın yıldızıydı...
Tebrikler F.Bahçe...
KaPaLı
01.Ağustos.2007, 18:59
Maç başladığında MTK'nın çektiği 3 şutta ortasahanın ilerisinde sadece 1 oyuncu olduğunda maçın gidişatını hissetmiştim. İlk dakikadan itibaren MTK üstüne gittik. Eğer biraz şans olsaydı daha ilk yarıda maç 3-4 olurdu. MTK arkada libero bekletti hep 1 adamları hiç çıkmadı. ROberto Carlos için diyecek birşey yok bir ara Gökhan Gönülle yer değiştirdiler Carlos sağa GÖkhan sola geçti.
2. Yarıda biraz yavaşladık ister istemez. Kazım MTK'nın 24 numaralı oyuncusunu sersemletti sarı kart gördü. SOnrada Kazım'ın üstüne gitmedi farkettiyseniz kazım üstüne üstüne giderken hep geri kaçtı. Genel olarak çok iyi oynadık ve kazandık. Aragones farkını gösterdi diyebilirim. Alex ön libero gibiydi sanki maçta. Semih , Alex'inde dediği gibi teknik olduğunu gösterdi. Çok iyi pas atıyo semih. 2. Maçtada kazanır Rakibi bekleriz.
EreN
01.Ağustos.2007, 23:39
Şiir gibi top oynadık desem yeridir. Bi tek orta da selçuk yerine çok daha fazla koşabilen biri lazım. sonrası zaten güzel..
Varonil
02.Ağustos.2007, 02:12
Güzel bir oyunla,güzel bir galibiyet oldu.Daha farklı bitebilecek maçı 2 farkla kazandık,rövanşı bekliyoruz artık.
Roberto Carlos'un golü çok güzeldi.Kazım Kazım çok iyi oynadı.Emre de yaptı siftahını.Güiza istekli,ama heyecanlıydı.Edu'ya da 4 numara yakışmış.:) Kısacası Fenerbahçe futbol adına bütün olumlu sinyalleri yansıttı sahaya,güzel bir başlangıç yaptık Şampiyonlar Ligine.
nujman
07.Ağustos.2007, 06:31
Tek eksik sağlam bir defansif orta saha