PDA

View Full Version : Samsun ßuLuşması..

CeNTeR_TR
28.Temmuz.2007, 07:22
Yaz geldi buluşmalar artıyor tabi :) Geçende bir AnraLya buLuşması yapacakdık ama benim nete girememem işi yatırdı :)

Şimdi sırada Samsun var ve yer benim memleketim o yüzden hiçbirşey engel olamaz buna (Allah'dan bir terslik çıkmaz ise)

Ve geLeLim buluşmaya..

Az önce Murat Özdemir ile konuşuyorduk ve Murat cuma günü Samsun'a geleceğini söyledi ve bizde bir buluşma yapalım dedik..Kimler gelebilir öğrenelim bakalım...

Murat Özdemir ve Doğal Olarak ben :)

Universal
28.Temmuz.2007, 07:23
Benim sponsorluğumu yaparsan gelirim. :) Uçak Bileti + Kalacak Yer + Şehir İçi Ulaşım + Yemek... :)

nekop
28.Temmuz.2007, 07:25
Murat bu cuma gelmesin Samsun'a 25 agustos gibi gelsin o zaman buluşalım. :D

Sirius Black
28.Temmuz.2007, 18:33
Resimleri yollayın ha. (: Samsun'da olunmayacak vakti bulduk.

LaigLeNoiR
28.Temmuz.2007, 19:21
Bizi seven gelsin :p

nekop
29.Temmuz.2007, 01:51
Bu kadar kısa sürede kimse gelemez bence :) Dedigim gibi 25 Agustos civarı en uygun zaman :)

CeNTeR_TR
29.Temmuz.2007, 02:19
:@ LinGoLn_10 Sen gel bide o zaman buluşuruz yahu :)

:@ nekop Tamam Serhat sen gelincede buluşacaz :)

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2007, 04:40
>Turgut demek bizi seven yokmuş :(

Boşver biz bize yeteriz ;)

CeNTeR_TR
29.Temmuz.2007, 06:59
:zuhaha olmasınlar zaten Murat ben sana takılrıız :) Onlarda kıskanırlar resimleri koyunca :zuhaha

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2007, 07:12
Cuma akşamı buluşalım kardeşim biz...

6-7 gibi ben Samsuna gelirim.

CeNTeR_TR
29.Temmuz.2007, 07:16
Tamamdır Muratım akşamdan buluşuruz biz :)

Bi beyaz ev yemek sonra bi atakum tarafı şöyle samsun hatunları ile dolu olan bi mekan :p sonra gece hatunların evinde biter artık :p

Serhat burdan sana duyrulur :zuhaha

nekop
29.Temmuz.2007, 08:41
Tamamdır Muratım akşamdan buluşuruz biz :)

Bi beyaz ev yemek sonra bi atakum tarafı şöyle samsun hatunları ile dolu olan bi mekan :p sonra gece hatunların evinde biter artık :p

Serhat burdan sana duyrulur :zuhaha

Beyaz Ev'e girmeden bırakma zaten bide Cumhuriyet'tende poğaca al adama bu yaşıma kadar çok yerde poğaca yedim ama hiçbirinde Cumhuriyet'teki tat yok :D Ayrıca Murat Beyaz Ev'de dürümü soslu yaptır süper oluyor. :D

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2007, 17:07
Serhat merak etme Beyaz Ev'den sonra planlarım arasında Çalıkuşu falanda var :D

Bu arada Umut abi (Hellbells)'de Samsundaydı eğer müsaitse Umut abiyide bekleriz...

SiR ToMaSRoSiCkY1
29.Temmuz.2007, 17:18
Samsuna gelebilirim ama ne zaman olduğunu bilmiyorum.

nekop
29.Temmuz.2007, 19:20
Serhat merak etme Beyaz Ev'den sonra planlarım arasında Çalıkuşu falanda var :D

Bu arada Umut abi (Hellbells)'de Samsundaydı eğer müsaitse Umut abiyide bekleriz...

Çalıkuşu ha :D

Umut abiyi tanımıyorum ama Samsun'lu olduğunu söylemiştin geçenlerde ekledim msnye ama kabul etmedi herhalde tanışamadım henüz kendisiyle.

CeNTeR_TR
30.Temmuz.2007, 07:39
:@ SiR ToMaSRoSiCkY1 ; Gelmeden önce tarih belli olunca bana ulaş :) eğer sınavlar için farklı şehirde değilsem kesin buluşuruz :)

:@ nekop ; Serhat o Çalıkuşu diyor ama orda yemek yedirmem ben ona sahibiyle atıştım bi kere :) Beyaz evde bizim rakio kızların sponsoru orayıda sevmem ama Muratıda aç bırakacak halim yok :p o yüzden Beyaz Ev'e devam en azından her zaman gittiğim yer :zuhaha

Ayrıca Umut Samsunlu fakat Bafra'da..Ayrıca bu hafta sonu biyere gideceğini söylediydi yanlış hatırlamıyorsam :)

Sirius Black
30.Temmuz.2007, 16:37
Abi Beyaz Ev'de soğuk dürüm varmış. Her neyse ? :p Gitmeden önce bilboard'da görmüştüm, onuda tadın ha. :D

BaFraLı
30.Temmuz.2007, 17:11
Bende gelmeyi çok isterdim ama Bafradayım ben :)..Cuma günüde Samsun'a gelemicem :) siz takılın :)

CeNTeR_TR
31.Temmuz.2007, 04:22
:@ LinGoLn_10 ; Soğuık dürüm için illada beyaz eve gerek yok :) Bi sürü yan sanayi dürümcüsü soğuk satıyor :zuhaha

:@ Togiii ; Hayırlısı olsun..Ama gelirsen bekleriz :)

LaigLeNoiR
31.Temmuz.2007, 04:37
Gelin beyler gelin...

Söyleyeyim ama akşam buluşacağız.6-7 gibi Samsunda olsam 8 gibi falan buluşuruz diye düşünüyorum :D

Zaten gelen yok galiba Turgut ikimiz takılcaz gibi:D

nekop
01.Ağustos.2007, 00:46
Murat 2. buluşmayı Samsun-Giresun maçına ayarlarız :D Gündüz gezeriz akşam maçımızı izleriz :D Yada maç gündüz olursa gündüz izler akşam gezeriz. :D Giresun arabaları zaten gece 12'de falan genelde... :D

LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 05:35
Turgut ben birde uygun olursa Umut abi gelecek buluşmaya başka yokmu beyler samsunlu :D

CeNTeR_TR
01.Ağustos.2007, 05:42
Vayy be İzmirlen kapışıyoruz :zuhaha yokmu arttıran :p Haydi Arkadaşlar bekliyoruz :)

LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 22:05
Biraz sonra yola çıkacağım akşam büyük buluşma gerçekleşiyor :D İzmir'den önce biz buluşacaz :D:D

The.Crow
01.Ağustos.2007, 22:30
İnşallah gelebilirim .. Belki aranıza geç katılırım ama belli olmaz benim durum :) Hadi hayırlısı.

CeNTeR_TR
02.Ağustos.2007, 00:35
İnşallah gelebilirim .. Belki aranıza geç katılırım ama belli olmaz benim durum :) Hadi hayırlısı.

Ne geçi yahu :p Zaten 8 de buluşacaz sen 10 da gelirsen yandık valla :zuhaha

Zaten benim ev Pelitköyde sendede araba varmış yol üstü sen eve dönerkene benide atarsın eve :p :zuhaha

Bunlar ufak ayrıntılar sen yeterki gel yahu :)

Sirius Black
02.Ağustos.2007, 00:43
[QUOTE=Ti-Ti;1206044]:@ LinGoLn_10 ; Soğuık dürüm için illada beyaz eve gerek yok :) Bi sürü yan sanayi dürümcüsü soğuk satıyor :zuhaha

Vallahi abi, Beyaz Ev Samsun'u soğuk dürümle TANIŞTIRIYOR yazıyordu. :n:

The.Crow
02.Ağustos.2007, 08:37
1.GELENEKSEL TSİ SAMSUN BULUŞMASI

Evet sonunda buluşmamız oldu ve geride hoş bir seda kaldı. Ancak benim trafik sıkışık olduğundan pek fazla beraber olamadım kardeşlerimle. 1 saat boyunca takılabildim. Tam 3 kişiydik.. Ben,Murat Özdemir ve Ti-Ti ( Turgut ) .. Edindiğim izlenimlerden aklımda kalanlar..

1 - ) 2 kardeşimin boyu da benden uzun. Özellikle Turgut çok çok uzun. Bir an önce boyunu kısaltması lazım ayıp valla..

2 - ) İnsan sinir olduğu FM 2008'i hiç soluksuz 1 saat boyunca konuşur mu ? Evet konuşur..

3 - ) Buluşma gayet zevkli ve bol muhabbetli idi. Kardeşlerime teşekkür ederim.

Fotoğraf maceramız çok daha enteresandı.. Şöyle ki.. 3 kişi olduğumuzu kanıtlamak için önce 2 şer guruplara ayrılarak fotlar çektik. Ardından yoldan bir amcamızdan rica ettik ki bu adamı gözüne Turgut kestirmişti. Süper bir tercihmiş . Adam makineyi aldı ve LCD ekrana gözünü koydu ve şu muhteşem lafı söyledi : Görünmüyor... Neyse durumu kavradı ancak bizi hizalayamadı. Bir ara objektif resmen yere doğruydu ve düğmeye basıp resmi çekti. İçimden kesin 1 kişi foto dışında kaldı dedim ama sonuç inanılmazdı. Objektifi yere doğru çeviren amcam 3 ümüzü de aynı kareye almış. Helal olsun.

http://img111.imageshack.us/img111/3914/titilaiglenoirlb6.jpg (http://imageshack.us)

Soldan Sağa Ayaktakiler : Ti-Ti&LaigLeNoiR

http://img253.imageshack.us/img253/6055/hellbellslaiglenoirfv4.jpg (http://imageshack.us)

Soldan Sağa Ayaktakiler : Hellbells&LaigLeNoiR

http://img111.imageshack.us/img111/4218/hellbellstitiwi3.jpg (http://imageshack.us)

Soldan Sağa Ayaktakiler : Hellbells&Ti-Ti

http://img111.imageshack.us/img111/9600/titihellbellslaiglenoirdv1.jpg (http://imageshack.us)

Soldan Sağa Ayaktakiler : Ti-Ti&Hellbells&LaigLeNoiR

GReeN BeReT
02.Ağustos.2007, 08:44
Yahu siz amcanın kıymetini bilememişsiniz.Baksanıza ne kaliteli fotoğraf çekmiş.
Yere bakıp fotoğraf çekebilen birini bulmuşsunuz kıymetini bilmiyorsunuz :n:
Güzel bir buluşma olduğu kesin.Geleneksel hale dönüşmesi ümidiyle :)

KaF KeF
02.Ağustos.2007, 08:46
Umut Abi biraz kısa kalmış..:D

The.Crow
02.Ağustos.2007, 08:49

Aykut bak benim boy 181 ama kısa kaldım. Hesap et artık gerisini sen. :D

Addolorato
02.Ağustos.2007, 09:00
Turgut abi 2 metre var heralde:D

GReeN BeReT
02.Ağustos.2007, 09:03

2.02 Turgut abi bildiğim kadarıyla.

PesimiSTyLa
02.Ağustos.2007, 09:50
Turgut terlikle gelmiş kabul etmeseydiniz :n: Şaka bi yana hoşsohbet olmuş :)

nekop
02.Ağustos.2007, 18:21
Fotorafı nerede çekildiniz tanıdık geldi mekan :)

CeNTeR_TR
02.Ağustos.2007, 19:21
Evet buluşmayı yaptık ve kısaca bahsedeyim :)

İlk önce Murat İle buluştuk..Gittik bi yemek falan yedik,Sonra benim takıldığım bi çay ocağı var spor camiasının takıldığı bi yer orda çay içtik..O sırada Umut aradı Meydan da buluşacakdık..Dip Not (Arabayla gelmiş kendileri :p ) Gittik meydana aradık bi baktık tel kapalı,Dedik bari arabalara yaklaşalımda soralım Umut Tsi falan diye :p tam o sırada telefon çaldı ve Bizi görmüş saat yönünde 1 e doğru ilerledik ve Umut ile de buluşmuş olduk :)

Sonrasında Arabayı otoparka falan çekdik ve Meşhur yerimiz olan Çiftliğe çıkdık :) Bi kafede oturduk Çay falan içdik o sıradada bol bol dedikodu yaptık :zuhaha :icon_razz:

Ardından Meydanımıza inen yokuşda resim çekinek dedik :) Ve 3 kişi olduğumuzu kanıtlamak için 2li gruplar yaptık :p Yanlız Umut suçu bana atmış suç bende değil :p O saatte ordan kimse geçmiyorki o yüzden o adamı bulabildilk :zuhaha Sonracığıma adama dedima bi bi foto..Keşke kabul etmeseydi adam aldı makineyi eline gözükmüyor dedi suratına yapıştırmış makinayı :p Neyseki çekdi resimlerimizi :) Sonrasında ise yavaş yavaş dağıldık ve Büyük Samsun Buluşması :p böylelikle gerçekleşti..

Yahu siz amcanın kıymetini bilememişsiniz.Baksanıza ne kaliteli fotoğraf çekmiş.
Yere bakıp fotoğraf çekebilen birini bulmuşsunuz kıymetini bilmiyorsunuz :n:
Güzel bir buluşma olduğu kesin.Geleneksel hale dönüşmesi ümidiyle :)

Ne kıymeti yahu adamı görsen öyle demezdin :zuhaha

Yok Aykut biz biraz uzunduk ondan olsa gerek :p

2.02 iymişim :p

2.02 Turgut abi bildiğim kadarıyla.

Öylemiymişim Canım yok artık :p 2.00

Turgut terlikle gelmiş kabul etmeseydiniz :n: Şaka bi yana hoşsohbet olmuş :)

Heee hemen bi kusur buldu ne yapayım arkadaş yok ayakkabım :p İdmandan çıkdıydım hem yazın ayakkabı giymem kolay kolay :)

Fotorafı nerede çekildiniz tanıdık geldi mekan :)

Mecidiyeye inerken Mithat Paşa Lisesinin aşşağısı :)

ultraslanerdem
02.Ağustos.2007, 19:27
Bak kıskandım şimdi. Keşke bende orada olsaydım. Neyse Çiftlik'de neler yaptınız olum anlatsanıza :D. Sadece çay içip dedikodu yapmadınız ya...

Addolorato
02.Ağustos.2007, 19:32
Yanımda murat abi ve turgut abi olsa valla gece yarısı bile tinercilerin arasından göğüsümü gere gere geçerim:D boy desen var pos desen var:p :zuhaha bu arada iyi eğlenmişsiniz anlaşılan:)

LaigLeNoiR
02.Ağustos.2007, 19:35
Güzel bir gündü ne diyelim :D

Daha sonra çekinseydik resimleri keşke şu 3'lü gruplarla :D:D

Bu arada Umut abiyi aramamız tam komediydi bi araba gördük ışıklarda yaklaştık bir yandan bağırıyoruz Umut,Turksportal diye ama çıt yok :D:D:D Neyse bulduk sonunda atladık arabasına Umut abinin park ettik çiftlik falan derken bol dedikodu sohbet gecemiz son buldu neyseki Turgut'ta otobüse yetişti galiba... :D

Tekrar buluşmak dileğiyle...

The.Crow
02.Ağustos.2007, 19:38
Bak kıskandım şimdi. Keşke bende orada olsaydım. Neyse Çiftlik'de neler yaptınız olum anlatsanıza :D. Sadece çay içip dedikodu yapmadınız ya...

Tam üstüne bastın sadece çay içip dedikodu yaptık :)

BaFraLı
02.Ağustos.2007, 19:41
Güzel buluşma olmuş.Keşke bende gelseydim ya :)

CeNTeR_TR
02.Ağustos.2007, 19:42

Daha ne yapalım Erdem :) Keşke olsaydın..Ama sen gelincede buluşuruz yine :) Valla çay içtik dedikodu yaptık :zuhaha Bu aralar kızlar kesat Atakumda oluyorlar :p

Yanımda murat abi ve turgut abi olsa valla gece yarısı bile tinercilerin arasından göğüsümü gere gere geçerim:D boy desen var pos desen var:p :zuhaha bu arada iyi eğlenmişsiniz anlaşılan:)

Geçeriz Eralp Geçeriz :) Allaha şükür eğlendik güzel geçti :) Umarım başka zamanda tekrar buluşuruz :)

:LaigLeNoiR ; Yetiştim yetiştim :) Ama kimse yokdu arabada ya uyudum valla :zuhaha

ultraslanerdem
02.Ağustos.2007, 20:02
Daha ne yapalım Erdem :) Keşke olsaydın..Ama sen gelincede buluşuruz yine :) Valla çay içtik dedikodu yaptık :zuhaha Bu aralar kızlar kesat Atakumda oluyorlar :p

Daha iyi ya şimdi üstsüzdür onlar Atakum'da.:D Uğrasaydınızda resim filan çekseydiniz. :D. Yanlış anlama kızlar için değil , Atakum ne durumda onun için..:D.

CeNTeR_TR
02.Ağustos.2007, 21:17
Daha iyi ya şimdi üstsüzdür onlar Atakum'da.:D Uğrasaydınızda resim filan çekseydiniz. :D. Yanlış anlama kızlar için değil , Atakum ne durumda onun için..:D.

Yok yahu Erdem nerdeee :zuhaha Heaa gerçi sen Atakumu soruyordun orası güzel ya cıvıl cıvıl da artık kesmiyor beni şahsen :) Basitleşti heralde :p

Trabzonspor
02.Ağustos.2007, 22:51
vay guzel bı bulusma olmus 1.81 en kısa ıse bende gelsem kısa kalcaktım herlade turgutun yanında :D

CeNTeR_TR
02.Ağustos.2007, 23:21
vay guzel bı bulusma olmus 1.81 en kısa ıse bende gelsem kısa kalcaktım herlade turgutun yanında :D

Siz yeterki gelin yahu biz ayararız boy işini :)

Murat yolda bi ara benim arkadaşı gördükya drazan11 Allahdan o yok resimlerde :p O zaman biz bilem dikkat çekmezdik :zuhaha

GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2007, 23:49
Güzel bir buluşma olmuş anlaşılan.Turksportal üyeleri arasında İstanbul,Ankara ve Bursa'dan sonra 4.buluşma olmuş.Tabii Antalya'daki ve diğer şehirlerdeki ufak çaplı 2 li buluşmaları saymazsak.Sırada İzmir var.İleride daha bol buluşmalar gerçekleşmesi dileğiyle..

CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 01:22
Evet Şesmi Güzeldi :) Yavaş yavaş Trabzon planıda var aklımda :) Yanılmıyorsam oradada en az 5 kişi olma durumu var :) Bu sene Antalyayı yapamadık ama kımsetse birgün o da olacak :)

LaigLeNoiR
03.Ağustos.2007, 01:50
Turgut Trabzona geçeceğin zaman bana da haber ver :D hatta beni al Giresundan :D:D

CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 01:53
Murat şu sınav işleri bitsin o zaman geçeriz hep ßeraber :)

Draßizonda pide yeriz sonrada bi köfte tamamdır zaten :p

Fietra 10
03.Ağustos.2007, 01:56
Trabzon buluşması tarihi kışın olursa benim açımdan daha iyi olur..Daha iyi agırlarız sizi..:)

CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 02:12
Valla Yaz sonuna doğru olabilir belki :) Benim bu aralar sınavlarım var beden eğitimi sınavları..Onlar bitip kayıtlar falan uzun sürer yani :) Eylül başı sonu gibi gibi :)

Bu arada Boztepe'de bulunduydum bi arkadaşa misafir olmuştum..Ben zaten Trabzonluyum ama yerleri o kadar bilmem fakat 23 Nisan gibi falan Boztepedeydim :)

deniz.91
03.Ağustos.2007, 03:36
Güzel bir bulşma olmuş.Turgut abi uzunmuş baya:)

CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 06:13
Sağolasın Deniz :) Murat İle aynı gibiyiz :)

The.Crow
03.Ağustos.2007, 07:48
En kısa bendim :( 181 boyla hemde.

nekop
03.Ağustos.2007, 19:07
En kısa bendim :( 181 boyla hemde.

Bende 1.74 ile buluşalım diyorum adamlara :D

RaSenGan
05.Ağustos.2007, 19:53
Güzel olmuş buluşma fakat Murat abi'yle Turgut abi arasında pek boy farkı yok bildiğim kadarıyla.En fazla 5 cm. fark.Resimde bayağı fark var.(: Ayrıca ikinci resimde Umut abi bir şeyin üstüne çıkmış :D O resimde Turgut abinin kaşına kadar geliyo boyu fakat son resimde çenesine falan geliyo boyu.:D

Mirza
05.Ağustos.2007, 20:14
Turgut, tanga terliklerini yesinler civciv. (:

CeNTeR_TR
13.Ağustos.2007, 04:08
Güzel olmuş buluşma fakat Murat abi'yle Turgut abi arasında pek boy farkı yok bildiğim kadarıyla.En fazla 5 cm. fark.Resimde bayağı fark var.(: Ayrıca ikinci resimde Umut abi bir şeyin üstüne çıkmış :D O resimde Turgut abinin kaşına kadar geliyo boyu fakat son resimde çenesine falan geliyo boyu.:D

Umut biraz daha üstte duruyordu dikkat ettiysen yokuşdayız (: Senlede buluşlım ama sen çok çekingensin :p Daha telefonda bilem konuşamıyorsun :p

Turgut, tanga terliklerini yesinler civciv. (:

SağoLasın Özkan (: Daa tanga terlik ne iş :p

RaSenGan
13.Ağustos.2007, 10:13
Umut biraz daha üstte duruyordu dikkat ettiysen yokuşdayız (: Senlede buluşlım ama sen çok çekingensin :p Daha telefonda bilem konuşamıyorsun :p

Kim konuşamıyo abi.Senin kontörlerin gitmesin diye konuşmadım :D :p Sen gel Marmara bölgesine.Sonra İstanbul'a gel.Sonra Avrupa Yakasına gel.Sonra Avcılar'a gel.Buluşuruz abi.:D