View Full Version : Aziz Yıldırım yeniden başkan...
evet beyler A.YILDIRIM tek başına aday oldu ve başkan seçildi yeniden. Ayrıca yönetimde Şekip Mosturoğlu nun yer alması benim dikkatimi çekti ve bence TFF den ayrılmasının üstünden bu kadar kısa zaman geçmişken FB yönetimine girmesi bence çook yanlış... YORUMLARINIZ...
Neron_FB
06.Mart.2006, 00:31
Mükemmel..Umarım yıllarca devam eder ;;)
e_mali
06.Mart.2006, 12:42
Mosturoglu gecmis denimde UEFA da gorvler almis (bilmiyordum dun FBTV de ogrendim).
FB kendisinden hukuk ve gecmis UEFA tecrubelerinden faydalanacakmıs. Kendisi buna benzer bisi soyledi.
Ne alakası var?
Eski Federasyon Başkanı Levent Bıçakçı Galatasaray Genel Kurulu üyesi idi.
Ayrıca futbolun içindeki yöneticilik vasıfları iyi olan isimler yönetici olurlar ve bu isimlerin yöneticilik vasıfları Türk Futbolu için de kullanılır, sonuçta bu durum Türkiye'nin yararına olacak şekildedir.
Eski Federasyon çok anlamsızca yıpratıldı, Başkanı Galatasaray Genel Kurulu'nda üye olan bir Federasyon'un Galatasaray'lılar tarafından bu kadar acımasızca eleştirilmesini ise hiç anlayamadım...
Burak Duran
06.Mart.2006, 16:28
eleştri sebepleri bence açık fenerin futbolda el kol kullanmaya başlaması ve bunun için hiç bi önlem alınmaması
eleştri sebepleri bence açık fenerin futbolda el kol kullanmaya başlaması ve bunun için hiç bi önlem alınmaması
Konuşmakta olanlar altı üstü 2 pozisyon, bunun da sorumlusu formsuz hakemler..
Alt lig maçlarını da izlerseniz anlarsınız..
Bu eleştirilerin hedefi Fenerbahçe'yi yıpratmak, Galatasaray'ın şampiyon olmasına yol açmak.Başka bir hedefi olduğuna inanmıyorum..
Burak Duran
06.Mart.2006, 16:32
altı üstü iki pozisyon dediğin olay fenere toplam 10 puan katkısı oldu... ben hakem hataları olduğunu söylüyorum zaten ama bunun için bir yaptırım olmalı ve bu hareket gelmedi tepki bunu yani.. bi de adı üstünde alt lig bu süper lig burda hata sayısı çok ama çok az olmalı hele hele maçın kaderiyle oynayacak hata yapılmamalı adamlar dünya kadar para alıyolar
altı üstü iki pozisyon dediğin olay fenere toplam 10 puan katkısı oldu... ben hakem hataları olduğunu söylüyorum zaten ama bunun için bir yaptırım olmalı ve bu hareket gelmedi tepki bunu yani.. bi de adı üstünde alt lig bu süper lig burda hata sayısı çok ama çok az olmalı hele hele maçın kaderiyle oynayacak hata yapılmamalı adamlar dünya kadar para alıyolar
Herkes insan, robot değil.
Alt ligderdekiler de insan, Süper Lig'deki hakemler de.
Robot mu sıfır hata yapacak.
Sanırım M.United maçıydı bir-iki sene önce.Çizgiyi yarım metre geçen top gol sayılmamıştı.
Hakemler hata yapar, 1-2 pozisyon evet.Ufak tefek hataları da katarak 10 puan diyorsunuz.Hakemlerin her maçta yaptığı ufak tefek hataları katmamalısınız.Bariz iki pozisyon dışında hata hatırlamıyorum.
Galatasaray maçlarını da izleyelim seninle, bir çok ufak tefek bir çok hata buluruz..
Takımın kötü kadro yapısının üstünü örtmek için hakem bahanesi kullanmanız hoş değil..
Bir ekleme, son maçta yaşanan bir olay.
Johnson ceza sahasında kayarak topa dokundu, dokunurken de iki ayağı ile Anelka'nın ayaklarını sıkıştırdı ve hamle yapmasını engelledi.Hamle yapmasını engellemese idi pozisyonun tartışılacak bir yanı kalmazdı ama ayaklarını kitlediği için bariz penaltı idi ve devam kararı geldi..
meddah
06.Mart.2006, 17:43
Evet, ne diyorduk? Aziz Yıldırım yeniden başkan..
(Hakem meselesi Fener'in oyun stilinden ve rakiplerin Fener'e karşı oyun stilinden kaynaklanıyor derim başka bir şey demem bu konuda)
Kim ne derse desin ibret alınacak bir tablo: Galatasaray ve Beşiktaş maddi vs. bir çok sorunla boğuşurken Fenerbahçe'nin geldiği noktaya bakın; takımı iki senedir şampiyon yapan hoca, takımın selameti açısından gitmeli mi diye sorg****abiliyor. Yani Fenerbahçe'nin kapasitesini kullanamıyor, hafif kalıyor diye iddia var (En önemli savunucusu ben)..
Ha biraz diktatör gibi mi Yıldırım? İngiltere'yi bir kenara bırakıp Avrupa'nın en önde gelen kulüplerine bakın, diktatör görün..
Nedvedmania
06.Mart.2006, 18:00
ne diyelim hayırlı uğurlu olsun zaten tek aday oydu başka aday olsada onu seçerlerdi muhtemelen
Burak Duran
06.Mart.2006, 18:34
Herkes insan, robot değil.
Alt ligderdekiler de insan, Süper Lig'deki hakemler de.
Robot mu sıfır hata yapacak.
Sanırım M.United maçıydı bir-iki sene önce.Çizgiyi yarım metre geçen top gol sayılmamıştı.
Hakemler hata yapar, 1-2 pozisyon evet.Ufak tefek hataları da katarak 10 puan diyorsunuz.Hakemlerin her maçta yaptığı ufak tefek hataları katmamalısınız.Bariz iki pozisyon dışında hata hatırlamıyorum.
Galatasaray maçlarını da izleyelim seninle, bir çok ufak tefek bir çok hata buluruz..
Takımın kötü kadro yapısının üstünü örtmek için hakem bahanesi kullanmanız hoş değil..
Bir ekleme, son maçta yaşanan bir olay.
Johnson ceza sahasında kayarak topa dokundu, dokunurken de iki ayağı ile Anelka'nın ayaklarını sıkıştırdı ve hamle yapmasını engelledi.Hamle yapmasını engellemese idi pozisyonun tartışılacak bir yanı kalmazdı ama ayaklarını kitlediği için bariz penaltı idi ve devam kararı geldi..
neyse artık fazla uzuyacak bu **nim saydığım maçlarda trabzon konya rize vs.. fenere toplam 10 puan geldiği ve bunu bi kaç gazetede yazdı. hakemler tabi hata yapar ama sık olunca göze batıyor.
anelkanın pozisyonu ise penaltı değildi adam önce topa dokundu ve ondan sonra anelkaya müdahele yaptı neyse bu **nim görüşüm senin görüşünede saygı duyarım :D:D olan oldu kalan sağlar bizimdir diyip devam edicez bu arada konuyla ilgili olarakta hayırlı olsun fenere :D:D
emirduman
06.Mart.2006, 18:36
Kendisi tek bir konu hariç çok başarılı bir başkan, FB için iyi olan olmuş...
Burak Duran
06.Mart.2006, 18:38
Kendisi tek bir konu hariç çok başarılı bir başkan, FB için iyi olan olmuş...
hangi konu olduğunu tahmin etmek istiyorum DAUM :D:D bildim mi ???
Kerim Kerimov
06.Mart.2006, 20:43
İlk defa Fenerbahçe'de bir yönetim üç seneliğine geldi. Bu görev süresi dolunca Aziz Yıldırım TAM 11 senedir başkanlık yapmış olacak, Fenerbahçe tarihinin en uzun başkanlık yapan 2. ismi olacak.
Allah sağlık verdikçe Aziz Yıldırım'ın ve Yönetim kurulunun devam etmesini diliyorum.