View Full Version : Beşiktaş'ın Sattığı Kombine :1717
Bugra19o3
29.Temmuz.2007, 15:37
Siyah-beyazlı kulüp, bugüne kadar satılan kombine sayısını açıkladı...
http://www.haberturk.com/2008/07/28/kuturesim/bjk_taraftar.jpg Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, yeni sezonda maçların BJK İnönü Stadı'nda oynanmaya devam edileceğini açıkladı.
Ertunç Soğancıoğlu, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, stat projesiyle ilgili yaptıkları tüm girişimlere rağmen Anıtlar Kurulu'nun konuyu karara bağlamadığını ifade ederek, süreçten takımın ve taraftarların etkilenmemesi için bu sezon da maçlarını BJK İnönü Stadı'nda oynayacaklarını kaydetti.
''Bu sezon maçlarımızı kesin olarak İnönü Stadı'nda oynayacağız. Taraftarımız kombinelerini alsın'' diyen Soğancıoğlu, ''Yeni stat projemizle ilgili tüm çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli izinler alındığında proje hayata geçecek. Fakat şu anki durum maçlarımızı İnönü Stadı'nda oynamamızı gerektiriyor'' ifadelerini kullandı.
-''İNŞALLAH ŞAMPİYON OLARAK İNÖNÜ STADI'NDA BİTİRECEĞİZ''-
Soğancıoğlu, Beşiktaş olarak yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgularken, İnönü Stadı'nı şampiyon olarak kapatacaklarını kaydetti.
Siyah-beyazlı taraftarların rahat olmasını isteyen Soğancıoğlu, ''Bu sene maçlara İnönü Stadı'nda başlayacağız ve inşallah şampiyon olarak İnönü Stadı'nda bitireceğiz. Bu dönemde izinleri alırsak stadın yıkılması ve inşaatın başlaması konusunda her şeyi hazır hale getireceğiz. Ligi bitirdiğimiz anda da inşaatın kazmasını vurmak istiyoruz. Tabii ki, bütün hedefimiz izinleri bir an önce alabilmek ve bir an önce inşaata hazır hale gelmek'' diye konuştu.
-''1717 KOMBİNE SATILDI''-
Ertunç Soğancıoğlu, yeni sezon öncesi satılan kombine bilet sayısının dün itibariyle 1717 olduğunu açıkladı.
Kombine bilet satışlarının çok düşük olduğunu aktaran Soğancıoğlu, ''1717 kombine satıldı ve 2.9 milyon YTL civarında gelir elde edildi. Rakamsal olarak çok kötü değil. 10 Ağustos tarihine kadar kombine satışlarımız sürecek. Bir kez daha söylüyorum. İnönü Stadı'nda bu sezon maçlarımızı oynamamız kesinleşti. Bu bakımdan kimse tereddüt etmesin ve Beşiktaş için kombinesini alsın. Taraftarımızı kombine bilet almaya davet ediyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.
Fernando Gago
29.Temmuz.2007, 17:59
Stad konusunun belirsizliği en büyük etken bu satışta Birde yapılan transferlerin soru işareti olması başka bir mevzuu
anilton
29.Temmuz.2007, 18:07
Yapılan transferlerle falan alakası yok.Biz hiç bir zaman transfere,teknik direktöre,başarıya paralel olarak maça gitmedik ve bu profilde bir taraftar topluluğuna sahip değiliz.Beş senedir şampiyonluğumuz yok ama F.Bahçe'den sonra en çok tribün dolduran taraftarız.Bizim sevgimiz yıldız oyuncuya falan değil renklere,formaya yani Beşiktaş'a...
En büyük etken stad belirsizliğiydi.Bu sene birazda fiyatlar artınca,yönetime zaten dolu herkes.Bunların hepsi biraraya gelince bu sonuç çıktı.Ama bu demek değldirki İnönü 2 bin kişiye oynayacak.Yine 25-30 bine oynarız...
Fernando Gago
29.Temmuz.2007, 18:12
Yapılan transferlerle falan alakası yok.Biz hiç bir zaman transfere,teknik direktöre,başarıya paralel olarak maça gitmedik ve bu profilde bir taraftar topluluğuna sahip değiliz.Beş senedir şampiyonluğumuz yok ama F.Bahçe'den sonra en çok tribün dolduran taraftarız.Bizim sevgimiz yıldız oyuncuya falan değil renklere,formaya yani Beşiktaş'a...
En büyük etken stad belirsizliğiydi.Bu sene birazda fiyatlar artınca,yönetime zaten dolu herkes.Bunların hepsi biraraya gelince bu sonuç çıktı.Ama bu demek değldirki İnönü 2 bin kişiye oynayacak.Yine 25-30 bine oynarız...
100 yılı aşkın bir camianın illaki stadı dolar kombinesi satılır Zaten kombineyi veya locaları alan insanlar belirli kabuklaşmış insanlar Onlar için tutuku olmuş zaten
Benim bahsettiğim ilgi idi . Beşiktaş'a yapılan transferlerden hangisi taraftarı heyecanlanlandırdı veya taraftarı havalimanına döktü Hiçbiri Ancak Beşiktaş böyle bir transfer yapsaydı o belirsizlikte bile satılan kombine en az 5 6 bin olabiliridi Bunu demek istedim :0:
BlackEagle19o3
29.Temmuz.2007, 18:17
En büyük etken yönetim duyulan güvensizlik, yönetim tepki koyma...
anilton
29.Temmuz.2007, 18:20
100 yılı aşkın bir camianın illaki stadı dolar kombinesi satılır Zaten kombineyi veya locaları alan insanlar belirli kabuklaşmış insanlar Onlar için tutuku olmuş zaten
Benim bahsettiğim ilgi idi . Beşiktaş'a yapılan transferlerden hangisi taraftarı heyecanlanlandırdı veya taraftarı havalimanına döktü Hiçbiri Ancak Beşiktaş böyle bir transfer yapsaydı o belirsizlikte bile satılan kombine en az 5 6 bin olabiliridi Bunu demek istedim :0:
Bende diyorum ki geçen sene Higuain,Diatta,Cisse,Tello gibi soru işareti olan oyuncular alındı ama 20 bine yakın kombine satıldı.Yani bizdeki olay farklı.Tamam alınan oyunular yıldız sıfatında değiller,onda haklısın.Ama şu var ki bizde alınan oyuncular kombineye öyle ahım şahım bir etki yapmaz(olumlu ve ya olumsuz).Şu stad belirsizliği durumunda yıldız bir oyuncu alsak dahi kombine satışı aynı düzeyde olurdu...
Fernando Gago
29.Temmuz.2007, 18:24
Bende diyorum ki geçen sene Higuain,Diatta,Cisse,Tello gibi soru işareti olan oyuncular alındı ama 20 bine yakın kombine satıldı.Yani bizdeki olay farklı.Tamam alınan oyunular yıldız sıfatında değiller,onda haklısın.Ama şu var ki bizde alınan oyuncular kombineye öyle ahım şahım bir etki yapmaz(olumlu ve ya olumsuz).Şu stad belirsizliği durumunda yıldız bir oyuncu alsak dahi kombine satışı aynı düzeyde olurdu...
Anlayamadığın veya anlatamadığım bir nokta var Ben kombine satamaz demiyorum olacak İLGİ den bahsediyorum . Geçen sene 20 bin kombine satmışsınız ama 100 ytlden ve 3 ayda bitmiştir ( mesela ) Ama taraftarı heyecanlandıran bir transfer politikası izlenseydi 150 ytlden 1.5 ayda satardın Bende bunu diyorum . Beşiktaş bu sene tüm belirsizliklere rağmen 2 bin kombine satmış ama daha başka bir transfer polikası izlenseydi tüm belirsizliklre rağmen en az 6 7 bin kombin satabilirdi .
anilton
29.Temmuz.2007, 18:28
Ben gidiyorum Mersin'e,sen gidiyorsun tersine...:)
Neyse uzamasın daha fazla...
Fernando Gago
29.Temmuz.2007, 18:30
Ben gidiyorum Mersin'e,sen gidiyorsun tersine...:)
Neyse uzamasın daha fazla...
Sen Beşiktaş'a özgü bir şeyler olduğunu anlatmaya çalışmışsın ama böyle birşey yok Bu durum her büyük klüp için geçerli Fenerbahçe bu sene transfer yapmadan 24 bin kombine sattı transfer oldu 28 bine çıktı Demek ki transfer çok etkilememiş kombieyi tamda senin bahsettiğin konu :icon_cool:
DeNiZ_1903
29.Temmuz.2007, 18:38
Bazıları gene alıyor ama büyük bir çoğunluk çArşı'nın kapanmasından ve yönetim yüzünden kombinelere akın etmiyor , çArşı'nın bu kararı olmasa 10.000'lere çıkardı bence sadece yönetim ve yıldız transferi etkilemiyor.. Güven sorunu da var ayrıca..
anilton
29.Temmuz.2007, 18:39
Uzamasın diyorum hala yazıyorsun...
F.Bahçe taraftarı almayacakta kim alacak kombineyi?Geçen sezon şampiyonlar liginde yarı finali kılpayı kaçırmışsın.Takımda herşey tıkırında,başkan ve yönetim süper.Türkiye'nin üstünde bir finansal güce sahip.Avrupa Şampiyonu takımın hocasını getiriyorsun.Ve yıldız oyuncu alacağın belli,başkanın aylar öncesinden sözünü vermiş.Bu koşullara rağmen 30 bin kombineyi bile az bulurum ben...
Beşiktaş'ın durumunda F.Bahçe olsun bakalım,kaç kombine satılıyor?Ve ya F.Bahçe'nin durumunda Beşiktaş olsa...
Bu konuda son mesajım bu.Uzadıkça başlıktan sapıyoruz...
Mirza
29.Temmuz.2007, 19:20
Birbirimizi kırmadan bilgi paylaşma amaçlı tartışalım arkadaşlar..
Dün biz de arkadaşlarla tartıştık biraz bu konuyu. Kombine satışlarının bu kadar düşük olmasının 2 sebebi var ama önemli olanı stad belirsizliği diğeri ise transferler.
RoNNiE91
29.Temmuz.2007, 20:20
Anıl abiye katılıyorum bende.Bunun transferlerle ilgisi yok.Beşiktaş taraftarı her durumda takımının yanında oluyor.Adem Dursun,Veysel gibi Anadolu takımlarında oynayan adamları transfer ettiğimizde bile taraftarlarımız vardı.Gene olacaktır.En büyük etken stad belirsizliği ve yönetime olan tepki bence de.
Fietra 10
29.Temmuz.2007, 20:27
İstanbul gibi bi şehirde 3 takımında 4-5 milyona yakın taraftarı var gibi..o yüzden Fenerbahçe'de dahil rakamları az buluyorum..
BlackEagle19o3
29.Temmuz.2007, 21:23
Murat o kadar taraftar var ama kaç ailenin maddi imkanı bunu karşılamaya yeter orası meçhul.O dediğin milyonların nerdeyse yarısının Asgari Ücret veya biraz üstü bir maaşla geçinmeye çalıştığını unutma:)Fenerbahçe'nin kombine sayısındaki bu fazlalığın sebebi son yıllardaki başarı, istikrar, yıldız transferlerinin yanı sıra; maça gelenlerin azımsanmayacak bir bölümünü zengin kesimin oluşturduğu da bir gerçek...
goosfraba
29.Temmuz.2007, 21:30
Uzamasın diyorum hala yazıyorsun...
Üzgünüm ama burada kimse kimsenin yazmasına engel olamaz. Kurallar dahilinde tartışabilirsiniz.
GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2007, 21:35
Bu sene yaşanan stad belirsizliği ve yönetimin taraftarı hiç iplememesi üzerine tepki amaçlı kombine almama isteği bu sayıda etkili.Birde sanırım bu sezon fiyatlarda artış oldu.Bununda katkısı var.
anilton
29.Temmuz.2007, 22:11
Üzgünüm ama burada kimse kimsenin yazmasına engel olamaz. Kurallar dahilinde tartışabilirsiniz.
Ben konudan sapmaya başladığımız için böyle söyledim.Ve sonuçta 4-5 mesaj üstüste yazdık,hala doğru yolu bulamadık.Ondan sonra birbirimizden alıntı yaparak yazacağımız her şey gereksiz olacaktı...
Yöneticileride anlamakta güçlük çekiyorum bazen.Bunun üstüne gidip sürekli birbirimize cevap versek mesaj kirliliği oluyor,gereksiz tartışma oluyor uyarı vs alıyoruz.Ama aramızdaki alıntılı tartışmayı bitirmek için daha uzamasın diyorum yine suçlu oluyoruz...
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2007, 22:28
iyi olmuş bu yönetim gitmesi gerek yeter artık tepkisini koysun taraftar çarşıda yok artık gidin artık yapmadığınız zarar kalmadı yönetim sizin yüzünüzden insanlar komßine almiyor...
shamur1
29.Temmuz.2007, 23:21
Stad belirsizliği , Çarşı , Maddi imkanlar falan bunlar sadece bahane ..
Ayrıca 5 yıldır şampiyon olunmuyor denmiş .. biz 24 senedir şampiyon olmuyoruz o zaman hiç kimse kombine , forma almasın maçlara da gitmeyelim..
Bu kombine rakamında ki sıkıntının en büyük nedeni Beşiktaş yönetimine olan güvenin azalması ve yaptıkları icraatlardan artık heyecan duyulamayacak noktaya gelinmesidir..
Çarşı denilmiş de Beşiktaş sadece Çarşı'dan ibaret değildir heralde..
Stad belirsizliği denmiş .. şimdi kombineyi aldıktan sonra stad belirsizliğinin ne derece önemi var ki x stadında bile yapılsa Beşiktaş ev sahibi olacağı için bu kombineler heralde geçerli olacaktır..
Maddi imkansızlık İstanbul gibi bir yerde çok saçma..
Bir kaç arkadaşımdan da biliyorum 4-5 senedir gelen başarısızlığın üstüne Tuna,Ekrem,Uğur,Sivok,Zapo,Seric transferlerinden sonra pek de tatmin olmuş değiller..
Son olarakta mesajıma alıntı yaparak ilginç ilginç cevaplar verilmezse sevinirim.. Fıratcan bütün olan bitenin farkında yazdığı yorumlara bakılırsa.. ama Anıl her ne olursa olsun illa ki bir savunma yapmak zorunda hissediyor kendini.
goosfraba
29.Temmuz.2007, 23:56
Ben konudan sapmaya başladığımız için böyle söyledim.Ve sonuçta 4-5 mesaj üstüste yazdık,hala doğru yolu bulamadık.Ondan sonra birbirimizden alıntı yaparak yazacağımız her şey gereksiz olacaktı...
Yöneticileride anlamakta güçlük çekiyorum bazen.Bunun üstüne gidip sürekli birbirimize cevap versek mesaj kirliliği oluyor,gereksiz tartışma oluyor uyarı vs alıyoruz.Ama aramızdaki alıntılı tartışmayı bitirmek için daha uzamasın diyorum yine suçlu oluyoruz...
Ben sana suçlusun veya ona benzer birşeysin demedim. Doğru yolu bulana kadar tartışabilirsiniz ama tabi kurallar dahilinde olmalı, birbirinizi kırmadan. Şimdi sen o cümleyi kurdun karşı tarafta ki arkadaşımızı rencide ettin veya kırdın veya şevkini kırdın, o arkadaşımız kendi fikirlerini savunurken korkacak, çekinecek, acaba yanlış anlaşılır mıyım? diye düşünecek. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Kurallar dahilinde tartışırsanız kavga da olmaz gürültü de. Kurallar da ne var? Güzel bir şekilde üsturuplu bir şekilde karşı tarafı incitmeden görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2007, 01:29
@Emrah abi
Sen bizim derdimizden az çok anlarsın.2 senedir sizde aynı derdi çektiniz.Neyden bahsettiğimi çok iyi anladın sen.:)
Teknik ekip çıkar derki "Transferi kapattık." Yönetimden biriside çıkar derki "X oyuncumuzu her an satabiliriz yerine baktığımız isimler var."Ee teknik ekip böyle demişti denincede "Onlar düzeni sağlamak için öyle demişlerdir." der.
Bir kaç yönetici çıkar derki "Bu sezon maçlarımızı İnönü'de oynayacağız izin çıksa bile.Taraftarımızı rahat olsun." Oradan başka birisi çıkar derki "İzin çıkar çıkmaz stadı yıkmaya başlayacağız.Başka bir stadtada maçlarımızı oynarız." Ee diğer yöneticiler böyle demişti denincede "Onlar kombine satılsın diye öyle söylemiştir." der.
Takımın başına yeni bir hoca gelir birisi çıkar der "Ben bunu istememiştim." Diğeri çıkar der "Ben şunu istemiştim.".Takım yenilir "Kız gibi oynuyorlar." denir.Bir oyuncu alınır "Harika transfer yaptık." denir.2 gün sonrada işler iyi gitmeyince oyuncu suçlanır.Bir tepki konur,taahhütler verinir.Sonrada laflarından dönerler.Falan filan..Herkes herşeyi biliyor.Daha fazla yazıpta kendimi yormak istemiyorum.
Neyse asıl demek istediğime geleyim.Bu taraftar bütün bunlara rağmen hep sabretti,hep destek verdi ama artık bir şeylere dur demenin vakti geldi.Çünkü yönetim iyice azıtmaya başladı.Taraftarı iplemediğini kendi bildiklerini yapmaya devam edeceklerini yaptıkları hareketleriyle gösteriyorlar.Beşiktaş taraftarıda diğer bazı etkenlerinde etkisiyle ( Stad belirsizliği , Çarşı , Maddi imkanlar vb.) kombine almayarak yönetimine tepki göstermektedir.Ve bundada sonuna kadar haklıdır.Ne transferler,ne şampiyonluklar bu tepkide etkili değildir.Asıl neden bu yönetimdir..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2007, 06:43
bence stadın nerede oynanacağının belirsizliğinden oldu kombineler 5-6 bine ulaşır diyorum
sakary Ali
30.Temmuz.2007, 23:52
bu arada yönetimden birisi söyledi.ntvsporda gördüm kombine satışlarında artış varmış taraftara teşekkür etti.
zemlinskis
31.Temmuz.2007, 00:11
stad belirsizliği ve yönetime olan tepkinin bir yansımasıdır bu satışlar...
gahanthegod
31.Temmuz.2007, 02:21
Stadla alakali tamamen. Ben alacagim 1 haftaya kadar. Her sene aliyordum, gecen sene almadim takim lider oldu yahu, icimde kaldi. Yine de onemli maclara gidelim dedik, kombineye verecegimiz paradan daha fazlasini icimizde hissettik. Almak lazim.