PDA

View Full Version : G.Saray'ın rakibi Steaua Bucharest

uAsamet91
29.Temmuz.2007, 20:40
G.Saray'ın muhtemel rakipleri!
Süper Lig'de şampiyonluk unvanını koruyup, müzesine bir Türkiye Kupası daha götürmek isteyen Galatasaray, Devler Ligi'ndeki hedefini de ‘en az çeyrek final' olarak belirlemişti. Bu doğrultuda kadrosunu koruyup, Harry Kewell ve Fernando Meira gibi yıldız transferler yapan Sarı-Kırmızılılar'ın hedefe ulaşabilmesi için önce gruplara kalması gerekiyor. Ancak 1 Ağustos'ta çekilecek olan 3. ön eleme turu kurasında Aslan'ı birbirinden güçlü rakipler bekliyor.

İlk maç 12/13 Ağustos'ta...
Kulüplerin son 5 yılda Avrupa kupalarında elde ettiği başarılara göre yapılan puanlama sisteminde çok gerilerde kalan Cim Bom, seri başı olamadığı için kurada hayli zorlanacak. 15 muhtemel rakip arasında Liverpool, Barcelona, Arsenal, Juventus ve Fiorentina gibi devler var. 2. ön elemeden gelmesi muhtemel Glasgow, Basel, Panathinaikos ve Anderlecht gibi ekipler ise tam Aslan'ın dişine göre. 3. turda ilk maçlar 12/13, rövanş 26/27 Ağustos'ta oynanacak.

İşte muhtemel rakipler

Liverpool İngiltere
Barcelona İspanya
Arsenal İngiltere
Schalke Almanya
Juventus İtalya
* G.Rangers İskoçya
Marsilya Fransa
Steaua Bükreş Romanya
* Panathinaikos Yunanistan
* Basel İsviçre
Olympiakos Yunanistan
Shakhtar Ukrayna
*Anderlecht Belçika
Fiorentina İtalya
S.Moskova Rusya
* 2. ön elemeden gelmesi muhtemel rakipler

ShevAnil
29.Temmuz.2007, 20:43
Kim Gelirse Gelsin ;) Rakiplerimiz Okadarda Zorlu Değil Sırasıyla ilk 3 Takım Hariç.

Cyzio
29.Temmuz.2007, 20:45
[QUOTE=uAsamet91;1204407]
[B]

* G.Rangers İskoçya
Marsilya Fransa
Steaua Bükreş Romanya
* Basel İsviçre
Olympiakos Yunanistan
Shakhtar Ukrayna
*Anderlecht Belçika

S.Moskova Rusya

Liverpool İngiltere
Barcelona İspanya
Arsenal İngiltere
Schalke Almanya
Juventus İtalya
Fiorentina İtalya
Shakhtar Ukrayna

Yukardaki takımlar kesinlikle çıkmamalı kuradan..

* G.Rangers İskoçya
Marsilya Fransa
Steaua Bükreş Romanya
* Basel İsviçre
Olympiakos Yunanistan
*Anderlecht Belçika
S.Moskova Rusya

Bu takımlar ise GS'nin biraz daha dişine göre.En kolayı Basel gibi gözüküyor.Marsilya, Steaua, Yunan takımlarıyla çok zor mücadeleler olur.Galatasaray'ın işi gerçekten zor..

GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2007, 21:38
Baya zorlu ekipler var.Gerçi eğer hedef başarı ise kim gelirse gelsin fark etmez ama yinede şöyle güzel bir kur'a da fena olmaz.Geçen sene Fenerbahçe'nin çektiği kur'a gibi bir kur'a gelir inşallah.

RoNNiE91
29.Temmuz.2007, 21:41
Rakipler çok zor.Basel,S.Moskova,Panathinaikos ve S.Bükreş çok iyi kuralar olur.

barahir
29.Temmuz.2007, 21:42
İlk beş takım hariç hangisi gelirse gelsin GS çıkar diye düşünüyorum..

sakary Ali
29.Temmuz.2007, 21:45
Bence GSye Rangers gelecek ve eliyecek GS

PesimiSTyLa
29.Temmuz.2007, 21:52
Liverpool
Barcelona
Arsenal
Juventus

Dışındakileri eleyecek güce sahibiz. He bunlar da gelirse sansımız yok degil; ama zor olur...

BlackEagle19o3
29.Temmuz.2007, 21:55
Gs'ın seviyesinden üstün takımlar ;
Liverpool İngiltere
Barcelona İspanya
Arsenal İngiltere
Juventus İtalya
Fiorentina İtalya

Galatasaray'la aşağı yukarı eşit seviyedki takımlar;
Schalke Almanya
Olympiakos Yunanistan
Shakhtar Ukrayna
G.Rangers İskoçya
Marsilya Fransa

Galatasaray'dan bence daha düşük seviyede olanlar, yani Gs'ın büyük ihtimalle eleyebileceği takımlar
Steaua Bükreş Romanya
* Basel İsviçre
*Anderlecht Belçika
S.Moskova Rusya

Bunlar benim görüşlerim, birisi gelip ''Olur mu yahu, biz bu takımdan güçlüyüz, ezeriz geçeriz '' diyip alıntı yapmazsa iyi olur.Neyse hayırlısı olsun...

CeNTeR_TR
29.Temmuz.2007, 21:57
İlk 5 takım hariç Galatasaray rahat geçer :)

a.arıcı-11
29.Temmuz.2007, 22:14
Vallahi Galatasaray'ın oyun sistemini ve kurgusunu bilmiyorum o yüzden teknik yorumda bulunamayacağım ama geçen yıl Avrupada oynadığı gibi oynarsa kimse kusura bakmasın ama bu iş çok zor.

Sekopej
29.Temmuz.2007, 22:19
Vallahi Galatasaray'ın oyun sistemini ve kurgusunu bilmiyorum o yüzden teknik yorumda bulunamayacağım ama geçen yıl Avrupada oynadığı gibi oynarsa kimse kusura bakmasın ama bu iş çok zor.

En başta hoca değişti, transfer gerçekleşiyor ve geçen seneden alınan dersler var. Geçen sene oynadığı gibi oynamayacaktır.

Baktığımızda elbette güçlü takımlar var ama son yıllarda Türk takımları olarak iyi kuralar çekiyoruz, bu sene de eleyebileceğimiz rakiplerle eşleşiriz umarım.

PesimiSTyLa
29.Temmuz.2007, 23:11
Ön elemelerde hep böyle seyler konuşulur genelde. Zor rakip, eleyemeyz falan filan yazar basın. Şu ana kadar hiç bi ön elemeyi kaybetmedik, umarım yine öyle olur. Gecen seneden cok farklı hersey. Yeni transferler, Yeni gelecek oyuncular var daha. Dediğim gibi
Liverpool
Barcelona
Arsenal
Juventus
bu 4 takım haricindeki takımları eleyecek güce sahibiz. Bunlar da cıkarsa elemee sansımız olur; yalnız zor bi ihtimal olur ;;)

Universal
30.Temmuz.2007, 02:34
Galatasaray bu yıl iyi bir kadro kurdu ama; bu kadronun yeni olmasından dolayı bu turda zorlanacağını düşünüyorum. Özellikle Liverpool, Barcelona ve Arsenal önünde şans tanımıyorum. Juventus, Marsilya ve Fiorentine'da çok zorlanacaklarını diğer rakiplerlede başbaş mücadele edeceklerini düşünüyorum.

Revolution
30.Temmuz.2007, 02:40
Bence çok zorlu bir rakip çıkacak bize ama sürpriz yapacağız. :) ;;)

Clayman
30.Temmuz.2007, 02:59
Vallaha benim içimden Marsilya ya da Fiorentina geçiyor. Gönlümün istediği ekipse Basel. İsviçre'de bir Arda mucizesi daha gerçekleşir belki:)

Revolution
30.Temmuz.2007, 03:01
Basel'i elemek mucize olmaz ki Galatasaray için. :)

Fernando Gago
30.Temmuz.2007, 03:56
Umarım şansları yanında olur

BeeTLeJuiCe
30.Temmuz.2007, 04:02
Umarım Liverpool, Barcelona, Arsenal, Juventus'a nazaran daha zayıf bir takımı kurada çekilir ve Fenerbahçe'ninde 2 ön elemeyi geçmesiyle 2 takımla birden ülkemiz temsil edilir.

King_91
30.Temmuz.2007, 04:04
Liverpool,barca,juve,arsenal gelirse hiç şansımız yok diye düşünüyorum.tabi ki mücadele ederiz savaşırız ama genç ve yeni bir takımız . diğerleri için yeneriz eleriz geçeriz demek istemiyorum ama yenebilecek güçteyiz.

UlquioRRa
30.Temmuz.2007, 04:06
Liverpool ve Juventus hariç her takımı eleyebileceğimizi düşünüyorum.

Emurafu
30.Temmuz.2007, 06:33
İnsallah Basel çıkacak:)
Bundan önce grasshoppers,sion,st.galleni elemiştik CL ligi ön elemelerinde,yine bir isviçreli gelecektir:D

Serkan'ında dedigi gibi son yıllarda Kuralarda çok sanslıyız:;)

deniz.91
30.Temmuz.2007, 06:39
İnşallah kolay bir takım gelirde eler

kral_67
31.Temmuz.2007, 07:09
Valla benim çok fazla endişem yok...çünkü
1- Galatasaray hiçbir ön elemede elenmemişdir bugüne kadar...

2- devleri devirmek ruhumuzda var...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manchester United'ı en güçlü dönemlerinden birinde eleyerek katılmışdık ilk kez bu kupaya ve o günden bugüne kadar gediklisi olduk bu kupanın son dönemler bizim için çok karanlık geçmiş olsada yepyeni bir sayfa açdık ve güzel günlere yelken açıyoruz...

Fietra 10
31.Temmuz.2007, 07:56
Liverpool'un Galatasaray'dan daha kaliteli bir takıma sahip oldugu tartşılmaz..Ayrıca Liverpool'un Avrupa'da daha bir farklı oynadıgını biliyoruz ki Galatasaray'da bu özelliğe sahip..Çıkması pek iyi olmaz..

Barcelona Bu sene yepyeni bi oluşum ve hocayla girecek sezona Şampiyonlar Liginde gruplara kalmasına kesin gözüyle bakıyorum dolayısıyla Galatasaray Barcelona'yı çekerse yazık olur..Arsenal'da aynı şekilde..Schalke bu sene gerçekten merak ettiğim bir takım..Açıkcası kestiremiyorum Galatasaray ile eşleşirse olacakları..

Juventus Yıllar sonra katıldıgı Şampiyonlar Liginde kolay elenmez..Umarım Galatasaray'a düşmez..

G.Rangers karşısında Galatasaray'ın bir adım geride oldugunu düşünüyorum..Tabi eleyemez anlamına gelmez..Çok büyük farklar yok ortada..

Marsilya karşısında kesinlikle Galatasaray'ı şanslı görüyorum..Sezona kötü başlamayı alışkanlık haline getirdiler..Nasri gibi bir oyuncularıda yok ayrıca..

Steaua Bükreş..Romen futbolundan çekinsemde Gs için Steaua torbadaki takımlar içinde ideal..

Panathinaikos karşısında Galatasaray daha ağır basıyor..Tabi Yunan takımları ile aramızda oynana maçlarda sadece futbol ön plana çıkmıyor..Medya olayı abarttabiliyor ki bu da bazen olumsuz etkilebiliyor takımları..Çıkmasını istemem..

Basel..Kuşkusuz kuranın en kolay ekibi olarak görünüyor..Bence Basel'i içerde dışarda yenerek bile eleyebilir Gs..

Olympiakos hakkındaki görüşlerim Panathinaikos hakkında yazdıklarımla örtüşüyor..Kadro olarakta pek fark yok hatta Olympiakos'un daha kaliteli bir takıma sahip oldugunu söyleyebilirim..

Shakhtar bu sene korktugum takımlardan..Gs umarım böyle bi kura çekmez..

Anderlecht'i geçen sene az çok gördük..Büyük klüplerimiz için rakip sayılmaz ;)

Fiorentina..Kesinlikle çıkmasın..Şampiyonlar Ligine katılmak için Milan gibi takımı ligde geride bıraktı..En az gruplara kalacagını düşünüyorum..

S.Moskova;Rus futbolu büyük bir atak içinde..S.Moskova'da ülkenin büyük takımlarından..Gs ile eşit olarak görüyorum şanslarını..

Rakiplere bakarsak Anderlecht,Steaua ve Basel Gs için biçilmiş kaftan olur gibime geliyor..

Emurafu
31.Temmuz.2007, 08:04
Anderlect ve Rangers avantaj kaybettiler !!

Anderlecht bugün kendi sahasında Bate Borisov’a 2-1 mağlup oldu.Yani elenme ihtimalleri yüksek.

Rangers’ta Kaunas ile 0-0 berabere kalmış.Sanırım bizim muhtemel rakipler arasında Rangers’ta vardı.Şu an bizim muhtemel rakipler arasında elenme ihtimali olan 2 takım Rangers ve Anderlecht.

Bate rakibimiz olurmuş:).Kura çekilirken şu maçın galibi diyecekler ya..Anderlect maçının galibi çıkarmış:)

fenerbahce_1907
31.Temmuz.2007, 08:06
Anderlect ve Rangers avantaj kaybettiler !!

Anderlecht bugün kendi sahasında Bate Borisov’a 2-1 mağlup oldu.Yani elenme ihtimalleri yüksek.

Rangers’ta Kaunas ile 0-0 berabere kalmış.Sanırım bizim muhtemel rakipler arasında Rangers’ta vardı.Şu an bizim muhtemel rakipler arasında elenme ihtimali olan 2 takım Rangers ve Anderlecht.

Bate rakibimiz olurmuş:).Kura çekilirken şu maçın galibi diyecekler ya..Anderlect maçının galibi çıkarmış:)

Ntvsporda Güntekin Onay Anderlecht elenirse yerine Atletico Madrid seribaşı olck dedi:icon_confused:

Emurafu
31.Temmuz.2007, 08:08
Alla Alla ama kura çekilirken şu maçı galibi oynayacak denilecek..
Anderlecht/BATE Borisov- Galatasaray Mesela böyle..Neyse 48 saat sonra belli olur

Fietra 10
31.Temmuz.2007, 08:13
Eger 2. maç kuradan sonra ise Emurafu'nun dediği gibi olacak galiba..

uAsamet91
31.Temmuz.2007, 08:32
Emurafunun dediği gibi olacak mertcan.Güntekin onay bilmiyor gaLiba :)

Cengo
31.Temmuz.2007, 08:36
Alla Alla ama kura çekilirken şu maçı galibi oynayacak denilecek..
Anderlecht/BATE Borisov- Galatasaray Mesela böyle..Neyse 48 saat sonra belli olur

Siz yanlış biliyorsunuz, seri başı takım elemelerde elenirse puanlara göre yeniden seri başı listesi belirleniyor, BATE gibi bir takımın seribaşı sayılması için hiç bir sebep ve mantık bulunmuyor

Hem de Güntekin Onay gibi bir kişi böyle bir konu bilmeden, araştırmadan yorum yapmayacaktır zaten..

ps.
Böyle bir durum ayrıca Fenerbahçe'nin işe yarıyor, Atletico Madrid Fenerbahçe'nin eşleşebileceği, güçlü sayılabilecek en zorlu,tek takımdı, Anderlecht elensin yerine, Anderlecht çıksa demeniz daha mantıklı olurdu, Anderlecht ve Belçika futbolu çok zayıf, Anderlecht'in elenmesine hiç şaşırmam..

fmsmyrna
31.Temmuz.2007, 08:43
Umarım zor bir takım çıkmazda bu sezonda Fenerbahçe ile 2 takımla gideriz Şampiyonlar Ligi'ne

Fietra 10
31.Temmuz.2007, 08:43
Siz yanlış biliyorsunuz, seri başı takım elemelerde elenirse puanlara göre yeniden seri başı listesi belirleniyor, BATE gibi bir takımın seribaşı sayılması için hiç bir sebep ve mantık bulunmuyor

Hem de Güntekin Onay gibi bir kişi böyle bir konu bilmeden, araştırmadan yorum yapmayacaktır zaten..

ps.
Böyle bir durum ayrıca Fenerbahçe'nin işe yarıyor, Atletico Madrid Fenerbahçe'nin eşleşebileceği, güçlü sayılabilecek en zorlu,tek takımdı, Anderlecht elensin yerine, Anderlecht çıksa demeniz daha mantıklı olurdu, Anderlecht ve Belçika futbolu çok zayıf, Anderlecht'in elenmesine hiç şaşırmam..

Dediklerinde haklısın ama eger rövanş maçı oynanmadan kuralar çekilirse ne olacak ?

Cengo
31.Temmuz.2007, 08:47
Dur ben de karıştırdım galiba :D

uAsamet91
31.Temmuz.2007, 08:55
Geçen senede böyle bir durum olmuştu galiba. Tampere United favori Levskiyi eLedi.Rosenborgla eşleşmişti.Levski Seribaşı bir takımdı sanırsam.Rosenborgsa seri başı olmayan takımdı.Tampere-Rosenborg eşleşti.Emurafu'nun dedigi gibi olay.

Cengo
31.Temmuz.2007, 09:08
Doğru haklısınız..

ThersoN
31.Temmuz.2007, 10:28
burdaki takımların hiç birini kolay kolay yenemeyiz :D
umarım şansımız yanımızda olur

garydelgadov
31.Temmuz.2007, 11:17
spartak -haLa transfer oLmadıysa- PavLuchenko'duyLa dikkat çekiyor.Steuada son yıLLarda şL grupLarında sürekLi var yani avrupa tecrübesi var.GaLatasarayın işi gerçekten çok zor.Elenenirse de en azından uefada en az çeyrek finaL oynayacağına eminim.

Nedvedmania
31.Temmuz.2007, 15:43
İnşallah Juventus gelir . juve çıksında ben elenmeye razıyım sadece Nedvedi canlı olarak görmek istiyorum :D

Emurafu
01.Ağustos.2007, 04:53
Geçen senede böyle bir durum olmuştu galiba. Tampere United favori Levskiyi eLedi.Rosenborgla eşleşmişti.Levski Seribaşı bir takımdı sanırsam.Rosenborgsa seri başı olmayan takımdı.Tampere-Rosenborg eşleşti.Emurafu'nun dedigi gibi olay.
Tabiki benim dedigim gibi::D:D..Çünkü maçlar oynanmadan kura çekilecek..Şu maç ile şu maçın galibi olacak mesela..Neyse kura'ya az kaldı zaten:)

gahanthegod
01.Ağustos.2007, 05:53

ps.

Dogru, eger seribasilardan biri elenirse seribasi olmayanlardan en yuksek puana sahip olan takim seribasiliga yukseliyor. Mesela gecen sene simdi adini hatirlayamadigim 4 takim elenseydi Besiktas 3. torbadan katilacakti CL grup kura cekimine. Ayni hesap.

Emurafu
01.Ağustos.2007, 07:28
Dogru, eger seribasilardan biri elenirse seribasi olmayanlardan en yuksek puana sahip olan takim seribasiliga yukseliyor. Mesela gecen sene simdi adini hatirlayamadigim 4 takim elenseydi Besiktas 3. torbadan katilacakti CL grup kura cekimine. Ayni hesap.
Ama kuralar erken çekilecek...Anderlect-Bate/Galatasaray maçının galibi..Olursa böyle olacak..Yükselme gibi birsey olmaz..Çünkü maçların rövanşları olmadan kura çekilecek..

Arkadaşlar,Kurayı;

NTVSPOR - GS TV - LİG TV - EUROSPORT SAAT 13.00’TEN İTİBAREN CANLI VERİCEK...

ShevAnil
01.Ağustos.2007, 07:36
Nezaman Kuralar Emrah Abi?

barahir
01.Ağustos.2007, 07:40
Yarın........ Yani bugün:)

uAsamet91
01.Ağustos.2007, 07:46
GS Tv nin vermesi iyi oldu.FutbolSmart vercek dedi Star tv.

Emurafu
01.Ağustos.2007, 07:49
Nezaman Kuralar Emrah Abi?Bugün saat 13.00' de İşde olacagım için bir ara nete girer bakarım:D

attiilla
01.Ağustos.2007, 08:11
İnşallah Juventus gelir . juve çıksında ben elenmeye razıyım sadece Nedvedi canlı olarak görmek istiyorum :D

Sen kendi şahsın olarak razısında kaç milyon taraftar razı mı sence:)

ShevAnil
01.Ağustos.2007, 08:21
Juventus - Arsenal - Liverpool - Barcelona Harici Takımların Rakip Olarak En Son İstiyeceği Takımızdır Heralde.. :)

KaF KeF
01.Ağustos.2007, 08:25
Kuralar saat 1'de ise kaçırıyorum..Cuma'da oluyorum..:)

İnşAllah 3 takımımız içinde hayırlısı olur..

Nedvedmania
01.Ağustos.2007, 08:50
Sen kendi şahsın olarak razısında kaç milyon taraftar razı mı sence:)

Valla isterse milyar taraftar olsun ben illede Juve diyorum burda olmasa gruplarda çıksın bari :D

Yarın 1 de olması kötü olmuş yav bende cumada olucam :D

Revolution
01.Ağustos.2007, 17:01
Beyler bugün rüyamda gördüm kırmızılı bir logoydu ama sanırım Arsenal'di..:zuhahaBen Arsenal diyorum ve bence Arsenal'e karşı iyi oynarsak eleyebiliriz.

Onurap
01.Ağustos.2007, 18:04
Bence fiorentina çıkacak..(umarım çıkmaz :D )

Hugo
01.Ağustos.2007, 18:14
UEFA'nın sitesinden de canlı olarak yayınlanacak kur'alar..

Nedvedmania
01.Ağustos.2007, 19:27
UEFA'nın sitesinden de canlı olarak yayınlanacak kur'alar..

aynı zamanda GS TV ve NTV spor da veriyor

mgokalparslan
01.Ağustos.2007, 19:31
arkadaşlar bir şey soracağım.şimdi bu eşleşmelerde 2.torbadan yani seribaşı olmayan bir takım fenerbahce-mtk galibiyle eşleşecek.eğer fenerbahce turu geçerse normal bir durum olacak.eğer mtk geçerse ve mtk normalde seribaşı değilse nolacak?yani demek istediğim.mtk fener i geçti ama atıyorum atletico madrid ondan daha iyi puanlı.bu durumda atletico madrid 1. torbaya kaydırılıp mtk da 2.torbaya mı düşecek?

ShevAnil
01.Ağustos.2007, 19:46
Hayır.. Fenerbahçe- MTK Galibi Kur'adan Gelecek Takımla Karşılacak Öyle birşey Yok.. Kura'lar 2. Maçtan Önce Olduğu İçin.

zemlinskis
01.Ağustos.2007, 19:47
İnşallah İki güzide ekibimizde Devler Ligine katılma başarısını gösterir.Zorlu rakiplerin gelmesi de birşeyi değiştirmez.Çünkü Türk futbolu artık yükselişte oyuncularımızın diğer dev kulüplerin oyuncularından pek farkı kalmadı onun için ne gelirse gelsin ben 2 takımımızında turu başarı ile geçeceğinden şüphem yok

Hugo
01.Ağustos.2007, 20:11
Anderlecht- Bate elemesi galibiyle eşleşirsek de iyidir. BATE ilk maçı 2-1 almıştı.

Kaunas - Rangers ilk maç iskoçya da 0-0 bitmişti. Kaunas ın sürpriz yapmasını da bekleyebilirz.

Nedvedmania
01.Ağustos.2007, 20:30
en iyiler gitti sadece juve kaldı hadi juveee :D

Nedvedmania
01.Ağustos.2007, 20:31
aha juvenin rakibi belli oluyor

hadi beee başkası çıktı :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok güzel bi kura çektik gene :D:D:D

Galatasaray - Steau çıktı :)

BlackEagle19o3
01.Ağustos.2007, 20:34
Türk takımlarının kuralardaki balı devam ediyor.Rakip Steau Bükreş...Hayırlı olsun.

UlquioRRa
Galatasaray-Steaua. Lokum gibi kur'a.:D

LaigLeNoiR
Rakip Steaua Bükreş oldu.Hayırlı olsun çekilebilecek en uygun kurayı çekti hem GS hem FB.

SiR ToMaSRoSiCkY1
01.Ağustos.2007, 20:36
İzlerken öldük öldük dirildik:d

RoNNiE91
01.Ağustos.2007, 20:36
Galatasaray öpsün başına koysun bence Steaua'yı.O kadar zor rakip içinden en makul olanı çıktı.Tebrikler.Galatasaray eler artık.

Addolorato
01.Ağustos.2007, 20:37
Vallaha çok şanslıyız:) en iyi kura buydu yani:D

zemlinskis
artık ŞL deyiz diyebilirim her 2 takımımızla da

LaigLeNoiR
Yusuf ne öldük dirildik'i ben sana söylemedim mi ilk baştan beri G.Saray'ya ya Steau yada Panath. gelecek diye :)

Addolorato
01.Ağustos.2007, 20:39
artık ŞL deyiz diyebilirim her 2 takımımızla da

Trömsö maçı hala aklımda... Umarım kazasız belasız geçer her 2 takımda

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2007, 20:40
O degil de Juve, Barca, Lpool, Ars falan duruyordu , o ara tmm bittik dedim :) İçimden hatim indirdim :D

Allah gönlümüze göre verdi. Steau hep istedigim rakipti ŞL ye yakın tarafz, inşAllah cıkarız.

Clayman
01.Ağustos.2007, 20:40
Şansımız yaver gitti Steaua çıktı. İzlerken ecel terleri döktüm yani:D:D

Fıratcan Alçınkaya
01.Ağustos.2007, 20:41
Steau küçümsemeyim Romanya Şampiyonu diye ßiliyorum... Yinede galibiyete yakın taraf GS hayırlısı olsun...

batuhanry
01.Ağustos.2007, 20:44
Steau küçümsemeyim Romanya Şampiyonu diye ßiliyorum... Yinede galibiyete yakın taraf GS hayırlısı olsun...

Romanya 2.si...

Çok güzel bir kura çektik gerçekten, 2 takımımızda Şampiyonlar Ligi'ne girecektir inşallah!

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2007, 20:46
"Galatasaray The UEFA Cup Winner 2000" dedi kurayı ceken . O an acayip gururlandım :)

Barca'nın falan gelip elenmemizi isteyenler üzülmüştür (:

Steau da kolay rakip degil fakat gelebilecek iyi takımlardan biri geldi. ŞL için 1 adım öndeyiz diye düşünüyorum...

SiR ToMaSRoSiCkY1
01.Ağustos.2007, 20:47
Yusuf ne öldük dirildik'i ben sana söylemedim mi ilk baştan beri G.Saray'ya ya Steau yada Panath. gelecek diye :)

Evet Murat Abi.Özellikle eşleşmelerde tahmin yaptıklarının hepsi tuttu.

ShevAnil
01.Ağustos.2007, 20:48
Gelebilecek En Makul 2-3 Takımdan Birisi Geldi, Çıkabiliriz.

LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 20:52
http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/uefacup/69/51/37/695137_mediumsquare.jpg

UEFA eşleşmeleri haberindeki resimde de sol üstte G.Saray'ın adı görünüyor :)

spider3784
01.Ağustos.2007, 20:54
Bundan iyisi Şam'da kayısı.:D

Hayırlı olsun cümlemize.

R00T3RR00R
01.Ağustos.2007, 20:57
Trömsö maçı kaza değil tamemen baldı. "Ümit vuruyor hakan vuruyor top kalecinin endoplazmik retikulumundan geri dönüyor."

Fernando Gago
01.Ağustos.2007, 20:58
Galatasaray'ın dişine göre bir rakip gelmiş

anilton
01.Ağustos.2007, 21:09
Çok iyi bir kura olmuş...

Gelebilecek en uygun bir kaç rakipten birisi çıktı.Ne zor sayılır ne de kolay.Hayırlısı olur inşallah...

Hugo
01.Ağustos.2007, 21:12
İlk tahminimdi Steau.. 2. tercih Olimpiyakostu keşke onlar gelseydi.
İnşallah eleriz. Bizim eski futbolcu Bratu Steau forması giyiyor bu arada.

attiilla
01.Ağustos.2007, 21:16
Galatasaray'ın dişine göre bir rakip gelmiş

Dişimize göre değil rahat eleyebileceğimiz bir takım.:icon_cool::)O konuda rahat olun yani.

kral_67
01.Ağustos.2007, 21:20
başımıza ne geldiyse kolay kuralardan geldi...
ciddiye almazsak yanarız yine...

keşke fiorentina gelseydi...

PesimiSTyLa
Bratu Steau'da degil. Petre Steau da...

Kadroları : http://www.steauafc.com/ro/prima_echipa/

KaF KeF
Katılıyorum..O kadarda küçük takım değil fakat GS eleyecektir...:)

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2007, 21:21
@ atillla

Bu kadar hafife almamak lazım. Tamam 1 adım öndeyiz de rahat olmayacak bundan emin ol ;;)

Ouzy
01.Ağustos.2007, 21:27
Şampiyonlar Ligi'ndeyiz!!!!!!!!!:) Şans yüzümüze güldü.:)

KaF KeF
01.Ağustos.2007, 21:28
http://www.fmscreenshots.com/images/42l1g1pb56hd7jpd1avs.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2007, 21:30
Bratu Steau'da degil. Petre Steau da...

Kadroları : http://www.steauafc.com/ro/prima_echipa/

Kadroları bu şekilde, resmi siteleri. Dica yok...

KaF KeF
01.Ağustos.2007, 21:31
Tamam yahu..Dica'yı çıkarın işte..:D

uAsamet91
01.Ağustos.2007, 21:32
İyi kura çektik Barcelona , Arsenal , Liverpool gibi devlerin arasından Bükreş iyi oldu.Ancak kolay maçlar olmaz.Rahatla eleriz falan diyemeyiz.İnşAllah 2 maçıda kazanıp grupara kalırız.

Addolorato
01.Ağustos.2007, 21:35
Stancu'yu izleme fırsatı bulucaz bakalım:D fmdeki gibimi yoksa abartımı:D

Emurafu
01.Ağustos.2007, 21:35
BÜYÜK KONUŞMAYIN DİYORUM..KONSANTRASYON

tv8 e bağlanan; Haldun Üstünel 1-2 oyuncu daha almayı düşünüyoruz dedi.
S. Bükreş’i rahat elemek istiyorsak bir an önce forvet transferi bitirilmeli. Geçen sene 0-0’lık Leverkusen maçındaki gibi fıtık olmayalım yine.

Ouzy
01.Ağustos.2007, 21:36
Dica, Catania'ya gitmiş.

Kaynak: transfermarkt (http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/RO1/2008/wechsel/2008/index.html)

deniz.91
01.Ağustos.2007, 21:44
Gsye hayırlı olsun çok iyi kura çekti kanımca ŞLde görürüzbüyük ihtimalle Steaudan Dicada gitti hiçbir korkulacak şeyi kalmadı.GS rahat geçecek güçte

El Comandante
01.Ağustos.2007, 21:45
Çok iyi bir kura çektik,hayırlı olsun.Umarım Şampiyonlar ligine katılırız.

gorkemyilmazkarasu
01.Ağustos.2007, 22:00
galatasaray gruplara kalırsa kaçıncı torbadan giricek kuraya?

Emurafu
01.Ağustos.2007, 22:05
galatasaray gruplara kalırsa kaçıncı torbadan giricek kuraya?
4.torbadan girecek..Şuanki puanımız 30 civarlarında.Geçen sene 26 idi..3.torbadan girmek için 40 civarları puan lazım.Araştırma imkanı olanvarsa araştırırsa sevinirim..Malumunuz ben işdeyimde:)

fenerbahce_1907
01.Ağustos.2007, 22:12
4.torbadan girecek..Şuanki puanımız 30 civarlarında.Geçen sene 26 idi..3.torbadan girmek için 40 civarları puan lazım.Araştırma imkanı olanvarsa araştırırsa sevinirim..Malumunuz ben işdeyimde:)

3.torbadan girmek için 50 üstü puan lazım.Bizim puanımız 51 su an ve halen 4.torbadayız.

Hugo
01.Ağustos.2007, 22:18
Rakibimizi tanıyalım..
Steau Bükreş takımının yaptığı transferler:

http://img159.imageshack.us/img159/7179/steautrnog7.jpg

FM'de de çok rağbet gören genç oyunculardan BOGDAN STANCU'yu kadrolarına katmışlar.

kral_67
01.Ağustos.2007, 22:21
plesan ve stancu dikkat etmemiz gereken oyuncular
savunmalarındada rada mourinho nun ısrarla istediği bir oyuncu...
hayırlısı olsun...

DisCo
01.Ağustos.2007, 22:54
Rakip kolay değil ancak diğer ekiplerle karşılaştırdığımızda lokum gibi bir kura diyebiliyoruz. Galatasaray gibi oynadığımız takdirde istediğimizi alacağımızı düşünüyorum.

klasgs
01.Ağustos.2007, 22:54
sanslıyız buyuk kulupler gelmedı ama steau cok ters bir takım onemlı basarılar elde etmıs bır takım suprız yapabılırler bıze cok dıkkat etmemız gereken takım ayrıca romanya futbolu gelısmekte olan bır ulke en onemlısı romanya mıllı takımında sanırsam 5-6 oyuncunun bulunması. Tabi itiraz etmeye hic kimsenin hakkı yok bir barcelona, juventus , arsenal gelebılırdı hayırlısı olsun forvet sart bu takıma yoksa arkadasın dedıgı gıbı leverkusen macındakı gibi sacı bası yollarız :)

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2007, 23:36
Haldun Üstünel listenin yollanacagı tarihe kadar 1 adam daha transfer edilecegini söyledi. Bu da forvet olacaktır.

Steau küçümsenmeyecek bir rakip, her sene avrupada boy gösteriyor, avrupa tecrübesi en az bizimki kadar var.

hp-fm-gs
01.Ağustos.2007, 23:47
Kaliteli bir takım geldi, göbek atmamız yanlış. Kaliteli kadromuz ve tecrübemizle turu geçip gruplara kalırız inşallah..

tombul taho
02.Ağustos.2007, 00:55
Galatasaray çekebildiği en iyi kurayı çekti. Bundan iyisi Şam'da kayısıdır. Gerekli forvet takviyesiyle (ki bence forvete de takviye gerekmiyor Ümit Karan varken çünkü tek forvet oynayacak) daha da iyi olacak. %51-60 oranında Şampiyonlar Ligi'ndeyiz diyebiliriz. İlk maçın Ali Sami Yen'de olması bence avantaj. Cehennemde 2 farklı skor yakalandığı anda bu iş bitmiş demektir. ;)

Cyzio
02.Ağustos.2007, 01:07
+ Mirel Radoi'ye de dikkat.Takımın en büyük kozlarından ve Mourinho'nun takibinde.Inter sanırım 14 milyon avro önerdi bu futbolcu için Steaua'ya..

tombul taho
02.Ağustos.2007, 01:10
+ Mirel Radoi'ye de dikkat.Takımın en büyük kozlarından ve Mourinho'nun takibinde.Inter sanırım 14 milyon avro önerdi bu futbolcu için Steaua'ya..
eğer Galatasaray ile yapılacak maçta forma giyerse daha doğrusu kadroya alınırsa Inter'in alacağını hiç zannetmiyorum. Çünkü o zaman ilerleyen dönemlerde avrupa kupalarında oynatamayacak. yani steaua satmak istiyorsa radoi'yi bu oyuncuyu oynatmamalı.

JunkChorn
02.Ağustos.2007, 01:14
Şampiyonlar Ligi'ndeyiz!!!!!!!!!:) Şans yüzümüze güldü.:)

Bu kadar mı gerçekten?

Futbol oynanmadan takım elenmez..
Çok iyi bir kura da olsa, ciddiye almak gerekir.

Başarılar bence tur geçilir.

ShevAnil
02.Ağustos.2007, 01:38
eğer Galatasaray ile yapılacak maçta forma giyerse daha doğrusu kadroya alınırsa Inter'in alacağını hiç zannetmiyorum. Çünkü o zaman ilerleyen dönemlerde avrupa kupalarında oynatamayacak. yani steaua satmak istiyorsa radoi'yi bu oyuncuyu oynatmamalı.
Ön Eleme Turundan Sonra Tekrar Kadro Gönderilmiyormuydu ?

KaPaLı
02.Ağustos.2007, 01:46
Gönderiliyo ama eğer oyuncu o zaman steaue'da kadroya girerse İnter'de giremez.

Galatasaray çok iyi kura çekti diğer takımların yanında Steaue zayıf kalıyo. Ama kimse hafife almasın. Her sene Şampiyonlar ligine katılıyolar. İlk turda elenseler bile nasıl oynayacaklarını çok iyi biliyolar. Dica gitti Stancu geldi. Defans ve kaleci hattı çok iyi. Galatasaray yerden oynarsa bu maçlarda sonuca gider. Havadan oynamak Radoi-Goian için artı avantaj olacaktır. Onların hemen önünde Florian Petre var. Asla hafife alınmaması gereken takım Steaue

Universal
02.Ağustos.2007, 01:58
Bükreş isim olarak kolay gözüken bir takım. Romanya futbolu son yıllarda büyük bir çıkış içinde bundada en büyük etkisi Staua Bucharest'ın çıkışı olmsıdır. Galatasaray için kolay gözüksede, kapalı kutu bir takım. Galatasaray'ımıza başarılar.

Varonil
02.Ağustos.2007, 02:20
Steua Bükreş son yıllarda diğer Bükreş ekipleri ile Romanya futbolunun yükselen değerlerinden.Şunda hemfikir olabiliriz ki,Romanya futbolu son yıllarda az da olsa bir çıkışın içinde.

Barcelona,Arsenal,Liverpool,Juventus,Fiorentina gibi ekiplerin arasından Steua Bükreş'in çıkması Galatasaray için çok iyi bir kura olmuştur.Galatasaray şu anki kadrosuyla (bence) Steua Bükreş'i eleyebilecek ve Şampiyonlar Ligine kalabilecek güçte.Temsilcimize bu eşleşmede başarılar diliyorum ve 2 maçı da kazanarak Galatasaray'ın Şampiyonlar liginde gruplara kalmasını temenni ederim.

Revolution
02.Ağustos.2007, 02:35
Çok şanslı kura diğerlerine göre ama küçümsememek lazım iyi bir takım Steaua.;;)

Sekopej
02.Ağustos.2007, 02:48
Son yıllarda kuralarda şanslı olduğumuzu söylemiştim ve bugün de takımlarımız iyi kuralar çekti.

Hiç kura çekmeden hangi rakibi istersiniz deseler çoğunluk Steaua'yı seçerdi. Futbol herşeye açık bir oyun elbette ama eğer büyük bir aksilik olmazsa turu geçen taraf Galatasaray olacaktır. Bu sene de gruplarda 2 takımımızı izleyebileceğiz.

King_91
02.Ağustos.2007, 03:48
şanslı bir kura çektik açıkçası ama tabiki çantada keklik değil . ciddiye alır şanssız maçlar yaşamazsak tura daha yakınız diye düşünüyorum

GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2007, 00:29
Takımlarımız kur'alarda gerçekten çok şanslı son senelerde.Steua muhtemel rakipler arasından gelebilecek en iyi takımdı.Muhtemel rakiplere bakarsak lokum gibi bir kur'a.Ama rakipte hafife alınacak,tamam kesin gruplardayız denilecek bir takım değil diye düşünüyorum.

Son senelerde Romen futbolu hem milli takım hemde kulüpler bazında yükselişte.Bu yükselişte Steua'nın katkısıda büyük.Objektif bir gözle bakarsak şansların eşit olduğunu görebiliriz.Ama Galatasaray yeni transferlerin takıma motive olmasıyla birlikte iyi bir oyun sergileyerek turu geçebilir.Bu arada Radoi'nin İnter takibinde olması ve büyük ihtimal transferden dolayı Galatasaray maçında oynayamayacak olması avantaj sayılabilir.

ogcj_me
03.Ağustos.2007, 04:55
Nicolita yı kilitledinmi tur cepte

Revolution
03.Ağustos.2007, 05:54
Galatasaray çekebildiği en iyi kurayı çekti. Bundan iyisi Şam'da kayısıdır. Gerekli forvet takviyesiyle (ki bence forvete de takviye gerekmiyor Ümit Karan varken çünkü tek forvet oynayacak) daha da iyi olacak. %51-60 oranında Şampiyonlar Ligi'ndeyiz diyebiliriz. İlk maçın Ali Sami Yen'de olması bence avantaj. Cehennemde 2 farklı skor yakalandığı anda bu iş bitmiş demektir. ;)

Katılmıyorum Çağrı abi..Eğer bir aksilik olur da maç uzatmalara giderse.O uzatmaları bir Ali Sami Yen'de oynamak var bir de Romanya'da oynamak var..O yorgunlukla burada oynamak çok büyük avantaj olurdu.;)

Emurafu
04.Ağustos.2007, 15:57
STEAU BÜKREŞ MEN EDİLEBİLİR!

Steauanın patronu‚ şike suçlamasıyla soruşturuluyor. Rumen kulübü Avrupa kupalarından bile men edilebilir.

Becali‚ Türk futbolseverlerin‚ Hagi ve Popescu gibi transferlerden tanıdığı ünlü bir menacerdi. Bu işten kazandığı paralarla büyüdükçe büyüdü ve Steaua Bükreşi satın aldı. En büyük hedefi‚ Bükreş temsilcisini Avrupa futbolunda söz sahibi yapabilmek ve bu hedef doğrultusunda legal ya da illegal her türlü yola başvurabiliyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Galatasaray-Steaua Bükreş maçına sayılı günler kala‚ patron Becalinin Steauadaki skandal dosyaları gündemde...

Nakit seviyor!
Romanya 1. Ligi‚ geçen sezon... Son haftaya girilirken CFR Cluj‚ Steaua Bükreşin 1 puan önünde lider ve rakibi CFM Cluj. Bükreş ise son maçta Buzau ile oynuyor. Şampiyonluğu kaptırmak istemeyen Steauanın patronu Becali‚ CFRnin rakibi CFMye tam 1 milyon 700 bin Euro teşvik primi veriyor. Hem de nakit. Çünkü Becali kredi kartı bile kullanmaz‚ tüm işlerini nakit parayla halleder. Ancak teşvik işe yaramıyor‚ CFR‚ CFMyi zor da olsa 1-0 yenerek şampiyon oluyor. Bu durumda Steauanın Buzau karşısında elde ettiği 5-0lık galibiyet hiçbir işe yaramıyor.

Teşvik belgeli
Ayrıca teşviğin belgesi ortaya çıkınca da‚ Steauanın 7‚ küme düşen CFM Clujun 6 puanı siliniyor. İşte bu durumda Steaua‚ Avrupa kupalarına katılma hakkını yitiriyor. Ancak işin peşini bırakmayan Becali‚ UEFAya yakın bir adamını devreye sokup‚ puanlarını geri kazanıyor. Yine de kulüp hl tehlikede. Çünkü Romanya Hükümeti duruma el koydu ve teşvik soruşturması sürüyor. Eğer meclisten olumsuz yönde bir karar çıkarsa‚ Steauanın Avrupa kupalarından men edilmesi gündemde.

İnanç çatışması!
Koyu bir Hristiyan olan Becali‚ ortaya ilginç bir inanç çatışması da çıkardı. Romanya‚ her 15 Ağustosta Maria (Meryem Ana) kutsal gününü kutluyor. Zaten ülkedeki kadınların yarısından çoğunun adı Maria. Galatasaray maçının 12/13 Ağustosta oynanacak olmasını fırsat bilen Becali‚ Mücadelemiz Maria haftasına denk geliyor. Rakip de Müslüman. Kazanmak daha bir anlamlı olacak açıklamasını yaparak‚ herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

fanatik

Universal
04.Ağustos.2007, 18:46
Edilsin edilsin, hem Galatasaray'a hemde Fenerbahçe'ye yarıyor. :)

ShevAnil
04.Ağustos.2007, 19:14
Edilmesinlerde, Müslüman Gücünü Bir Görsünler ;)

Universal
04.Ağustos.2007, 19:43

İyide o maçta oynayacak 6-7 oyuncu müslüman değil. Yeni İtalyan Kaleciniz, Kewell, Lincoln vs....

uAsamet91
04.Ağustos.2007, 19:46
Edilsin iyi olur :p

GodfatheR
04.Ağustos.2007, 19:59
Edilsin uzun zamandan sonra 2 Türk takımını devler liginde bi görelim.

Nedvedmania
05.Ağustos.2007, 22:10
Hagi: İçim Acıyacak
05.08.2008 - 12:57:43 | Kaynak: LigTv
Karpatlar´ın Maradona´sı diyor ki: "Steaua´nın ligdeki rakipleri zayıf. Oysa Cim Bom; Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarla oynuyor. Arda ve Lincoln gibi oyuncular Steaua´da yok. Ayrıca Türkler´in öylesine bir özelliği var ki..."

İşte Hagi’nin hem maç hem de Türk futbolu hakkındaki fikirleri:

"İÇİM ACIYACAK"

"Her iki takımda da büyük heyecanlar yaşadım. Turu kim geçerse geçsin, sonuç bir şekilde acı verici olacaktır benim için. İki maçta da tribünde olacağım. Bu, tam bir Avrupa derbisi. Çok dengeli maçlar izleyeceğiz. Diplomatik olarak söylemiyorum. Romanya vatandaşı olduğum ya da Galatasaray’da beğenilerek top oynadığım için söylemiyorum. Ama şanslar yüzde 50, yüzde 50."

"DENEYİM KAZANDILAR"

"Galatasaray’ı bir adım öne geçirense, Steaua’nın ligdeki rakiplerinin, Türkiye’ye nispeten daha zayıf olması. Galatasaray her sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi hep Avrupa kupalarında mücadele eden büyük takımlarla karşılaşıyor. Ama Steaua da son 2 senedir Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma başarısını gösteriyor. Tabii Galatasaray’ın da EURO 2008’de deneyim kazanan gençleri var."

"KORA KOR MÜCADELE"

"Türkler’in kendine has özellikleri var. Çok hırslı oynayan bir karakter yapısına sahipler. Buna iyi anlamda bakmak gerekiyor. Kora kor mücadele eden futbolcular var. Bunu her yerde bulamazsınız. Fizik güce de bakarsak, Galatasaray önde."

"MUHTEŞEM İŞLER"

"A Milli Takım’ı EURO 2008’de çok beğendim. Muhteşem şeyler yaptılar. Kimsenin aklına gelmeyen bir sonuç çıktı ortaya. Fatih Terim başarı için her şeyi yaptı. Elbette sahada oynayanlar futbolcular. Ama Terim’in bu başarıdaki katkısı tartışılmaz."

"ONLAR ÇOK ÖZEL"

"Arda ve Lincoln çok özel oyuncular. Şampiyonlar Ligi’nde her ikisi de her an değişik şeyler yapabilir. Emre Aşık da büyük futbolcu. Özellikle Adnan Sezgin’in Hakan Balta ve Mehmet Topal gibi transferlerde önemli payı var. Kewell, Meira, Sanctis gibi yeni transferler de sayılı isimler. 3 mevkiiyi kapatmışlar. Bu takım Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi iş yapar."

"ZAMANI GELDİ"

"Galatasaray için artık zamanı geldi. Son 4-5 seneye bakarsak, Avrupa’da bizim dönemimizdeki gibi bir heyecan yaratamadı Galatasaray. Ama bizim o dönem açtığımız Avrupa turları gibi bir kuşak yarattı Sayın Adnan Polat. Yeni bir jenerasyon geliyor. Onlara zaman tanınması gerekiyor."

"SKIBBE İYİ HOCA"

"Skibbe tercihi, Galatasaray Yönetimi’nin kararıdır. Demek ki Alman ekolünü sürdürmek istiyorlar. 20 yıl önceki gibi bir yapılanma olabilir. Skibbe genç ve iyi bir hoca. Şimdi yeteneklerini ortaya koyacaktır. Ümit Davala’ya da özellikle başarılar diliyorum."

"TEŞEKKÜRLER MONDRAGON"

"Steaua Bükreş’in kaleciye ihtiyacı vardı. Geçen sezon başında Mondragon, vatandaşı Zapata’yı önerdi. Yönetime onu aldırdım. Ben takımın başında kalmasam da, takımda ondan çok memnunlar. Çok iyi kaleci çıktı. Bu yüzden Mondragon’a teşekkür ediyorum. Onu Köln’de takip ediyorum."

Revolution
07.Ağustos.2007, 02:36
İyide o maçta oynayacak 6-7 oyuncu müslüman değil. Yeni İtalyan Kaleciniz, Kewell, Lincoln vs....

Onları getiren takım ne takımı? :D

barahir
07.Ağustos.2007, 02:41
Edilsin uzun zamandan sonra 2 Türk takımını devler liginde bi görelim.

Daha geçen yıl 2 takım vardı zaten. Ne uzun zamanı:)

Ayrıca Bizim bu yılki rakiplerde çıkar çıkmaz ihraç edilebilir denmeye başlandı:) Son moda bu olsa gerek.

JunkChorn
07.Ağustos.2007, 14:24
Onları getiren takım ne takımı? :D

Futbol ile Dinin ne alakası var beyler.

Türksportal Forum Kuralları

Dini veya siyasi kimliğinizi radikal derecede kullanarak mesaj yazamazsınız

Gereksiz tartışmalara yol açabilir bu mevzu:u:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Daha geçen yıl 2 takım vardı zaten. Ne uzun zamanı:)

Ayrıca Bizim bu yılki rakiplerde çıkar çıkmaz ihraç edilebilir denmeye başlandı:) Son moda bu olsa gerek.

Aslında ihraçlar her sene gündemde.Ancak bu sene bize hep bu gündemde olan takımlar çıktı(:

Avrupadaki spor-futbol siteleri her sene bu tip haberleri yayınlıyor.En azından milenyumdan beri bu böyle:)

Bizim gazetelerimiz yeni farketti.

Onurap
07.Ağustos.2007, 18:53
Hazırlık maçlarındaki gibi oynarsak steaua ya karşı çok zorlanırız..Ü.karanda formsuz üstelik avrupa maçlarında kazmalığı hat safhada bkz b.leverkusen maçı .Sağ bek için sabri yeterli değil uğurun ne zaman döneceği belli değil fakat bence bu sezon dönmesi çok zor..Bu maça kadar sağbek ve forvet transferi bitmiş olmalıydı..Kewell ve lincolnden umudu kestim artık onlar sezonu yatarak geçireceğe benziyor..