View Full Version : Süper Kupa finali Duisburg'da
uAsamet91
30.Temmuz.2007, 02:38
Süper Kupa finali Duisburg'da
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Kayserispor arasında yapılacak Süper Kupa maçının 17 Ağustos Pazar günü Almanya'nın Duisburg kentinde oynanmasına kararlaştırdı.
İstanbul'da bugün yaptığı toplantıda, 2008-2009 sezonu Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Fortis Türkiye Kupası statülerini onaylayan Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonundan itibaren futbolcuların şortlarına reklam alınmasına da izin verdi.
Yönetim Kurulu, 54 takımın katılımıyla başlayacak Fortis Türkiye Kupası'nın 1. Kademede 36, 2. Kademede 32 takımın yer alacağı eleme maçlarının ardından, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor'un seri başı olacağı 5'er takımlı 4 grup halinde devam etmesini karara bağladı.
Bu arada Yönetim Kurulu, tıpkı profesyonel futbolcu tek tip sözleşmesinde olduğu gibi teknik adamların kulüpler ile imzalayacakları sözleşmede de noter koşulunu kaldırdı.
29.07.2008
Kaynak : İHA
King_91
30.Temmuz.2007, 03:14
İnşallah biz de siftahı yapacaz bu sene Duisburg'da. Bu maçların Almanya'da olması cidden çok iyi oradaki gurbetçiler için
Revolution
30.Temmuz.2007, 03:22
Bence GalataSaray rahat alacaktır bu maçı.
El Barto
30.Temmuz.2007, 03:36
Federasyon'da işini biliyor ;)
Fernando Gago
30.Temmuz.2007, 03:58
Taraftar olarak Galatasara ezici bir üstünlük sağlar Almaya'da en çok taraftara sahip klüp Galatasaray'dır zaten
fmsmyrna
30.Temmuz.2007, 07:15
Mantığa bakın yahu Kayserispor sanki her sene bu maçı oynayabilecek gibi yurtdışında yapıyorlar.Taraftarların maçı izleme hakkı elinden alınıyor.Geçen seneler her iki takımın da taraftarları gidiyordu maçlara yurtdışında yaşayan ne kadar Kayserisporlu var onların yerleride Galatasaray'lı seyircilerin olacak.
Revolution
30.Temmuz.2007, 07:18
Takıma göre seçmiyorlar bunu hoş her seferinde Almanya'da oluyor Süper Kupa ;;)
merty_fb
30.Temmuz.2007, 07:21
neden Almanya'da yapılıyor anlamıyorum.. amaç tarafsız olmasıysa İzmir'de yapın Ankara'da yapın Antalya'da yapın ne biliyim Türkiye içinde olsun o yer.. ya da İspanya Süper kupası gibi çift maç olsun en rahatı.. :D tarafsız sahaya gerek kalmaz..
Revolution
30.Temmuz.2007, 07:23
Almanya'da çok Türk vatandaşı var..Onlara da yardımcı olmak lazım Türklerin maçını canlı seyretme konusunda kanımca;;)
fmsmyrna
30.Temmuz.2007, 07:40
Almanya'da sabit oynandığını bilmeyen yok zaten.Esas saçma olan bu zaten Almanya'da büyük takımların taraftarları yoğun olabilir ki öyle zaten.Ancak bence eğer bir Anadolu kulübü finalde oynuyorsa Türkiye'de oynanmalı ki o takımın taraftarları da maça gidebilsin.Almanya'da oturan taraftarlar büyük takımları benden fazla görüyorlar hep az görüyor deniliyorda onlar her sene başı görüyor.İzmir'in kaç senedir Tsl'de takımı yok ben ancak ceza alırlarsa görüyorum onları :0:
Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2007, 08:48
Almanya'da oynanması iyi oluyor ßir ßakıma ordaki gurßetçi vatandaşlarımızda izlesin maçları ßiz nasılsa her hafta izliyoruz canlı senede 1kezde onlar izlesin ßunu çok görmeyelim...
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2007, 09:30
Almanya'da oynanması iyi oluyor ßir ßakıma ordaki gurßetçi vatandaşlarımızda izlesin maçları ßiz nasılsa her hafta izliyoruz canlı senede 1kezde onlar izlesin ßunu çok görmeyelim...
Amac o zaten bildiğim kadarıyla. Çevre ülkelerden de macı izlemeye gidecek bir cok gurbetçi oluyor.
El Barto
30.Temmuz.2007, 14:44
bence gurbetçileri düşünen yok gelecek parada herkes. Türkiye'de oynansa Ağustos'un ortasında kayseri-gs maçına kaç kişi kaç paradan gitmeyi göze alır Allah aşkına? ;;)
a.arıcı-11
30.Temmuz.2007, 16:00
Yahu Kayseri geçen sene kupa finali İzmir'deydi.İzmir çok uzak diye maçı Bursa'ya aldırmadı mı zaten.Teeee Almaya'ya nasıl gidecekler.;)
El Barto
30.Temmuz.2007, 17:13
Federasyon çekiyordur masrafları. :) Bir diğer takım 4 büyüklerden biri ya. Geçen sene kim vardı Kayseri'nin karşısında Gençler. Geçen senede 4 büyüklerden biri olsaydı bakalım uzak diye Bursa'ya mı alıyorlardı Amerika'ya mı yolluyorlardı. :) Düşününce mantıklı aslında. Dediğim gibi federasyon işi biliyor ;;)
deniz.91
30.Temmuz.2007, 17:26
Almanyada oynanamasını iki takımda istedi nedeni tamamen duygusal:)Federasyon bir ara Şanluurfanın yeni stadında olsun dedi ama yönetimler duygusal açıdan kabul etmedi.Gsnin orda taraftarı çok olur ama FB ve BJKlilerde gelir bizi desteklemeye sanırım:)
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2007, 20:29
Avrupa'da öyle fazla takım ayrımı yok Deniz.1 türk takımının maçı olsun yeter.Bütün takım taraftarları seyretmeye geliyorlar.Yani Beşiktaşlıların,Fenerbahçelilerin gelip Kayseri'yi destekleyeceklerini sanmıyorum.Çünkü dediğim gibi orada böyle bir yarış yok aralarında.Varsa bile çok az kişi arasındadır.Misal geçen gün Fb Tv de Fenerbahçe'nin kamp yaptığı yerdeki antremanında Galatasaray formalı birisini gördüm.
Ziya38
30.Temmuz.2007, 20:32
Insallah ben gitmeyi dusunuyorum, billetler yakinda satisa cikar. Burdan 2 saat duisburg.
Oghuse
30.Temmuz.2007, 20:36
Şortlara reklam alınması kararı gerçekten çok kötü olmuş..İnşallah abartmaz.. :)
deniz.91
30.Temmuz.2007, 20:39
Avrupa'da öyle fazla takım ayrımı yok Deniz.1 türk takımının maçı olsun yeter.Bütün takım taraftarları seyretmeye geliyorlar.Yani Beşiktaşlıların,Fenerbahçelilerin gelip Kayseri'yi destekleyeceklerini sanmıyorum.Çünkü dediğim gibi orada böyle bir yarış yok aralarında.Varsa bile çok az kişi arasındadır.Misal geçen gün Fb Tv de Fenerbahçe'nin kamp yaptığı yerdeki antremanında Galatasaray formalı birisini gördüm.
İkiside Türk olursa olur ama:D
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2007, 20:48
2 side Türk olursada bence fazla destek olacağını sanmıyorum.Dediğim gibi adamların mantalitesi farklı.Bizdeki gibi düşmanımın düşmanı dostumdur mantalitesi yok futbol karşılaşmalarında..
kral_67
30.Temmuz.2007, 21:59
İnşallah biz de siftahı yapacaz bu sene Duisburg'da. Bu maçların Almanya'da olması cidden çok iyi oradaki gurbetçiler için
bu kupa zaten Cumhurbaşkanlığı Kupası olarak daha önceden de düzenleniyordu...
toplamda
Galatasaray 10
Beşiktaş 9
Fenerbahçe 8
Trabzonspor 7
Ankaragücü 1
Eskişehir 1
Göztepe 1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Cumhurba%C5%9Fkanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1_Kupas%C4%B1_( T%C3%BCrkiye)
deniz.91
30.Temmuz.2007, 23:52
KS iyi çalışıyor yürekli oynarsa yeter takım:D
zemlinskis
31.Temmuz.2007, 00:10
Çok çekişmeli güzel bir maç izleyeceğiz M.Topuz ve Aghahowa yı durdurursak kupaya uzanırız ...
aliCHaN_FM
31.Temmuz.2007, 00:17
Bence rahat kazanırız. Ama güzel maç olacağı kesin.
deniz.91
31.Temmuz.2007, 02:45
Milan Purovicde geldi Aghahowa purovic topuz canını sıkar gsnin:)