View Full Version : Tescilli Tarafar Sayısı : F.Bahçe 146 bin, Barcelona 163 bin
Fernando Gago
30.Temmuz.2007, 19:05
Fenerbahçe Kulübü tarafından taraftarlar için hazırlanan Fenerbahçe Kart'ta 146 bin üyeyi geçildiği bildirildi. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, sarı-lacivertlilerin İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'i tescilli taraftar sayısı bakımından geçtiği, 163 bin tescilli taraftarı bulunan Barcelona ile de yarıştığı kaydedildi.
İspanya'nın ünlü gazetelerinden Sport'ta yayınlanan habere göre, Barcelona takımının bu sezon 163 bin tescilli taraftar sayısına ulaştığı, Real Madrid'de ise bu sayının 85 bin olduğu ifade edilen açıklamada, ''100 bininci tescilli taraftarına Ekim 2007'de ulaşan kulübümüz, temmuz ayı itibariyle tescilli taraftar sayısını 146 bine çıkarttı'' denildi.
Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2007, 19:12
Yönetmeyi bileceksin...
SiR ToMaSRoSiCkY1
30.Temmuz.2007, 19:15
Helal olsun.
KaPaLı
30.Temmuz.2007, 19:16
Fenerbahçe taraftar kart konusunda çok iyi imkanlar sunuyo taraftarlarına. Her geçen gün taraftar kart alan üye sayısı artıyo. Kulube en iyi destek böyle oluyo
scar face
30.Temmuz.2007, 19:23
Valla bu haberi gördükten sonra benden bi tane alayım dedim helal olsun biz büyük Fenerbahce taraftarına
fmgk08
01.Ağustos.2007, 03:33
bu olayda "1 milyar $ lık borsa değeri ile dünyanın en değerli kulübü" haberine benzemesin:D:D:D:D:D
Sekopej
01.Ağustos.2007, 05:25
bu olayda "1 milyar $ lık borsa değeri ile dünyanın en değerli kulübü" haberine benzemesin:D:D:D:D:D
Benzemez merak etme, 100 bine 100. yılımızda gelmiştik zaten ve bu konuda hedef 1 milyon üye. Şu anda bu hedef çok uzak gibi dursa da bu konuda çalışmaların olduğu hatta bu şekilde üye olanların da genel kurulda oy kullanabilmeleri için gerekli yasal düzenlemelerin yapılması beklendiği açıklandı başkan tarafından.
attiilla
01.Ağustos.2007, 07:52
Konuyu gereksiz buluyorum sonuçta taraftarın maddi olanağıyla ilgili bir durum kartı almış almamış ben ilgilendirmez,takımı Avrupada en iyi şekilde temsil etmesi herkes için en iyisidir
Universal
01.Ağustos.2007, 17:06
Tarafatar Kartı en güzel yanı çoğu şirketten özel indirimler sağlıyor. Giyim, yemek vs gibi...
Bende en kısa dönemde taraftar kartı alacağım ve Fenerbahçe'li olduğumu resmileştireceğim. :)
EreN
01.Ağustos.2007, 23:42
Adımız artık her alanda schalke, middlesboro, bolton, bordo, falan filanla anılmıyor.
Artık adımız her alanda farketmiyor BARCELONA, MANU, R.MADRID gibi isimlerle anılıyor,
stad gelirleri
forma satışları
borsa alanı
ticari faliyetler
son zamanlardaki başarılar..
Sekopej
02.Ağustos.2007, 03:04
Konuyu gereksiz buluyorum sonuçta taraftarın maddi olanağıyla ilgili bir durum kartı almış almamış ben ilgilendirmez,takımı Avrupada en iyi şekilde temsil etmesi herkes için en iyisidir
1 milyon üyeye sahip olsan ve en düşük senelik ücret 40 ytl olsa 1 senede kulübe gelecek geliri düşün. Bu şekilde gelirler arttıkça zaten avrupanın devlerine yaklaşabilir, onlarla yarışır duruma gelebilirsin sürekli olarak.
ogcj_me
03.Ağustos.2007, 04:25
Lig bitti 2. bitirdik ama kombine almak için kuyruklar oluştu , satışlar yıldız transfer olmamasına karşın 4 bin küsür arttı ...