View Full Version : Güncel Haberler Bölümü
Raten
31.Temmuz.2007, 21:11
Arkadaşlar sitede futbolla ve sporla ilgili birçok başlık bulunmakta.Ancak Dünya'da gerçekleşen güncel haberlerle ilgili hiçbir başlık yok.Sizce de böyle bir başlık açılsa fena olmaz mı ?.
Fıratcan Alçınkaya
31.Temmuz.2007, 21:39
siyaset & din bulaşiyor diye açılmiyor
Raten
31.Temmuz.2007, 21:50
Ya demek istediğim mesela siyasi & dini konular kapatılır.Zaten böyle konular yasaklandığında üyelerin buna dikkat edeceğini umuyorum.Mrneğin güncel derken İstanbul'da banka soygunu falan yani bunları kastettim.
Fıratcan Alçınkaya
31.Temmuz.2007, 21:59
ßende isterim açilmasını en azından 1aylık bir deneme süresi için açılaßilir mesela duruma göre devam edileßilir yada iptal edilir.. Mustafa Aßiler ßilir taßi...
hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 22:09
Din & Siyaset bölümü yüzünden çok kişinin canı yanmıştı zamanında, o nedenle böyle bir bölüm olamaz ama diğer tüm haberleri paylaşırız..
Güngören'deki patlama, Irak'ta ki olaylar gibi..
Mirza
31.Temmuz.2007, 22:19
Sizlerde bu tarz konuların neden açılmadığını, haberlerin paylaşılmadığını bizler kadar iyi biliyorsunuz. Site'de seviyeli tartışmaya izin veriyoruz; lakin bahsettiğiniz konular seviyesiz, birbirinize kırmaya yönelik tartışmalara meyilli konular. Güncel Haberleri öğrenebileceğiniz bir çok site var. Zamanında bu haberleri paylaşabileceğiniz bir bölüm vardı ve Bölüm Sorumlusu bendim. Kaç kişinin atıldığını, uyarıldığını benden daha iyi kimse bilemez.
Siyasi,güncel haberler vs. gibi konuların paylaşılması için bir çok başlık açıldı umarım bu sonuncusu oldu.
Siyasi tartışmalara kaçmayacak konuları Sohbet Alanına da açabilirsiniz.
Üstelik Volkan Baros siyasetle alakalı konuların açılmasını kesinlikle istemiyor.
Kilitli.