PDA

View Full Version : Appiah ''Serbest bir oyuncuyum''

zemlinskis
31.Temmuz.2007, 23:18
Serbest bir oyuncuyum"

2005-06 sezonunda Juventus'tan Fenerbahçe'ye transfer olan ve gösterdiği performans ile sarı lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Stephen Appiah, artık sarı lacivertli formadan uzak.

Geçen sezon yakalandığı damar tıkanıklığı hastalığı sebebiyle yaklaşık 7 aydır futboldan uzak kalan Ganalı futbolcu, bu süreç içerisinde yaşanan olayların ardından sarı lacivertli takımdan kopmuştu. Şu anda serbest oyuncu stasünde bulunan Ganalı yıldız, geçtiğimiz günlerde özel işleri için günübirlik İstanbul'a geldi. İstanbul'da sadece DHA'nın görüntülediği Ganalı yıldız, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

"ARTIK İYİLEŞTİM"

Özellikle Fenerbahçe yönetimine oldukça kırgın olan Ganalı futbolcu, herşeye rağmen Fenerbahçe'yi çok sevdiğini söyledi. Hasatlığının tam olarak iyileştiğini belirten 28 yaşındaki futbolcu, hayatta ollduğu için de tanrıya şükrediyor. Appiah, "İtalya'da çalışmalarım sürüyor. Artık rahatsızlığım geride kaldı. Damar tıkanıklığı sorunu artık yok. Şu anda her şey çok iyi. Topla çalışmalara da başladım. Oldukça yoğun bir tempo ile çalıştım" dedi.

"TARAFTARLAR İÇİN İTALYA'DAN DÖNÜP YİNE TÜRKİYE'DE OYNARIM, AMA YÖNETİM İÇİN BİLEMİYORUM"

Appiah, damar tıkanıklığı ve hastalağı ile ilgili süreci ve sarı lacivertli kulübe tekrar dönüp dönmeyeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Ganalı futbolcu şöyle konuştu:

"Ocak ayında sayın Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım ile Brescia'daki testler ile ilgili konuştuk. Testler olumlu çıktı. Test sonuçları sonrasında bana Afrika Kupası'na git ve izle, döndükten sonra İtalya'ya git ve tedavini sürdür dediler. Ben de 'tamam' dedim. Daha sonra benim yerime oyuncu transfer ettiler. Ben hiçbir kağıt imzalamadım. Çünkü ben Ocak ayından bu yana sakattım. Yöneticiler bana oynamam için birçok kez yalvardı. 'Sana şampiyonluk yolunda ihtiyacımız var' dediler ve iğneler ile oynadım. Daha sonra ağrılarım gittikçe arttı. Yürüyemiyor, uyuyamıyordum, çünkü acı çekiyordum. Acılar içindeydim. Bana profesyonelce davranmaları gerekiyordu. Eğer bana profesyonelce yaklaşsalardı, ben de her türlü kolaylığı sağlardım. Daha sonra haberim olmadan benim kontratımı dondurdular. Kontratımın dondurdulduğunu internet siteleri ve haber kanallarından öğrendim. Bana önce Afrika Kupası'na, daha sonra da İtalya'ya gidip tedavi olmam için izin verdiler, ama daha sonra FIFA'ya gidip, 'Şu an Türkiye'de değil, kendisinden haber alamıyoruz, telefonları kapalı ulaşamıyoruz' dediler. Bu kesinlikle doğru değil. Ben Türkiye'den birçok arkadaşım ile görüşüp konuştum. Nasıl böyle bir şey söyleyebilirler anlamıyorum. Şu an gerçekten tam olarak nerede oynayacağımı bilmiyorum. Taraftarlar için İtalya'dan dönüp yine Türkiye'de oynarım, ama yönetim için bilemiyorum. Fenerbahçe'ye geri dönüş için söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. Eğer böyle bir şeyi isteselerdi, yönetim bunu daha önceden yapardı. Şubat ayından bu yana beni kimse aramadı. Hayatta olup olmadığım ile ilgili bilgileri yoktu. Şu an benim için önemli olan, tekrar futbola dönmem ve iyileşmem."