PDA

View Full Version : Artest 'Roket' oluyor



CeNTeR_TR
01.Ağustos.2007, 03:03
Bu yaz NBA takımlarının gözde isimleri arasında yer alan Sacramento Kings forveti Ron Artest'in takas yoluyla Houston Rockets yolunu mu tutuyor?

Houston yerel medyasında çıkan habere göre Houston Rockets ve Sacramento Kings, Ron Artest'i de kapsayan bir takas paketi için prensip anlaşmasına vardılar.

Buna göre Teksas ekibi, veteran guard Bobby Jackson, 2009 draftının ilk tur seçim hakkı ve adı açıklanmayan bir oyuncuyu Kings'e gönderip karşılığında Artest'i renklerine bağlayacak.

Takasın diğer bir parçası ise Rockets'ın Syracuse çıkışlı çaylak forveti Donte Greene. Kings'in çok istediği genç oyuncu, ilk tur seçimi olduğu ve garanti kontrat yaptığı için 14 Ağustos'tan önce takas edilemiyor. Bu yüzden takasın resmileşmesinin, Greene'nin durumundan ötürü 14 Ağustos'tan önce olması imkansız.

Houston Rockets bu takas karşılığında Artest'in yanısıra ayrıca Patrick Ewing Jr. ve Sean Singletary'i alarak takasın maddi anlamda dengelenmesini sağlayacak ancak bu iki oyuncunun da daha sonra serbest bırakılması bekleniyor.

Rockets oyuncu takaslarının yanısıra Kaliforniya ekibine ayrıca 1 milyon dolar ödeyecek.

Ligin en iyi dış savunmacıları arasında gösterilen ve sıradışı davranışlarıyla tanınan 29 yaşındaki Ron Artest geçtiğimiz sezon 57 maçta Kings forması giydi ve 38.0 dakika, 20.5 sayı, 5.8 ribaunt, 3.5 asist ve 2.3 top çalma ortalamalarıyla oynadı.

ms1907
04.Ağustos.2007, 00:02
artest Roket oluyor değil Roket oldu. Batının yeni büyük üçlüsü: Tmac-yao-artest. Eğer takım kimyası oturursa bu sene Nba finali hatta şmpiyonluğu hiç uzak değil :)

CeNTeR_TR
04.Ağustos.2007, 00:51
:) Şampiyonluk çok zor..


Artest ne zamandır sorunlu bir oyuncu..Tmac sakatlandımı iş bitiyor..o yüzden Şampiyonluğa pek ihtimal veremiyorum..İyi bir 1 numara gelmedikçe..

ms1907
04.Ağustos.2007, 01:28
işte zaten sağlık anahtar kelime. Geçen senelerde yao veya tmac sakatlanınca çok zorlanıyodu rockets ama bu sene artık 3. skorer de gldi. İnşallah playofflarda tam kadro olursak ben en az konferans finali beklerim bu takımdan ki oyuncuların demeçleri de artık vaktin geldiği yönünde.Artest de açıklamalrıyla sorun çıkartmayacak gibi gözüküyor şöyle ki kendiisi Shane Batiier'i övüp 6. hatta 7. adam olmayı önemsemem diyor inşallah sorun çıkartmaz. 1 numara olarak da bu sene rafer çok geliştirdi kendini istatistik olaralk değilde oyuna bakış açısı olarak falan. Ayrıca bu takımda bir de steve francis var oda şöyle hafiften bi kıpırdansa yeme de yanında yat bi takım oluyoruz.Bir de 1 ve 2 numara oynayabilen brent barry de katıldı takıma...